üdvözlet mindenkinek itthonról!!!
előszőr is köszönöm a gratulációkat!
se veronikával se zafival nem találkoztam
..mondjuk ott a leghátsó szobában (309) semmi mozgás nem volt, dóri hazamenetele után egyedül voltam. szóval előbb hazaengedtek, de holnap vissza kell mennünk bcg-re és pku szűrésre, de igy is megéri itthon aludni végre
lehet hogy holnap meg tudom lesni őket
mit szóltok?? ..császár után 3 nappal otthon! jó mi? nézett a doki is, de tényleg jól vagyok és a gyerek is hál'istennek, bár tegnap este rám riasztottak, hogy túl sárga, ezért reggel vért vesznek tőle. vérvétel megtörtént, de szerencsére normál értéket mutatott! (igazad volt dóri, ezek sárgaság mániások!) ráadásul az egyik doki nő azt mondta előző nap, hogy semmi gond, megkaphatja a bcg-t ma haza menetel előtt, erre a ma reggeli (kissé antipatikus vörösesbarna) közölte, hogy vissza kell mennem holnap, mert semmi képp nem adja be neki 3 naposan, mert még nem érett rá.. :-O na most akkor mi van?? na mind1 holnap vissza megyünk.
a szüléstörténetem nem irom le, mert semmi izgalmas nem volt, beérkezésünkkor kiderült császár lesz, úgy hogy ennek szellemében zajlottak tovább az események. (ctg, beöntés, infúzió, katéter, műtő)
dórival töltött fél nap volt a legjobb
üdv tünde