Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Köszi a kérdést, nem túl jól, csak esténként tudom csinálni, olyankor meg már nem vagyok túl kreatív, de azért csinálgatom, vasárnapra meglesz.

Adél nagyon szép a képeken!
(Biztosan élőben is) :)

Mikor jön haza a férjed?

Ma sokan vagyunk egyedül, csapjuk bulit, ahogy Tamara javasolta!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és egy kérdés:
mivel fogy atejem, gondoltam délre beiktatok egy kis gyümit, tegnap kezdtem.
Viszont ma már egy egész frutapura-t megevett.

Nem lesz baj, hogy iylen gyors a tempó?

mert úgy tudom, kanalanként kellene emelni az adagot

De hát alig győztem lapátolni. remélem nem ártottam a kis gyomrának
Vendég

Orsi: ne izgulj, nyugodtan egye ha kivanja foleg ha ez is alma volt mint tegnap.Kaptam egy kis milupas brosurat abban van 2dl anyatejnek 4 alma felel meg:)
Egy fruttapuraban meg nincs anyi!
Max megint kakil egy jot1 En adok ma almat Annanak mert megint nagyon kemeny a kakija, es szenved:(
Vendég

Viki!! Neked is! :lol: :lol:

sz.andi

Tiszta hiszti a gyerekem 2 napja.üvölt-alszik!

Nekem az okos védőnő azt mondta az alma fog.De nem tudom,mindjárt utánna nézek.

Én most óvatosabb leszek,mert Lili tiszta kiütés.

Katák ez lehet a gyümölcstől? De már 1 hete nem kapott gyümit ez miatt. és még mindig.

Andi, miujság? Minden ok?

nicike

Sziasztok!

Feladtam az ajándékot!

Egész délelőtt csavarogtunk a gyerekekkel. 1 óra votl, mire hazaértünk. Alig hogy bejöttünk jött a védőnő! Úgyhogy még most raktam oda a kaját, gyerekeket most fektettem le.

Mindjárt visszaolvasok!

Kép
szly27

Nicike: erdekes a kiutes. Csak almat kapott? Elvileg gyumolcstol lehet kiuteses de almatol?Anna is volt en is pont az almara fogtam mert akkor kapott eloszor almat, de aztan a furdeto volt a ludas, meg a mososzer.
Vendég

Szia Andika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem haladok a dolgommal... helyette itt ülök... :twisted: fel is kellene mosnom... :x :? na, megyek...Kép
Vendég

Nicike!

szerintem valószínűbb, hogy valami mástól kiütéses Lili..bár elképzelhető az alma is, de nem váltottál mosóport, vagy fürdetőt?
mert ha egy hete az, és azóta nem kapott gyümölcsöt, akkor minimum múlnia kellene. Nem?
Vendég

:cry:
Vendég

Nicike!! Egész jól vagyunk :D
Nem váltottál véletlenül mosószert vagy öblítőt? Esetleg attól is lehet kiütés...

Marcsika!! Én lusta vagyok, így szalad a lakás. De holnap már apa is itthon lesz és megcsinálom. Úgy könnyebb, ha közben lefoglalja Vikit!!!

Rettentő mérges vagyok!!! Megjött az etetőszék, amit rendeltem a teszveszen...Persze tálca nélkül. Írtam a csajszinak, hogy az lemaradt, de még nem válaszolt. Ha véletlenül mégsem küldené, akkor mi van?? Lehet hozzá külön venni??(Chicco happy snack) :evil: :evil: :evil:

sz.andi

Nicike, az alma nem szokott kiütést okozni. Mondjuk Adélnak is van a szája felett néhány, már szerintem vagy 3 hete, de ő több mindent eszik. Nem tudom mia ludas. De csak ott van pár, így nem izgatom magam... :shock:

Andi, üdvözlet! Hiányoltunk? Megkérdezhetem mi a helyzet apával? :oops:

Kép
andkata

Illetve hiányoltunk!!!

