Új privát üzeneted érkezett!

jajj es MAncsi. Hetfo????????????????Ez az utolso ami nem koszletlen unnepek eleott vagy ket unnep kozott van. aztan meg lejar a lehetoseg.
Vendég

Dori: hat azt ne sem tudom, de speciell csini nacit vettem meg blezert.Oke ez nem a mindennapi viselet, de ugy erzem nem mehetk csak ugy mint reg szoknyaba meg egy csini folsobe.
Bar azt hiszem ebben leginkabb az alakom a ludas :twisted: :evil:
Vendég

hu es ha lattatok volna, ma hegyekben allt a baby ruha....el semertem kezdeni megnezni hatha vettem volna, es akkor jott volna az irgumm burgumm.
Most kuldetessel mentem es az teljesitve! Az csak kulon jo, hogy talaltam magamnak a nacikat.
Vendég

na jo, azt hiszem lepek mielott velem lesz tele az oldal.
Mindnekinek nyugodalmas jo ejjszakat!
Vendég

Mamócák, ejnye-bejnye, megy itt a találgatás... hát ki más lehetnék?
Én vagyok a KARÁCSONYI ANGYAL!!!!
És csupa izgalmas dolgokat kombinálok :D
Például a ti lelketekben és topikotokban :lol:
kari.angyalka

Tamara: nem jó a hétfő- kutyámmal van randim- viszem fodrászhoz! De másik nap mondjuk szerda??

Kép
mancsi76

szerda nem jo:( meglepit tervezek paromnak.
akkor 22?
Vendég

Hát az én kisbuszom csak most aludt el.

Kari.angyalka, legalább valami kis utalást kérünk, hogy ki lehetsz!

Kép
Kép
patr

Tami: a 22 jó lesz! még érvényes lesz akkor is??

engem is furdal a kíváncsiság ki lehet az angyalkánk??

Kép
mancsi76

900. oldal!!!!!! :shock: :lol: Ezt a sok lepcses szájat!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi
Elképesztő h mennyit alszik Emma! :shock: Hihetetlen! Fejbekólintod amikor leteszed aludni vagy mi a titkod? Áruld el kérlek!!! :twisted: :lol:

Ami
Oké, akkor a tavalyi kép is megteszi! Bár halványan még emlékszem rá, de tedd föl, tudjunk nosztalgiázni egy kicsit! :wink:

Akata
Rossz lehet ilyen hosszú ideig Apa nélkül! TElefonon tudtok beszélni azért minden nap? Olyan rég láttam már Adél kis mosolygós pofikáját. Kérhetek róla képet?

Kike írta:
[quote]j írta:a és ugye egyszerűen nem tud lenyelni gyógyszert,így persze nem vett be semmi lázcsillapítót Most erre mit mondjam
Javaslatom: Dugj egy kúpot a fenekébe, Domi biztos szívesen ad egyet Apának ajándékba, nem? :lol:

Tami
Ne szivass már, hogy lennél Te 40-es mikor még nálam is vékonyabb vagy?! Biztos valami szűkre szabott méretet vettél, nem létezik hogy ugyanakkora nadrágot hordjunk!
Abba a jó turiba nekem is le kéne már néznem egyszer! :D

Szia sejtelmes-rejtelmes Kari Angyalka! :wink:

Hű, jó hogy mondjátok a szolit, nekem is kell mennem holnap mert lassan már világítok a sötétben :twisted:
Vendég

Tami
Lehet tudni milyen meglepi lesz Apának?? :D
Vendég

Sziasztok!

Nnnna, az én kisbuszom is alszik... Hogy a ti szavaitokkal éljek.. :lol:

Magdi!

Dehogy haragszom a kérdésedért... érthető, hogy az emberekben felmerül a kérdés, hogy olyan fiatalon tudatosan készültem e az anyaságra.
A válaszom, igen, terveztük.

