Új privát üzeneted érkezett!

Olyat érzett már valamelyikőtök, hogy mintha a baba "csipkedné" belülről a méhszájat? :roll: Olyan fura érzés.. Kíváncsi vagyok mitől lehet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mush: Jobbulást, remélem ez az éjszaka simábban megy!

Voltam dokinál, CTG rendben, de az elején úgy megijedtem. A nővérke odatette az érzékelőt ahova szokta, majd kérdően rámnézett, hogy itt nincs szívhang. :shock: Én majdnem elsírtam magam. Aztán még percekig ott matatott és semmi, annyira megijedtem. Majd áttette az érzékelőt a másik oldalra, ahol ott kalapált az én drágaságom!!!! :D Soha nem éreztem ilyen korábban, nagyon megijedtem.

Amúgy egész nap fájdogálok, nem tom. Hányingerem is van, meg persze hasmenésem. Nem tom.

Holnap, meg ezt követően, lévén utcsó hét, minden nap kell járnom CTG-re, úúúúgy úúúútálom ezt a vizsgálatot!

manna
mannababoca
 
 


sajnos ez az ejjel sem jobb. lassan ott tartok, hogy szeretnek leugrani a haztetorol.
bebi exrtremli aktiv.az se tul kellemes, de legalabb o jol van.
jegyzeteltunk most mar. anikor elmegyek pisilni utana jon anagyon eles fajdalom, es kb 10-15 percig tart, de most eppen mar 35 perce, mert 3szor voltam 5-10 percenkent. tovabbra is iszom, de akkor meg pisilni kell.
nem tudom, hogy mit vetettem. :cry:

KépKép
KépKép
mush589
 
 

 
 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jardina 2008.12.09 10:10-kor.

Jardina
jardina
 
 


Bocs lányok, ezt nem ide akartam! Félálomban vagyok...

Jardina
jardina
 
 


jo reggelt csajok..

látom mindenkinek egyre problémásabb már igy a végén.nekem is.éjjel 2-szer keltem fel hogy mennem kell wc-re sürgősen,hát már rég volt ilyen hasmenésem...iszonyat..de azota semmi.nem is ettem semmi olyat.ez mennyire lehet össze függésben azzal hogy közeleg a szülés?

csütörtökön én is megyek uh-ra és ctg-re..kiváncsi leszek mi lesz akkor.remélem lassan beindulnak a dolgok mert már kivagyok...és rossz szokásként vissza szoktam arra hogy rágom a számat..de mindig későn veszem észre magam:S

aida:én ilyet még nem éreztem..

tagnap leadtam a táppénzt és mondták az oep-nél hogy olyan cukik hogy ezt még karácsony előtt megkapom.és ha viszem a tgyás papiromat akkor nem kell megvárni a taj kártyát a babának,hanem egyből igényelhetem anélkül..ugyhogy remélehetőleg már február elején megkapom az elsőt.az egyszeri anyasági sem sok idő állitolag.na majd meglátjuk.jo lenne ha januárban azért lenne valami bevétel mert nem sok pénzt kapunk jövöhonapban-.párom is 2,5 hetet itthon lesz.megkapja a fizut előtte.na mindegy.megyek punnyadok aztán irány az ovi

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Mushi: ezekből a tünetekből valszeg tényleg veseköved illetve vesehomok, főleg, ha éles szúró fájdalom érezhető azon a tájékon ami kisugárzik a hátba és egészen a szemérem ajkakig.
Ha továbbra is fennáll, nem szabad vele várni, tényleg véresnek nem véres a vizeleted?
Azért is fáj,mert a kő elakadhatott viszont a vizelet kiválasztás folyamatos és minden egyes bőséges folyadék fogyasztásnál elkezd feszülni a kő mögötti terület ahol pang a vizelet.
azért egy veseköves roham nem tréfa, egy uh-ot mindenképpen megérne, meg egy normális infúziós terápiát.
meg hogy tényleg az e?
nem tudom kint hogy szokás ezt intézni, de azért itthon (vagyis ahol én dolgozom, a többi kh-t nem vállalok felelősséget) ennek utána szoktunk alaposan járni.



niki: mikor jössz csütörtökön?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


jardina:
én személy szerint meghatódtam nem hiszem, hogy bárki is rossz néven venné, ha egy anya izgul a lányáért:)

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


manna: abszolút megértelek, hasonlókat éltem át én is múlt hét pénteken, meg még páran innen,borzasztó érzés, és úgy ránk tudják hozni a frászt, hogy vmi gond van.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sziasztok Kismamik!