Adél köszöni :oops:

Kép
andkata

Akata! Azt Te tudod, hogy hiányoltatok-e! :lol: :lol: :lol: Jó, vicceltem! Egyébként tudom, olvastam és nagyon jól esik!!!

Apával most úgy néz ki (kopp-kopp-kopp), hogy oké, megpróbáljuk újfent, kb. 16806043893618019X-ra is! Majd meglátjuk, bízom benne, de nem várok túl sokat!! Ha mégis most már jó lenne, akkor én leszek a legboldogabb.

Röviden ennyi :lol:

sz.andi

Köszi lányok :(

A barackot elfelejtettem írni,almát és barackot evett akkoriban de 1 hete nem kapja.
A homloka elégcsúnya de olyan mintha száradna le neki és mindig dörzsöli a vállamba ha felveszem...lehet viszket is neki?

A háta a combija is olyan de már nem annyira látható,inkább érezhető,mintha sömör lenne vagy nem tudom.

Mióta megszületett ugyanazt a fürdetőt és mosópot használjuk.

multkor mondtam a védőnőnek,da tojt rá.

nicike

Na, megjött az alma hatása:)
ide az ölembe!!!:)
Vendég

Jaj, Nonónak boldog felediket!!! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

az tuti ekzema Nicike, ahogy így leírod
vidd el a háziorvohoz- spéci krém kell rá...

Kép
andkata

sz.andi!
De jó-de jó! :) Igy van...legalább megpróbáltátok ujra!

d.dodó

és az viszket....

Kép
andkata

Nem tudtok ajánlani valami endokrinológust?
Viki írta,utánna néztem és szinte ugyanazok a tüneteim és 90%ban hajhullásal keresik meg.Mármint azt az eggyet akit néztem de az baromi messze van.
Na meg szőrősödésse...na még az hiányozna :D

nicike

Orsi :) :lol:

Andi én drukkolok!!!!

Kép
andkata

Nem tudtok ajánlani valami endokrinológust?
Viki írta,utánna néztem és szinte ugyanazok a tüneteim és 90%ban hajhullásal keresik meg.Mármint azt az eggyet akit néztem de az baromi messze van.
Na meg szőrősödésse...na még az hiányozna :D

nicike

Andi!

Örülök, hogy jobban vagy!

ja és Bugrikának boldog szülinapot!!!!!
Vendég

Kata, megnézted a hintákat, amiket felraktam?
A héten (holnap) megyünk az Óbudai kenguruba, mert Zsolti kinőtte a hordozót és ülést kell vennünk. Útba ejtünk titeket jó?

Tényleg kinek van már nagyobb ülése? Én 0-18-ast akarok venni, mert az még dönthető, de lövésem sincs, hogy milyet, ami jó is, meg nem horror áron van.

Kép
Kép
patr

PCO Nicike? I-es Nőin van endokrinológus. Kérdés mennyire jó...

Kép
andkata

Nicike!
Nézd meg a helyi kórházban, jelentkezz be oda. Nődokid nem tudna ajánlani?
20150601134430

Köszi Pati a hintákat....Nézegetem, még nem döntöttem. Holnap anyós itt lesz, de ha tudok leszaladunk. Hozod Áginak a cuccost? talán ide eljönne. Vagy megyünk turizni?

Kép
andkata

Pati, olcsóbb helyen nem tudsz venni? Vagy itt van akciós? szerintem irtó drága az a bolt!

Kép
andkata

Kata szerintem az.Csomókban hullik a hajam (6éve), hőhullámaim vannak,néha leizzadok .Ezek a tünetek terhesség alatt megszüntek.Most megint előjött az összes.Csak nem gondoltam h ezek összefüggnek.Meg pete érésem se volt mert szinte nulla volt a progeszteron szintem.

Ezek pco-ra utalnak nem?

nicike

Meg egyszer az sztk nőgyógyász 3db 10 mm-es cisztát talált valamei petefészkemen, elmentem másik nőgyógyihoz aki megse ultrahangozott csak azt mondta 10mm-es az nem ciszta,meg rá fogta h elötte nem rég volt piri.

nicike

Kata, én ott megkapom sokkal olcsóbban! És legalább van választék. Nézegetem a neten használtan is, mivel újonan is megkapom ott szinte annyiért mint a használt, így nem éri meg, mert ha Zsolti kinövi még el tudom adni!

