Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, anyósoméknál voltunk, eldicsekedtünk Bencus új fotóival! :lol:
Hú, annyi mindent összeettem ma! :oops:
Holnap reggel megyek nőgyógyászhoz, remélem minden ok lesz! Félek hogy a méhszájammal lesz valami! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Megvolt a dokilátogatás, szerencsére a méhszájam zárt, most egy nagy kő esett le a szívemről! :) A keményedésekre pedig magnézium, és sok-sok pihenés! Január 7.-én megyünk az első ctg-re. :lol: Hát a doki is mondta, hogy nem lesz kis baba Bencus!
Ma beszereztük a maradék ajándékokat is, meg voltam a C&A-ba venni egy alkalmi kismama nacit, mert szombaton szalagavatóra megyünk. :)

És ma nagyon megijedtem, férjemmel mentünk a főúton kocsival, lakott terület, nem is nagyon mentünk gyorsan, és egy hülye pi..a kivágott elénk a kocsijával, alig tudtunk megállni, jó ha volt fél centi a két kocsi között! Szerencsére a biztonsági öv nem húzta meg a pocimat! Nem is tudtam szóhoz jutni amikor megálltunk, csak sírtam! :cry:
zsu83

zsu........hála égnek nem történt semmi baj!!!!!!sajna sok az ilyen hülye........ilyennek minek adnak jogsit????? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Az a fontos, hogy nem lett baj és az öv sem húzta meg a pocidat.
Sokan nagyon felelőtlenül mennek a kocsival az biztos.
Mi vasárnap voltunk kint aSzigethalmi piacon. És jöttünk haza fele és a szemközti sávból átjött egy autó. Pont volt buszmegálló és ott az út kiszélesedik oda ment be a férjem. De ha nem lett volna csúnya vége lett volna. Nem tudom miért jött át lehet lenézett és elrántotta nem tudom. De az égiek velünk voltak ezek szerint. Veletek is meg velünk is.

Kép
csucsu05

csucsu ezt olvasni is ilyesztő nem hogy átélni...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: anynira azért nem volt vészes hisz mi is átmentünka másik sávba. Pont ott volt a buszmegálló sávja. De tényleg sok a figyelmetlen hülye. A másik amiért haragszok a sok mobiltelefonos akinek nincs kihangosítója de beszélgetni szeret .

Kép
csucsu05

hát igen az ilyet én is gyülölöm.telózik....majd szabálytalankodik közbe.és utána még ő áll neki feljebb..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ez igy szokott lenni. Aki szabálytalan az reklamál.

Kép
csucsu05

Hú Csucsu, nektek is ijesztő lehetett, örülök, hogy nektek se lett bajotok! Nagyon vigyáznak ott fent ránk!
Sok figyelmetlen ember! :evil:
zsu83

Sziasztok!

Hu de rég voltam!
Sütöm a sütiket, betegek a gyerekek és pihengetek, ha tudok.
képzeljétek a nunimnál van az a husos rész, annyira fáj, mintha izomlázam lenne. Mitől lehet ez? Még dokinál nem voltam, de ha továbbra is kellemetlen meglátogatom.

Mindjárt itt van karácsony.
encike 2

Kép Kép

És akkor itt van kétkép a mikulásról. Végre sikerült feltennem.

Kép
csucsu05

Encike: örülök, hogy benéztél! Gyerekeknek jobbulást kívánok!
Pihengess is, vigyázz Magatokra nagyon!
Nekem is szokott lenni ilyen érzésem, főleg a terhességem elején, olyan volt, mintha le akart volna szakadni! :oops: :roll:

Csucsu: Nagyon aranyos Szabina! :lol: :lol: :lol:
Nagyon tetszik a Mikulás jelmez is! :lol:
zsu83

Zsu: Nekem a Mikulás tetszett igazán:) Igaz szegény férjemnek nagy volt a ruha. De majd jövőre megcsinálom a nadrágot, hogy kisebb legyen.

Encike: milyen sütiket sütsz ?? gyerekeknek javulást. A húsos rész fájdalomhoz én nem tudok hozzá szólni nekem ez nem volt. Butaságot meg nem akarok irni neked.

Kép
csucsu05

Csucsu: Én is kiváncsi vagyok, hogy fog mutatni férjem majd a Mikulás ruhába! :wink: :D
zsu83

Zsu: Jól:) Minden férj irtó aranyos ilyenkor:)

Kép
csucsu05

Majd meghúzogatom a szakállát! :wink: :lol:
zsu83

nagyon jol ál tominak a mikulás szerep!!!!!
szabina is nagyon cuki a képeken!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: igen én meg ügyes vagyok, hoygvégre rájöttem, hogy kell képet lekicsinyiteni és feltenni.
:)

Kép
csucsu05

Vera, még egyszer gratulálok, örülök, hogy Izánál mindent renden találtak. Gyönyörű nagy, a világra csodálkozó szemei vannak.

Kép Kép Kép
datolya

Vera: Örülök, hogy minden rendben Izával, tündéri kis hajasbaba! :lol:
zsu83

Datolya: Hogy vagytok?
zsu83

Sziasztok Lányok!

Zsu: Jó,hogy az ijedtségen kívül nem lett semmi bajotok!

Vera: Reméljük már nem lesz semmi baj Izával és nyugodtan lehettek otthon!