Elnézést az OFF-ért!

Korábban talán nálatok is hirdettem az eladó Fisher Price zenélő, 2 irányba mozgó hintánkat. Akkor nem sikerült eladnom, mert az árát soknak találták az érdeklődők.

Most újra hirdetem KEDVEZMÉNYES áron! A bolti ára elég húzos, sajnos (39 000 Ft).

Én ezt most mindössze 15 000 Ft-ért kínálom!

Amennyiben érdekel a hinta, írj privit!

Minden jót a továbbiakhoz minden kedves kismamának!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Kép

fatima
 
 


Szasztok Mamák, Babák és egyben lévő Kismamák!


Látom egyre többen szenvedünk, de holnap telehold! Bízzunk benne, hogy beindulnak a kölykök és kifele veszik az akadályt. Baromira félek én is a túlhordástól, főleg hogy csak 3 nap választ el tőle és a doki mondta a múlt héten , hogy egy kismamit 12 napig hagyták még egyben, na nálam akkor az pont dec. 24.

Manna: ne izgulj a ctg. miatt, előző terhességemnél emiatt a hülye vizsgálat miatt fektettek be és indították meg a szülést, de megnyugtatásul szülés alatt az esetek nagy részében tökéletes a szívhang, mert a méhösszehúzódások jó hatással vannak a babára és rendezik azt.

Mush: én nem hagynám annyiban a dolgot, egy belgyógyászt nem lehetne felkereseni a kórházban? Esetleg egy vérkép, hogy a gyulladás kizárásra kerüljön?

Zöldi: Nálatok hány hét után lehet babát levegőztetni és kezdetben mennyi időre? -Itt Nálunk 6 hét mire kilehet vinni, időjárástól függetlenül, mivel Lilla lányom 5 éve 30 fokban született és akkor is 6 hét volt. 39+4
csurimuri
 
 


most néztem lányok: hogy úgy jövünk sorba, hogy

manna 12-re van kírva
sina: te 13-ra
én: 14
mush: 15
bella 16
solya 17
niki 18
milyen szép lenne egy ilyen sorozat:D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


jo reggelt!

nagyon koszi az aggodast mindenkinek!
hajnalbn sikerult megtalalnom a no-spa-t, algopyrint sajnos nem, igy hajnali 2 fele sikerult elaludnom. fel ora orankent ugyan felebredtem pisilni, de legalabb nem gorcsoltem be. el sem hiszitek azt az erzest, amikor varod, hogy fajjon, de nem faj! Nagyon jovolt! :lol: :lol:
most kezdett el egy kicsit fajni megint. felhivom a haziorvost, hogy o tovabb tud-e kuldeni, mert a szuleszeten csak azt hajtogattak tegnap, hogy biztosan megindult a vajudas. hiaba mondtam, hogy nem.

tuti lehet szedni a no-spat terhesen?

ne haragudjatok, de nem annyira kovetem most az esemenyeket.
mindenki mas, akinek baja van jobbulast kivanok, es hogy beinduljanak a babak, annak, aki szeretne.
aki meg izgul valami miatt, annak remelem, hogy minden oke lesz.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!
olyan jóól aludtam, Anna nem ébredt éjjel, és nem zsibbadtam, dagadtam reggelre, csak a vádlim görcsölt be nyújtózkodáskor... :) Megint fittnek érzem magam, főztem, takarítottam, du. pedig dekoráljuk Anna szobáját karácsoinyi hangulatra:) Tök fura, sokkal könnyebb a pocakom is ma, mint a napokban volt... :lol:

mush:
remélem jobban leszel lassacskán... Amikor Annával voltam a kórházban, ott volt egy csajszi, akinek nem tudták megmondani, mi a baja, folyton fájt neki, uh volt, konzílium, szegény már tiszta ideg volt, csak járkált a kórteremben egész nap, tényelg, mint aki vajúdot... Aztán hajnalban megszülte... a vesekövét... A dokik meg csak néztek, hogy jééé erre nem is gondoltak... :roll:

