Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk :)

Marcinak Nagggyon Boldog 3.Szülinapot kívánok!!Puszi neki :)
Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Judit, !!Marcinak nagyon sok boldog 3.ik szülinapot kívánunk
Kép

Erika,először is a Gekko-ról..mi is megkaptuk a levelet.Konduktorok is dolgoznak a csapatban(általában).Én úgy gondolom,hogy ez azoknak jó akiknek valamiféle lemaradásuk van.Nem hiszem,hogy Popinál lenne ilyen probléma.
Azt nem tudom,hogy itt van-e rendes játszóház része,mert petsen van és az jó szokott lenni.(olyantól tudom aki ott dolizott)
Beszédfejlődés...keresek majd neked valamit,ha kijutok a garázsba kutakodni.De nem hiszem,hogy gond lenne.Nem egyformán fejlődnek a gyerekek!

Házzal kapcsolatban,lehet tavasszal mégis rá lehet vakolni,mert nem annyira vészes a helyzet ahogy haladnak a munkában előre.Aztán majd meglátjuk.Inkább száradjon ki,mint ráköltsünk egy csomót,és utána megint vissza vizesedjen.

Linda,Móni,Kriszti és a többiek,merre vagytok?kukucs!!!!

Kép
Kép
tundi24

Marci!
Sok Boldog 3.Születésnapot!!!!!!!
KépKép

Kép

Kép
katlina

Marci nevében is köszi mindenkinek a köszöntést! Este majd megmutatom neki is :)
judit_79

Marcinak boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Majd jövök, amikor Réka alszik. Bár már nem lázas, a náthánk egyre rosszabb... :evil:

Kép
pimelinda

Judit! A 3 éves nagyfiúnak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Hopp, mellényomtam. Na még egy kép!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

No, itt vagyok egy kicsit!

Ma éjjel Csongi kitaccsolt az ágyban. Át kellett húznom az összes ágyneműt. Kicsit megijjedtem, de reggelre már nem volt semmi baja. Talán a gyomrát rontotta el. Így elvittem suliba, remélem ott is minden rendben. :?

Nóri, hát képzeld, még mindig nem jön elöl a foga!!!! Már kezdek egy kicsit parázni, hisz augusztusban kiestek neki... azért most már remélem lassan kibújnak....
Mi az a JYSK?
Na, te sem unatkozol, látom, van meló.

Tündi, az jó, ha úgy néz ki, nem kell a vakolásra 2 évet várnotok! Mi is megyünk vasárnap Debrecenbe. A focicsapattal összefogva, évvégi csúszdaparkozás lesz!

Linda, hm, lemaradtam. Réka lázas is volt? Elkapott valami vírust? És ilyenkor Te kezeled, vagy a gyerekdokitok? Jobbulást!

Kriszti!!!! Hogy vagy????

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!

Marcinak Boldog 3-ik Születésnapot kívánok!
Kép

Lina: Rékának jobbulást.

Tündi: Ne aggódj vakolás miatt. Nem az sámít, hogy kívülről, hogy nézz ki a ház hanem az, hogy belülről rend és tisztaság van.

Évi: Köszönöm kérdésed nem tudom, hogy hogy is vagyok. Inkább nem gondolkozok és megpróbálok nem aggódni. Bele vetettem magam a nagytakarításba tegnap is meg ma is azt csináltam. A díszek egy részét is felraktam már. Holnapra pedig egy kis szépülést tervezek magamnak fodrász, kozmetikus.

De egyébként voltam a védőnőknél 1 kg híztam a 18 hét óta most 55kg vagyok 83cm a haskörfogatom. A védőnő megmutatta a gyerekorvosnak az utolsó vizsgálti eredményem és a doki azt mondta, hogy nem a placentában van a ciszta hanem Babóca jobb veséjében már nem tudom kinek mit hiszek el. Zsoltinak volt gond a veséjével amikor kisgyerek volt nem tudom, hogy ezt így genetikailag örökölheti-e a baba. Hétfőn megyek Jakabhoz remélem Ő megnyugtat.
Na nem panaszkodok tovább.

