Új privát üzeneted érkezett!

Domi nagyon édes! :D
Anna egy tünemény! :D

Hú, Szly, Sajnálom a kocsi dolgot. Tényleg bosszantó! :?

Nálunk megjött a Prevenar. Holnap megyünk beadatni. Szegénykém... :( Mindig úgy sajnálom és majdhogynem vele pityergek mikor szúrják. Legszíveebben átvállalnám tőle a fájdalmat!

Képzeljétek, már két órája alszik! A hülye anyja pedig itt bűvöli a netet, nemhogy mellébújna. :roll: :oops: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én is erre gondoltam. Lehet majd januárban visszatérünk rá, csak akkor az plusz út lesz, mert most egyébként is megyünk vásárolni! Mindegy, majd apával is megbeszélem!

Kép
szly27

Kriszti! Neked meg gratulálok! :D Szerintem a lényeg, hogy el akar venni.

Kép
szly27

Vigyorog álmában, megzabálom! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vááááááá....volt egy fél fogam (a fele már fokozatosan letörögetett). És most az a fél is félbetört.
Amugy is akartam otthon fogorvoshoz menni, de ez már sok. Egy fogamat tömni kell, és mivel ezt ki fogja huzni, így összességében 3 fogamat kell pótolni koronával. Egy vagyon lesz.

d.dodó

hat igen az egy vagyon, na jo nem annyira ha nem kersz extakat.
en azota semmentem el fogorvoshoz, sosincs ravalo :oops: meg ido
Vendég

VKata: sikerult a radiot megcsinalni a gepen?
Vendég

Felkeltünk, már ettünk is. Ha apa nemsoká hazaér, akkor még megyünk sétálni.

Fogakat ne is emlegessetek. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

valakiismeri az unicef termekeit?
olyan szep az idei kollekcio is!
www.unicef.hu
oke icsit tan dragabb mint a sima bolti dolgok, de ha belegondolunk kiket tamogatunk vele,meg hat nagyon igenyes dolgok.
A fashion streeten van egy hotel, az elott van kinn egy bodejukott kaptam akatalogust, epp csopogtetem a nyalam:)

Ja: Anna bogesmentesen ebredt :lol: :P
Vendég

Sziasztok!

Domi és Anna is a szokásosan szépek, sőt, egyre szebbk!

Szly, sajnálom a kocsit, mi tegnapelőtt kaptunk egyet, nem olyan drága, de nagyon tetszik nekünk:)
Remélem nem megy tönkre.

FMárti!
Az éjszakai kelésekre én sem találtam még ellenszert, anyatejeseket elég nehéz leszoktatni (vagy te nem az vagy?), nem tudom.
Nappal viszont én a cicin és kézben alvásrólátszoktattam, most éneklésre alszik, meg ütögetem a popóját.
Elég hamar átállt, talán már neki is kényelmesebb így.

Mi is bajban vagyunk a kajcsival.
Nekem két napja alig van tejem, Emma viszont nem igazán tud rákapni a cumisüvegre, hol sikerül, hol nm, pedig 3 féle cumival próbálkozok.
Na, megyek is folytatom a szenvedést.

Tamara!
Ha megírod a címet priviben, akkor megyünk!!!

Itt van anyósom, de ez nekem sajna nem segítség. Kedves nő amúgy, de segíteni nem igazán tud.

Akartam még írni, de visít a kicsim, rohanok
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:17-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:18-kor.
Vendég

Kata!

nem. a legelejétől hason alszik.
az a vicc, hogy 4 hetes korától úgy 3 hónapig végigdurmolta az éjszakát, max. 1x kelt.

és aztán rászokott a több kelésre.
ált. 2-3 kelés

én nem igazán tudom, hogyan szoktathatnám le,én is a szilárd ételekben és a mozgásban bízom, mint Márti

Dórinak jobbulást

nálunk is Emma a legszebb Apának, pedig rám ütött és nem vagyok egy matyóhímzés, hogy finom legyek :P

engem apukám sosem látott sajnos legszebbnek :(
Vendég

Na, marha jó híreket olvastam. Holnaptól határozatlan idejű sztrájk lesz ferihegyen. :evil: :twisted:

d.dodó

Édes Csillag Lalóm is úgy sírt h majdnem megszakadt a szívűnk. Fáj a fogacska is, mert ahogy néztem 1 mmre már mintha kint lenne, aludni sem tudott el. Adtam neki Viborcult az segített, de többször is megébredt álmában azóta.

