Új privát üzeneted érkezett!

(((((((((((((((((((((Amina))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Amina: ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép Ölellek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina, ne mááááár :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sajnálom!

Till: írtam pü-t!!!!!!!!
Vendég

Amina! Ilyen korán????!!! A tábla alapján csak 15-én teszteltél volna. :?

Baba! DRUKKDRUKKDRUKK! Nagyon bízom Benned! Csak optimistán!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz! Boldog babavárást! Nagyon örülök Nektek!

Alle! Spontán :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Amina!
És ez a vérzés biztos hogy az a vérzés?? Bocsi, nem akarok okvetetlenkedni, de ez irreálisan korán van... dokival nem beszéltél??

Baba!
Nagyon helyes!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah, bocsi, nem tudtam felvenni, írtam mailt!

Amina, sztem ez korai...
Vendég

Amina,
miacsoda....tényleg rettentő korai ez a vérzés! (Ráadásul stimulált ciklusban! Ilyenkor általában hosszabb a a ciklus, még azoknál is - pl nálam - ahol egyébként rövidebb, 25 - 26 napos...)
Doki mit mond???

Baba,
megadrukk, pihizz, Apa pedig kényeztessen!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés!

tillidian

Lehet Amina úgy járt, mint én: nem 14. napon volt az ET, és így nem hamarabb jött meg, hanem "idejében", cn szerint. De ezt nem tudom, csak tipp. (Én így jártam ugye,... :cry: )

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
lehet, hogy ez is számít... :roll: (sokat agyaltam ezen: lehet, hogy a szervezet nem is tudja tolerálni, ha olyan késői a beülti??? Nálam 16. napon volt legutóbb a punkció, és 20-on a a beülti...Nem tom, tényleg lehet...?... nálam ez későinek számít...)

tillidian

Till: nem tudom, de én is agyaltam ezen, amikor megjött. Elméletileg nem gond, de gyakorlatilag lehet, hogy mégis? Vagy csak keressük az okokat, mi miatt nem sikerült, és azért gondoljuk, hátha ez? :roll:

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

a 15 cn-n kaptam vissza a babakat. Minden tesztem negativ lett, sajnos ez tenyleg nem sikerult. Es nekem amugy is 26-27 naposak a ciklusaim...
Mondjuk, az hogy nem lettek fagyibabak 5-bol egy sem, az mar egy jel lehetett...
:cry:

koszonok mindent
amina09

Amina drága, nagyon sajnálom. Hidd el, mi mind tudjuk milyen érzés ez. Teljesen megértünk téged! Ne keseredj el nagyon, mert a következő biztosan sikerül. Nálam is nagyjából pont ugyanez történt az előzőnél, mint nálad. Nehéz kiheverni a csalódást, de túlleszel rajta, és majd alig várod a következő alkalmat. Puszillak és nagy ölelést küldök neked.

skrisz72

Amina, annyira sajnálom :(
Pedig olyan szépen indult minden, de nem adjuk fel, a következő sikerülni fog!!!!
Fel a fejjel!
kalkata

Katerina, aggódom érted. Miért nem írsz napok óta? :roll:

skrisz72

(((((((((((Amina)))))))))))) - nagyon sajnálom, nagyon drukkoltam :-( ha akarsz gyere MSN-re.......

Kép

Kép
leo50

(((((((((((((((((((((((((Amina)))))))))))))))))))))))))))))))))))

///innentől bevettünk a "harcedzettek táborába"! :P ///
Pihengess, gyűjtsd az erőt a folytatásra!!!

Puszi,
talán mégis van ebben valami...(az én 26 napos ciklusom sem "tolerálta" a 20. napon beültetett babókat ...de persze ez csak agyalás...)

Babim,
megadrukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tényleg, merre vagy, Katerina??? :roll:

tillidian

Szép napot Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Amina,
:( :(
Az elsőnél én is hasonlóképp jártam.
Ezek a napok nagyon nehezek tudnak lenni, de túlleszel rajta, aztán jöhet a következő menet!
kár, hogy nem lettek fagyik, de hidd el, annak semmi köze ahhoz, hogy a beültetettek nem maradtak meg!

Baba,
+++++++++++++++++++++++
angel37

((((Amina))))

Lois, persze, hogy neked írtam :lol: Ja, és véralvadásgátlóról nem beszéltünk Szmatonával, nekem nem jutott eszébe és szerintem neki sem. Na majd legközelebb.