Szép napot mindenkinek.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Marcinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!! Kép

KépKép
diÁcska

MARCI

NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT

KépKép
KépKép
cleo27

MARCINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Mindenkinek köszi a köszöntést! :)

Majd megyek ám dolgozni.... Elvittem Marcit a bölcsibe, láttam hogy Rákóczifalva felől áll a sor, úgyhogy utána haza is jöttem... Már megint baleset volt, most hallgatom az Aktív rádiót, hátha kiderül valami.
judit_79

Rékának sok-sok boldog 1. születésnapot kívánok!

Kép
judit_79

Popinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! Isten éltesse sokáig.
Kép

Évi, vasárnap óta taknyosak vagyunk, de Réka már kedd óta nem lázas. A kezelés eddig orrszívás, orrcsppentés volt, de még nem jött helyre.

Kép
pimelinda

Popinak Nagggyon-Nagggyon Boldog Első Szülinapot kívánunk! :)
Puszi neki :)

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hy!!

Rékának Boldog Születésnapot kívánunk!
Kép

Lucáknak pedig előre is Boldog Névnapot!
Kép Kép

Rólunk egy kicsit. Ma reggel voltunk fodrásznál és apával megvettük utána a fenyőfánkat. Szerintem tudta a kis Babóca, hogy most neki veszünk valamit mert folyamatosan mocorgott a pocimban. Kettő közül nem tudtunk választani és úgy döntöttük el hogy amelyiknél Babóca rúg egyet az lesz a megfelelő fa. Hosszú levelűt vettünk 3500ft volt kb 2m magas.
Babócáról és a rejtélyes cisztáról. Tegnap Tündi rábeszélt, hogy az lesz a legjobb ha felhívom Jakabot és nem találgatom, hogy hol is van ez a ciszta. Szóval Ő azt mondta, hogy a baba koponyájának a jobb oldalánál van. :cry: Megpróbált megnyugtatni, hogy ez az esetek 90%-ban minden gond nélkül felszívódik és nem lesz semmi következménye. Most megpróbálok nagyon erős lenni és nem a bajra gondolni mert a pozitív gondolkodás sokat javíthat a helyzetünkön. Zsoltit is próbálom erre sarkalni habár tegnap nagyon magába zuhant, előttem ugyan nem de amikor kiment megettetni az állatokat akkor :cry: , mert láttszot a szemén. De ma már jobb volt a kedve remélem belátta, hogy ebben a helyzetben csak a pozitív gondolkodás a megoldás.
Azért meséltem ezt el nektek, mert szeretném tudni, hogy tudtok-e valamit ezzel kapcsolatban :?: :?: :?:

Most megyek összepakolok a garázsba mert a hétvégén apa meg a sógorom összerakják a garázsajtót végre :) :) :)

Az esős nap elenére mindenkinek szép napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Popinak nagyon sok boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!
Kép

Linda,jobbulást Réka babának!Azért gyere ám sűrűbben,mostanság ritkán írsz :(

Judit,én reggel fél7kor hallottam az aktívban,hogy baleset van szandán,Egyből eszembe is jutottál,hogy na ugyan,hogy jutsz majd be dolizni.Mikorra értél be végülis?

Kriszti,köszönjük szépen a köszöntést!Szerintem is ebben az esetben az a jobbik ha nem idegeskedsz.Rendben lesz ott minden babucival.Hétfőn majd személyesen is megnyugtat szerintem Jakab.Én utána olvastam,és azt jelenti amit ő mondott.Találtam egy rövidke fórumot,de 4 hsz volt,és nem igazán ezzel kapcsolatban,hanem más problémákkal.
Elevitet szeded ?