Domi cuki pofi!

Anna szépség virág!

Szly!
Megértem h mérges vagy! De sztem 1 évig garanciás az tuti.

Orsi!
Csinálj horrorfejést + vess be vmilyen homeós bogyit.

Nálunk apukám azt mondta h Dundinak múltkor, h: Olyan szép vagy mint Anyád! :oops: :oops: :oops: Apukám meg elfogult, mert egyke vagyok.

Képzeljétek! dundi már tud hason is röhögni.
20150601134430

megis lesz sztrajk tegnap meg ug yvolt a hirekben hogy meg tudtak egyezni es bar a tanarok meg mav meg ki tudja ki mindenki sztrajkol, ferihegy nem.
de attol a gepek meg leszallnak. No panik!
Vendég

Kata: hat remlem nem valami betegsegnek az elojele. Az orra meg mindig elegge telve van, mikor reggel ebred es lenyeli kohog is, de amugy nem veszes napkozben 2-3szor szivom. Mas ne is legyen!
Dorikanak gyors gyogyulast!
Jovo heten gondolom mar nagyon nem fogsz raerni, de valamikor leszel ugy otthon hogy kis idore felugorhassak?
Vendég

Mary!
Le leszállnak...de ha nem indulnak?? Ugyanis mi azzal mennénk vissza, ami előtte fél 9-kor ideér, azzal indulunk fél 10-kor!

d.dodó

Köszi a bíztatást és kedves sorokat Csajok! És hogy vagytok nekem, de ezt úgy is tudjátok már... :wink:
Igen, igen, otthonról hoztam a nemszeretemkarácsonyt érzést + itt Pesten ez a tömeg, tolakodás, kapkodás, oda nem figyelés igazi undorral tölt el. Röhej, hogy tart 24-én délig, aztán mindenki fölveszi a bűbáj (vagy ly??) maszkot... hánynom kell ilyenkor. Na mindegy is! Egyébként nagyon gyúrok rá hogy jövőre igazán meghitté, békéssé és minden jóval telivé varázsoljam ezt az időszakot a saját kicsi családomnak. Addig még lesz időm kipuffogni magam! :twisted: :lol:

Sajnálom hogy még mindig vannak betegeskedők! Jobbulást mindenkinek!

Fotók csoda édik! :D

Tamara - el kell most már mindent pakolni a babák magasságából mert jön a felfedező korszak. Látod, nekem sincs könnyű dolgom, de azért megpróbálom bababiztossá tenni a lakást. Valójában úgyis mindig lesz vmi ami csak utólag fog eszünkbe jutni hogy nem jó helyen volt, de azért próbálkozni lehet :wink:
Tisztaság? Szerintem nálunk sincs soha elég tisztaság! Legalábbis az én mércémmel, na meg Nóri parkettanyalásához képest... :twisted: :twisted: De rendes gyerek, ő is hozzájárul a takarításhoz! 8) :lol:

Ma nagyon jó napja volt a kisasszonynak, egyáltalán nem sírt (ilyen még nem is volt soha!!) aztán letettem aludni 5-kor és negyed óra múlva olyan keserves sírással ébredt hogy majd' megszakadt a szívem! :( Szerintem a hasa fájhatott, már jobban van. Finomfőzeléket evett pár kanállal, volt benne karfiol + borsó... de hát ezt elvileg már 4 hós kortól lehet adni. Most akkor mégse adjam??? A fene se érti ezt! :roll:
Legszívesebben csak szoptatnám, de hát már fél éves... kár hogy már nem lehet. Szerintem ő is így gondolja! :lol:

Ez lett a mai főzelékevésből:
KépKép
Vendég

Sziasztok!