csuri:
6 hét a levegőzésig????? :shock: Ezt ki mondta??? Mikor Annához kijött a védőnő, már akkor mondta, hogy vihetjük levegőzni, pedig ő is decemberi baba volt...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


na most meg aggodhatok. anyum felhivta a gyogyszeresz ismerosunket, es azt mondtak, hogy semmi szin alatt ne szedjek no-spa-t a terhesseg ebben szakaszaban, mert leallithatja az elofajasokat. ugyhogy lehet, hogy nagy hulyeseget csinaltam, amikor bevettem. de mar 45 perce folyamatosan gorcsoltem. nem birtam tovabb.
en nem hiszem el, hogy ezek elofajasok lettek volna, mert tudtommal senkinek nem voltak meg 10-15 perces fajasai! :?
a haziorvos meg nem hivott meg vissza.
fogalmam sincs, hogy ko, homok vagy egyeb-e.

ha tegnap reggel Magyarorszagon mentem volna be a korhazba, akkor ott tartottak volna, es talan jobban kivizsgaltak volna, sot mar szerintem a gyereket is kikaptak volna.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Csuri! Holvan ez a nálatok, ahol 6 hetesen lehet kivinni a babát?
Na, ennyi időt kaptam....... :)

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!
Na megjöttem NST-ről, dokitól és védőnénitől! NST OK, a dokival is beszéltem pár mondatot. A hír: ha csütörtök reggelig nincs semmi akkor be kell feküdjek a kórházba. Azt mondta, hogy így a legjobb! Felhívtam a nagynénémet - ő ott dolgozik - és szerinte meg is fogja indítani, nem húzzák tovább. Na én erre kíváncsi leszek. Védőnéninél minden ok, nem híztam, jó a vérnyomás, nincs fehérje......... Most akkor nekiállok átnézni a cuccomat, hogy minden megvan e. Ja és szólt a védőnő, hogy a kórház írt egy körlevelet, hogy már csak napi 3 pelenkát adnak, vigyünk popsitörlőt és ruhát is lehet. Tényleg nagy gáz lehet a szekszárdi kórházban, igaz a tv-ben is voltak, hogy teljesen becsődöltek!!! De ezeket nem viszem be előre, összekészítem és majd apa hozza, ha megszülök!
Később visszaolvasok!
Vendég
 


orsi:csütörtökön reggel 8-ra megyek..uh-ra és ctg-re is...de már előbb ott leszek mert igy hogy egy időpontban van a kettő meg kell probálnom kétfele szakadni.
te mikor vagy ott?

Kép

Kép
nikianya21
 
 


bocika:
Akkor a héten már babázni fogsz?? :lol: Vajon ki lesz a következő???

Na hát én meg olyan undorító topicot találtam, nem is értem, hogy nem lehet egy fórumot moderálni úgy, hogy letiltja ,vgy törli a szerkesztő?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


én fél 9-re kaptam uh időpontot, és csak fél 12-re ctg, majd viszek3 napi hideg élelmet meg vizet meg egy könyvsorozatot és beköltözöm az ambulanciára.
azért az valószínű, hogy be tudok majd surrani ctg-re uh után,ha megkérem az asszisztensnőt.
elviekben tudunk találkozni.


ez a mi formánk, kiderült , hogy az alsó szomszédnál folyik a wc-be a fűtéscső, előszőr azt hitte mi áztatjuk el,mondom nálunk semmi sem folyik.
jöttek a karbantartók,kiderült, hogy a két emelet között lehet elrepedve a cső, mondom remek, mi ilyenkor a teendő?
ki kell cserélni, mondják, mert, hogy ázik.
természetesen úgy, hogy nálunk felverik a frissen felújított wc-t a csőnél és kicserélik azt a darabot.....ááááááááááááááááááááááá
és a megvalósítás még hagyján, egyeztetni kell időpontot a főtávval, mert le kell engedniük a vizet,fűtésszezonba, gondolom repesni fognak a szomszédok ettől, azon kívül a szomszédnak is itthon kell lennie,meg nekünk is.
Na mármost nem mondhatom neki azt, hogy ekkor és ekkor itthon leszek, hiszen mi van ha nem, majd akkor fogják szétverni a wct, amikor hazajövünk egy friss újszülöttel?
nem lesz elég a saját bajom még itt fog rohangálni két nem túl higiénikusan kinéző, dohányszagú munkás?
és most nem akarom megbántani a többi fűtésszerelőt a világon de itt valahogy nem adnak túl sokat a higiéniára.
"roppant mókás lesz"