Évi,vasárnap majd figyellek Debiben hátha látlak benneteket :wink: Mi vmi kassai úti Lovarda kastélyba leszeünk vagy hol :roll: Neten utána néztem szép.Remélem Luca bírni fogja a strapát.Reggel 7kor indulunk és 15ig tart a program,meg még mire hazaérünk..remélem nem lesz vele gond.
Érezzétek jól magatokat a csúszdaparkban,a gyerkőcök tuti élvezni fogják :)

Nóri,hogy van Lilcsi?Te sem nagyon írsz mostanság :(

Erika,hogy telik a mai napod?Nosztalgiázol?Ilyen volt ilyen lett képek sorozatát kérjük szépen :) :)

Kép
Kép
tundi24

Évi! Jó szórakozást a csúszdaparkhoz! Az Aquaticumba mentek?
Ezek szerint már jobban van Csongi gyomra?

Kriszti! Én ilyenről még nem is hallottam, de biztos hogy nem lesz semmi baj a babucival!! Úgyhogy csak pozitívan!

Tündi! Végül 9-kor elindultam otthonról, akkor Szandán már nem volt dugó.
Nektek jó utat holnapra, vigyázzatok magatokra, és persze kellemes időtöltést Debrecenben! Luca biztos alszik majd a kocsiban :)

Én már szeretnék előre is nagyon boldog névnapot kívánni Tündi és Móni Lucájának, is mivel ma délután már utazunk is Békéscsabára. Szóval:
Kép
judit_79

Köszönjük a köszöntéseket!

Egy gyors ilyen volt, ilyen lett....
Kép

Kép
jaimee1

Popika!
Boldog Első Szülinapot!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a dícséreteket,és a névnapi üdvözléseket :) Átadom a kisasszonynak :) Képzeljétek kis segítséggel föláll az ágy mellett és megáll pár percig egyedül(mármint az ágyban kapaszkodva)nagyon élvezi :) Lehet fogzik a drágám,esti elalvás után fél-1 órával keserves sírással ébred már 3.este :cry: De amint cumiját megkapja vissza is alszik,aztán alszik reggelig.Ma is 8után ébredt.Vagy esetleg más oka lehet?

Linda:Mielőbbi gyógyulást Rékádnak!!! :)

Szilvi:Remélem már Dév is jobban van :)

Évi:Nagyon vagány Csongi :) És nagyon büszke a kupára :) Holnap érezzétek jól magatokat!

Tündi:Akkor van egy kis felfordulás most nálatok :( Luca hogy viseli?Nagyon jó az új vonalzód :)

Judit:Neked is köszi a köszöntést :) És nektek is jó utat,kellemes időtöltést a hétvégére :)

Kriszti:Csak pozitívan!!!És olvass utána a linken amit írtam :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Marcinak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Popi kisasszonynak szintén sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Mi is megvagyunk, készülődünk a Karácsonyra.Ma megvettem Apa ajándékait és még Anyukámnak meg Antának is vásároltam.

Köszönöm a gratulációkat Ati nevében is, remélem hamarosan megint be tudok majd számolni valamilyen újabb mozgásformáról.

Az olvasással megint elmaradtam, de a képeket megnéztem, nagyon szépek a gyerkőcök egytől egyig

Mi is voltunk Mikibuliban, jól sikerült mind a kettő, a második Anyósom régi munkahelyén volt, itt már el merte mondani a versikéjét Antónia.

Hát elég gáz, ma feljött az alattunk lakó, hogy nem tud tőlünk aludni sem ő sem a 9 hós kisbabája. Hát nemtom mit csináljak Antával néha ugrizik meg hát persze ő még telitalpon megy másként nem tud.
Nem akartam neki mondani, hogy amúlkor is fölöslegesen verte a radiátor csövet mert pont aludtak a gyereke én meg ültem.Ja és persze hát ők sem hangtalanok.

Kép
Kép
mongi

Kép egy kép a gyerkőcökről

Kép
Kép
mongi

Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok Rékának!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!