Viki, köszi a hiányolást! már kicsit jobban, de a fejem egész nap fájt! jól megfáztam, igy jár aki otthonfelejti a sapkátjáT! :oops:

Babák gyönyörűek!

Wera, én nagyon várom a karácsonyt, végre szenteste itthon leszünk! 4-esbe! :D Bence már tavaly is nagyon élvezte, imádta a karácsonyfát! :D :D

Kriszta, gratula a lánykéréshez!

Patti, eltudod nekem küldeni majd a body-t ha mész postára?

Talis képek nagyon szupik!

Natinak, boldog névnapot!

Bocsi, de többre nem emlékszem! :oops:
bencuri

Beteg babóknak jobbulást!

minden babának akinek a jön a foga nagy pusszantás!
bencuri

Wera: azoktol en is rosszul vagyok es orjongok amiket irtal. Hetvegen ki is fejtettem Alekonak hogy nagyon remelem ez az utolso karacsony elotti idoszak amit Budapesten kell toltenem, mert mar az utcara sem merek kimenni, mindenutt annyi ember, ....
UNDORITO hogy errol szol a karacsony a legtagabb retegben hogy szaladjunk akar hitelre is de minden aron vegyun kmeg mindnet. Szo szerint mindent. Igaz ha az akcios tabal rajta van meg inkabb befuto, de mindegy is, csak vegyunk!
INkabb ne ragozom, mert meg igy a meleg hangulatos szobabo is felhuzom magam....
Tunder igy maszatosan is a kisasszony!
Hat nem tom csomo mindenre ra van irva hogy lehet de nem merem adni.
Nalunk ez a szilva dolog ma is bejott banannal kevertem be es igy is lecsuszott:)
Vendég

Nóri még sosem evett banánt. Lehet holnap kipróbálom! Az almán kívül semmit nem eszik szívesen sajna.
Vendég

Anna is igy kezdt csak az almat ette meg normalisan, na de most a szilva lekorozte. Amugy nem szereti a banant sem, de most szilvaval fel sem tunt neki hogy banan :lol: Keverj mindent almaval: kezd ugy ( VKata mondta) hogy mondjuk krumplival akarod megismertetni, veszel 2 resz almat 1 resz krumplit, masnap mar fele fele, mad a krumpli a tobb a vegen csak krumpli. es ezt tudod banannal, repaval, sutotokkel is csinalni, illenek az almahoz.
Nalunk eleg jol bejott hogy amiben alma van az megy!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem lenyugodtam! :oops: Köszönöm szépen a hiányolást! :oops:

Vikinek sztem jön a foga, van ott egy nagy fehér csík. Sztem az már az!

Tami!! Emlékszel, amikor a karácsonyról írtam? Na erre gondoltam, amiket most Verával kifejtettetek!

Gyönyörűek a babák még mindig!

Megyek, mert Viki ébren van és követel...
sz.andi

Andi: nagyon orulok! Hogy lenyugodtal es itt vagy!
Hat akkor nem veletlen volt viki olyan nyugtalan az utobbi idoben. Gratula a fogacskajahoz!
Vendég

Szia Andi! Jó, hogy visszataláltál.

Viki4 Márciusig garanciás a kocsi, csak ha most beadnám, lehet vissza se kapnám január közepéig. Pedig most kell menni vásárolni, meg minden, nem tudok babakocsi nélkül boldogulni. Igaz van egy testvérkocsink, csak annak nincs lábzsákja, meg elég nyitott is, nem szeretem használni ilyen hidegben.

Kép
szly27

Andi:nagyon örülök hogy visszajöttél közénk!!
Nagyon jó az avatarod! :D Mi van a kezében Vikinek a képen?

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönjük a dícséreteket :)

Vercsinek kiesett végre a foga-viszont lenyelte :shock: :lol: Szegényem úgy sírt,evés közben zutty,lecsúszott az is :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nóri nagyon édes kis maszatka :P

Kép
Kép
Kép
kike

sz.andi!
De jó, hogy visszajöttél!!!!

Az én csajom, már megint alszik. Egy nap 2-szer, max 3-szor szokott, most meg 5.-ször alszik. Remélem nem beteg lesz.

d.dodó

Köszi csajok!

