Új privát üzeneted érkezett!

Nettke, ez borzasztó, te anyud is olyan fiatal volt... Istenem.

Malacka az ellenszélben??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Komolyan, Nettke, rég röhögtem ennyit, mint ma...
Figyu, lehet kapni kinyomó formákat műanyagból is, én tavaly olyannal csináltam, rengeteg forma van egy készletben, színes műanyagból, én a tescoban vettem valami párszáz forintért.
Ani, akkor igyááá! Nehogy elindulj józanon! Még a végén elütsz valakit... :wink: :lol: 8)

been

Vettem olyat Been,de fele eltűnt a homokozóban :roll: nem én voltam! :lol: köszi a tippet azért!lehet hogy nem minden dobozban egyforma van?vagy igen?...hm...Ani tényleg profi,tök formásak a sütijei!Bedobom én magam a fenyőfás kötényemben,asszem :lol: tavaly pedig megfogadtam hogy nem kinlódok,mert csak az illata volt finom de az íz meg az állag,na azt inkább hagyjuk. :oops: Ani igyál egyet-vagy kettőt-de a rendőrnek azért ne énekelj ha megállít :lol: Nevess csak Been,az jó gyógymód mindenre :wink:

Kép

Kép
nettke76

na megyek mert szólít a kötelesség,meg tettem egy könnyelmű ígéretet a kölyköknek hogy leviszem Őket az Aranykapuba a központba-ha egyáltalán így hívják még azt a vásárt-anno az volt.most lehet h Bódépláza :D :D :D mindegy,tele vagyok pénzzel,elverjük mind a kétezret a fiúkkal :D :D

Kép

Kép
nettke76

puszi Nektek,talán még késő este leszek.

Kép

Kép
nettke76

Puszi!
Jajj, az aranykapuba úgy mennék én is... Van hangulata.
Nem tudom, minden dobozban egyformák vannak-e, de sztem nem... Na, enyémek is többet játszanak vele, mint amennyit én sütök, az biztos... :)

been

Sziasztok!

Már rég nem írtam, de mindig olvastalak benneteket a háttérből. Főleg Timit kerestem mindig, hogy hogy van és javul-e. Ma éppen rátok gondoltam és bekukkantottam és visszaolvasva a beírásokat ....... el sem akartam hinni amit olvastam, hogy Timi elment örökre!!! A hideg futott át rajtam és bőgni kezdtem. Nagyon sajnálom szegénykét a családját és a kis Olit. Szinte végig kísértem a beírásait attól kezdve, hogy Bonyhádon szeretett volna szülni. ( Én is ott szültem) Egyszerűen nem találok szavakat........ pedig annyira bízott a gyógyulásában és annyit küzdött. Mi történt? Tudtok esetleg valamit?
Nagyon sokat gondolok a kisfiára is. Pont most megy el az édesanyja mikor a legnagyobb szüksége lenne rá, mikor a karácsony közeledik és a családé a melegségé a főszerep.......ez borzasztó.

Ne haragudjatok, hogy ezeket ide leírom nektek, de nagyon megrendültem én is.
Ha valamiben támogatni kívánjátok Olikát akkor számíthattok rám is!

Őszinte részvétem az egész családnak!!!

Kép

móni
bedmona

Been,Cseriani köszi szépen,én is oda próbáltam,ezek szerint a lilypie-osokat nem fogadja el. :) próbálkozom még,ha Domi nem ugrál rajtam :lol:
lidike

nettke neked is köszi :D

Kép

Kép
lidike

Üdv, Bedmona!
Sajnos, mi sem tudunk többet, mint amit itt a fórumon olvastál, nem tudjuk, mi történt... November 4-ém - azt hiszem - jelentkezett be utoljára Timesz, nagyon magas láza volt akkor is. Utána Ani többször próbált vele beszélni, sms-t küldött és telefonon is hívta, és nem válaszolt senki. De mi is csak bízunk benne, hogy nem szenvedett nagyon... :cry:

been

Sziasztok....hallottam mi történt....annyira sajnálom! Én már olyan régen jártam erre, és valójában nem is követtem az eseményeket... azthiszem minden további szó felesleges és közhelyes lenne már....
Nem is tudok mit mondani...csak hogy nagyon sajnálom!!!!!!

