Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Kristi! Olyan kis esetlenek, amikor betegek!

Kép
szly27

Végül is teljesen felesleges ezen agyalni,hogy valódi-e vagy nem,ha nem,és csak szórakozik,hát egészségére,ha ilyen beteges ember,ha meg valódi,sajnálom a sok bajt ami éri őket.

Kép
Kép
Kép
kike

Kristi olyan szép!
20150601134430

Szly:igen,úgy tudja őket az ember sajnálni... :(
Bezzeg mikor rosszak :twisted: na jó,ugye egy gyerek sem rossz,csak eleven 8)

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki remélem nem tüdőgyuszi lesz!

Kristinek gyógypuszkó!

még meg se dicsértem a mikulásos bandát nagyon tetszetek! :D (kicsit késve, de legalább nem fejtettem el)

és egy mikulásos kép: Kép
bencuri

Viki!
Micsoda kis cicis csajunk van! Kis Csinos!

Feltennéd még 1szer Szonjának azt a képét ,amin oldalra dőlve fekszik? Úgy imádom azt a képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.10 14:57-kor.
20150601134430

De édes Szonja! :D

Nem is írtam,győzött Apa,megvettük a fa vasutas,vonatos,és sima utas együttest is a Kristinek,de hogy a nagy vasúttal mi lesz??Tényleg Apa fogja kiélvezni,úgy tűnik :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri! Valódi vagy? Hogyhogy egy szál pelusban van a baba? :lol: 8)

Na jó, hagyjuk is!
Nagyon aranyos!

Kép
szly27

Megyek csinálok Kristinek :,,ajma püjét"-kívánságára :P :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, nem tudom melyikre gondolsz?

köszönjük!

Kike, apa mostanában helikopter szeretne,Bencének..., inkább magának! imádja a játékokat nézegetni és mindig mondja milyen jó lenne most gyereknek lenni........... :D
bencuri

Legalább eszik valamit!

Kép
szly27

Az oldalán fekszik, az egyik karja elől van. Olyn 1-1,5 hónapja tehetted fel, akkor szerettünk bele.
20150601134430

Mi is a távirányítós cuccokba vagyunk beleesve. Van is már Rolinak egy táirányítós repülője(nem repül, csak gurul), egy távirányítós markolója és egy terepjárója. Mi is jól elvagyunk vele. A gyerek meg csak előre meg hátra tudja irányítani! :lol:

Kép
szly27

Az oldalán fekszik, az egyik karja elől van. Olyn 1-1,5 hónapja tehetted fel, akkor szerettünk bele.
20150601134430

megkeresem, és felrakom este!
bencuri

Addig jó,amíg mi is gyerekek tudunk maradni,igaz? :lol:
Azt hiszem lesz itt vonatozás ezerrel,karácsonykor 8) :lol:

Én még sehol sem vagyok az ajándékok becsomagolásával :roll:

A bizonyos emberkének,a bizonyos ajándékát meg csak jövőhéten adom fel,úgyis hamar ott van :D
Csak most azt nem tudom hogy miben maradtunk:hogy ne lehessen tudni ki,kitől kapta? :roll:

Finom volt az alma püré-nekem is jár :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenki elment?

Domi még alszik,Apa nemsokára megjön,és nem leszek...

Kép
Kép
Kép
kike

igen szly az mehetne a tábliba és az akkori adatokkal

de ez itt most az 5 honapos lesz jo??????? Kép

7260g

Képimg][/url]
Kép
ronix

ezt meg csak ugy Kép

Kép

Kép

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

jajj en meg mindig nem kuldtem 4 host
potlom
Vendég

olyan gyonyoru kislany!!!!!!!!
azok a szemek
Vendég

ronix!
Nagyon édes Léna baba! Gyönyörű a szeme!

d.dodó

Hát előbb mikor benéztem a kenyérsütőbe nem tudtam eldönteni, hogy sirjak vagy nevessek. A tehénlepény kutya füle ahhoz képest amilyen látvány fogadott. :shock: Most dobhatom ki az egészet....pedig benne volt a keverőlapát, és élesztőt is tettem bele...nem tudom mi lehetett a baj. De gyorsan bedagasztottam egyet kézzel, és megsütöm a sütőbe. Remélem az már jó lesz!

d.dodó

Semmi időm lányok, rohanok. Csak Anitáig olvastam!

Mav! Légyszi próbáld felvenni nekem videóra, mikor így csinálnak a fiúk, mert így nehéz....Ha valami komolly elvileg kiszúrom...De szerintem nem, kicsi az esély, hogy mindketten.... Ők is érzik a feszültséget kettőtök közt?

Kép
andkata

igen tami a szemeibe én is bele vagyok esve

na de Anna is imádnivalo babo ám

Képimg][/url]
Kép
ronix

dodo ne idegelj..minden vágyam egy kenyérsütö karácsonyra

akinek van tapasztalat???
nagyon szeretnék egyet :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Eddig nekem sem volt vele bajom..... ez egy uj fajta liszt volt. Lehet az is baj! Szerettem a Lidl-ben lehetett kapni olyan lisztet, amiben só, élesztő, izesítés, minden benne van. És beszüntették (legalábbis itt svédben....nem tudom miért)

d.dodó

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

probálkozom a szmáljikkal

Képimg][/url]
Kép
ronix

de olyat nem taálok amiket ide tesztek :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Na lányok, itten vagyok.

Állandóan rohanok. És álmos vagyok baromira, Adél 5kor reggelt rendezett már második napja ( és előtt e még evett is)... És hiányzik a férjem. De van egy imádnivaló lányom. :D

Wera! Nagy gratula a féléveshez!