Baba, nagyon drukkolok neked! ++++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Amina! :(

Baba! ++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Amina!
Ha így fest a dolog nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Szerintem sincs semmi összefüggés a fagyibabák léte vagy nem léte ill. a sikeres megtapadás között. Nekem sosem lett, mindig mondta a dokim, hogy emiatt ne törjek le, nem túl jók a statisztikáik a fagyasztással ..... (felolvadás ilyesmi, ha már felolvadt, akkor ugyanolyanok az esélyek..........ezt neked szántam Baba!!!!!!!!!!! :D )

Katerina nagyon eltűnt, aggódom.... :?

Alle!
Hirtelen ez ugrott be, Kr. dr-nak ez volt az első javallata, hogy a mi esetünkben érdemes ezzel is "segíteni" (Mármint itt rád meg rám gondolok természetesen :D )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Lois: írtam privit!

Hát nagyjából meg vannak az eredményeim, az ÁEK-ban azt mondták ha nem szurizok napi 0,9 clexane-t sosem lesz babám. Fanny Te is ezt kaptad?
Vendég

Sannah!
Fanni úgy tudom Fraxiparine-t szúrt, de az is véralvadásgátló. Mi a bibi?? Leiden mutáció??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah, no, megvan a bűnös, itt a Met és a Clexane és jön is a baba!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah,
sajnálom! :( (volt a családban ilyen hajlam?) De legalább kiderült!!!!!
Hajrá azokkal a szurikkal!!! (nekünk a plusz szuri már meg se kottyan - ugye... :? :) )

Amina,
sok puszit és nagy ölelést küldök!!!!!!!

Baba,
megadrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Lois, Angel, Skrisz,
remélem, jól vagytok, Kismamik!!! :D

Katerina????? :oops: :roll:

Holnap este chat!!!!!

Pusza, szép napot!!!

tillidian

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lois, rá fogok kérdezni, ártani nem árthat. Ja és a progiszurit is fogom kérni, a belgyógyász is javasolta, és rosszat nem tesz, az biztos. Majd ha odakerülök, a rendeléshez segítséget fogok kérni.

Baba, drukkhegyek ++++++++++++++++++

Katerina, hol vagy? Remélem, minden rendben veletek.

allegrobarbaro

Sziasztok Lánykák,

megadrukkok mennek Babának!++++++++++++++++++++++

Katerina, kérlek, írj pár sort! :roll: :?:

Sannah, hát ez is valami, hogy végre van egy ok. Mihamarabbi babásodást kívánok neked!

skrisz72

Amina!
Nagyon sajnálom. Ha valamiben tudok segíteni írj nyugdtan. Ölelés.

Kedves lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, csak nagyon lefárasztott ez a vírus.Kis maszatkám már nem is olyen pici maszatka, 7.6mm és kedden halllottam hogy dobog a kis szíve. Erős kis baba, hála égnek. :D Azt mondta doki bá, hogy nem lát semmi arra utalót, hogy a baba felől jöt volna a barnázás, ami egyébként két napig volt. Úgyhogy aztán progit sem írt föl. Azt mondta pár napig dugjak egy utrot, aztán nem kell. Valószínű, hogy a sok köhögés miatt lehetett valami méhösszehúzódás, ezért volt a folyás. Különben még most is köhögök, de már nem vészes. Annyira örülök, hogy a kis kincsem rendben van. :)

Krisz! Örülök, hogy te is hallottad a szívhangot. Olyan hihetetlen. :) Néha még most sem hiszem el, hogy ott van a kis drágám, bár nem lehet nem észrevenni, mert produkálja magát. :) Tegnap pl. egész délután émelyegtem. Arról meg, hogy mennyire fáj néha a cicim, ne is beszéljünk. :lol:

Bárcsak mindnyájan ilyen boldogok lennétek, mint én meg párom. Nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek!!!!!

L

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina, végre jelentkezél, már annyira aggódtunk!
Örömmel olvastam, hogy minden rendben, teljesen meghatódva olvastalak, könny szökött szemembe is...

Küldöm további ragacsaimat neked és Krisznek, Loisnak, Angelnek és mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Katerina, már a frászt hoztad rám. Akkor szoktak ilyen csendben lenni a lányok, ha valami baj van. Ne csinálj ilyet többet!
Mi is jól vagyunk, de én még mindig nem érzek semmit. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Kat: örülök, hogy jelentkeztél végre! :D Szívhanghoz gratula!!!

Alle: én csendben drukkolok ám Nektek! :wink:

Amina: gyere vmikor msnre, ok?