Kép
Kép
petra78

Cseriani! Elküldöm majd mindjárt megint a privit, nem tudom miért nem kaptad meg :? Nem is a kupiban veszett el :P :P :P
Lidike! Üdv köztünk! És mégegy Dominik van a csapatban, szuper!!! :lol: Az én kisebbikem is Dominik :D Fényképet majd kéretik csatolni!!!! És ha jól látom egy újabb kismamánk is lett személyedben, de jó!!!!Melyik részén laksz Szekszárdnak?
Hú olyan sokat írtatok, hogy hirtelen nem is tudom, mire akartam reagálni :oops:
Anett! Azért megnéztelek volna négykézláb a dombon :P :P :lol: :lol: :lol:
Cseriani! Amiket írtál Timiről, nekem is ilyen gondolatok uralják a napjaimat, és igen írd csak ki magadból, én is kicsit kifakadtam valamelyik nap. De néha kell. Igen, valakit a családjából meg kéne keresni majd, hogy ha úgy érzi, jöjjön és mesélje el, mi volt Timivel, és persze a kicsi Oliról is írjon, hiszen Timivel együtt ő is hiányzik nekünk :(
Anett, írd meg priviben az anyukája nevét, néha meglessük, hátha rak fel képet Oliról, akkor legalább őt láthatjuk.
Bedmona, Petra! Tényleg rég "láttunk" benneteket! Azért a baj összehozza a társaságot. Biztos Timi is örülne neki, hogy gondoltatok rá!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Férfi:
- Hmmm, Édesem, mi lenne, ha ma este pozitúrát váltanánk?
- Jó. Akkor te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra ülök és fingok.

dadomi

Anett, megtaláltam közben Timi anyukáját. Igen, azt hiszem nála megleshetjük majd Olivért, most is rengeteg kép van fenn róla!

dadomi

Cseriani! Hát az az üzim jól eltűnt, a lényege az volt, hogy akiről tegnap beszéltél, megnéztem azt a csajt, és jót nevettem, tényleg elég komikus. Remélem érted! Nem akarom bővebben itt. :wink:

dadomi

Ejj, pletykafészkek! :lol: :lol: :lol:
Dadomi, a te vicceden is szakadtam meg... :lol: :lol: :lol: :lol: Én is épp el akartam küldeni neked Timi anyujának a nevét, de akkor már nem kell... Én akkor találtam rá, mikor nyomoztam Timi után az elmúlt hetekben, hátha kiderül valami infó róla, h mi van vele, mikor telefonon már nem volt elérhető... Persze, nem találtam róla semmit, hogy is találhattam volna... :?
Ugyanazt akartam írni én is, amit te, hogy a rossz visszahozza, ha csak egy pár mondat erejéig is, a régieket... Szia, Petra! :)
Nah, én most megyek porszívózni... Közben meg sül a velencei tojás vacsira. :)

been

Emma milyen az a velencei tojás??Esetleg onnan hozattad? :roll:
Na,akkor én is kérem priviben a nevet!!!!
Vendég

Onnan, há!
Amúgy nem lett jó, túl sok paradicsomot tettem az aljára, de azért elfogyott vacsira... Úgy kell, h megolajozol egy tűzálló tálat, bele sózott borsozott cukrozott paradicsompürét (namost elég annyi, hogy épp elkened, én nagyon sokat tettem, 1 dobozzal, ahogy a könyv írta ) :? , aztán ráütsz 6 tojást, azt is megsózod, kifőzöl 10 deka spagettitésztát, azt is rá, megszórod sajttal és be a sütőbe. Finom egyébként, csak az a paradicsom... :roll:

been

Megjöttünk!
Update kürtöskalács beküldve a bélbe :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

közben rájöttem a névre...
dadomi most akkor küldtél privit vagy nem? Mert még mindig semmit nem kaptam :(
Viszont nézd meg a mailjeidet...
Vendég

ha kapok még valakitől emailcímet,akkor szerzek neki pár jó pillanatot...bár Emmánál már elkéstem vele :P
Van egy nagyon jó emailem :lol:
Vendég

Kép

Kép
nettke76

Hát ez most miért tette külön ez a....?a mailcímem egyben van!