Mindig úgy éreztem, anyuka szeretnék lenni. Amikor összeházasodtunk, csak az első hónapban védekeztünk, nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar teherbe esek. Félre ne érts, szerettük volna, csak nem gondoltuk, hogy az első hónapban összejön..
Ennek is megvan az előzménye.. egyszer egy doki azt mondta, hogy a rendszertelen ciklusom miatt nem, vagy csak nagyon nehezen esek teherbe. Nem is akartam, csak várandósan férjhez menni, de aztán apa meggyőzött..
Így nekünk "korán" jött Lillus. Viszont nem bántam meg. Most, érettebb fejjel is azt gondolom, hogy nem maradtam le számomra fontos dolgokról miatta. Nem bántam meg semmit. Élvezi Lilla, hogy gyakran néznek a tesójának.. Soha nem vigyázott rá még anyukám sem, boldogan töltöttem vele minden percet, és teszem ezt ma is, immár hármukkal.
Lilluval egy kicsit még mi is gyerekek voltunk. Rengeteget játszottunk, mi is ugyanúgy élveztük..(ez ma is így van)
Rengeteg tudást adtunk neki/k.
Mindkettő nagy nagyon tájékozott, ügyes gyerkőc, és ezt nem az anyai büszkeség mondatja velem.

viszont a két naggyal minden más volt. Nem aggódtam a szopi gondokon pl. Az volt a legtermészetesebb, hogy szoptassam őket. Soha nem néztem, hogy eleget evett e. Ha éhes volt, úgyis kapott, ha kért..
Nekem mindhárom csajszi ilyen nyugodt kisbaba volt, mint Emma. Szerencsém volt... :roll:
Vendég

Na bedugulok mára!

Nyugodt, sírás- és nyöszörgésmentes, babaszuszogásos, cumicuppogásos, szép álmokkal teli jó éjszakát kívánok mindenkinek! :wink:
Vendég

Kari.angyalka itt vagy még?
Legalább beszélgess velünk egy kicsit!

Wera, te akkor is gyanús vagy nekem! :D

Kép
Kép
patr

Pati
Bevallom őszintén, NEM ÉN VAGYOK! :lol: De tényleg! :wink:

Jóéjt! :wink:
Vendég

Marcsi, tényleg szerencséd van a lányokkal!

Kép
Kép
patr

Na, persze! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Én is bevallom, hogy nem én vagyok :lol:

Szerintetek idén elérjük az 1000. oldalt?

Kép
Kép
patr

Wera!

Olyan jó, hogy jöttél, mindig megnevettetsz!!! :lol:
[quote]J írta:avaslatom: Dugj egy kúpot a fenekébe, Domi biztos szívesen ad egyet Apának ajándékba, nem?

Nem bántom Emmát, csak szeretem...

Persze tuti nem emiatt alszik ennyit, hisz akkor nemigen lenne sírós kisbaba a világon...

Röviden a trükk: NEMTOM :roll:
Vendég

Mindenkit elkergettem... :roll:
Vendég

Én itt vagyok!

Kép
Kép
patr

én is.... :wink:
Vendég

ha ennyit írunk minden nap akkor biztos.
Patr pedig én is Werára tippelek,hogy ő a kari angyalka.

Nagyon köszönöm mindenkinek a dícséreteket :lol: :lol:

Kép
csugi

Én nem tudom, ki lehet a kari angyalka... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én a sógornőmnek swarovski kristály medált és egy ezüst láncot vettem.
Úgy irigykedem érte....én is én is... :oops:
Vendég

Remélem azért karácsony után megtudjuk!

Kép
Kép
patr

Háát, lányok én is búcsút intek!

Jó éjt mindenkinek! Hasonló jókat, mint amit Wera felsorolt! :lol: :lol:
Vendég

Marcsi nálunk már évek óta csak a gyerekek kapnak ajándékot! :oops:

Kép
Kép
patr

ja, és holnap én is lefotózom nektek a kari dekorációnkat itthon... :wink:

(mostanra készültem le vele... :twisted: )
Vendég

Jó éjt! Én még kukorékolok kicsit, Zsolti egyszer még tuti felébred, azt megvárom, mert ha elalszom még rosszabb!

