Új privát üzeneted érkezett!

Linda, én is ezt csináltam, először fújtam, aztán ráztam, aztán ütögettem a hátán, megfordítottam. Egyébként szerintem amikor Zsu elkezdett ordítani, mert megijedt, akkor vett levegőt!

Kép
Kép
patr

Ennyi kisbuszt egy rakáson :lol: Rendezhetnénk egy buszos kirándulást :lol:

Kép
Kép
patr

Csajok!
Aki liberot használ, és nem kell neki a vonalkód, az gyűjtse lsz nekem.
20150601134430

Kata, ez egy kicsit drágább, de jó!
http://www.vatera.hu/bebihita_jane_jump ... 41878.html

Kép
Kép
patr

Én is vagyok,Áron ELALUDT!
Kivi vagyok meddig,ma reggel 9-kor evett 130 tápot és 11-kor 1 üveg alma-őszi-banánt.
Ilyenkor már ebédelni szokott de most úgy döntöttem megvárom míg kéri,lehet,hogy azért üvölt a kaján mert nem éhes szegény csak a hülye anyja etetné könyv szerint! :wink:

Kike! Örülök,hogy tetszik a LILA terítő,ami FEHÉR!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondom,hoy nem adja vissza a kép,na majd idén!
És meg ne halljuk mégegyszer,hogy el sem mész!

Linda! Én is mindig azt mondtam,hogy majd ha lesz gyerek,lehet jövőre már nekünk is élő lesz,majd meglátjuk!

Megyek elntézk pár telefont aztán jövök,addig írjatok,de módjával :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Kép
Kép
patr

Viki:ez tényleg jó :D

Jól van na,csak rá kell vennem magam..de mivel még megvernétek,ráveszem magam :oops: valahogy...csak annyira nem hiányzik ez az egész,pont karácsony,meg Kristi szülinap előtt :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm:óóóóóóó,pedig tényleg lilának néz ki-na de lagalább tudod,hogy az is jól nézne ki :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Jó kari és szülinapi aji lesz,hogy minden rendben! :wink:

Most tényleg húzok telefonálni!

Kép

Kép
ibm

Patri ezt orvosilag úgy hívják- affektiv apnoe. Semmi baja nem lesz tőle. Viszont ismétlődhet. Két formája van mikor megijed és nem vesz levegőt, másik mikor annyira sír, hogy egy idő után nem vesz levegőt. remélem érthető volt

TTTTTTIIIIIITTTTTTTIIIIII!

Kép
andkata

Veda: nektekmegeri boltba menni, ha ekkora makotok van! Majd szolok nagybevasarlas idejen:)

Orsiek voltak itt. Emma eg ynagyon szep nagylany! Es olyan mosolygos es olyan nyugodt. Orsi keszitett kepeket a lanykakrol.
Orsi pedig szinten mosolygos es angyon csinos( majdnem olyan vekeny mint Wera)es nagyon kedves.....

Orsi: koszonjuk hogy eljottetek, nagyon kedvesek vagytok. Remelem jottok majd masokor is!

PAtti: hog neked hajnal negykor milyen jol mukodik az agyad!

En ma meghazuttoltam a tegnap irottakat es haziasszonyt jatszottam . 6.40 kor csorgott az oram, felkeltem osszeszedtem magam es elmentem a boltba, hogy a nagy tomeg elott tudjak vasaroloni. Hazajottem meg mindenki aludt, aztan Anna felkelt es indult a nap.

Kata: most szolodaritok veled, szombatig en sem latom ferjem. MA este mikor hazajon mar alszom, reggel mikor lemegy meg alszom, aztan ejjel nem jon haza legenybucsuba megy Fehervarra.
Csinalhatnank egy gorbe ejjszakat :lol:
Vendég

Akinek kell elektromos mellszívú, kukantson ide:

http://teszvesz.hu/item493845635_medela_mini_elektromos_mellszivo.html
20150601134430

Anyjuk:ide is jöhetnél háziasszonyoskodni :wink: Olyan kupi van hogy csak na-de ma olyan gyengus vagyok :roll:

A szaloncukrot hogy szoktátok felrakni,olyan kampóval,amit lehet kapni,vagy megkötözni cérnával?
Mi még Anyu után maradt hogy mindig megkötözzük,Vercsi már tudja is,legalábbis tavaly ment neki,hogyan kell kettőt egy madzagra kötni.És jó elfoglaltság a gyerekekkel :lol:
És ugye ha páratlanul jön ki,a maradékot megesszük 8)

Á,mindig félrenyomom az -á-é gombot,mert egymás mellett vannak :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Mi gémkapcsot széhajtunk, és arra tüzzük. Anyós meg cérnázik.
20150601134430

Na én is kész vagyok a főzéssel. Ebédeltem meg Vivicica is, most ha elalszik, azt hiszem én is lefekszem kicsit pihizni. Aztán estig meg takarítgatok még haza nem jön apa. Holnap megyünk mi is oltásra, meg vásárolgatni, aztán szombaton jönnek anyósék, úgyhogy csak ma lesz időm takarítgatni.

Kép
linda24

Mi is gémkapcsot szoktunk széthajtani, és arra rakjuk a cukit. :D

Kép
linda24

Mi cérnázni szoktuk. ugy hogy egy cérnát megcsomózunk (két végét összecsomózzuk) és azokba hurkolunk egy-egy cukrot.

d.dodó

Mi cérnázunk (ill. tunk),mi már nem rakunka fára szaloncukit csak díszt,a szaloncukit az asztalra teszzük meg a fa alá szép kis kínálótálakba.