Kép

Kép
nettke76

Nah, közben megtudtad a nevet, jó... 8) :D Majdnem elküldtem neked, mer én rájöttem ám! Legalábbis asszem...
Adjátok meg a mélcímeteket Aninak, nagyon klassz akármit kaptok tőle! :!: :lol:

been

Elküldöd nekem Ani?Köszi!
Banános süti:
20 dkg cukrot négy egész tojással kikeverünk,bele egy kocka puha rama margarin,négy db túlérett banán,villával összetörve(nem pépesítve)30 dkg liszt,egy sütőpor,kevés gyömbér.összekutyuljuk,kikent,lisztezett tepsiben 180 fokon tűpróbáig sütjük!Muffin formában is lehet,kb húsz db lesz!

Kép

Kép
nettke76

lányok,most lépek,holnap majd jövök. Kristóf itt rángat már...
Vendég

Ani,köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez nagyon jó!! :D :D :D

Kép

Kép
nettke76

Cseriani! Én meg ezt az e-mail-t nem kaptam meg :shock: A privit nem küldtem újra.

dadomi

Igen Emma Öregszem, dec.6-án múltam 25 éves.
Nagyon szép lett a virág (azért bíztam az izlésetekben) A számlaszámot küld majd el dadomi nekem is.
Látom sok itt az alkoholista :twisted: Lehet, hogy szólni kéne a gyámügyiseknek :roll:
Vendég

unicum&fröccs club :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást és a vonalzós segítséget,végül sikerült(rossz kódot próbáltam :lol: )

Dadomi Csatáron lakunk,a Match mellett :)

Ér olyat kérni,hogy szorítsatok nekem holnap?Ultrahangra megyek... jobban izgulok,mint mikor Domim született :roll: :D :D

Kép

Kép
lidike

Én is nagyon sokat gondoltam ma Timire. Nálam most jött igazán ki a tegnapi temetés. Nem igazán voltam toppon.

Az alkoholisták klubját is már lehet nyitni. Csatlakozni lehet? Én a lányos piákat szeretem. Bár már elég rég voltam részeg és rég ittam. Utolsó leívásomkor jöttem össze párommal, és majdnem verekedtem is mert egy másik lány azt mondta, hogy a k.... anyukád. Erre józanon is pipa vagyok. Az én agyukámat ne szídja senki, inkább engem.

Süti receptek szupik, jövő héten ki is próbálom, akkor szabin leszek itthon.

Jó volt találkozni Emma, Ildi, Ani, csak ne ilyen helyzetben kellett volna. Legközelebb valami jó dolog miatt legyen tali. Emma még mindig nem tudom honnan ismerhetsz?

Kupis lakásokhoz én is csatlakozom, rendet rakni nem mindig van időm. Mire végzek kezdem előről mert a lányok tönkre vágják.
Vendég

Szia Lidike! Szorítunk :-)

yuyu79

Elfelejtettem Devcsa boldok szülinapot így utólag is.

