tmami!
Szerintem nagyon klassz név a Dana, nekem nagyon tetszik!
A szülésznőm nekem is azt mondta, hogy a 36. héttől hetente kell menni NST-re.
Zsizsik!
Én még nem szültem a a doktornőnél, de elvileg 2 hónap múlva nála fogok. Nekem ő nagyon-nagyon bejött! Rendkívül türelmes, rugalmas, megértő és ami még nekem nagyon-nagyon fontos, az az, hogy nagyon elkötelezett a természetes szülés iránt. Mindemellett a terhesgondozás során nagyon alapos, nem nagyol el semmit.
És az is úgy tetszik benne, hogy nem játsza az orvost, hanem partnernek tekint. Persze azt hiszem, ehhez az is kell, hogy az ember lánya is partner legyen.
Lányok!
Ma voltunk UH-on és annyira feldobott! Olyan szépen látszódott mindene, mint még soha. Most már 99.99%, hogy fiú (még nekem is egyértelmű volt
) és a szája, az orra, a szeme. Tisztára olyan, mint a kislányom.
Tehát tiszta apja!
És ami a léyneg, hogy minden rendben, bár két héttel nagyobbnak tűnik, mint a számított. Hát vagy hamarabb fog születni, vagy nagy baba lesz.
És képzeljétek beugrottunk a szülésznőnkhöz is. Persze vittem a 2 éves kislányomat is, mert nem tudtam kinek leadni. Hát lányok, ha nem látom én el sem hiszem! 1 perc után már engedte, hogy felvegye a "bábanéni", aki elvitte úgy, hogy Helena nem is látott engem és megmutatott neki egy kisbabát. Utána már beleült az ölébe, megölelte, vigyorgott rá, beszélgetett vele. Mondtam is a bábámnak, hogy úgy látom Helena ösztönösen megérezte, hogy jó szülésznőt választottunk. Ez is úgy feldobott!
És plussz még Boros doktornővel is összefutottunk, minden olyan jól jött ki!
További jó pocakosodást mindenkinek!
Menta++ (31.)