Kike!
Strapa-palack :lol: :lol:
sz.andi

Sziasztok!

Zsolti ma két oltást kapott! Ordított, de hamar meg lehetett vigasztalni.

Andi örülök! :D

Kép
Kép
patr

andi! :lol: :lol: :lol:

KépKép
muffin

Jázmin megint átfordult hasról hátra és most még lejtős sem volt a talaj! Majdcsak alakul már! :lol:

Orsi! RAksz képet az új kocsitokról?

Wera! Nóri nagyon cuki! Világosítsatok már fel, milyen az a finom főzelék?! Én nem tudom! :oops:

Dodó4 Remélem nem szól közbe a sztrájk és tudtok jönni haza, ahogy terveztétek!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:18-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:19-kor.
Vendég

Szép, jó estét!

Szly! A finomfőzelékben zöldborsó és répa van (ha jól tudom)
Jó, hogy Jázmin már fordul, Emma még csak oldalra, szerintem ő lesz a legtolsó a topikban. Emiatt már nagyon izgulok.

Andi!
Örülök, hogy jobban vagy:)

Jaj, csajok, olyan rég voltam már ilyen rossz passzban...
Nem is tudom az okát.
Van egy kis hősemelkedésem, lehet, hogy vmi betegség bujkál.
Valahogy minden zavar és fáraszt.
A házimunkával nem haladok, a munkámmal sem, semmivel és még az is rámtört, hogy eltűnt az összes barátom, mióta megvan Emmus.
Senkit nem érdekelek már így babásan:(

Na, mindegy, nem akarom itt letörni az épp felviduló topikot, Münchausenként húzomki magam a csávából:)

Ti meg legyetek jól, minden babához küldöm az álommanót
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:19-kor.
Vendég

Sziasztok!
Csajszikám alszik. Két cici, és 50 táp után. Kíváncsi vagyok mikor kel...Akkor hajnalban először megkapja a maradék bekevert tápot, aztán még cicizhet ha akar. Igy este jobban megy az először cici, aztán táp. Éjjel, mikor szinte fel sem kel, akkor meg simán eszi a tápot.

orsóanya!
Jobbulást neked!

d.dodó

Orsi!
Jobbulást neked! Igyál egy kis bort az embereddel, és jobb kedved lesz!

ANDICI!
JÓ HOGY ÚJRA ITT VAGY CUKIKÁM!

Werus!

Klasz kis arcpakolása van a Csajodnak!

Viki!
Vettél be vmi gyógyszert, ugye? Gyógysimi a buksidra!

Kike!
Jobban vagy már? Krisi?
20150601134430

Dóri!
Milyen napotok volt Csabicivel?

Kimma, Kubu, Brúnó Anyu!

Már megint csaviztok!
20150601134430

Kata: roulok hogy Dora jobban van! Szegenynek mekkora stressz a sok macera.
Anna jol birja nagyon a z orrszivast.Sot neha mintha elvezne is a szorcsogo hangot meg ahogy megy a fika :?

Szerencsere az a keserves siras nem tert vissza, sot oriasit kacaraszott ( pedig nekem nem szokott csak az apjanak) es szepen elaludt.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a számtalan köszöntést!

Szia Andi!!!!!!!!!!

Anyjuk:
[quote]J írta:o volt Titeket latni! Beloled minidg ugy arad a harmonia es a boldogsag!

Á, dehogy, csak jó a PR-om :lol: Köszi, én meg rólatok gondolom ugyanezt

Viki:
[quote]K írta:épzeljétek! dundi már tud hason is röhögni.

:lol: :lol: Imádom!
Annyi beceneve van drágaságodnak, tkp. melyik a "sztenderd"?

Olajbogyó:
kenyér (v bagett) egyik felét grillben megpirítod, másik felére rácsepegtetsz olívaolajat, pici sót, borsot, sajtot rá, vissza a grillbe, ha kész, hozzá enni a bogyeszt. (lehet olajjal-sajttal rögtön meleg sütőbe is tenni a kenyeret.)
Amúgy a férjem sokáig utálta az olajbogyót, de amióta tavaly Olaszo-ban rávette magát, hogy megkóstolja a harsogó, óriási mediterrán remekeket, függő lett, nem győzőm dugdosni előle. Nem rábeszélni akarlak, csak kedvet csinálni :wink:

Orsi, Kike, jobbulást!