Letti!
Olyan szépek a gyerekek!!! Milyen nagy már Anta :) Nekm úgy tűnik nem hasonlítanak egymásra...vagy rosszul látom??? Ennek ellenére nagyon arik :)
Hát sajna aki társasházban lakik az nem igazán tudja megválogatni a szomszédait :( Nálunk is jó pár vita forrása volt már a felettünk lakók őrült dorbézolása vagy éppen a mellettünk lakók kiabálása :( Sajna nem lehet velük mit kezdeni mert ha szólunk még mi érezzük magunkat "kínos" helyzetben . Volt már nem 1x hogy éjfélkor mentünk fel szólni hogy most azért szeretnénk aludni és nem a discot hallgatni :( Persze nem tetszett a szomszédnak....
Mi tegnap voltunk Diával adventi játszóházban nagyon jól sikerült :) Csináltunk minden féle díszt és még báb előadás is volt a gyerkőknek :) Nagyon tetszett neki :) Aztán éjjel Dia ránk hozta a frászt mert megint hányt :( Vagy valami vírust szedett össze vagy elrontotta a gyomrát :( Minden esetre ma már nem voltunk oviban.
De hál istennek azóta nincs semmi gond ma még 1x sem hányt...igaz nem is kapott enni csak ropi és tea volt ma a menűje.
Remélem nem lesz semmi gond.
sziasztok majd jövök valamikor..... :)

KépKép
diÁcska

Popinak boldog szülinapot!
Kép

Én meg pont akkor haladtam Tföldvárra, mikor dugó volt, de csak befelé menet. Gondoltam, majd mire jövök vissza, nem lesz...na ja...kb annyi idő alatt értem be Szandáról a városba, mint Földvárról Szolnokig :? Én idén már nem akarok a Tiszán átmenni! :roll:

Lili este lázas volt :shock: Gőzöm nincsen, mitől. Dokinéni szerdán szépnek látta a füleit, nem hiszem, hogy 1 nap alatt így leromlott volna :? Most kivárom a hétvégét, aztán meglátom. De anyum már nagyon kivan.... :cry:

Tündi! Judit! Jó kirándulást nektek!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Kicsi betegeknek jobbulást :)

Vali.hogy halad a suli? írtatok mostanában valamiből? Bizti nem lesz Dius beteg :) Zolikával mi újság?

Letti.nagyon szépek a gyerekek.tényleg nagy csajszi már Anta.játszogatnak együtt?

ERika.ééédddii Popi-kép :) :)

Mi holnap a Domino játszóházba megyünk...vagyis csak a gyerekek..mert szülinapra hivatalosak. :D .már nagyon várják.Tegnap előtt meg benne voltak a SzolnokTv-ben :) -hangverseny volt az oviban és mutizták őket is.

Kriszti.én érdemben sajnos nem tudok a cisztához szólni,de bízz a dokidban,mert ha olyan baj lenne,már mondta volna.én annyit hallottam csak,hogy tényleg nem szokott gondot okozni,mert felszívódik.és igen...a pozitív gondolkodás nagyon jó!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

POPI.

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Lucáknak nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :)

Kép
szilbee

Kép

Szilvi:Köszönjük szépen :)

Tündi:Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Lucádnak!!! :)

És a mi kis Drága Hercegnőnknek is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi Lucájának is...
Kép

és Móni Lucájának is...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi Lucájának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Móni Lucájának sok boldogásgot névnapja alkalmából!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :)

Móni,! :) Lucusodnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk
Kép

Andi,jó szülinapozást mára a gyerkőcöknek.Az olajcsarnokban meg játszóház van ma.De nálunk megy ma is a meló+holnap is,de holanp egyedül lesznek,mert mi ugye megyünk karácsonyozni.Nem tudom miért,de már nagyon várom :)

Nóri,szurkolok,hogy ne essen vissza Lilcsi :( ünnepek előtt nem lenne jó ha nem gyógyulna meg :?
Jöv hétre is van még melód?

