Új privát üzeneted érkezett!

Sünciboglya! De jó hogy vagy már Te is!
Micsoda pörgős kis topic lett ez! :D
Remélem hamar összejön Nálatok is baba! Érdi levegő jót tesz a termékenységnek! Mi 2002-ben költöztünk ki ugusztus elején és rá egy hétre kiderült hogy terhes vagyok! :D :D :D
Aztán zsinorban jött a 3 gyerek 4 év alatt! Jelentem küldöm feléd a gólyánkat én már nem tudok munkát adni neki! :wink:

Ha nyugira vágysz itt Érden azt megkapod! :D :D :D Ugye Csajok!
Én nem tudom hol vagyunk a tányéron! :oops: Közepén, szélén????

Dolli!

Ez a mézes a tavalyi! Szerintem idén már 3 gyerek lesz a "mézeskalácsot csináltunk" képen :D
Zsand nem tudom melyik mézeskalácsházat csinálta a mienk az IKEA-s
ilyen a doboza
Kép

ilyet lehet belőle

Kép

Harmadik csázsinál azért voltak gondok, kicsit tovább tartott a visszazárás, tódoztak-fódoztak! :D

Igen a mi ovinkban nem viszik ki a gyerkőket, kb. október óta! :evil:
Az anyáknapja: megtanítják a verset, csak otthon mondják el a gyerekek és az Apáknak adnak segítséget és papíron kinyomtatják a versteket! Nekem Apa simán elfelejtette, pedig nagyon szépen mondta a gyerek! :cry: :cry: :cry: De a nagymamiknak szépen elmondta!

Korizás, szerintem Bálintnak simán menn, Fruzsi meg amúgy is csetlik botlik, tavaly minden nap elesett az oviba menet! De tényleg minden nap!!!!!!!!! :D Szegénykém! Most már kicsitt jobb a helyzet! :wink:
Szóval lehet idén még nem veszek korot, max bérlünk! Egy próbát megér!

Dolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne beszélj tortáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én ma visszafogós vagyok!De egész nap éhes vagyok!

BOLDOG ELSŐ ÉRDÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!!!!
Vendég

Sünciboglya!

Most nézem!!! Tényleg zenész vagy???? Azért utazgattál ilyet sokat?
Vendég

Sziasztok!

Dolli
Köszi a tippet. Szombatra már jobban lettem, az immunrendszerem segítség nélkül is legyőzte ezt a fránya bacit. Időközben rájöttem, hogy mitől fázhattam meg. A napi sétákhoz mire a gyereket felöltöztetem, bevarázsolom a babakocsiba, be a liftbe, a földszinten még lecipelem néhány lépcsőn teljesen kimelegszek, folyik rólam a víz és így ki a hidegbe egy órás sétára. Azt hiszem ezt még szoknom kell. :lol:
Merre dolgoztál mint óvónő?

Sylph
Milu jól viselte a Miki bulit. Szerencsére két sarokra volt tőlünk a hely, így csak letoltuk babakocsiban. Szegény a végére már annyira kifáradt, hogy elaludt az apja kezében, pedig nagy volt a hangzavar. Nálatok mit találtak a skacok a csizmákban?

Mimi
A bulin lévő Mikulás is anorexiás volt. Lógott rajta a kabát. Lehet hogy idén a Mikulás is fogyózik. :lol: :lol: :lol: A hétvégén voltam felétek, tényleg jó kis nyugis helyen laktok.

Orsi
Annyit írtál már erről az Alma koncertről, hogy kíváncsivá tettél. Lassan otthon kell lennem gyerek koncertekben. Képzeld jövő vasárnap lesz nálunk itt a Hegyvidék karácsonyi vásárban koncertjük. Megfűztem apát, hogy majd akkor menjünk sétálni.
Huuh, ez a mézeskalácsház gyönyörű. Meséld el hogy készült. Mit vettetek az Ikeában hozzá? Nem is láttam még ilyet.

Zsand
Haláli lehetett Dorina a lovas sztorival. Köszi a mézeskalács receptet ki fogom próbálni.

Sünciboglya
Üdv köztünk! A levegőváltozás biztos jót fog tenni, de leginkább a kevesebb stressz. Én is Parkvárosba költözök néhány hónap múlva.