Lidike üdv közöttünk. De jó már két kismamink van. Emma baba projekt folyamatban?
Vendég

Sziasztok,szeretném megköszönni mindenkinek aki személyesen vagy csak gondolatban elkísérte Timit az utolsó útjára és fájdalmunkban velünk érzett!Köszönjük a szép koszorút,kedvesek vagytok!Timi férje vagyok:Ervin

Kép
timesz

Ervin,szia!De jó hogy itt vagy!Anett vagyok,én "ismerhettem"meg Timit legutoljára innét a fórumról.nagyon sajnálom ami történt,rengeteg erőt kívánok Neked/Nektek!Nem tudom ki van itt a Csajok közül most,de azt hiszem mindenki nevében kérhetlek,hogy néha látogass el hozzánk,ha bármiben tudunk,segítünk,és olyan jó lenne ha tudhatnánk,mi van Olivérrel,láthatnánk Róla képet.Ha majd úgy érzed,látogass meg minket,jó?Köszönjük!

Kép

Kép
nettke76

Szia Ervin!
Nincs mit köszönni, ez természetes, nagyon szerettük itt a lányokkal Timit! Nagyon aranyos lány volt.
Őszinte részvétem az egész családotoknak!
Nagyon örülök (és szerintem majd a többiek is ha látják az üzidet), hogy írtál, szerettünk volna a lányokkal valahogy megkeresni téged, de későbbre terveztük. Nem tudom, volt-e erőd beleolvasni az írásainkba, ha igen, akkor láthattad, hogy mi az, ami nagyon-nagyon nyomaszt minket, hogy ugye nem szenvedett Timi?, és ha egyszer úgy érzed, hogy tudsz róla beszélni, és nem érzed tolakodásnak, akkor írd meg nekünk, hogy mi történt. Mi már csak abban bízunk, hogy szegény Timi nem szenvedett.
És ide bármikor jöhetsz, mi szívesen látunk téged, meg Oliról is szívesen hallunk, ha lehet!
Neked kitartást, rengeteg erőt kívánunk!!!

dadomi

Bevallom,meghűlt az ereimben a vér most egy pillanatra :roll: szia Ildi!

Kép

Kép
nettke76

Jajistenem...
Szia, Ervin! Köszönjük, hogy jelentkeztél, és sok-sok-sok erőt kívánok nektek! A feleséged egy nagyon kivételes, nagyon szeretetreméltó lány volt, bár én személyesen nem, csak innen ismertem és mégis nagyon fáj a hiánya.
Hidd el, ő veletek marad és fentről vigyáz rátok...
És csatlakozom a lányokhoz: ne tűnj el, kérlek...

been

... még mindig a torkomban a szívem... Úgy látom, Ervin most kilépett, de nagyon-nagyon remélem, ha lesz majd ereje, visszajön néha közénk...
Azért ahhoz is mekkora lelkierő kellett, hogy megkeressen minket... Le a kalappal előtte.

been

egyetértek Been,és nagyon remélem h tényleg jön még...Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Jóéjt, Nettke!
Nem tudok szabadulni, itt ülök és percenként frissítek... mennem kéne nekem is aludni.

been

dadomi írt,muszáj volt,hogy lejöjjek és visszakapcsoljam a gépet. De csak ültem itt,és nem tudtam mit írni :cry:
Vagyis írtam,de minden mondatom kitöröltem,mert nagyon hülyén hangzottak...
Most ne haragudjatok meg,hogy ezt írom,de szerencsésnek érzem magam,és büszke vagyok rá,hogy személyesen is ismerhettem Timit,hisz nagyon-nagyon jó ember volt,nagyon erős,kitartó,és nagyon sokat adott nekünk azáltal,hogy írt ide a topikba. Azt hiszem,sokan vagyunk,akik tanulhatunk az ő kitartásából,ahogy tűrt,és szinte soha nem panaszkodott.
Én is csak reméleni tudom,hogy hallunk néha Olivér felől,bár abban biztos vagyok,hogy nagyon szerető család veszi körül,és jó dolga van...Ervin,én is csatlakozom a többiekhez,ha úgy érzed,meséld el nekünk,hogy mi történt,és írj néha nekünk a gyönyörű kisfiadról.
Na,lépek,megpróbálok aludni...
Vendég