Andi merre vagy??

Kép
Kép
patr

Ő még gyerek... az én nézetem szerint...

Amíg nincs gyereke... amúgy ő 24 éves.
Vendég

és a szülőknek már nem veszünk.
Vendég

Patr nálunk is csak a gyerekek kapnak ajándékot.

Kép
csugi

Akkora a család, nem is bírnánk anyagilag! Ötletem még csak-csak lenne, de pénzem hozzá...

Kép
Kép
patr

Pati elis felejtettem kérdezni,hogy megkaptad a pénzt?

Kép
csugi

Igen, köszönöm, tegnap voltam a takarékban, és már a számlán volt.

Kép
Kép
patr

Na jó éjt mindenkinek!
Remélem nem ülök itt hajnalban!

Kép
Kép
patr

Kép

Kép
csugi

bencuri, a mikulásos képed haláli!!! :)

patr ez a kisbusz dolog is nagyon jóóóóóóó ! :)

ma vízi edzésünk volt, de most még hajat kell vágni a férjemnek úgyhogy húzok. majd holnap jövök... :)í

KépKép
muffin

Nna, végigolvastam...

jegyzeteltem egy csomót!

Lehet, hogy én vagyok már idegbajos-vihogósan fáradt, de sosem röhögtem annyit a hsz-okon, mint most :lol:

Tami: a 12 évessel kezdődött. Aztán amikor a BŐrönd Ödönt láttam a tearózsával... most is röhögök Kép - amúgy tényleg szoktam ilyen pózban röhögni :D

Dodó: szerelő Kép

Patti: amikor csak belepörgettem a topikba, ennyit láttam:
[quote]N írta:a nálunk megtankoltam a kisbuszt, most apa olajcserét csinál, aztán remélem megy aludni a garázsba

Azt hittem, igazi kisbuszról van szó, és Apa megy a garázsba aludni Kép

közben még mindig kísért B.Ödön a tearózsájával... muhahaha....

Angyalkám: nem "nyomom fel" :) de engem is furdal a kíváncsiság :)

Képek? Liza, Léna, Lea, Laci, Csugi-család - mind-mind csodaszépek!!!!

Bencuri, Magdi, Vkata-Dórika, Kike-család: jobbulást nektek!!!

Tegnapi teszkó-ruccanás: elég menőmanó voltam régen, ami mostanában néha azért hiányzik. Kiscsajomat a napokban csomót hurcibáltam, és már furdalt a lelkiismeret, hogy mindig akkor érünk oda vhova, amikor elaludna az autóban... teljesen kicsavartam szegénykét, de a listám még hosszú volt...
Így elsősorban nem a magam szórakoztatására mentem shoppingolni, hanem angyalkáztam 10 év alatti rokonoknak és egyéb üzletfeleknek.
Persze lett volna magam szórakoztatása is - pl. néztem volna tésztakészítő gépet, azt a kézi tekerőset Jamie Oliver egyik hétvégén nagyon meggyőzően lapított vele tésztát, meg hát bevásároltam volna, amire végül nem került sor, mert Bogyókám megérezte a hiányomat.
De amúgy is kellett egy kis magány, mert nemtom mióta nem voltam úgy vásárolni valódi kikapcsolódásról meg ne is beszéljünk, hogy legalább a kiccsajt ne cipeltem volna. Kettővel meg... egyik üvölt, másik rohangál, Apa idegbajos, Anya stresszel. gondolom, most már értitek, miért lettem teszkójáró zombi.

Viki: Manfréd elsősorban Apa agyament szüleménye volt, amikor Ottónak kerestünk nevet, sőt Manfréda is volt lányneve neki. Sokáig Maninak hívtuk a pocakban is, meg néha most is még.
Persze a drága mamut miatt én is adtam 1 pontot a névnek (a tízes skálán...), amikor már komolyra fordult a névválasztás.

Aladár pedig: a kutyafülű Aladár nyomán, Apa elnevezte a pici Otit hurkafejű Aladárnak :)

Dodó: te igazi angyal vagy! Bár ha az lennél, nem kellene aggódnod Ferihegy miatt... minden rendben lesz, nagyon remélem!!!

