Új privát üzeneted érkezett!

Na nekem ez a smiley máshogy nem megy :oops:

nicike

Csajok!

Én láttam autós ülést 0-18 kilóig.vagyis ujszülött kórtól használható!!
Állítólag olyan nincs!
De van,nem?

nicike

De van olyan Nicike!

Na, kisasszonyka felébredt, evett, most ismét fárasztom...olvas :wink:
Vendég

Wera! Nekem simán másolva nem megy! [/img]

Kép
szly27

Nici!
Van olyan, többféle is! Mi most olyat veszünk, mert kinőtte a hordozót, viszont nincs még nyolc hónapos.

Kép
Kép
patr

Anna gyakorrolja a brummogest!:)
Lassan o is kisbusz lesz!
Igaz most inkabb kopkodes lesz belole de nagyon elvezi. Vagy fel oraja nyomja. Elment a parkettaig ott gyakorolta uj tudomanyat majd a szetfrocsogo nyalban pacsalt, takaritott...
Szoval Wera Anna hamar Nori nyomdokaiba fog lepni
Vendég

Kép

Nekem csak úgy megy hogy jobb egér-kép címének másolása,és itt meg kép-ként,vagy pedig ott kép tulajdonságok,és onnan kimásolva a címet,és úgy ide.Bár az első megoldás gyorsabb.

Kép
Kép
Kép
kike

Jázmin kihuncutkodta magát a sátorból, persze tolatva!

Kép Kép

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Nekem úgy is megy, ahogy Wera írta!

Visszavonom, itt nem megy, csak sima levélben!

Kép
Kép
patr

Óh Kike! Köszi! Így tényleg egyszerűbb!

Kép
szly27

Kép

d.dodó

Szly: :D
Nagyon édes Jázmin ahogy kitolatott :P

Kép
Kép
Kép
kike

Így a legegyszerűbb ahogy kike írta! :)

d.dodó

Lizy éppen [img]http://msnmania.extra.hu/smileyk/3D/mindennapok/3Dmindennapok014.gif.%20Szóval%20nem%20tudom%20mikor%20lesz%20így%20fürdés%20és%20éjszakai%20alvás!%20%20[/img]

d.dodó

Na, ezt elrontottam. Kép

d.dodó

imadom az ilyen szitukat egyedul megoldani: Anna a pelankazon, pelus nincs mar alatta, hisz volt benne kaka, vagom a kormet erre o gondol egyet, pisil, de a nagy lendulettel jon a surelye is- hatott az alma :lol: - olyan a body, olyan az alatet, aztan mivel elengedem olyan a laba, mivel kihamozom a kakas bodybol olyan a hata....majd az en kezem is...na de sikerult kipucolnom most a kisagyaban brummog. Ilyenkor szoktam hagyni kis csupasz fenkkel, had icankoljon ficankoljon. Most legalabb mar a kisagya biztonsagban van:)
miert nem tud egyszer olyankor ilyet csinlani mikor az apja furdeti????????
Vendég

Pati,Marcsi köszi!

Kérdeztem Oszmant privibe de azt mondta olyanról Ő nem hallott.
Vagyha mégis van akkor az hazugság.

De több helyen láttam és olyat szeretnék én is.
Pati hol veszitek?Milyen árban van kb?

Én a concordot néztem na de 70 ezer :shock: Annyiért már van aki autót vesz :D

nicike

Kike! Köszi! Kép

Kép
szly27

Ja és Marcsi! Jázminnak is olyan a csuklója, mint Emmának! Nekik igazi karláncuk van! Kép

Kép
szly27

Sziasztok
Nem tudok képet felrakni! :cry:

Kép
dittke

Miért nem Ditke?

Kép
szly27

Csövi!

Dundi Mókusom már pupuzik, kimaradt a fürcsi előtti szundikálása, fürcsi-hami és böfi után már totál kiütve raktam az ágyikójába.

Patti!
Zsolesz olvasós képe szupi!

VKatus!

Lehet kistesó. Egy fórumos ismerősöm márciusban szült, aztán becsúszott a tesó, aki februárban jön ;)

Szly!
Jázmin mosolya nagyon cuki!!!!

Tami!
Azért nem csinál ilyen hunciságot Alekonak, mert őt el akarja és el tudja bűvölni!
20150601134430

Azt írja, hiba történt.

Kép
dittke

Kata! Baba?

Kép
dittke

Köszi Viki! Rohanok fürdetni!

Jó éjszakát!

Kép
szly27

Kép
Kép
Kép
a hajamat nem ér nézni

Kép
dittke

Jaj de édesek ezek a babók!!!!

Vik, tegnap nem válaszoltam, tesó teljesen jól van és brutál nagy a hasa. Épp most mentek el, itt voltak fürdetni velem...

Ja, nem tudom ki kérdezte, én sem menstruálok. Szopik a lány vagy 7x egy nap, úgyhogy egyhamar remélem nem is fogok...

Rendeltem online csomó könyvet a libriből.

Ki vagyok purcanva, megyek esti teendőimre...

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
andkata

Sziasztok!

