Új privát üzeneted érkezett!

Meghát ugye ha betegszabira megy,akkor nem kap kajajegyet sem,meg internet kifizetést-ez a Flex :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Mary!
Olvastam, de csak a malév gépek nem indultak. wizz air indult "csak" 40 perc késéssel! Én is reménykedem, hogy szombatig abbahagyják a sztrájkot!

d.dodó

Dodó:remélem nem lesz gondotok a sztrájk miatt.... :? :?

Kép
Kép
Kép
kike

:?: :?: :?: Kike, ez nem lehet. Én úgy tudom, aki 30napon túl hiányzik a munkahelyéről, annak nem jár az étkezésiutalvány. Az internetre nem tudok mit mondani, mert nekem a cég fizeti meg a telefonomat is így, hogy itthon vagyok. Elképzelhető, hogy cége válogatja :roll:
magdolnam

jaj a sztrájk :evil:
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:12-kor.
Vendég

Pedig itt bizony a flex-nél,ha beteg vagy és betegszabira méssz,akkor nem kapsz kajajegyet...És ugye még az is bosszantó hogy mondták neki hogy ki kell vennie még a három nap idei szabiját,de hogyan mikor nem engedik el szabira se??? :twisted: Mit képzelnek ezek?? :evil: Mert ugye a kiszállításon van és ha más megy szabira akkor ő nem mehet,és azt is kikötötték hogy délelőttös héten semmiképpen nem mehet,csak délután,vagy éjszaka...de nem is tudja kivenni at a három napot....Tiszta bolondok... :evil: :evil: :evil: Bocsi,csak kicsit kiakaszt a hozzáállásuk :oops: :twisted: Ja,és ugye jeletsd be két nappal előbb ha elakarsz menni szabira...de ugye 19-ével leállnak.Szóval ez van,mehet szegényem betegen dolgozni,volt hogy már egy tüdőgyuszit lábon kihordott....no komment :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: és akkor még örül az ember, hogy van munkája :roll:
magdolnam

Ez még a gyerekek előtt volt,és már akkor is ott dolgozott,és emlékszem,mikor mondta hogy ugye van hogy el kell menni tüdőröntgenre,és ment érte a mentő,a munkahelyére,mert a felvételen valami folt volt ,és vitték kivizsgálásra,és ugye a lábon kihordott tüdőgyuszi volt az...abból maradt vissza a folt.
azt tudni kell hogy ritkán beteg,de ha igen,akkor nagyon szegényem...na jó,befejeztem a füstölgést :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ez a flex egy irtózatosan piszok cég-pedig szinte már csak ez van itt egerszegen,szóval sok választási lehetőség nincs,és bizony ennek is örülni kell sajnos...

Kép
Kép
Kép
kike

mennyit írtok már?????????

hlehet, pénteken találkozom angyalkával.

mielőtt visszaolvasnék, gyors üzenet neki, mert az sms-eimet nem kapja meg (3-at írtam pedig...):
várlak szeretettel, ha tudod, mikor jössz-jöttök - gondolom, kisangyalkáddal -, üzenj, hogy várhassalak :wink:

Kép
Kép
bondi

Megyek aludni..kipihenem a mérgem,meg a betegséget most már nagyon remélem..szegény Apa :cry: És csak betegebb lesz...

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi:ez kicsit gonoszság ám-hogy te tudod,mi meg nem :twisted: :lol: De akkor sem akarom tudni :D

Kép
Kép
Kép
kike

Esetleg csak egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tényleg mentem aludni:jó éjt mindenkinek :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike, én is csak sejtem...

Kép
Kép
bondi

jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Kike, ha jól veszem ki Bondi szavaiból, akkor nem tudja ki az
magdolnam

ja most olvasom :oops: :oops: :oops: csak sejti
magdolnam

és vajon engem ki húzhatott :?: Annyira kíváncsi vagyok :!: Bondi, ki a tipp?
magdolnam

Sziasztok!

Extra gyors kukk!

Wera! Boldog félszülit a kis Bugrinak!
Imádom!
Feldiszített lakásról max. a tavalyit tudom feltenni! :lol:
Sose leszek kész vele!

Dodó! Milyen rendi vagy!
Én is majdnem sírvafakadtam ahogy Kriszti írta,Pedig már nem is vagyok terhes!

Muffin! A fenyőfasztori! :lol: :lol: :lol: :lol:
Feldobtad a napomat,hát még a fotó!
Majd idén a legszebbet kapjátok,a kis hősnek és a hős családnak igazán kijár! :wink:

Áron alig eszik,remélem a foga.
Már ő is csak reggel este kap tápot,de max.100-at eszik meg!

