Újabb comming out:
A Kétkedő kapcsán: Hát hogy mindenki rám gondol????!!!????!!! Pedig esküszöm, hogy nem én voltam! Valaki nagyon a stílusom mögé bújt - ha már mindenki a stílust azonosítja velem (viszont akkor meg nagyon szívesen megismerkednék a Kétkedővel - vagy lehet, hogy már ismerem????)! Vagy lehet, hogy tudathasadásos vagyok, és éjjel - a sok éjszakai ébredés között, miután Fruzskát elaltattam - megírtam, word-be raktam, majd miközben vezettem hazafelé Pomázról az Almafából, és a védőnőnél voltunk, és a gyermeket lemérték (75 cm, és 8750 gr), megbeszéltük az éjszakai ébredéseket, és azt, hogy a gyermek nem nagyon eszik kanalast, és megkapta a prevenárt, valahogy megoldottam, hogy felkerüljön az előzőleg megírt hozzászólásom. Mondjuk vittem egy laptopot a rendelőbe, és mobilinternetet, a gyermekemet magára hagytam - bírja az a szurit, megnyugtatja magát - és mindennél fontosabb hozzászólásomat felraktam. Ja, persze előtte regisztráltam magam Kétkedőként. Hát igen, így történt. Csak mert nekem mindennél fontosabb a fórum.
A múltkorit (mert hogy már írtam egy levelet privátim - kicsit érzelgőset, és mint látható nem az volt a megoldás) pedig utána már bántam, mert engedtem magam felhúzni. Meg hát nem sokat értem el vele.
Sajnálom, hogy így elfajultak a dolgok. Még mindig nem értem, hogy mi a végső célja ennek az egész herce-hurcának. És nem értem azt a fajta kielégülést, amit az egész okozhat...
Én már csak ilyen egyszerű vagyok
És Kétkedő: köszi! Nagyon jól csináltad, amit csináltál!!!