Erika,jó volt nézni az ilyen volt-ilyen lett képeket :) annyira kis édes csajszi.Ma lesz a buli,igaz?Jó ünneplést,és képek tömkelegét kérjük szépen :) :)

Vali,hogy van Dius?Hányt még?

Letti,aranyosak a gyerkőcök.Anta már egy kész kis hölgy :wink:
Ati meg rengeteget nőtt az előző kép óta amit feltettél :) De szerintem sem ahsonlítanak egymásra.De sztem az tök jó úgy,hogy 2 gyerek 2 szülőre hasonlít és nem mind2ő csak az egyikre.Az a másik szülőnek is jól esik.Legalábbis én néha már arra vágyom,hogy mondja már vki,hogy Luca rám is hasonlít egy kicsit :P :D Pedig hasonlít rám is sztem,majd rakok kiskori képet magamról :)

Judit,kellemes hétvégét nektek!

És a többieknek is!!!! :) :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi!
Lucának nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Lucák! Boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Tündi Lucájának boldog névnapot kívánok! Kép

Móni Luca babájának is nagyon boldog névnapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket.

Tündi!Hát mindenki azt mondja,hogy nem hasonlitanak egymásra. De Ati egyébként meg senkire se nagyon, ezt is röhögve mondják az ismik még a védőnőnk is.
Szerintem a szájuk meg az orruk kb. egyforma. Személyiségre még két totál más emberke.Ati nyugodt csupa mosoly gyerek, Anta meg egy kisnyughatatlan.
Ati most 9 kg és, az én mérésem szerint 72cm. Szerncsére nő rendesen.

Cleo! Igen, most már játszadoznak.Anta szivesen elszórakoztatja.Ati meg próbál mindent megkaparintani a nagytól.Jó őket együtt látni és jó hallani,amikor együtt nevetnek.

Vali! Remélem már jól van Dia! Szüneted mikor lesz a suliban?
Régen használtál valamilyen képszekesztőt , ha jól emlékszem egy orosznyelvüt. Meg tudnád nekem adni az elérhetőségét,Anyukám akar vele bütykölni.
A Hajmosást jobban viseli már Dia? Nálunk még mindig nem egyszerű dolog.

Judit! Most jutott az eszbe, hogy a férjed ment valamikor a Széf cimü müsorba.Mi lett vele, voltak már adásban?
Én is nagyon gondolkozom a prevenaron, sokat olvastm utána és másol is megtaláltam, amiket Linda leirt, sok igazságot látok benne.De tényleg ott van a másik oldal is. Hát még nem döntöttem én sem el .

Kriszti! A sogórnőmnek is volt cystája a 2. terhességénél, semmi baja nem lett a babának kb 3.5 kg-os szép gyerek lett.

Linda! Réka olyan kis dögönyözni való baba. Gondolom azért biztos érzed már a súlyát.Ati ugye 9 kg, de nekem már néha nyilal a derekam.

Elin! Lilcsinek jobbulást kivánok, remélem semmi komoly.

Meli! Mi újság felétek?

Jaimee! Én nem nagyon szeretem a védőnőket, olyan"okosak" TUdnak lenni. Nekem azt mondta, hogy Ati minden nap egyen 2*1.5-2 dl húsos főzeléket. Hát egész nap eszik kb1 dl kaját.
Amikor nem kell neki már folyatja kia szájából.
Popi igazán nagyon szép kislány.

Kép
Kép
mongi

MARCINAK!
Kép

POPINAK!
Kép

"Tündi" LUCÁNAK!
Kép

"Móni" LUCÁNAK!
Kép
:D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már nagyon rég olvastalak benneteket,csak gyorsan átfutom,megnézegetem a képeket!
A gyerekek nagyon szépek egytől egyig,kicsik,és nagyok egyaránt!
:D :D :D
Mostmár ha nem haragszotok megpróbálom újra felvenni a fonalat,és sűrbben írogatni nektek!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tündit Lucájának!!! Kép

Keresztlányomnak Lucusnak!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!!
Köszönöm az érdeklődést hál'istennek semmi baja a kisasszonynak :) Itt rendetlenkedik most is mellettem :D

Hajni!!!
Mizus veletek??? Olyan régen írtál már mesélhetnél milyen a meló ,hogy vagytok stb.....

