Nekem már megint csak egy dolog jut eszembe... fuj-fuj-fuj, te most dolgozol dédé, nem erről ábrándozol...randa nagy éhes disznó, mindig csak a makk (na, most mindjárt én leszek kimoderálva, ha "apa" ezt elolvassa)
ugye, hogy szép??? hülye toncsi meg azt mondja gáz a mellénye.. kit érdekel a mellénye??? keblemre dédé, nekem is csak egy dolog jut eszembe rikiről mindig..
amúgy nekem akkor is az volt a legnagyobb poén, hogy fostercicc=jimcicc (ez utóbbi de szarul hangzik..........) Mondjuk tény bébi, hogy eléggé közös a nevezőnk. hö akkor ki a számláló....jaj ez szar volt..........na jó, léptem........
de akkor kétkedő te vagy, ugye biribon?
lánykádnak máris jó ízlése van (jobb mint a toncsinak ) riki szééééép.... bár buzi, de csak mert még nem találkozott velem, erre már rájöttem.
tudom bazmeg, de annyira röhögtem a vizilós az jóóó ha naaaagy az jóóóó ha dundin, hogy nem jutott eszembe más, üres volt az agyam, csak az volt benne, hogy hihi...
Ugyan már pléjgörl, változtasd meg a neved nyugodtan pom-pomra. Hol ilyen vagyok, hol olyan... papucs orrán pamutbojt...szobafestőpemzli...dagadt disznó... cimlaplány...házitündér...bikiniben uborkát kovászoló...
Na, lépek csajok, mert lassan már a fodrászt is lekésem...
ja, ez király, ez az elcsúszott nyomi szmájli... amúgy is a nyomi szmájlikhoz vonzódom a legjobban... ki tudja miért... (tudom, mert nyomi vagyok, szinte hallom többektől, had ne soroljam kiktől)
az lesz bébi.
az én kölköm most erre van fullosan rákattanva, ha ezerszer újraindítom neki, akkor ezerszer újra nézi, remélem nem csinálok buzit belőle, hogy mikát nyomatok neki folyton....