Sziasztok!
Natikának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Angi!
Örülök, hogy Lidi jobban van! Az, hogy négy hete beteg volt előtte, mit jelent? Azt, hogy a doki nem vette észre, hogy mi a baja, vagy nem adott időben gyógyszert, vagy azt, hogy egy ártatlannak induló vírus ráhúzódott a fülére, tüdejére? Egyébként mit jelent a savós középfülgyulladás?
Lyly!
Szuperül hangzik az új munkád!
Én is ilyenről álmodozom...
Uradnak is gratula az előléptetéshez!
Bencus édes lehet, ahogy segít a kicsik körül!
Mire megszületik a kistesó, már egyedül is menni fog neki az ellátás, neked csak a szopival kell majd foglalkoznod!
Hajrá-hajrá januári baba!
Szopira nem tudok tanácsot adni, nekem Keve magától hagyta abba.
Eszter!
Én baromira felháborítónak tartom, hogy betegen viszik a gyerekeket bölcsibe, oviba! Azt is, hogy a gondozónők, óvónők hagyják!
Boscó!
Fannika jobban van? Micsoda hajkoronája van!
Két ünnep között nem jöttök föl? Mi ugyan Anyuméknál leszünk, de ha jössz, jövök én is!
Edit!
17 szerda! 18-án dolgozom, azért említettük!
Levi nagyon jó fej, hogy így ígérget a Mikulásnak!
Eszti!
Szegény Benyó!
Én is azt hitem, hogy a műtét után nálatok is minden rendben lesz!
Riska!
Aquaworld nem zsúfolt? Mennyire tiszta? Szoficát beengedted a vízbe?
Valamilyen csírát Annácska is mondott, talán pont a lucernát.
Mi vasárnap délután sütöttünk mézest. Eszméletlenül jó lett, pont, amilyennek álmodtam!
Benevezem az általad kiírt versenybe!
Puha, omlós, szép, egyszerű, semmi fakszni nincs vele!
Amint lesz egy kis időm, belefogok a nagyüzemi gyártásba, bár ez valószínűleg csak közvetlenül karácsony előtt lesz.
Ildi!
Az urad megérti
(bár biztos nem esik jól neki) Natasa meg még úgysem ért hozzá! Majd bepótoljátok!
Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan beindítottad a bótot!
Szilveszteri, karácsonyi sminkeket fogsz csinálni, vagy akkor nem dolgozol?
A gőzben jót tesz a szódabikarbóna? Én ezt még nem is hallottam.
Rólunk:
Keve megint dacol, csak most nem hisztizik, csak mindenre agresszívan rávágja, hogy "Nnnnnnnnem!" Még arra is, amit pedig szeretne!
Déva tegnap megevett kb. egy deci sárgarépát krumplival!
Annyira bejött neki, hogy ha nem adtam elég gyorsan, mondogatta, hogy "Am-am-am!" (Ham-ham-ham!
), aztán mikor elég volt neki, elkezdte minden erejéből rázni a fejét (ez most a legújabb), és mondta, hogy "Nnnnnnnnem!" (tisztára Keve-hangsúllyal
) Ma meg megint semmi.
Ki érti ezt a kölköt?
Én dolgozom ezerrel, jövő hét még nagyon húzós lesz, aztán jön egy kis pihi remélhetőleg. Attila csütörtöktől szombatig nincs itthon, dolgozik, úgyhogy mi pénteken vagy akár szombat délelőtt is kaphatóak vagyunk egy talira, ha valakinek van kedve. Vagy valakinek nincs esetleg kedve szombat délelőtt az Aranytízben a Kismama által szervezett ünnepi készülődéshez? Ez olyan gyerek kézműveskedős buli.