Csucsu: Gyönyörű a lányod haja!Nekem is ilyen volt kiskoromban!Hannának is hullámos,de nem ilyen szép gyűrűs:)

Mi jól vagyunk!:)Szonja még mindig jó baba!:)Hanna imádja:)SZINTE MINDENT MEGVETTÜNK KARÁCSONYRA,ÚGYHOGY MÁR ALIG VÁROM:)
Kép
BEVÁSÁRLÁSBÓL TÉRTÜNK HAZA
Kép
MI CSAJOK
Kép
HANNA ÉS SZONJA

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: nagyon jók a képek és szépek a csajok. :) Ügyesek vagytok ha minden megvan karira. Nálunk is nagyrésze megvan még egy két apróságot kell megvenni.

Vera: iza képei is jók. Főleg az alvásvizsgálat képe hisz ilyet még nem is láttam, hoyg igy vizsgálják .

Kép
csucsu05

melcsi nagyon helyesek vagytok !!!!!!!!!!
zsu nagyon jó hogy megismerhettelek,nagyon kedves és aranyos vagy!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: Gyönyörűek a lányok, és te is nagyon jól nézel ki! :lol:

Nita: Én is örülök, hogy megismerkedhettünk! Te is nagyon aranyos vagy! Máté pedig teljesen levett a lábamról!
Köszönjük szépen mégegyszer az ajándékot, már megmutattam apának is, nagyon tetszett neki! :lol:
Mi volt az oviba? :wink:
zsu83

:lol: :lol: :lol:
az oviba jó volt nagyon.....míg mi az ovónőkke beszéltünk addig a gyerekeket csoportba adtuk...máté haza se akart jöni olyan jol eljátszott az autokkal....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: na tetszett Máténak úgye a szülőpi?, Úgye, hoyg a mi ovinkban volt a szülői?, nem a bambi csoportban voltatok??

Kép
csucsu05

nagyon tetszett máténak......csoportba volt hogy ne unatkozzon........sírt mikor el hoztam.....a tornaterembe volt a szülői....kérdzte a vezető ovonő hogy ki akar a régi oviba menni.lehetet választani...de mi maradtunk az ujba ....és mondahogy nem bánjuk meg...mutatta az uj játékokat is amik majd ott leszenk...gyönyörűek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: az jó. Akkor mikro mentek előszőr és milyen csoportba fog járni??
Ki lesz az ovónője?

Kép
csucsu05

ezeket majd az uj oviba mondják meg.....lesz még szülői..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: ja ez az össze vont szülői volt akkor. Melindáék is ott voltak nem??

Kép
csucsu05

igen összevont volt...melindát nem láttam.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera gondoltunk rád is ám......de még mindíg folyik az orrom így nem merek iza közelébe meni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: pedig mondta hogy megy a szülőire ő is. Lehet beteg valamelyik gyerek??

Kép
csucsu05

nem tudom.lehet ott volt csak elkerültük egymást....majd megkérdezem tőle...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: De jó, ez szuper, akkor Máténak nagyon fog tetszeni az ovi! :lol: Beszélték az ovónénivel az ebédről?
Mi volt a dokinál?

Vera: Gondoltunk rátok is, majd összehozzunk egy 3-as talit is! :lol: Megyünk egymáshoz babázni! :lol:

Képzeljétek ma Bencus végigaludta az éjszakát :) 8) , csak reggel 7-kor kezdett el kopácsolni az oldalamon! :D
zsu83

Zsu: akkor ez egy jó éjszaka volt. :)

Kép
csucsu05

Igen Csucsu, meg is dícsértem Bencust milyen ügyes volt! :)
Biztos tegnap jól elfáradt, mert szinte végig fent volt, hogy hallotta Máté hangját! Örült a gyerekhangoknak! :lol:
zsu83

Zsu: a gyerekek nagyon fogékonyak a gyerekekre. Biztos ő is figyelt odabent.:)

Kép
csucsu05

Igen, észrevettem, hogy gyerektársaságba mindig nagyon aktív! :lol:
zsu83

zsu az ebéd megbeszélést majd az ovónénikkel kell megbeszélni...de nagyon gondolkozom rajta hogy befizessem e majd mátét........... :roll:
az orvos ma jol felhuzta az agyam.............. :x majd elmesélem ha lehiggadtam...de a lényeg hogy holnap a szülésznőm megnéz uh-val.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Remélem minden ok!? :roll:
zsu83

azt én is remélem......hogy van a kis bencus? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Csajok a dícséreteket:) De jó Nektek,hogy tudtok találkozni egymással :D 8) Kicsit irigykedem ám :wink: :D

Kép

Kép
melcsi82

Képzeljétek ma voltunk tanácsadáson és Szonja már 4810 gr :shock: :D 2 hét alatt hízott 64 dkg-ot és azt mondta a doki,hogy ez elég lett volna 1 hónapra is :D Még mindig csak szoptatom !Este 9 fél 10 körül eszik,aztán alszik hajnali 3 fél 4-ig,úgyhogy csak 1x kell felkelnem és ez nagyon szupi :D

Kép

Kép
melcsi82

melcsi mázlista vagy nagyon szonjával!!!!!!!!!egyszer ha már nagyobbacskák vagytok összehozhatunk egy talit.....??????!!!! :roll: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Köszi, elvan Bencus most is a bordáimat rugdossa! :D
Hiányolja Mátét! :wink: :lol:
Elmondod mivel bosszantott fel a dokid? :?

Melcsi: Azta, nagyon szépen fejlődik Szonja! :)
Remélem Bencus is ilyen rendes baba lesz éjszaka! :D :roll:
zsu83

zsu irtam privit....
majd megközelebb is megyünk és akkor megint élénk lesz bencus máté hangjátol.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?