Ma nálunk is távol van apa, majd csak késő este jön haza, céges vacsorájuk van. Tényleg kellett volna egy görbe estét csapnunk sorstársak! :D
Életemben először egyedül fürdettem Leát, és nem történt semmi baj! (Pedig minden lehetséges para elővett; el fogom ejteni, kicsúszik a kezemből stb.) Voltam ma egy kedves fórumos ismerősömnél is vendégségbe, jól éreztük magunkat, és Lea is jól viselkedett. Neki is édes kislánya van, aki kb 10x annyit alszik, mint Lea. :D Holnap meg hozzánk jönnek a volt kolléganőim babanézőbe, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Minden baba szépséges, rakjatok fel máskor is ilyen édes képeket!!!

Katák: Nurofent mennyi ideig, hány napig lehet adni fogzási fájdalmakra? Úgy értem, ha mondjuk este adok belőle 2,5 ml-t, azt hány napig szabad úgy, hogy nem teszek vele kárt? Tegnap este Lea elaludt, majd egy idő után félálomban sírni kezdett, és nem is lehetett megvígasztalni. Adtunk neki Nurofent, és aludt éjfélig, akkor evett, majd aludt reggel 6-ig. :shock: :shock: :shock: Az elmúlt hetekben soha nem aludt ennyire nyugodtan, és semmi másra nem tudom fogni, csak a Nurofenre...
Előre is köszönöm a választ.

Ne haragudjatok, de most nincs erőm többet írni, talán holnap este jobban kibontakozok. :oops:

Puszi az összes apró talpacskára! Nyugodt pihenést kívánok anyukáknak és babáknak is!

Márti
fmarti

dittke!
Haláli aranyos a csajszi eben az első karácsonyi ruhám-ban!

Mary!
Jót nevettem a "sztorin"! Gondolom mikor történt, akkor te nem annyira! :)

magdi!
Merre tűntél? Mikor mész újra [img]http://www.msnhangulatjelek.hu/_emoticons/apolas%20%284%29.gif
Na jó, csak vicc volt! :lol: 8) [/img]

d.dodó

már megint nem sikerült amit magdinak akartam
:evil:
Kép

d.dodó

Előbb felhívta páromat a Wizzair, hogy nem akarjuk e átrakatni a jegyünket máskorra, mert most ingyen lehet! :evil: Akarja a rossebb, mikor már egy éve nem voltunk otthon!

d.dodó

Sziasztok! :)

előkerültem én is :oops:
esélytelen a rendes visszaolvasás, csak kapkodva megy.

majd még olvasgatok aztán visszarázódok :wink:
vendégeink voltak meg ilyesmi...
meg kakigondok még mindig :( már másodjára kapott kúpot (6. nap).azt mondta a doki, várjunk türelmesen, hát oké, meglátom mi lesz így :roll:

Tamara!
nálatok a reszelt alma segített vagy almalé?
lehet meg kellene próbálnom a hozzátáplálást :roll:
még filózom rajta

Wera!
Hogy kendőzöl? Elöl hordod Nórit vagy hátrakötöd? Nekem a levendulás krém jól bemasszírozva segít a hátfájáson
meg régebben a Fastum Gél-csak szoptatás alatt nem merem :?

VidoKata!
ti rajta vagytok már a tesóprojekten ha jól értem? :roll:
amúgy a mensivel én is aggódtam hogy miért nem jön már, na erre két napja úgy megindult mint a Niagara :oops:

Dodó!
pakolásztok már? :wink:

Viki!
Lacinkó ilyen hamar már alszik?
nálunk elég későn van a fürcsi -este 9kor :roll: -ez vált be, utána szopi, 10kor szokott lefeküdni

Kép
kimma

kézzel készített kariajándékokra nem tudtok tippet adni? valami honlap :roll:
de előrebocsátom, eléggé balkezes vagyok :oops:

Kép
kimma

a babócák egyszerűen zabálnivalók :P

Kép
kimma

kimma!
Ó, már nem pakolászok...bőröndök már fullon vannak....max kézipoggyászba rakok még ezt-azt.

d.dodó

Nici!
Azért ezt ne hidd el! A Brendon honlapján és aKenguru Gold honlapján is van egy csomó féle!

Kép
Kép
patr

ma esti huncotkodasrol:

Kép
Kép Kép
Vendég

sziasztok!

Nagyon szuperek a képek! Jázmin nagyon kópésan mosolyog, és Iza egy igazi kis huncut Télapósegéd:)

Én is egyedül fürdettem ma, egész jól ment.

Ja, és ha már ez körkérdés: nekem sem jött még meg.

Kimma!
Sztem az lma beválik, nálunk ez a 2. nap, hogy adom, az amúgy is bőséges adag is meglódult!

Tamara Annáját meg nem az alma hajtotta meg, hanem délelőtt az én kis kakibajnokom :oops: bemutatta neki hogyan kell :lol: :lol: :lol:

Tamara!
Jót nevettem a sztorin!
Nálunk mindennapos, mert Emmának elég nagy huzata van ilyen téren, mint már többzör leírtam.
Na, nem is hozom kellemetlen helyzetbe, egyszer nagylányként rátalál erre a fórumra, mit fog szólni?! :shock: :shock: :shock:

Olyan cuki és olyan jóindulatú gyerkőc, ne ezt érdemli.