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Mági: hát azért ez még nem tuti. Úgy tudom a fődoki nem híve az indításoknak, de majd kiderül!

Orsi: hát ez gázos helyzet. Remélem minél előbb megoldódik!!!
Vendég
 


mit találtál mági?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sziasztok!

Hemej és Gabrielldaniell Gratula a babákhoz!

Megvolt az NST alig mozgott BÉBI, de keményedéseim voltak rendesen, Néztek áramlást is az is rendben, (becsült súly:3800g)de holnap megint mennem kell. :wink:
Na nehogy itt beelőzzek. :oops:

Sina várunk a hírekkel.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Sziasztok Lányok!

Reggel 5 óta fent vagyok, 5-7 percenkénti 40-50 mp-ig tartó görcsös fájásokra ébredtem, aztán szülésznővel konzultálva 9 körül beültem a meleg kádba, ahol nem múlt el, de erősebb sem lett. 10 körül kezdett enyhülni, most sokkal ritkább, de nem múlt el. Olyan mint egy menszi görcs. Meg közben szivárog is valami. Szülésznő azt mondta várjunk, pihenjek. Nincs értelme a kórházban várni, ráérünk még.

Szóval ez a helyzet, délután amúgy megyek 4 körül CTG-re a kórházba, meglátjuk.

manna
mannababoca
 
 


mush: az tény és való, hogy a no-spa simaizom görcsoldó, és a méh is simaizom.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Húú Manna ez izgi! Szerintem te leszel a következő!!!! :lol: :lol:

Bellanitta: nem semmi súly!!! Holnap miért kell megint menjél??
Vendég
 


bellanita: azért azt tegyük hozzá, hogy az uh +- 200gr szokott tévedni

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


[quote]5 írta:-7 percenkénti 40-50 mp-ig tartó görcsös fájásokra ébredtem,

Na, nekem ilyenek nem voltak, ezért is nem gondoltam, hogy már az igazi fájások vannak, mert nem tartottak tovább 10-15 mp-nél. Talán csak az utolsó negyed órában. Mostmár, hogy mindhárom szülésem máshogy kezdődött, ha lenne negyedik, talán el tudnám dönteni, hogy szülök-e már, vagy sem :) .

Szabi baba egyébként nagyon jó baba (kopp..koppp....). Ha tele a poci, alszik. Már a második éjszaka csak egyszer ébredtünk föl, a második ébredés már fél 7 körül volt. Igaz, az esti szoptatáshoz kap egy pici pótlást (20-30 g anyatejet vagy tápit), ennyi még éppen kell a boldogsághoz, aztán éjszaka pedig mindkét mellemből kap. Ez azért is jó, mert addig már eléggé feszül mindkettő, így kissé megkönnyebbülnek. Napközben pedig 2,5-3 óránként szopcsizik.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Hát! nem túl jó hírekkel! NST-n szinte semmi fájás, viszont magas a vérnyomás, vizelet tele fehérjével. Holnap reggel be kell feküdnünk. Már fájósra sírtam a szemem, mert a kiscsaj még mindig nem csusszant le, méhszáj zárt (bár 2000-es, de az a 12 hét óta)... Annyira aggódom a kicsi lányért. éjszaka is alig aludtam. Fél 3 óta fent vagyok! Most megpróbálok egy kicsit pihenni és a kórházban legalább jó kezekben vagyok! Csak potyognak a könnyeim, úgy féltem ezt a csöpp lányt!

Ne haragudjatok, most többre nem vagyok képes!

Puszi MINDENKINEK!

