Jó reggelt kismamik!
Nekem is húzós napom volt tegnap. Voltam integrált teszten is, jól bedagadt a vénám, az a kétbaékezes visszaszívta valahogy, csak úgy cuppant a vákuum, amikor kivette a tűt... ahelyett, hogy megvéárta volna, hogy kifollyon a vérem... Most borogatom... Holnap van meg az AFP eredményem is, remélem minden ok.. és ma reggel megyek 8-ra a nőgyógyászomhoz, írok, remélem képet is kapok, mert véletlen a kórházba kell mennem, nem a magánrendelőjébe, mert sokat kellett volna rám várnia, felhívott, hogy inkább menjek a kórházba ma.
Kérdésem viszont az orvoshoz járással kapcsolatban: azt mondta, hogy ez a rendes havi vizsgálat lesz.. ezek szerint minden hónapban el kell mennem hozzá? mert akkor lehet, hogy szólok neki, a szülésnél nem számítok rá, mert ez így sok lesz anyagliag.. 9x7ezer havonta, , plusz a 80ezer a szülés...összesen 143ezer... (Nem beszélve a fizetős vizsgálatokról, ami volt 1 db 4D, plusz a kombinált, integrált... és a szülésznő 20ezer 190 ezer összesen... és akkor a babának még semmit nem vettünk...
Emese, tetszett a bűnösről a kép!
Harhaj,
majd esetleg feltennéd a rajzot a méretekkel a pelenkázóról? A méretei miatt, meg egyáltalán, mi épp azon gondolkodunk, hogy csak egy pelenkázó tetőt csináltatunl a komódunk valamelyikére, vagy a mosógépre.. helyhiány és anyagi megfontolásból..
Kitty,
én úgy szokram privit küldeni, hogy rámegyek a delikvensre, és a profiljában teljesen új privit kezdek, válaszolnom még privire sosem sikerült, valahogy ott nem megy át...
Csadra,
nálunk is ismerősök azonnal azt találgatják, hogy na, majd milyen jegyben fog születni... van valakinek megbízható általános leírása a bika és ikrek jegyről? És hogy mikor van melyik jegy?
Farkas,
Jobbulást Gyöngynek! Szegényke,.... a sírástól még jobban felmegy a láz, gondolom nem volt egyszerű a helyzet... hú, pedig én is biztos fogok ilyen helyzetben lenni.... Sok baba beteg most, csak lemegy ez az időszak,,, karácsonykor ne legyenek betegek a babák!
Miki -karácsonyí ajándék: én a gesztust szoktam nézni... karácsonyra pl én rászoktattam a család felnőtt tagjait, hogy minden évben készítem az ajándékokat. valami kézműveset. gyertyatartót festek, vagy fűszertartót, vagy épp üveget vázának, vagy képkeretet tükörrel... Idén mézeskalácsokat fognak kapni, ami között lesz fenyőfadísz is, hogy fel tudják akasztani... És tavaly már volt, aki szintén kézzel készített karácsonyi ajándékkísérő kártyát adott, pici ajándékkal.. és nagyon örültem neki!
Panddi, édesek a képek! Nekem is a fürdős a kedvencem!
Tinu,
De szuper, akkor megtudjátok lehet a baba nemét.. én most már kicsit bánom, hogy ellőttem a 4D vizsgálatot még a 12. héten.. több nem fér bele anyagilag.. Mondjuk akkor a lelki nyugalmamhoz kellett, most meg csak jó lenne látni...
Anyós téma: nekünk sajnos Németországban él, és nem is valószínű, hogy hazaköltözik mostanában.. pedig úgy volt, mert sajnos szétmentek a férjével, de most derült ki, hogy ismét találtak nála valami daganatot, és ott jobb az orvosi kezelés... ajánlom, hogy meggyógyuljon, mert nagyon számítok rá, mint nagymama... Pedig azt mondta, hogy erre a világra minek szülni...
Fabri, nekem légyszi küldd el a képeket priviben a taliról!
Szofi,
meghallottuuk a baba szívhnagját! Hú, volt egy pont, amikor eltaláltuk, úgy dübörgött, hogy le kellett halkítani.. igaz, számoltuk a szívverést, és annyi volt, mint az enyém feljebb.. Azt hittem a babának gyorsabb a szívverése.. vagy nem is az övé volt.. mindenesetre jó móka, nagyon köszi, viszem hamarosan!