Sziasztok
Nagyon örülök, hogy mégiscsak jelentkeztek, úgy látszik, hogy csak egy kis bíztatás kellett.
Én igazán nem bánnám, ha a sunnyogóban olvasók is írnának
igaz ha nekem kellene az összesbe amit olvasok
Sziiiiiia Lois, nagyon örülök hogy Te is írtál, pláne azért is mivel, regisztrálásom óta olvaslak Benneteket, és a "régi"
csapatot próbálom nyomon követni.
Sok-sok okosságot hallottam Tőletek a topikon, és nagyon boldog voltam, hogy végre sikerült neked is.
Gyere sűrűn!!!!
Mazsi sajnálom a lábkörmös dolgot, de vmit olvastam Én is ahogy Vanda , hogy a terhességgel kapcsolatos ez a gyulladás, szerintem is szakember. Kéééééééépet kérek Kisatiról!!!!
A programot használtam, de sajnos még nincs kiről felraknom fotót, de nagyon jó egyébként.
Kincs olyan jó Neked hogy van segítséged
Ma megyek este dokinénihez, kiváncsi leszek lát-e vmit Uh, mert kb. ilyenkor van ovum.
De hamarabbra nem volt időpontja már.
Vanda babádnak mond meg, hogy mégsem kellene s....et fordítva a világra jönni, ne alkosson ilyen hamar véleményt
már alig várom január végét, hogy babázzak és Baluzzak
Marejke Én ha bizonytalan lennék, a helyedben letámadnék egy dokit, vagy esetleg magándoki??
De nyugalom tuti minden rendben!
Szmet esetleg teszt???
Móni remélem csak azért nem írtál, mert sok a dolog!
Kincs, Vanda ha esetleg megírjátok milyen zene, szivesen megcsinálom Pasi helyett, hiszen Kincsi is sokat segít nekem, és Pasinak is sok a dolog.
jók legyetek, és picit drukkoljatok nekem, hogy este jó híreket kapjak