Csi drágám,
nem úgy értettem, hogy ÚJ művek a Dekupliban, hanem hogy a keretezéseim módjára ott talál példát Magdi
Sajnos amíg a fényképezőm haza nem talál, addig nem tudok újakat mutatni
Egyébként az én lakásomba jól beleilleszkedne az órád
Néhány frissítő ötlet. Egyik sem spanyolviasz, legtöbb csak előzmények továbbfejlesztése, de jogdíjakat nem ál módomban fizetni
(legtöbbnek a forrása:
www.csi.hu)
1. Fehér lapostányérra (pl. Tescoban százegynehány Ft) apró mintákat dekupálni, mint egy herendi készlet tagjára. Vagy nagyon lelakkozni, de akkor inkább csak dísz, vagy megfelelő raggal készíteni és kiégetni.
2. (ezt nehéz lesz érthetően leírni, de megpróba
) Szóval kell egy faalap és egy ezzel megegyező karton. Asszem, tőkekarton néven lehet kapni azt, amire én gondolok. Kartonon ablakot vágni, de nem középen és nem szabályos négyzet vagy kör alakot, hanem oválist vagy valami kerekített, nem szimetrikus formát. Ezt bevonni kinyomtatott kézírásos papírral/csomagolópapírral/szalvétával -ha nyomtatott, fixálni kell! És akkor egy ehhez megfelelő SZt kupálni a faalapra.
Konkrétabban: szöveg szerelmeslevél; kép virág/szív. Szöveg: meserészlet; kép mesekép. Szöveg: recept; kép: konyhai téma. Antikolni, ahol jónak látja az ember.
3. Már volt szó nádszövetről. Ilyesmiből készít pl. az Ikea bambusznád rolót. Megnéztem, elég sűrűn össze van kötözve, így szvsz baleset nélkül szétnyírbálható (egy 1,20x2m-es darab nem sokkal van 1.000 Ft felett). Ezt lehetne terítőnek is kupálni, de képet is úgy, hogy a fakeret a bambusz
alatt van, erre remek kínai/indiai/afrikai motívumokat lehetne ragasztani.
folyt.köv. később.
Jamina