Majd jelentkezem!
sinaszi
 
 


A meztelen pocakomra hullnak a könnyeim! Szorítsatok! :cry:
sinaszi
 
 


Sina: nyugi-nyugi, minden rendben lesz Mesikével!!!
A kórházban pedig tényleg jó kezekben leszel. Ezért nyugodtam meg én is mikor közölte a doki, hogy csütörtök délelőtt irány a kórház!!!
Vendég
 


Sina!
Nem lesz semmi baj, a kórházban figyelnek majd rátok.Ne sírj!Szorítok és puszi.

Orsi!
Tudom én de akkor is 3kg fölötti. :roll: És nekem kell megszülni.

Manna!
Lehet h te leszel a következő.Hurrá

Bocika!
A mozgás miatt mert akkor keveset mozgott, de azóta pótolja rendesen.És a keményedés is mintha sűrűsödne.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Mágnes!
írtam privit!

Kép

Kép
bellanitta
 
 


sina:

tudom, hogy ez nem sokat segít, de drukkolunk, hogy ne legyen semmi baj, meg ha befektetnek,jó kezekben leszel.
Ha meg romlana a helyzet, biztos, hogy nem fognak várni vele, és megoldják.
próbálj pihenni,meg megnyugodni(tudom nagyon nehéz lehet ilyenkor) gondolom összepakoltál már mindent.
hidd el a pöttöm mesinek nem lesz semmi baja.
azért ha tudsz majd jeletkezz és adj hírt magatokról.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


bellanita:
nekem tegnap éjjel amikor bent voltunk a vérzés miatt, mondta a szülésznő, hogy nem kicsi, mondom tudom, meg picit aggódom, hogy hogy fog kiférni :)

ere ő kedvesen olyan még nem volt, hogy bent maradt volna eddig mindegyik megszületett, mondom köszi.
nekem a 38 héten mondták azt, hogy 3400 gr, Réka sem egy kisbaba. Azóta meg csak nő és nő és nő és ki tudja hol a vége. :D

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


amit addig nem tudsz amíg nincs gyereked c írás,már nagyon régi de én még mindig sokat mosolygok rajta:

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lyukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sina: nem tudom, olvasod-e még, de én is nagyon szorítok érted!!!!!

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Sina, én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj megnyugodni! Mesi biztonságban van!

Manna - nálad meg már nagyon készülődik valami. De én már nem is csodálkozom, hogy megint beelőz valaki.

Szorsolya is nagyon gyanús, már nagyon régen nem volt, és Mártin kívűl már csak ő volt előbbre kiírva nálam - ti. 5-re

Boci - akkor nálatok is élesedik a helyzet! Van valami oka is egyébként, hogy "ilyen hamar" befektetnek? Általában csak kb 1 hét túlhordás után szoktak - itt többen azt írták legalábbis, meg nálam is így lesz, ha nincs action addig.

Orsi - részvétem a WC miatt!

Csuri - csak pénteken lesz telihold!

Kép
trombibébi
 
 


Sziasztok!

Elöször is nagy garatul az új kismamiknak Szeles, Bébic, Bernuska! Sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Remélem nem hagytam ki senkit!!! :?


elöször is mindeninek köszi a jóvkívánságokat, csak gyorsan beleolvastam!!! Szóval pénteken jöttünk haza kismanóval. Azóta nem sok idöm van, pedig párom sokat segít,de valahogy elrepül az egész nap. Hullák vagyunk,mert a kis drága nappal nyugiba van, éjszaka megy a sírás, fáj a pocija, sokat bukik. Szóval éjszaka nem sokat alszunk!! Na de hát van egy gyönyörüséges, egészséges kisfiunk és ez a lényeg! :lol: :lol: :lol:

Amint tudok jövök a születéstörténettel is, amúgy 5 és fél óra alatt kinnt volt Vinzent! Szerencsére van tejcsim, már lassan rendszeresek lesznek a szopik 3 óránként eszik!

Mindenkinek puszi, visszaolvasni nem tudtam, de drukkolok mindenkinek aki még egybe van!

Hoztam pár fotót!

Megszülettem! 8)

Kép

Pár naposan!