Orsi: nekem is vannak fura "barátaim" - a legszomorúbb az egykor volt legjobb barátnőm, akivel 13 éves korunk óta voltunk rettentő jóban, és most annyira semmi. És azért, mert vallásos lett, és csak a hite meg az ottani közösségbeli barátai számítanak, én nem vagyok neki elég vallásos. És ez nem lenne baj. Csak az zavar, hogy nekem a hitem "mellett" is mindig volt rá időm. És olyan rossz csak várni, várni, mint a róka a Kis hercegben, és hiába ígéri magát, nem jön soha... és sajnos ha tényleg bejelentkezik vagy hív (én most nem bírom őt hívni, mert annyiszor nem vette már fel...), NEM TUDOK ÖRÜLNI NEKI.
Bocs, hogy kijött belőlem, nem akarok borongani, csak annyit akartam írni, hogy Orsi, együttérzek veled.
Na de itt van egy nagyon is hús-vér kis csapat, ennek örülök ám!!!

Még sokat akartam írni - pl. Bugrika naggyon cuki -, de mennem kell, kómás gyereket ágyba terelni.

Aztán utána lesz egy tesco-járatom, muszáj egy félórát magányban nézelődnöm, mert begolyózom...

Kép
Kép
bondi

ANDI JUPIÉ!!!

Lányok, másra most nincs erőm, kicsit fárasztó az apa nélküli műszak...

Kép
andkata

fmarti így már értem az esküvő dolgot. :) Jópofa és tényleg romantikus. :)

NEkem a lánykérés volt nagyon romantikus. Nem tudtam róla, azt hittem hogy csak a szülinapomat fogjuk ünnepelni. :)

Ja és most van időm leírni a tavalyi karácsonyfa történetét. :) Szóval kedves férjem az utolsó pillanatig húzta a megvételét míg már semmi nem volt nyitva, mi meg fa nélkül. Nálunk ünnepeltünk és szólt az öccsének, hogy kifelé majd vegyen már egyet ahogy jön ha nyitva lesz valami. Kérdezte az öccse, hogy milyen legyen. Mondom az a lényeg, hogy formás. Tudod, ne olyan legyen hogy a tetején semmi. Megérkezett, kiveszi a kocsiból a fát. Már akkor gyanús volt. Aztán ahogy behoztuk és kibontottuk majdnem elsírtam magam. Képzeljetek el egy olyan fát, aminek az alsó egy métere gyönyörű formás, és onnan mintha hiányozna a teteje és csak a vezér szál megy föl másfél méter hosszan nulla oldalág nélkül!!! Iszonyatos csúnya volt (majd keresek róla képet). Tényleg a sírás környékezett... Kiderült, hogy az a fa tényleg ketté lett egyszer vágva (a tetejét aki megvette nagyon jól járhatott, mert az aljából ítélve formás lehetett... És utána a vezérágat visszanövesztette, de arra már nem jutott ág... NEm tudom el tudjátok-e képzelni. aztán kérdeztem a sógoromat, hogy de mégis miért ezt vette? Erre ő: mert megsajnáltam!!! :) Ezt sosem fogom elfelejteni. A tavalyi fa volt életem legrondább de legemlékezetesebb fája és azt hiszem tényleg a szívünkhöz nőtt szegény. :)

patr a neve baby orajel

Eliot már nagyon profin nyomja a hasról hátra fordulást. Nemhiába, egyre jobban megy a támasz. Úgy örülök neki! És ma végre sikerült is elkapni és felvenni. :) Fel is teszem a blogba ha valakit majd érdekel. :)

egy kedves kép az előbbről:

Kép

KépKép
muffin

Halacska finom volt, elfogyott az egész. :D

Andi: Jó, hogy ismét itt vagy, nagyon hiányolt mindenki! :)