Kép
Kép
patr

Simán lehet PCO...Ki kellene vizsgáltatnod magad...Nehezen is estél teherbe,nem?

Kép
andkata

másfél évig nem jött össze utánna gyógyszerrel.

nicike

Vendég

Király! Írtam egy csomót és elszállt! :evil:

A lényeg hogy megint beállt a derekam!

Tami
Ne haragudj, de nem ígérem hogy ebben az állapotomban el merek holnap indulni Nonóval hozzátok! Alig bírok mozogni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Üvölteni tudnék mérgemben és a fájdalom se javít a helyzeten :evil: :evil:

Apa ma megy céges bulira. Nagyon örülök...
Vendég

Viki, akkor felhívom nődokim hátha tud segíteni.

Csak néztem a neten, és mindenki sír mert iszonyat várólista van.

Ezért gondoltam valami magánrendelésre.De többször jártam úgy nem volt más a bánásmód mint az sztk-ban.

Ezért gondoltam megkérdezem nem e tudtok ajánlani valakit.

De mostmár 1000000% hogy kivizsgáltatom magam e téren.

Érdekes h ez egy dokinak nem jutott eszébe, minden vizsgálaton voltam,minden negatív.2szer megis műtöttek még is csomókban hulott a hajam.

Egyedül ezt nem nézték.

Köszi Viki,Kata!

nicike

Szegénykém akkor ekcémás :(
Csütörtökön megyünk dokinénihez. Remélem nem ráz le megint.

nicike

Wera, sajnálom a derekadat! Nekem is fáj, de nekem tuti a Zsolti súlyától. Kaptam kölcsön egy Cosmo disket, de mindig elfelejtem felrakni, így nem tudom, hogy használ-e :oops: :?

Kép
Kép
patr

Wera; Sajnalom! PEdig en mar sutom ezerrel a kajat...

Orsi: Anna azota is siratja Emmat( sanos szo szerint, nem tudom mi a baj, de nagyon sir :cry: )
Vendég

Na kisebb megszakításokkal idáig tartott a visszaolvasás.

Nagyon tündér gyerkőcöket láttam!

Elmentettem az 5 hós képeket!

Babuli! Hűha! Nagyon sajnálom, hogy ilyen komoly volt az esés! De szerencsére semmi baja nem lett Szabinak!

Mindent elfelejtettem!

Andi! Jó, hogy újra aktívabb vagy!

Na, tényleg semmi!

Viki! Most hozta vissza apósom a gépet, majd csinálok fotókat!

Tappnacs! Nem semmi a kisfickó! Lassan utoléri súlyban Rolit!

Kép
szly27

Tamara!
Sajnálom.
Remélem nem mi borítottuk fel így a napotokat :( :oops:

ma erős melegfront van. nem lehet, h. azért?
Jobbulást a kismanónak!
Vendég

Láttátok, hogy Csugi mit rakott fel a weboldalak közé?
Érdemes megnézni! Csúcs!
Kép

Kép
Kép
patr

Viki te csináltál MSN listát? Kérek szépen én is!

Kép
Kép
patr

Hát mostmár aztán lehet smileykat válogatni!

Kép
szly27

laptopról miért nem tudok smilyt rakni?

d.dodó

Tami
Most elaludt Nóri és én is ágynak esek! Nagyon bízom benne h kicsit jobb lesz holnapig és akkor megyünk, ok? Rajtam nem múlik, már én is annyira készültem!! Mindenképp kendőben vinném Nórit és elmennénk az Örsig metróval. Jó lenne így nektek?
Erős a késztetés a takarításra, de most NEM lehet!!! :twisted: Megyek lefekszem. Később még visszanézek!

Cuppa
Vendég

Wera! Reméljük alakul a hátad! Azért nem igen tenne jót neki most egy kendős kiruccanás! :shock:

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?