Letti!
Majd megkeresem neked azt a linket de nem igérek semmit sajna nem mentettem el az oldalt így már nem emlékszem,hogy hol is volt...de lehet Nóri tudja :wink:
Szünet az nem lesz csak annyi,hogy ünnepek alatt itthon leszek de már 27-én órám lesz :( Sőt még 30-án is :(

Csajok mindenki bevásárolt már karácsonyra???? Sajna én még sehol nem tartok ....ha így haladok nem lesz ajándék a fa alatt :(
Tényleg Hajni!!!
Te mit veszel a nagyfiadnak??? Teljesen tanácstalan vagyok mit kapjon....nagyon válogatós semmi nem jó neki. Ma elmentünk hogy veszünk neki 1-2 rucit és mindere közölte,hogy neki az nem jó....így haza jöttünk úgy,hogy semmit nem vettünk neki :(
Teljesen kész vagyok tőle meg a kamaszkortól is............de a kicsi sem lesz különb
:evil:

KépKép
diÁcska

Lucuskáknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Hajni, nagyon naggggyon örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jövök majd én is! :wink:
jaimee1

LUCÁK

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Franci alszik kihasználom az alkalmat! :wink:
Hát rólunk,Franciska beszokott végre a bölcsibe,nagyon döcögős volt de mostmár szeret járni!Pedig volt olyan időszak,hogy azt mondtam feladom,soha nem fogja megszokni!Még jó,hogy nem tettem!
Munkahely,kezdek visszarázódni,bár elég sűrűn vagyok itthon beteg szabin Francival 2 hetet jár 1 hét itthon,valahogy így fest a dolog. Már úgy érzem kezdenek rám ferde szemmel nézni.

Vali!
Ne is mond,én sem nagyon tudom mit vegyek Dávidnak,Ő is válogatós nem vesz fel akármit,a multkor én is mutogattam neki,jó kis felsőket meg farmert de "ő azt fel nem venné volt rá a válasz"!
Sok a gond vele,folyton a sarkába kell lennem a tanulásnál,mert lusta nagyon pedig nem lenne buta ha akarna!Ebből mindíg veszekedés van,aztán duzzogás,mindenen megsértődik!Már sokszor nem tudom mit kellene csinálnom,hogy jó legyen mindenkinek! :( Nagyon igaz az a mondás,hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!

Erika!
Milyen hirtelen elröppent ez az év Popival,igaz??Még most született! :D Olyan gyorsan felcseperednek,hogy ki sem tudjuk babázni magunkat igazán!

Nóri!
Mi újság Lilivel? Jobban van már?

Tündi,el vagy veszve,vagy most van a karácsonyi buli Debrecenben?Remélem teszel majd képeket? :)

Akartam felrakni képet,csak új a gép,és még nincs rajta a képszerkesztő progi,és így nagy a méret!Na majd mindjárt megpróbálom felrakni!
Vendég

Képek!!

Kép
Kép
Vendég

Szió!!!

Hajni!!! Hali!!! Hogy s mint? Majd talizunk.... :lol:
Holnap viszem Lilit bölcsibe. Jó lenne, ha ezt a hetet azért már kihúzná. A láz óta nem volt semmi baja, nem tudom, az mitől tört ki rajta :shock: ?
A 2. képen jól elkukucskálsz ott hátul :lol: :lol: Aranyosak voltak a csajok, mikor táncikáltak!

Erika! Szép vonalzót újítottál be! Képek mikor lesznek? Ittis-ottis?

Mi most megyünk a Jyskbe...pÁá!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucák sok boldog Névnapot!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?