Na, még írok aztán télleg megyek...
Dadomi, köszönöm szépen az sms-t, most láttam, hogy küldted, de épp itt ültem... :wink: (Amúgy mindig fáziskésésben vagyok telefonügyileg, a férjem többször kérdi, h minek nekem mikor úgyse veszem észre sose, ha hívnak... ) :P
Rékababa, te verekedtél majdnem? Hát, majdnem hihetetlen! :lol: Egyébként teljesen megértelek, az anyámért én is ölni tudnék, pedig az enyém még hála istennek él... Nagy ölelés neked is!
Hallod, nagy kár, hogy a melóhelyeden nincs internet neked... :wink:
Tesóprojekt bizonytalan ideig elhalasztva... :D
Lidike, nagyon drukkolok! Kihez jársz, hány hetes vagy, meg egyébkéntis, mesélj! (Bár a blogodba belepislogtam, de a 216 nap van hátra nekem nem sokat mond... ) :lol:
Devcsa, téged meg a Mikulás hozott, gratula még egyszer! Hallooood, majdnem egyidősek vagyunk, egyik ismerősöm felvilágosított, hogy 30 után már visszafelé számol az ember, úgyhogy én is a 25.-ben vagyok... :roll: 8) :lol:

been

Jóéjt, Ani! Minden szavaddal egyetértek...
És most próbálom követni a példádat. Csak előbb gyújtok egy gyertyát Timeszért...

been

Sziasztok!

Ervin:ha bármiben tudunk segíteni szólj nyugodtan ,vagy csak a lelked szertnéd kiönteni ,mi meghallgatunk Kép
berni611

Lányok nekem ma úgy fáj a fejem ,hogy mindjárt tudat hasadásom lesz Kép

Ani:nekem is sok minden kavarog a fejemben,de látom nem vagyok ezzel egyedül van aki le is írja .Kb ilyeneket szoktam csinálni én is bepötyögöm ,de inkább kitörlöm............

Ügyi vagy ,hogy már Kép Én diós kiflit szoktam sütni-jó kiadós-olyasmi mint a hókifli.
Meg keksz golyót.
Neked milyen recepted van???Annyifélét olvastam már,van amibe narancslé kell ,mondjuk én rumot teszek bele 8)

Látom tegnap Kép :lol:

Képén mindig lemaradok a fórumról,egyszerüen nem tudok délután jönni.Haza hozom a Leányt a sulibó,tanlás vacsi stb és már este van Kép

Üdv az újaknak,és gartula a pocaklakókhoz.Kicsit irigy- mirigy érteKép

Bocsi lányok még akartam ezt azt írni,de nagyon fáj a kobakom ,megyek beveszek valami gyorsan ölő mérget

Ja a kismaminknak drukk mára!!!!!
berni611

Dadomi:jót nevettem a pozítúra váltásonKép
berni611

Been,berni és mindenki sziasztok!

Been,9 hetes a baba,július 11-re vagyok kiírva és a Kiss doktorhoz járok.Domim is nála született,sőt én is és a tesóm is :lol: :lol: .

Mit is írhatnék magamról?Szeretek ismerkedni és barátkozni és kicsit megszeppenve érzem magam így újként egy ilyen szuper,összeszokott csapatban :oops: :) Mutatok inkább képeket :) :

http://www.babanet.hu/album/foto.php?ow ... 4187&own=1

Kép

Kép
lidike

Berni,köszi a drukkot:).Ebéd után megyek,utána beszámolok:)

Kép

Kép
lidike

Sziasztok,csak aláírom a jelenlétit itt,aztán robogok,apával kettesben vagyunk ma délelőtt és csavargunk,meg ilyesmik :wink: Berni!Ha nagyon fáj a fejed és nem akarsz gyógyszert bevenni,szagolj jó nagyot ecetbe!hülyén hangzik tudom,de segít!közvetlen az ecetes üveg fölé tartsd a nózid és lassan,mélyen szívd be a gőzét.Mondjuk migrénnél ez kevés :roll: de hátha...Pussz mindenki![/b]

Kép

Kép
nettke76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?