Muffin: karácsonyfa Kép

Márti, te is édes voltál a karácsonyfával! :D
(én lencsét nem tudok válogatni, sajnálom azokat, akik kimaradnak, és nem teljesíthetik be életüket... ezért most már válogatás nélkül megy a lencse a fazékba...)
Férjed tényleg igazi csodabogár!

Orsi: honnan vannak azok az édes rajzok? Olyan felüdülés a rakás Anna és Peti után!

Mav: remélem, Katák megnyugtatnak! Apagondokat sajnálom, remélem, azért utálatig nem fajulnak a dolgok. Kitartást, sok türelmet!

Véda: én is dagadok a büszkeségtől Lilu miatt!!!! Kép

Marcsi:
sajnállak Anyukád miatt, nehéz lehet ezzel együttélni :(
viszont gyönyörűséges szülinapi ajándékot kaptál a 20.-ra :)
Swarowski: tényleg gyönyörű!!! olasz barátnőmtől kaptam az esküvőmre egy gyönyörű csillag-medált, amit annyira féltettem, úgy eltettem, hogy azóta sem találom. Apa drága volt, egyik karira meglepett egy hattyúval :) erre jobban vigyázok, de ezt is majdnem elhagytam egyszer.

Szly: máris megérkezett a szül. akvi kivonat??? :shock:

Tami: visszér ellen sötét harisnya!!
hozzánk mindig jöhetsz tenni-venni :)
nem fogod elhinni: tegnap a kenyeres-rántottásat csináltam meg én is, csak serpenyőben - a félig szilárd rántottába kenyérszeleteket nyomkodtam, aztán megfordítottam, h a kenyér is pirulhasson :)

Bencuri, Kike, Szly, az apák már csak ilyenek... Mit gondoltok, miért van Otinak 75 (!!!) Verdás autója??? Kép Az az egyetlen mázlija, hogy a legtöbbjüket 1-2 dollárért veszi külföldről. Na de akkor is...

Dodó: sajnálom a kenyeredet! Látom, van kézi recept is tallonban :)
Én csak kézzel készítek kenyeret - Ronix, én is szemezgettem a géppel, de Anyuéknak mindig beleragadt a kenyerükbe a lapát, iszonyú nagy lett a kenyér, sokáig készült... aztán találtam egy tuti, jól variálható hagyományos receptet. Azóta azt sütöm. Föltegyem a receptesbe?

Akata: kitartás!!!
Nati is hason alszik, légzésfigyelő nélkül. Most parázom, mert miközben édesen énekelt elalvás előtt, olykor sípolva vette a levegőt, mint az asztmások. Apának gyerekkorában volt asztmája... de inkább elhessegetem a gondolatot.
Ugyan már, ne aggódj a súlyod miatt! Jó vagy így - bár nem nekem kell megfelelned.
Amúgy én is utálom a pocakméretemet, az utóbbi két hétben veszélyesen nőni kezdett...

Tappancs: nekem egy gyerekorvos ismerősöm mondta, hogy a túl sok folyadék is árthat a tejtermelésnek. Katák, mit gondoltok?

Brúnómami: mi is rendeltünk párszor bookline-ról, szeretjük. teényleg sok az akciójuk.

Uff, kinyúltam. Már látom, hogy ennyi időm sokáig nem lesz, így előre is bocs, ha nem mindig lógok majd veletek...
De ahogy látom, karácsonyig simán meglesz az 1000....

Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Nincs köztetek ,vagy Apák közt véletlenül egy számítógépekhez értő emberke?Vagyis programokhoz értő? :roll:

Wera:ezen a kúpos dolgon jót nevettem... :lol: :lol:
No,a fene tudja mit akartam még :evil: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt nektek mamikák4

A hajnali kaparásból semmi nem lett csak virrasztás kb 5-ször kelt fel a kincsem ,kész vagyok.
A négyhós mérésen 75 cm-er és min9kg75dkg-ot mértek ill. írtak a könyvbe mivel nem fér rá a mérlegre s valamije állandóan feltámaszt így ez a legkisebb súly amit mutatott a mérleg.Azt mondták, jó lenne ha már ülne önnállóan vagy le se menjek mert úgyse lesz jó az adat mivel túl hosszú.86-os rugi jó neki test hosszban így a lábánál kb 3 cm-er az ami lelóg, így zoknit húzok rá és megolgva a lábkérdés., jan 5-n megyünk legközelebbmivel állandóan betegek vagyunk így most kimaradunk, mert gyógyulni kell, hála a nagyoknak :roll: .
Folyadék bevitel mindíg ennyi volt, nem emeltem így nem érteém mért most okoz gondot ekkora mennyiség.
Mindegy is már nem érdekel, most próbálom belefújtás nélkül rászoktatni a bögréből való ivásra kisfickót, hátha, de eddig csak harapdálta a drága lelkem, hát meglátjuk.
Tegnap viszont főztem neki sütőtök főzeléket mert a bolti kaja csak anya képén mutat jól és nem a pocakban :roll: :oops: ,de ezt megette :wink: így megnézzük mit szól a főzelékfaló életmódhoz s persze utána mindíg cici, szinte kaja után állandóan a szájában tart nehogy szemelől tévesszen :P .
Jó sok rotyi akad a pelusban s néha pisi is így ennek öröm újjongás a vége.Tudom az ételekből is kivesz valamennyi folyadékot de et igen csak kevés.No mindegy.

Bocs sok voltam, "ANGYALKA" üdv a fórumon ahogy átfutottam a dolgokat senki se sejti ki vagy ez jó :lol: .A lényeg, hogy nem rossz ötlet....
Istenem a karácsonyi készülődéssel , hogy álltok? Szívem szerint átugranám ezt az időszakot jön a hivatalos pofa vizit.....útálom és jóképet vágni minden hülyeséghez...na nem negatívkodom.Ez van ...Istenem mr megint sír a kincsem mennem kell.Megint cicire rakom, de mielőtt ide vánszoroktam próbááltam fejni és egy csepp se jött, táról meg nem akar hallani se mint semmi másról.

Jók legyetek drágaságok, majd remélem néha olvasni legalább ide ülhetek, habár erre eddig se nagyon volt esélyem :(

Kellemes Ünnepeket minden Mamikának és drága csemetéteknek!!!
tappancs28

Jó reggelt mindenkinek!

Tappancs!
De jó, hogy hjöttél, már hiányoltalak!
Sajnálom, hogy ismét tejcsi gondok vannak... Dávidka HATALMAS nagyfiú... :shock: Talán ezért is kevés a tejcsi.. mert a súlyával együtt az igényei is nőnek...nem tudom...talán.
viszont jó hír, hogy a főztödet szereti! Talán akkor sikerülhet egy szopit kihagyni, és akkor lesz idő termelődnie a tejnek.
Nektek is Boldog, békés ünnepeket kívánok! Ugye még jössz addíg?!

Kike!
Miben kéne segíteni?
Hogy vagytok?

Bondi!
Éjfélkor ennyit írni?!?! :shock:

Nekem nincs swarovskim, de azt szeretnék apától...mondjátok meg neki... 8)

Emma alszik, rám meg figyel egy halom vasalnivaló....boáááá
És iszonyatosan fúj a szél, úgyhogy ma nem megyünk sehova... :cry: Nehezen viselem, ha be vagyok zárva...vagyis a tudatát, hogy nem megyek ki..

Holnap Lillumnak szülői, valahogy el kellene jutnom oda, de ahhoz apa is kellene.. :?
Vendég

Jó reggelt!

Mancika 1 órától 1,5 óráként ébredt, hami v kis simi után visszaaludt. Én persze nem :evil:

Csilla!
Bogátának Boldog Fél Évet!