Orsi: Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de remélem, hamar elmúlik ez az állapot. Azok meg nem is igazi barátok, akik lelépnek, amikor a legnagyobb szükséged lenne rájuk! Szóval az ilyen emberek miatt ne szomorkodj, ezek szerint nem volt túl őszinte az irántad táplált barátságuk, szóval nem veszítettél sokat! (Én is jártam így néhány jónak hitt baráttal, de mostanra túlléptem ezen a dolgon.) És jól szólt kata, itt vagyunk neked mi! Mindenki egyért, egy mindenkiért alapon! :lol:

anyjuk: Örülök, hogy Anna helyrerázódott!

vkata: Jobbulást leánykádnak! Tudom, ez téged nem nyugtat meg, de Lea soha nem szerette az orrszívózást, a legtöbb esetben sírás lett a vége.

Viki: Lackó koma hogy bírja a fogzást így este? Lea már megint totál nyugtalan, nem bír elaludni. :(

akata: Hogy bírod kettesben Adéllal? Gondolom, megy a skype ezerrel. :lol:

patr: Zsolti hős volt a szuriknál!

wera: Nóri édesen eszik - valami hasonló volt számomra a látvány, mint mikor én próbálom etetni Leát. :lol:

ÁÁÁ, mennem kell, már megint nagy a gond a szobában...
fmarti

Muffin
Ez tényleg kedves kép! :D Annyira tetszett a fenyőfás sztorid, hogy könnyesre röhögtem a szemem! :lol: :lol: Megsajnálta... hihi, tök jófej a sógorod!!!!! :lol: :wink:

[quote]S írta:zly! A finomfőzelékben zöldborsó és répa van (ha jól tudom)
igen + burgonya és karfiol. A menzán adtak ilyet mindig általánosban. Szilvi! Biztos te is ettél ilyet! Minden zöldség kockára van vágva benne és be van habarva. Én utáltam, de szerintem mindenki! :P Azt hiszem Pati férje, Szabolcs mondta, hogy nagy átverés hogy finom főzeléknek hívják, így próbálnak javítani a renoméján!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
Remélem kialszod a rossz passzt és a hőemelkedést is! ++++

Andi
Örülök neked!!!! :wink: Ment privi!

Fmárti
Egészségedre a halacskát! :) Lea legalább szeret enni kanállal? Mert Nóri azért néz ki így mert mindenével (még az orrával is) próbálja kiszedni a kezemből a kanalat, csak ne kelljen bekapnia. Kész vagyok tőle :twisted: :lol:

Lindus
Megkaptam végre! Elmentettelek! :wink:

Hű, ma Nóri olyan baromi nehezen aludt el! Több mint 2 órán át kínlódtam vele, már téptem a hajam... :evil: Bekentem a fogát azzal a lidokainos zselével de szegénykém nagyon utálta. Remélem legalább hat valamit.

Na megyek is mert hulla vagyok. Jóéjt!
Vendég

ha már kedvesnél tartunk, ez az eddig készült legkedvesebb kép róla. (jelenlegi kedvenc) :)
örülök hogy tetszett a fás sztori. :) Így utólag szerintem is tök jó, de akkor kevésbé éreztem így... :)

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!
Hát kidobott az ágy 5 órakor,persze fél 5-től ébren voltam

Muffin:nagyon jó a fás történet,azért remélem idén hamarabb fához juttok! :wink: Eliot meg zabálni való :D

Akartam is kérdezni hogy kinek van műfenyője,vagy tervezi hogy azt vesz?Apa minden évben ezzel nyúz,de én jobban szeretem az igazit,az a jó ha megszúrja az ember ujját a sok tüske,mikor feldíszíti-persze akkor nem így gondolom-,és a fenyőillat... :D
Bár idén halvány gőzöm nincs hol lesz,nincs hely. :evil:
Egyenlőre úgy néz ki hogy a gyerekek szobájában lesz,csak hát meddig lesz így rajta szaloncukor ,az kérdéses :roll:

Tegnap még este is fájt a gyomrom,és ugye az állandó hányinger :twisted: Remélem ma már jobb lesz.
Kristinek is tegnap még volt hasmenése,talán ma már ő is jobban lesz.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?