Kariangyal??????? Mostmár teljesen összezavarodtam,hogy ki lehet,és NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

Viki! A kulcstartót nálunk csináltattam egy digit stúdióban,de már 5X voltam mire nagyjából jó lett!
Soha többet nem rendelek ott semmit,egy rakás fos,nem is tudom,hogy van ennyi melójuk! :twisted:
A fotó könyv viszont iszonyat jó lesz!
Majd egyszer ha lesz időm felteszem oldalanként vagy majd kitalálom,tényleg nagyon jó!

Magdi! Tegnap én is voltam szoliban,csak 5 percre,de a mellkason meg anyakam nagyon vörös lett.
A nagy hasam meg fehér-Apa kérdezte: Mivan nem égett a zsír???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mára már jó,majd péntekre tervezem a következőt.

Na megyek hammolni!
Még csomó mindent akartam ,de hiába a terhes agy megmaradt!

Üdv mindenkinek!

Nyugodalmas jó éjszakát babáknak,mamáknak,papáknak!

Kép

Kép
ibm

:lol: jól elvagyok itt magamban
magdolnam

:cry:
magdolnam

Halihó!

Én is itt vagyok.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bondiiiiiii! Legalább egy kicsit mondj valamit angyalkáról, hogy mi is közelebb jussunk!
Furdal a kiváncsiság!

Andi!!! Gyere!

Kép
Kép
patr

Szia Marcsi! :lol:
Nekem a kisbusz az ölemben.

Kép
Kép
patr

Na, ha nincs itt senki, megyek megtankolom a kisbuszt.

Kép
Kép
patr

én is itt vagyok. Ez a hányinger :shock: rosszabb, mint amikor terhes voltam
magdolnam

Patr!

Hahaha..!!! Kisbusz... berreg?

Az enyém gyerek sírdogál... asszem .....ÁLMOS! Ki hitte volna? :shock:
Laura majmocskát és elefántot játszik neki... ez most tetszik...(nekem is...vicces)

Magdi!
Beteg vagy?
Vendég

Potton Pannam alszik:)
szerintem ma megprobalok en is hamarabb agyba bujni, mert hiaba alszom mert idegesit hogy reggelente olyan keson kelek.
De azert most meg levezetem a napom ezzel azzal( pl eszem :oops: )

Kata: ma nagyon erosen gondoltam rad a turiba. Olyan csinos szoknyakat lattam amik rad lennenek jok!
Most ezt ne ertsd felre de sokkal tobb nagymeretu ruhat talaltam ami nagyon tetszett mint kicsit.
JA es hogy teljesen padlon legyek, mindket naci amit vettem 40es :twisted: :evil: :shock: :oops: Meg jo hogy 2 honappal ezelott a 38as is jo volt :cry:
Szoval nagyon muszaly ujjevi fogadalomkent a fogyast megjelolni es drasztikusan betartani.
Vendég

enyém is sírdogál :shock: Igen az vagyok már egy ideje :cry: torokfájás láz fejfájás és hányinger. Foggggalmam sincs hogy mi lehet ez :roll:
magdolnam

Apa még nincs itthon... vacsorázni van..céges buli.. :?

Ma eladtam a pihenőszékünket.. már annyi volt..pihiszék, hinta...és csak ritkán ül benne. inkább hagyom szabadon henteregni..
Vendég

Sajnálom, remélem, hamar rendbejössz!
Vendég

ma a babaúszáson volt egy nő -elég fiatalnak látszott- és mondta, hogy van egy 18 és egy 15 éves lánya ő meg szűűűk 38 éves :shock: ja és most van egy pindurka kislánya. Ez tök jó! Lehet majd nekem is így lesz 3. babám :lol:
Emmácska, csicsikálni tessék!
magdolnam

MEGJÖTT APA!!! megyek...

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

remélem én is! Vettem homeos bogyeszokat... hátha...

Jajjj diéta! Nem akarok hallani róla... nekem is kéne, a kis mammutanyónak :?
magdolnam

Magdi!