Kép

Már itthon!
Kép


Tényleg szinte csak enni van idöm,meg amit nagyon muszály megcsinálok, de babanetet nem tudom mikor tudom elolvasni rendesen. :? Örülök, ha néha napközben egy fél órára vízszintbe rakom magam. Szerencsére férjecském januárig itthon lesz, úgyhogy remélem lassan utolérem magamat.

puszi mindenkinek!!!
susy75
 
 


Sina!
Mennek a drukkjaim, szorítok nektek!!!!!++++++++++
susy75
 
 


Trombi: hát nem tudom miért, minden eredményem ok. Lehet hogy a doki akar rajtam "túllenni"! Csak ennyit közölt, hogy csütörtök kórház. Mondjuk ő csak aznap kórházas! :lol: Őszintén én nem bánom, ha előrehozzuk a szülést. Először amúgy nekem is azt mondta (37. hetesen), hogy 1 hétig még túl lehet hordani és utána fektet be. Vagy csak magát akarja biztonságban tudni???!!! Bár nekem is jobb ott!

Anitta: értem. Nekem már megint bejött a csokievés, és mozgott a kiscsávó. Pedig jó fél órát csúszott az NST-m, de még így is mocorgott!!!
Vendég
 


Susy: nagyon édes Vinzent. Próbálj meg sokat pihizni, és igazoljuk a távollétedet a Babanetről!! :lol:
Vendég
 


megyunk vissza a korhazba. majd uzenek valakinek, ha van vmi.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush: remélem minden ok lesz veled. Ne hagyd magad, és vizsgáljanak ki rendesen!!! Szorítok!
Vendég
 


Manna:
Hátez nagyon úgy hangzik, mintha készülöődne ez a gyerkőc kifelé!!

Sina:
Tényleg az azelőny, hogy jó kezekben leszel bent, figyelnek rád, és Mesinek az égvilágon semmi baja nem lesz. És az, hogy zárt vagy, és fent van, nem jelent semmit, hidd el. Olyan gyorsan el tudnak indulni, hogy ihaj!! Nekem a szülés reggelén sem volt még semmi fájás tevékenység, és negyed kettőre már Anyuka lettem! Kitartás!!!

Susy:
Gyönyörű hapsika :)

Mush már biztos nem olvas... drukk.. :? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mush:oda is mennek a drukkok, hogy végre jobban legyél.
sina: nagyon szorítok neked is.
megpróbálom az összes ujjamat még a elefántos lábujjaimat is ökölbe szorítani.


suzy: édes nagyon Vinzent, sok Boldogságot kívánok nektek hozzá.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


orsi:akkor valoszinű hogy össze futunk..max ha gondolod bevárlak uh után és ihatunk egy forro csokit vagy ilyesmit a büfében :D hátha egyszerre tartanak bent minket.....de nagy lenne :lol:

sina:ne aggodj nem lesz semmi baj...erős csaj vagy és Mesi és olyan mint te...a korházban jo helyen vagy.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Sziasztok!

Még itthon, lassan indulunk a kórházba CTG-re. A fájások maradtak, (egyszerűen nem tom, hogy ez most jósló, vagy mi a szösz), periodikusan görcsöl a hasam. És szivárog a cuccos lent.

Lehet, hogy hülye kérdés, de biztos a magzatvíz szivárog??? Amikor leülök, vagy felállok, vagy fájás után van, akkor jön egy picike löket (bocsi, de nem tom jobban leírni). Nem folyik belőlem, de átnedvesedik a bugyim tőle. Nem tom................... :? :? :?

Olyan hülyének érzem magam...a szülésznő is kérdezi, hogy mennyire fáj.....nem tom.....görcsöl, néha fájdalmasan görcsöl.

manna
mannababoca
 
 


Sina: Olvastam a befekvős dolgot!!!! Nagyon drukkolok! Hova fekszel be? Melyikbe? Ne izgulj, Mesi biztos jól van és bent vigyáznak majd rá!!!!
mannababoca
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk!!!!! 10 nap után már alig vártam, hogy hazajöhessünk!!!!!

Hát visszaolvasni nem fogok tudni, de majd újra bekapcsolódok!

Kép

Kép
dcili81
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?