Kép

Kép
ibm

Most olvastam, hogy már elég jó a helyzet ferihegyen...28 gépből 23 elindult max 5-10 perces késésekkel. :lol:

d.dodó

mi cérnázunk

Közkívánatra :):):)

Ezt szeretném 5 hósnak Szly. 7040 gramm, ? cm...

Kép

Kép
andkata

Adél!
Kép
20150601134430

Na ennyi volt,már ébren is van úgyhogy lépek biztos éhes lesz lassan,du. meg megyünk anyósékhoz!

Jók legyetek,holnap jövök mindenképp ha ma már nem is!

Olyan cukik ezek a babák!
Tényleg mind jól sikerült! :wink:

Kép

Kép
ibm

Én is hoztam 5 hós képet!
Adatok: 5490g 63,5cm

Kép 5 hónapos lettem

d.dodó

Tényleg Titi hol van?
Tegnap gondoltam felhívom,de inkább nem akartam zavarni!

Szandi???????????

Kép

Kép
ibm

Illetve inkább mégis ezt szeretném 5 hónaposnak :)
Kép

Kép

Kép
andkata

Lizy milyen kis komoly! Kép
20150601134430

Azok az Adél szeme! Elájulok Tőle! Kép
20150601134430

Jaj Adél milyen gyönyörű. Azt hiszem a fickóknak nehéz dolguk lesz egy ilyen szép hölgyet majd meghódítani. :D :D

Kép
linda24

Jajj,de cukik a csajok!! :P

Nekem is kéne már 5 hós kép :roll:
De a súlyát nem fogom tudni megmondani sajna.

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
Azért tűnik ilyen kis komolynak, mert ahogy meglátja a fényképezőt szinte lemerevedik.....bármit csinált előtte, azt abbahagyja. Mosolygós képet sem tudok róla csinálni.

d.dodó

Á,Domi sztrájkol,nem akarok aludni-t játszik,már egy jó ideje,pedig álmos,Kristi már alszik.
Ilyenkor szoktátok írni hogy megyek,megvuduzom :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Küldök álommanót. Lizy egyszer csak elaludt a játszószőnyegen magától. Pedig ez ritka.

d.dodó

Titarol csak annyit amig enm jelentekzik, hogy szegenyem faradt, Levi fogzik es nagyon nyugi es nem eszik, .....
Vendég

Anyjuk! Köszi az infót Titiről!
Szegénykém,mindig van valmai!
Már hazajött egyébbként?
Jaj tényleg nem ülhetek itt tovább,Áron már kiabál,este még olvasok azért!

pussz

Kép

Kép
ibm

hihi-meg is van az 5 hós képem-mindjárt felrakom. :D

Kép
Kép
Kép
kike

igen haza jott
Vendég

Itt a nemalvósom:
Szly:akkor ezt szeretném az 5 hós képnek,köszi!
69 cm,?kg
Kép

Ezeket meg csak úgy:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Titi :?

Dodó:ideért az álommanód :D visszaraktam,és most csend van :D

Kép
Kép
Kép
kike

en nem tudom mi van a gyermekemmel de egy oraval hamarabb bealudt mint szokott, es mar elotte is olyan ksi csendes volt. Remelem nincs valami baj!
Vendég

Kike; ilyen huzatunk nekunk is volt mikor kicsik voltunk;)
Vendég

Murphi: van idom es senki nincs
mar megfigyeltem az en gyerekem pont ellenkezoen "mukodik" mint az osszes tobbi. Talalkan is, mindenki aludt o nem, mindenki felebredt o aludt...
Vendég

Kike! nekünk is megvan avizipókos ágynemű,még Apáé volt!
Úgy szeretem!
Áron benyomott eg yüveg alma-sütőtököt és most játszani akar,úgyhogy pápá csajok!

Kár,hogy nem lakunk közel egymáshoz,milyen jókat lehetne bandázni!

Kép

Kép
ibm

Szaisztok!

Tamara!
Nagyon kedves vagy!
Anna is egy kis tündér, igazi porcelán-baba!
És te is nagyon nagyon szimpi voltál.

Megyünk még, majd gyertek Ti is!
Emma is végiglaudta az utat hazafelé!

NAgyon jól érezte magát, mint ahogy amamája is. (Azóta is csak viogyorog :) )

Majd este visszaolvasok, addig mindenkinek szép napot!
Vendég

Ja, holnap teszek fel képeket, mert Apánál van a lptop, ezen meg nem tudom lekicsinyíteni!
Vendég

Mary!
Én is pont ezt akartam írni kike-nek, hogy nekünk is volt olyan vizipókos huzatunk! :) Emlékszem, moncsicsis is volt.

d.dodó

Sziasztok!!

Vagyok, csak Viki éppen anyás korszakát éli..

Gyönyörűek a babák! Nem sorolom fel, mert tuti kihagynék valakit, azt meg nem szeretném.

A díszítések pedig nagyon szépek!! Én nem csináltam, de jövőre tuti feldíszítem a lakást, remélem Viki már fog tudni segíteni másfél évesen... :lol: :lol: Vele akarom csinálni.

Na megyek mert leharapja a kezemről a husit.. :lol: :lol:

Ha lesz időm, jövök.
sz.andi

Az vonalzóm sose megy vissza... :?

sz.andi

Na sikerült! Vera! Kérem szépen a másikat!! :P
sz.andi

Andi!
Pusssssssssssssssssszi!
20150601134430

Orsi, hogy állsz a munkával?

Kép