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Katerina, örülök, hogy minden rendben :)

allegrobarbaro

Katerina,
navégre!!!!!! :D (Tényleg aggódtunk, nagyon örülök, hogy minden rendben! :P )

Baba, Drága,
megadrukk!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chat: holnap este 9-től meghirdetve a blogon! :P
(Webmesterem kinyitja, Mindenki jöjjön, aki ráér!
Viszont én most nem leszek, holnap este elutazunk hosszú hétvégére! :P - ránk fér az erőgyűjtés! :P )

tillidian

Sziasztok!

Lois: nem tudom, azt mondta a dokinő, hogy a VIII. faktori érték magasabb, mint lehetne és ez bibike, ezért csak szurival lehet baba. Igazság szerint úgy ültem ott, mint akit leforráztak, mert kiderült, hogy a férjem vére is gáz, ellenanyagot termel rám áhhhh, csak úgy zúdították a gondokat. Jól kisírtam magam, de most egy kicsit megkönnyebbültem, lehet, hogy ez volt a gond.

Till: nem tudok róla, a családban mindenki jól van, soha senkinek nem volt trombózisa, hosszú életű családom van. Áhhhh, már meg sem fog kottyanni valóban, :wink: Mit nekem még több szuri.

Baba: remélem, de olyan hihetetlennek tűnik most.

Krisz: köszi remélem bejön a kívánságod!

Mindenkinek drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Fealdtam:ET+10:csont nega ma is a teszt.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!

Ne add fel légyszi!!!! Amíg nincs mensi addig bármi lehet. Ismerősömnek nem jött meg a mensije tesztelt full nega lett köv. hónaba újra tesz és csak az lett pozitív pedig az első tesztnél is kismami volt már. :) :) :)
Pozitívan!!!!!!!!!! Bár evvel gondolom tele a padlás! :oops:
nikó

Nikó, drága vagy, de az az igazság, hogy én mindig megérzem.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado: Sokmindent irhatnek, de nem akarok… Ne add fel legyszi! Te mondtad, hogy amig nem piros, barmi lehet! Es ez csak a 10 nap!!!!! Muszaj sikerulnie!2-bol egynek kotelezo ;)
Nagyon nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
amina09

Babaimado!

Ismerősek az e fajta megérzéseid sajnos! De azért picit bizakodjunk :wink:
nikó

Sannah :P
Jól írta Lois, de az ugyanaz. Heparin. Ilyen sok kell, miért??? Mi a VIII. faktor? A Leiden tudtommal V. faktor. Kicsit többet is mondhatott volna :?

Baba +++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sannah :!:
"Az A típusú hemofília esetében a VIII-as faktor, míg a B típusúban a IX-es faktor hiányzik. Mivel a hibás gén az X kromoszómán helyezkedik el, a vérzékenység nagyrészt férfiakon mutatkozik, a nők csak átörökítik. "
Ez mondjuk furcsa. Hogy nem vérzel-e havonta? :shock:
Vikipédiából másoltam. Így értem a heparint. Sok kiló vagy, azért kell ennyi?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

http://hu.wikipedia.org/wiki/Hemof%C3%A ... A1gi_fokai
It egy táblázat. Nézd meg az értéked, mennyire súlyos!?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Amina: láttam, tegnap voltál msnen. De mire rádklikkeltem volna kiléptél. :(

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati: eltemetett a munka vagy a sok tanulnivaló? :shock: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Baba, továbbra is mennek a drukkjaim.

skrisz72

Baba Drága, én akkor is szorítok még Neked!Ölellek!

Mindenkinek cupp!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu, köszi

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
nem könnyű ilyenkor, ezt jól tudjuk :( (én is "megérzős vagyok...)
De vannak "rendhagyó" esetek...Skrisz sem érzett semmit, ugye...: :roll:
továbbra is drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Most elköszönök, mindjárt utazunk "nyaralni" :P
Szép hétvégét! :P

(9-től nyitva ám a chat!!!)

tillidian

Till, jó pihenést!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. A hőmérőzős topikba írogattam, de csak nagy néha, mert sajna nincs sok időm. Látom ismerősök is vannak :lol:Puszi, Babim :lol: :lol: :lol: Két év után úgy döntöttünk apával, hogy kivizsgáltatjuk magunkat. Egy angyalkánk volt már. :cry: Január 23-ra kaptunk időpontot Dr. Kovács P-hez. Ismeri valaki? Krizsa dokihoz szerettünk volna menni, de le van tiltva az új betegekről. :twisted:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babim!
Ne add fel kérlek! A megérzés nem mindig jó. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?