Haho!
jo olvasni rolatok lanyok!
[quote]D írta:e nem stresszelek, mert ilyen időszak még max. 1x lesz az életünkben, ki akarom élvezni, és nem idegeskedni feleslegesen.
Lilla, ezen olyan jot nevettem, mert annyira igaz!!!! Olyan jo, h ezt igy atlatod es ilyen nyugis vagy. Kesz anya, tok jo!
hjaj, ezek a lepcsohazas jelenetek
nekem mondjuk nem hianyzik, de en nem vagyok olyan turelmes, mint Te
Joe, nem lehet egyszeru igy apa nelkul pocakosan. Ahoz kepest milyen jol viseled, ugyes vagy!
a kisfutyishez gratula
Botinak tok jo dumaja van!
Moni, nincs tippem beszoktatasra. Remelem menni fog! A setara sem tudok mit irni, Vince mindig ki akar menni akar mi van
(ma este is kiment havat taperolni a kuksotetben
)
Sanyikanak jobbulast!
Timi, jo, h a lakas problema legalabb megoldodott! Remelem a melo is osszejon hamarosan!
Gabek, milyen baba David? O is olyan nyugis, mint Gergo volt?
Mi is ugy aludtunk, mint Ti delutan
Most is ugy szoktunk.
Boga, koszi kerdesed
a hazat megszoktam, mostmar szeretek itt lakni, nem tudnek mostmar lakasba visszamenni.
Alvasra nincs tippem. Esetleg, amit a lanyok is javasoltak, probald meg korabban lerakni. A regi jatszonkon az egyik kisfiu este 7kor kidolt minden este (viszont 5-kor kukorekolt
).
Rolunk roviden: Piro lassan forma 1-en indul 4kezlab maszasban olyan profi, imadom ahogy a kis mancsai csattognak a padlon
Sokat acsorog, tancol a zenere!
Nappali alvas mostmar egy kicsit jobb, volt egy idoszak, amikor 2x 10 percet aludt egy nap
az kicsit huzos volt.
Szep dundus csaj, rengeteget dumal, most is olyan baratsagos mosolyosgos, mint volt.
Vince is rengeteget dumal, be nem all a szaja, egesz nap magyaraz es miertezik. Amit tud azt kozvetiti Pironak
Mostmar van, amikor eljatsznak, annyi, h Vince epit es Piro rombol, emiatt kissebb osszetuzesek alakulnak ki
de osszesegeben edik nagyon. Vincenek nagyon jo, h kerteshazba koltoztunk, mert fontos neki, h sokat lehessen kint. Egyre ertelmesebb, jovo szeptembertol megy oviba, ha minden igaz, varja mar.
Nekem sajnos meg nem jott helyre a derekam, gyogyulgat, de nagyon-nagyon lassan. A legkissebb hulyesegtol ujra elkezd fajni, eleg vacak
Szoval, ha tanacsolhatom, ne legyetek olyan benak, mint en es ha faj a derekatok menjetek el egybol szakemberhez, ne varjatok meg mig kialakul a baj. Nekem sajnos sokaig fajt elotte es nem foglalkoztam vele, hat igy jartam....
Ja es meg egy: ne derekbol hajoljatok le, foleg ha gyereket emeltek!
pusz mindenkinek!