én 35 leszek márciusban, a nagylányom pedig 15 aznap...
a 20. szülinapomon született... :lol:
Vendég

Emma most fog pancsizni... délelőtt fél 11-kor ébredt :shock:

jó, eldugultam!
Vendég

Na, Lizy is alszik! És ma beterveztük apával, hogy mi is hamarabb megyünk aludni! Na, de még csak ő ment fürdeni, igy vagyok egy kicsit!

d.dodó

Marcsi, terveztétek? Meg ne haraagudj a kérdésért!
magdolnam

Na nálunk megtankoltam a kisbuszt, most apa olajcserét csinál, aztán remélem megy aludni a garázsba :lol:

Kép
Kép
patr

Én tudom ki az angyalka!!! De nem nyomom fel ( made by Wera) :)

Az én kisbuszom ma rekordot döntött nemalvásból. Jól megy neki. Ennek megfelelő is volt az esti állapota....De imádom mert állandóan fülig ér a szája...

Kg-okról ne is beszéljünk, én már majdnem annyi vagyok amennyivel szülni mentem. Nagyon durva :shock: :shock: :shock:
Ma reggel magam alá estem reggel a mérlegen, pedig nem szoktam evvel foglalkozni...

Apát akarom!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
andkata

Sziasztok!

Na, nem bírok magammal, mégis benéztem.
(Úgyis egy órája csak a klaviatúrát verem:))

Kike!
Sajnálom Apát, jobbulást neki!

Dodó!
Nagyon drukkolok, hogy a ferihegyiek gondolják meg magukat.
(azért azon jót röhögtem, hogy tanársztrájk--ha tudnátok milen megszorításokkal sztrájkolhatnak a tanárok--majd egyszer, ha vicc-nap lesz, elmesélem:))

Fiatal anyukáknak!
Engem Anyu 18 évesen szült!!
Irtó fiatal nagyi, pedig én nem kapkodtam el annyira.

Tamara!
Én is híztam, de nekem alul maradt a 38-as, felül meg már 42.
Elég béna, csoffadt combok, nagy has:(
Majd holnap meglátod:)

Jó éjt!
Vendég

Én nem tudom ki az angyal.
De Evelinre tippelnék.

Kata!
Sajnálom hogy hiányzik Apa.
(Holnap én is szalma leszek, vasárnap délutánig)

Képzeljétek, a lányom csak félálomban tud cumisüvegből enni--ébren egyáltalán nem :shock: :shock: :shock:
Vendég

akarom mondani péntek délutánig :oops:
Vendég

Tamara, ruhailag rám gondoltál??? Vagy Vidokatára?

Kép
andkata

Sziasztok!
ma is sikerült azért termelnetek :D de nem baj visszaolvastam ám!! Kisbuszom nekem is már alszik!

Csugi boldog névnapot (nagyon szép családod van)

Emmának és Nórinak boldog hófordulót!

viki: Lacus nagyon cuki!

Evelin: a karifa sztori nagyon jó! szerintem tavaly csak ilyen fák voltak mert nekünk is hasonlóan nézett ki! Az én párom mindíg 24én dután megy fáért- engem a guta kerülget- de azért eddig mindíg szerzett.

Dodó: húú sztrájk... remélem hogy szombatig abbahagyják és majd hétfőn kezdik újra - akkor jönnek a fönökömék és jó lenne ha nem tudnának :twisted:

fmarti: Lea nagyon gyönyörű és szerintem nagyon hasonlít rád!!

bondi: aztaaa- neked van energiád még éjjel tescóba n menni????

mav: remélem csak rossz szokása a fiúknak ez a fejrángás, de hogy megnyugodj szerintem nézesd meg őket!

kike: jobbulást nektek! Kristi milyen aranyos !!!

patr: ügyi Zsolti hogy nincs baja az oltás után. Zsimi a múltkor belázasodott amikor egyszerre kapta a kettőt.

ronix: Léna is tündérke!!

akata: kitartás, mindjárt lejár a hét!! mikor jön apa?

Tami: nekem jöhetnél segíteni. Annyira nincs időm semmire... mondjuk nekem dolgoznom is kell és Zsömi nem nagyon alszik max 30-40 perceket 2x egy nap, és ha ébren van akkor foglalkozni kell vele.

Vkata: Dórikának jobbulást!

Orsi: Emma barátnőnk hogy van???

Kép
mancsi76

Igazabol VKatara, de csak azert mert nem tudom Te mekkorat hordasz, de vele multkor beszeltuk a mereteket, meg hogy mostanaban nem oltozik csinosan....

En meg mintha megzakkantam volna milyen ruhakat figyeltem - ne nevessetek- amiben anyukasabb lehetnek
:oops:
Vendég

okes Mancsi megyek!
azt nem tudom mikor mert jovo heten angyalkodok, meg sutok, de januarban szivesen
Vendég

Mary!
Az milyen ruha, amiben anyukásabb lehetnél?

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?