Szia Csucsu itt vagyok
Örülök hogy sikerült az üvegfestés, majd lehet hogy egyszer arraségtálunk és ha te is ráérsz szívesen megnézném
Én azóta nem csináltam mert elfogyott a kotúrozóm, de még biztos fogok csinálni.
Igen voltam a barátnőmnél de kabaréba illő nap volt.
Reggel elmentünk hozzájuk, megbeszéltük, hogy délelőtt otthon leszünk, ebédelünk gyerekek alszanak aztán lemegyünk a Böszörményi uti karácsonyi vásárba. Délelőtt még verőfényes napsütés. Gyerekek persze alig akartak aludni. Avval győztük meg őket, hogy akkor nem megyünk vásározni ha nem alszanak. Nagynehezen szunya, mire lementünk az emeletről szakadt az eső
Úgy meg nem valami menő a vásárba sétálgatni
Na megbeszéltük, hogy nem gond akkor lemegyünka a MOM parkba ott szaladgálnak egy kicsit. Mikor odaértünk a prakolóházba továbbirányítottak minket, nem lehetett lemenni, kiderült, hogy bombariadó van, úgyhogy egy ideig biztos nem lehet bemenni
További fejtörés. Legyen akkor a mamut. El is indultunk arra, de nagy volt a dugó, meg péntek délután biztos ezren vannak címszóval inkább visszafordultunk és úgy dönöttünk elmegyünk a Savolya prakba kisvasutazni.
Megkerestük a kisvasutat, minden nap ment csak pont az nap kérte kölcsön a mikulás
Gyerekek megint lelombozódva.
Jóóó semmi gond akkor megnézzük a játszóházat.
Bementünk először még jó is volt, élvezték a gyerekek, de egy idő után nagyon sokan lettek és a nagyok a kicsikkel egyáltalán nem foglalkoztak úgyhogy csak úgy mertük beengedni őket a labirintusos mászókás csúszdás szerkezetbe ha én is velük megyek. Hát Rubint Réka elmehet ahova akar. Már simán izzadtam mikor már kb tizedjére másztam bújkáltam csúsztam stb.
Na erre jönnek a szülők gyerekek itt a mikulás. Mindenki rohan, a barátnőm kislánya is totál belelkesedett. A Bömi mondjuk nem akarta megnézni inkább csúszdázott. De kb két perc múlva jöttek is vissza hogy zártkörű rendezvény, úgyhogy mikulás one.
Szóval valahogy semmi nem jött össze. De a játszóházat a Bömi nagyon élvezte, a Prüntyi meg végig aludta az egészet
Szombaton meg apu névnapját ünnepeltük meg még az enyémet meg még a tesómét meg még anyu szülinapját.
Vasárnap meg lementünk dombóvárra, mert a Gábornak hétfőn volt egy céges megbeszélése ott, és rábeszéltem, hogy akkor menjünk le vasárnap. Nem nagyon tetszett neki, mert a lába miatt a csütörtöki napot is ellógta, és így a hétfő délelőttje is elég nulla lett, de azért rábeszltem, hogy a Bömi így legalább ott is tud mikulásozni, azért ott is készültek a nagyszülők. Karácsonykor megkapni a mikulást meg már nem olyan nagy poén, most meg még friss volt a mikulásos élmén.
Hát a Bömi nálunk komolyan a cipőjébe rekott almának örült a legjobban. Ha megkérdezik mit hozott a télapó, azt feleli almácskát a csizmámba.
Ma voltunk Ficánkatornán. Találkoztunk a Melindáékkal. Vivike nagyon ügyes volt, szerintem tetszett neki a dolog.
Még szeretett volna maradni is
Voltatok ma oviba?
Ja és Aprookáék megnit kórházba vitték a Levit, mert nagyon csúnya lett a BCG oltása. Túlreagálta a szervezete, úgyhogy lehet hogy sebészet lesz belőle. Még nem tudom mit mondtak nekik, mert ma mentek.
Remélem nem kell felvágni szegénykémnek, elég lesz csak kezelgetni