Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat!
:)
Próbálok jönni akkor, amikor tudok!
Reggel írtam egy kis regényt, de a net megszakadt, az írásom pedig eltünt!
Azóta már biztosan hazafelé tartotok lányok, remélem jól éreztétek magatok, a képeket várom!
Kismama melltartó: ezek tul.képpen olyan spéci cicifixek, amiben nincs varrás, fémkosár, széles a pántja, hogy jól tartsa, de ne nyomja a nehezedő kebleket, és persze pamut! Mint minden speciális dolog, ezt is jó nagy felárral árulják, a Brendonban, Anita szaküzletben, a
www.babyoutlet.hu -ben (ez a Brendon outletje, szerintem jó kis bolt, sokféle kismama-kisbaba holmi van, tényleg olcsón!). Szerintem abszolút, megfelel a célnak egy hasonló paraméterekkel rendelkező bármilyen melltartó.
Lányok, nagyon szép nagy pocakotok van már, tényleg mindenkinek jól látszik!
Tinu, én őszintén beszéltem az érzéseimről, valóban úgy gondoltam, nehéz egy olyan társalgásban résztvennem, ami így pörög, ezért írtam, amit írtam,
[quote] írta:Ne görcsöljetek már annyit ennyi marhaságon
ez egy kicsit erős volt.
A pocakod is jó nagy már, és szerintem a hajad is rendben van!
Ma voltam dokibácsinál, legközelebb már csak jövőre, január 5-én megyek. Picuri jól van, szép gömbölyü, azt mondta a doki, méhszájam jól zár, tehát minden o.k.
Ja, és ő is megerősítette, hogy kisfiú a drágám!
Annus, írd be kérlek, hogy Balázs lesz Pindurka!
Felkértem a szülésznőt, ez nagyon jó érzéssel tölt el, hogy olyan valaki lesz velem a nehéz pillanatokban, akit nagyon kedvelek (ő a dokim aszisztense, és Noémivel is hozzájártam NST-re). Aranyos volt, mondta, hogy bármi problémával kereshetem, akár hétvégén is.
Azt mondta, szívesen megmutatja a szülőszobát, én mondtam, hogy köszönöm, de már jól ismerem!
Igértem nektek nagycsaládos képet, de sehol nem találok, a nagyokat pedig nehéz lencseelé kapni, addig is megnézhetitek a csemetéimet, az iwiwen - Nádai Éva vagyok.
Mindenkinek jó egészséget!
Puszi: Évi