Jajj Istenem, Ranita!!! Remélem semmi komoly gond nem lesz..... Pruci ha tudsz valamit, légyszi jelezzél! Szegény lány, nagyon rossz szériája van.......
drukkolok érte, hogy rendbejöjjön!!
Pruci, Neked is megy a drukk és még laptetős is vagy!! Most sikerülnie kell!
Köszönöm a drukkokat és gratulációkat Nektek, Ti egy nagyon szuper lánycsapat vagytok! Úgy örülök, hogy ennyi jó fej összekerült ezen a fórumon!!
Amúgy megvagyok, jól vagyok,...lekopogom... 6+4-nél még rókakoma nem látogatott meg, bár a gyomrom nem az igazi, és állandóan korog... 2 óránként! A fejem fájt valamelyik nap piszkosul, néha a hasam görcsölget, de csak 1-2 percig, leginkább cicifájdalom van már 4 hete, de az nagyon, meg szaporább légzés és szívverés, és sokat tudnék aludni, mélyen alszom, más egyelőre nem jelentkezett.
Vernike, mesélj majd mi volt a védőnéninél, én is izgulok, hogy mit fog mondani. Mondjuk én majd januárban megyek hozzá, biztos nekem is csóválja a fejét a súlyomra.... nem baj fel a fejjel!
Naegele, üdv közöttünk, pocakosodjál Te is minél hamarabb!
Euno! Gyönyörű a csíkocskád és hogy erősödik!!
Határozottan erősödést mutat, nyugodj meg!
Irdab, mi talán a 2009 augusztusi topicban is írogatunk! De ide is írogatni fogok, mindenképpen, minden kismami jelentkezzen ebben a topicban is, mert fontos az összetartás!!
Edi, remélem a munkahelyi kérdés mihamarabb megoldódik, drukkolok, hogy sikerüljön!
Nita, remélem Te is pozitív hírekkel jössz nemsokára!
Többiek merre vannak? Bea? Nikole? Szilvia? Anuk? Loulou, Mimi??
Hol vagytok? Légyszi ne tűnjetek el!!