Sziasztok!
Pumukli
Na az ilyen eset roppant dühítő.
De még jó hogy nem tört meg a kocsitok. Egyébként szerintem tanuló vezető után veszélyesebb menni mint előtte, mert vele mindent betartatnak, amire az ember nem is számít.
biztosító
Annus
Nagyon jó az uh-s összevágás, jól lehet látni a babátokat
, pont ezért nem értem hogy a doki mért nem látta a nemét, hiszen amikor szembefordúl, és nem az arcát mutatná az uh, csak lehetett volna látni valamit, nem? Vagy összezárta a kis lábait?
Doki
Én kb 4-5 hetente járok, a dokim nem is szokta felhívni a figyelmemet hogy jöjjek ám, csak mindig annyit mond elköszönésnél, hogy na majd egy hónap múlva.
Szerintem elég lenne a 12.héttől akár 6-8 hetente is járni, mármint ha problémamentes a terhesség, de hát én is kiváncsi vagyok
A szülésnél 50 rugót adtam, nem mondta ezt se csak kb tudtam hogy ennyi a tarifája. A varratszedésnél fizettem. Most is ennyit akarok adni, nem többet.
Szülésznő
Volt a kórházban egy nagyon jó fej, már hírből ismertem iszonyú nagy szájú, dumás nő volt, őt választottam, nagyon jól tettem mert egyáltalán nem hagyott magamra szülésnél, fogta a kezem szórakoztatott, mindent intézett, irányított, külön WC-t nyittatott mikor beöntést kaptam, nehogy összeszedjek valamit ott, ahová a többiek jártak. Apa kicsit bizonytalan volt hogy bennt legyen-e szülésnél, simán meggyőzte,: Apuka itt marad és kész, itt egy ágy Anyuka mellett idedőlhet ha nem bírja és pont. Úgyhogy Apuka rámnézett mosolygott és maradt
Na mindezért 20.000Ft adtam, úgy éreztem simán megérdemli.
Még a dokimat is ő irányította, meg is mondta neki, hogy doktor úr nagyon elfelejtette hogy mikor az ön kisfia született , maga is itt toporgott izzadt tenyérrel, emlékszek ám!
A dokim is csak vigyorgott.
K.