MONIC
Sztem hogy a buszon is tudjon játszani, mert 40 perc hosszú idő ám számítógépes játékok nélkül!
Nem is vágom mit nem értesz ezen!
Bezzeg majd pár év múlva örül ha luksi van a fenekén, és aludhat 40 percet a buszon.... nekem legalábbis mindig lebukik a fejem, főleg ha jó meleg van!
Amúgy már tavaly sem tudtunk mit venni neki, mert egyszerűen mindene megvan... duplán ráadásul....... és nem hazudok azzal, hogy legalább 3 órát tanácstalanul mászkáltunk egy marha nagy bevásárlóközpontban mert csak olyan dolgok voltak ami már van neki. Bezzeg egy másik topicban olvastam, hogy egy 13 éves fiúnak a saját anyja nem vesz psp-t (megj. számítógépe sincs)........ nálunk viszont amit kiejt a száján a gyermek meg van véve. Mondtam az apjának, hogy kicsit sokba volt most az elmúlt hetekben, a szülinapja 15+torta aztán vasárnap amikor hazavitte 25ezernek mondhattunk búcsút....... mikulásra kettejüknek 5000-ért vásároltam,,,,,,,,,,, és hol van még a karácsony........ vissza kéne fogni magunkat. Tegnap a párom amig bent voltam a mosdóban majdnem vett nekem egy Swarovski köves nyakláncot, szivecskés medállal. Még jó hogy hamarabb kijöttem a mosdóból és lebeszéltem róla.
Tudom, hogy a párom gyereke nem tehet róla, és nem sok köze van ahhoz, hogy most a tesóprojektre kell a pénz, de eleve az egész világban válság van, ezt viszont sajnos éreznie kell gyereknek, felnőttnek egyaránt, hogy már jobban meg kell húzni azt a bizonyos gatyagumit!
CZINKICSEK
Gondoltam ma rád, mert azt kívántad, hogy m legyen a nagy nap!
Talán még estig meggondolhatja magát! Bár a leírtak alapján nem úgy tűnik!
Sajnos semmi ötletem! Engem csábított a fenyő, meg a sok ajándék, ezért is jeleztem gyorsan anyának szenteste, hogy irány a kórház, nem akarok lemaradni semmi jóról!
LINACSKA
Csütörtökre nagy drukk!
Képet feltétlen kérjél! Oooooooooolyan jóóóóóóóóóóóóó neked!
Sárga vagyok az irigységtől!