Léna és Szonja gyönyörű! Kristi is, habár egy fiúra ilyet mondani, de tényleg!

Mit akar a férjed csinálni, Roni??? Nem lehet hogy bejön neki?

Jutka, boldog névnapot! Neked is milyen gyönyörűséges családod van!

Lea szemei pedig olyan szépséges kékek, ezt eddig nem is láttam!

Hasonalvás: Adél csak úgy tud mélyen aludni. És erre csak 2 hónapos korában jöttem rá, addig nappal alig aludt,szerintem, ezért is. Szóval bölcsőhalál ide vagy oda, ő úgy alszik ( mondjuk légzésfigyelővel...- paramami) Minden gyerek más, szerintem nem lehet másképp csak ahogy nekik jó.

Dodó! Ez nagyon rendes húzás volt Tőled! Igen rendes vagy! És hogy van ennyi mindenre időd??? Sütés, nyakláncfűzés, stb. Mindig csodáltam az ilyen embereket. Én csak rohanok állandóan.

Véda, úgy örülök a jó híreknek! jobban alszotok?

Kép
andkata

hu Dori igy en is jartam. utana honapokig nem mertem ujra abban sutni...
Fene se tudja ilyenkor mi a baj!
Vendég

Sziasztok!

Dodó, te egy angyal vagy!
Nagyon kedves gesztus volt részedről megajándékozni Krisztit!
Szép a lánc.

Tényleg nem mindennapi kis csapat vagytok Ti, csajok!

Én is épp most készítettem el az ajándékom kézzel készített részét!
Reszkessen, aki kapja:)
(Pedig szívvel-lélekkel csináltam:(()

Tamara!
Holnap 10 körül indulunk itthonról, ha nem találunk esetleg oda, megcsörgetlek.

Ja, mára eldugulok. Határidős munkám van vasárnapig, még neki sem kezdtem, nem tudom mi lesz.

Ha jönnék még, szóljatok rám:)))
Vendég

Lányok, ez a tempó már kínzás! :twisted: Becsülettel végigolvastam mind az 5 oldalt, még jó hogy Nóri 1 órája alszik! Jegyzeteltem is! :D
Bakker! Felébredt... Hát erről ennyit :twisted: :lol: :lol:
Vendég

akata!
Ezt a láncot nem most fűztem :oops: . De szoktam még fűzni, de ilyen egyszerűbbeket. Pl 3 napja barátnőmnek fűztem a karácsonyi ruhájához valót!

d.dodó

kata egy meglévö kft akar megvenni mindenestöl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

MONDTAM NEKI LEGYEN A NEVE BELEBUKSZ KFT

Képimg][/url]
Kép
ronix

WERA AZ IDÖ !!!!!!!!!!!

CSAK JO GYEREKEINK VANNAK :wink: :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni! :D :D :D :D :? :? :? :shock: :shock: :shock:

Kép
andkata

én ma nagyon fázom...

Képimg][/url]
Kép
ronix

kata 30 millio kérnek érte :twisted: :twisted: :shock: :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ö nagyon akarja mert szerinte ez lenne a jövönk
és simán dolgozhatnék neki mondja ö

Képimg][/url]
Kép
ronix

hozok be fát....

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kata: mindjart letelik az egy het!
Kitartas!

en nem ertem, lehet en nem csinalok valamit nagyon nem jol, de nekem meg annyi idom van mindig hogy nem gyozom megtolteni. Jo vannak dolgok amikkel el vagyok maradva de az mero lustasagbol. De pl ma is mindennel kesz vagyok ami ki volt tuzve celul. Most meg kimegyunk Annaval a konyhaba krealunk valamit, es ennyi, pedig hol van meg 10 ora....
szoval en komolyan mondom ha tudok valakinek valamit segiteni, SZOLJON!!!!!!!!!!!!
Vendég

Roni: bator egy ferjed van! Hu nem csodalom hogy beleborsodzik a hatad....
HAjmereszto egy otlet. De hat ki tudj alehet igaza van!
Vendég

az Tami tul bátor :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem is van időm! A bőrönd is bepakolva, ma délelőtt főztem is, meg általában mindig van időm TV-zni, netezni, Lizyvel játszani! Sütni is lenne isdőm, de most már nagyon nincs itthon semmi hozzávaló. Na jó, de ugyis mindjárt sütöm a kenyeret!

d.dodó

ronix: Én csak annyit akarok mindenképp mondani, hogy ha bele is vág a párod bérmilyen cég vásárlásába, akkor APEH és egyéb (pl cégbíróság, könyvelés) oldalról is teljesen visszamenőleg nézze meg a cég történetét. Én sokszor találkoztam olyannal, hogy egy felfuttatott céget megvett valaki, és később derült ki, hogy az előző cégvezetés miket is csinált. Pl. hamis számlák befogadása vagy épp kiállítása. És bizony ilyenkor az aktuális ügyvezetőt veszik elő, mivel ő a cég törvényes képviselője.Sőt olyannal is találkoztam, hogy adóellenőrzés folyamán adták el a céget, amikor már tudták, hogy ég a talaj a lábuk alatt.
Ugyanakkor megértem párodat, hogy kezdeni szeretne valamit az életetekkel, mert ami most megy itt ebben az országban (meg úgy általában a világban), az nem lesz sokáig tartható, és sok emberen csattan majd az ostor...

anyjuk: Neked biztosan besegít Anna is a házimunkába, azért végzel ilyen hamar! :lol: De lehet, szimplán jobban osztod be az idődet, mint pl én. :oops:

Na mennem kell, pedig még akartam írni...
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?