Na, visszahúzodok a wordbe, le is kapcsolom a netet a gépről...

Jó éjt, hordja már az Álomanóm az álomport a összes babanetes bébinek :P
Sziasztok
Vendég

d.dodó

hali lányok!

eltűntem... már megint... erre irtatok vagy 8 oldalt :shock: :shock:
holnap se leszek, meg hétvége sem tudom hogy alakul...
nincs gépem. eladtuk.. a notim meg még nincs meg :(
apa gépét bitorlom :twisted: 8)

gyorsan végigolvastam-lapoztam. babafotók édesek! micsoda karácsonyi rucik, meg mászkálások, meg vigyorok, integetések!!!!
cukimuki rágcsálni valók!!!

nicike!remélem kiütés hamar elmulik és kiderül mitől volt.
babu! jaj én nem is tudtam hogy szabi leesett... én tuti halálra ijedtem volna.
kike! hogy vagytok? gyógyultok? jobb már a .... ;)
azt már nem emléxem, hogy a vásárlást ki irta, de nagy mázli! hát nekünk még egy se jött volna be nem még hogy ennyi egymás után.
tita! bujj elő, de ha pihensz akkor meg van bocsájtva! vigyázz magatokra!
andi! örülök hogy gyógyulnak sebeid. nyalogssátok apával szorgalmasan ;) és csak ügyesen! ++++

a karácsonyi díszítések is nagyon szépek és ötletesek.

patr! még nem tudtam utalni, és most nem is hiszem hogy tudok hétfőig. minden beállításom le van mentve, de nem erre a gépre... bocsesz!!!!

hófordulósoknak sok boldogságot, betegeknek jobbulást!!

hmmm más nem tudom mit akrtam még...
rólunk: seggére vertem egy rakat pénznek... és magamra költöttem... ;)
voltam kozmetikusnál és fodrásznál. oda a "hosszu" hajam. levágattam elég rövidre. apának tetszik. és végre nem rókavörös... végre be is van festve.
aztán shoppingoltam 2 gatyós és 2 pulcsit. élveztem nagyon!
a törpére meg anyukám vigyázott. nagyon jól viselkedett. kisangyal volt!
nekem miért nem tud az lenni?!?!?!... :twisted:
most megyek mert még pakolásznom kell. szalad a nappali mert kipateroltuk a szgépasztalt széket meg ilyenekeet és van sok-sok kábel fölösleg

jó éjt!

Kép

Kép
timi1982

Dodó!
Hány kilót hozhattok?
ja , és akartam kérdezni, Lizynek kell venni jegyet?

Kép
kimma

jaj, most látom:
az alma szóból lemaradt az a, így olyan lett, mintha azt írtam volna, hogy az ima beválik

bocs :oops: :oops:

Anna nagyon cuki a báránybőr bekecsben :P
Vendég

Kimma: reszelt alma. Igazabol Annanak volt szeklete amugy is ma, de annyira kemeny hogy ugy kellett nyomja...ez tok jol meglazitotta,mint ahogy az a mellekelt sztori is mutatja:)
Vendég

d.dodó

timi!
Kérünk képet az uj frizuról!

d.dodó

szerintem is cuki akis melleny. hirtelen nem tudtam mit adjak ra, igy furdes elot nem akartam oltozessel kinozni, viszont tok csupaszon sem akartam hagyni.

Timi: porogsz ezerrel:) MEgbocsajtjuk hogy nem ersz ra, de nem tudjuk igerni hogy nem lesz mit olvasnod hetfon:)
Hajadrol teszel kepet?
Vendég

Erről jut eszembe!!!

Véda!!!
Nem mersz előbújni, és megmutatni az uj frizurád?

Én hétfőn megyek a fodrászhoz! Már várom!! 8)

kimma!
Lizynek sima jegyet nem kellett venni, csak csecsemődíjat fizetni, de igy az én ölemben kell hogy üljön, és neki nem jár külön bőrönd (bár nem is kell hazavinnünk neki semmit,mert annyi mindent kapunk kölcsön). Mi pedig fejenként egy 20 kilos bőröndöt vihetünk, és fejenként egy 10 kilos kézi poggyászt. Magyarul ketten összesen 60 kilot vihetünk!

d.dodó

oo tenyelg a gyereknek nem jar meg kezi poggyasz sem?
ez eleg nagy kicseszes :twisted: hisz muszaly egyen nalad ccsere ruha pelenka, szundi kendo, jateek, tudom is en.
Na most elgondolkodtam hogy megyunk igy el....
A 20 kg tan menni fog amikor evekre indultunk el is ment, 1 hetre tan nem gond, de a kezi...
JA es Kimma: magasabb a gyereknek csak az illetek osszege mint a felnottnek a teljes jegy(ok 0 ft os jegynel)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?