Megyek, visszaolvasok.
20150601134430

Karácsony:
Mi is csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, de csak a sajátjainknak. Már a tesómékénak sem, pedig én vagyok a keresztanyjuk.. Azért döntöttünk így, mert a tesóméknak összesen 10 gyerek van a családban, és ők kértek meg, hogy építsük ezt kicsit vissza, mert nem győzik anyagilag. 10 gyerekből minden hónapra jut legalább 1 névnap, vagy szülinap, +mikulás, karácsony. Valóban elég megterhelő. Anyumnak veszünk ajándékot, mióta apu nincs. Mindíg nálunk tölti a szentestét, itt is alszik, és van a fa alatt neki is valami. Idén egy új bőr kézitáskát vettem neki... remélem, örülni fog, mert elég kacifántos ízlése van.. Arról nem is beszélve, hogy erősen gondolkodom, vajon meghívjam e mindezek után, ami most történt.
Sajnos tényleg nagyon nehéz vele.

Ő abból él, hogy valakit kinéz magának, és őt bántja. Az anyósomék folyamatosan szálka a szemében, de nem tudom, miért, én nem tudok rájuk rosszat mondani.
Engem szeretnek,és a lányokat is. Nem szólnak bele a dolgainkba, kell ennél több?
Ami meg a másik-szerintem- és a gyerekeimet is erre nevelem, hogy teljesen mindegy, milyen a másik, tanuljuk meg elfogadni a hibáival és a rossz tulajdonságaival együtt. Ha ez végképp nem megy,akkor nem kell keresni annak az embernek a társaságát. Ameddíg viszont muszáj együtt lenni vele, igenis jó képet kell hozzá vágni. Utána mindeki hazamegy, és éli az életét tovább. Minek zsörtölődni??
Attól nekem is rosszabb lesz..

Sajnos 62 évesen már nem fog megváltozni... :cry:
Vendég

Kike!
Nálunk is úgy van ha 15 napnál kevesebbet dolgozunk, akkor nem jár a kajacsekk. Pedig magyar cégnél dolgozom!

Mancsi!
Milyen volt a meló?
Láttad a Gala ikreket az nlc-s topikban?

Bondi!
[quote]J írta:amie Oliver egyik hétvégén nagyon meggyőzően lapított vele tésztát
Jamie engem is sokat győzköd + Gordon Ramsey is :lol:

A vasalnivaló nálam is bejátszik ma. Tegnap nem hozták a csodaórát, elvileg ma hozzák. Nem bánnám ha hamar hozná a futár, mert jó lenne ma lejutni sétálni.

Lacus 6 óta pörög, én kevésébé. Piri beköszönt ma és eléggé fájok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.11 07:53-kor.
20150601134430

Képek:
Kép étkező
Kép konyha
Kép Kép nappali
Vendég

írtam egyet erre elszállt... de mindenkinek jó reggelt.

KépKép
muffin

Nicike!

Ma Emmán a Superbaby felső van, és Ti jutottatok eszembe.
tudtál venni? Én amikor asszem két hete voltam az Auchanban, akkor volt.

Bondi!
Kérdezted, én meg nem válaszoltam.. nekünk is visszament a részlet valamelyest :?
Vendég

Jó reggelt!

Boldog fél évet Bogáta! Hallanánk a mamádtól, hogy hogy vagy...:)

Tappancs, a helyzet azért nem olyan kétségbeejtő. Nem fog éhenhalnia drága hatalmas fiú.

Tévedés én TUDOM ki a kari angyalka. :)

Wera, én is jót mulattam, Te mindig feldobsz! Norci hogy van, hogy viselkedik?

Már uncsi vagyok, tudom, de leírom:) Adél ma megint 5.21-kor kelt. És addig is kétszer. Nem jött be a nem etetem meg, csak 4-5 körül és akkor tovább alszik. Első 2 alkalommal tényleg nem etettem, simán visszaaludt, de 5.21-es kajálás után már nem. Ugy gondolta játszási idő van :) :shock: Valahogy le kellene erről szoktatnom. Mindenesetre előbb le fogom rakni, hátha akkor előbb lefekszem. ..

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?