Andi
Milán se alszik túl sokat. Mondjuk ő kb. 3x45 percet. Én meg azt hittem, hogy ebben a korban jóval több alvásra van szükségük. De lehet ez is genetika, mert az apukájának sincs túl nagy alvásigénye, hozzám képest.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Uristen,micsoda pörgés :lol: :lol:

Orsi,nem jött meg :lol: :lol:

Süncibogár!(el árulod a neved?)
El fogadsz egy tanácsot??Ha nem akkor is le írom :wink:
Menj el ide http://www.mensmentis.hu/hitvallas.html
Kérj egy inzulin vizsgálatot,vagy mi a szöszt.Nagyon sok esetben ez állhat a gyermektelenség mögött.Van akinek tünet nélküli ez az inzulin gond,csak akkor jönnek rá,hogy valami van,ha nem sikerül a baba.A kórházakban általában ezt nem nézik.Néznek cokor szintet meg terheléses cukor vizsgálatot,de az nem ugyan az!!
Az I-es Nőin nem nézik,azt tudom..

mimi12

Mimi

Csak nem? :lol: Dokinál voltál már?

Gabi

Kép
gabusz

[quote="gabusz"]M írta:gabuszimi

Csak nem? :lol: Dokinál voltál már?

Nem még nem voltam dokinál.
És nagy dilemában vagyok.Nincs dokim.Itt Érden ki néztem egy női nődokit,hát nem elment nyugdíjba??
Ááá,pont most??
A többi doki nem olyan szimpi akik itt vannak.Van valami új doki,de őt meg senki nem ismeri.
Az az igazság,nincs 10-15ezrünk a 2-3-4 hetente vizsgálatokra.Szóval olyan dokit keresek,aki nem horror áron dolgozik,de lelki ismeretes attól,hogy nem vagyonokat akaszt le az emberről.
SZóval patthelyzetben vagyok. :cry:

mimi12

Az én dokim nem horror áron dolgozik, 6 ezer egy terhesgondozás és nagyon lelkiismeretes csak sajna most költözik - Érdhez képest - a világ végére, Örs vezér tere. Őt pedig nyugodt szívvel tudnám ajánlani.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

MIMI!

Most akkor babonából nem kérdezek semmit és mindent szép sorjában mondasz, ahogy az kikivánkozik Belőled!Oksi? :D

Az Én dokim Dr Parrag Attila, itt van magánrendelése a Borostyán gyógszertár mellett! Ez itt magánrendelés, háát azt hiszem Ő is méregdrága már! :( Fruzsival még 7000 volt, Bogival 8000 és úgy hallottam már 9000/ vizsgálat! Engem havonta 1x hívott, de minden alkalommal csinált uh-ot is. Viszont van rendelése a Kelenföldön és Szent Imrében szülsz vele!
Nekem nagyon jó volt, hogy szerda esténként van a magánrendelése és mehettem este 7-re is.

Sünciboglya! Amiről írt Mimi is az az Inzulinrezisztencia és valóban meddőséget okoz! Barátnőmék is próbálkoztak egy évig és semmi, majd kiderült egy vizsgálattal és kapott gyogyót, hírtelen fogyott 10 kilót és rögtön terhes lett!
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=77

Gabi!

Örülök, hog jobban vagy! Végül nem is kelletek a csodabogyók?
Igen én is mindig így hülök meg! Reggel oviba menet, rohanás, 3-at öltöztetni és mire elindulunk érzem a kocsiban, hogy folyik a víz a hátamon! :?
Mézeskalácsház! JAJ EZT NEM ÉN CSINÁLTAM!!!!!!!!!!!! :oops:
Ezt a képet a neten találtam, én még nem csináltam ilyet! Zsandot kérdezzük mi kelk hozzá, én hétvégén fogok először bénázi! :D :D :D

Alma! Menjetek el nagyon érdemes!!!!! :wink:

Aludtam egy jót a gyerekekkel, de most takarítanom kell egy kicsit, nehogy holnap anyósom valami kivetnivalót találjon! :D
Este edzeni fogok vacsora helyett! :?
Sylph! Nem adhatnék kölcsön 2 kiló pluszt Neked???? :D
Vendég

[quote="cunami"]M írta:cunamiIMI!

Most akkor babonából nem kérdezek semmit és mindent szép sorjában mondasz, ahogy az kikivánkozik Belőled!Oksi? :D

Kérdezz nyugodtan!!
A babonán túl vagyok.Én most abban a fázisban vagyok,hogy juszt is világgá kürtölöm mindenkinek.Ennek meg van az oka...

mimi12

[/quote]
Kérdezz nyugodtan!!
A babonán túl vagyok.Én most abban a fázisban vagyok,hogy juszt is világgá kürtölöm mindenkinek.Ennek meg van az oka...[/quote]

Szuper! Így kell ehhez hozzáálni! :wink:
Én is mindig elmondtam mindenkinek! :D
Na szóval, akkor hány hetes vagy???5 ugye? Ha jól számolom!
Amúgy ennyi idősen már topicot indítanak a kismamák, már nics korai bejelentés! :wink:
És hogy vagy? hányinger??? Na most már nem szabadulsz, mindent kiszedünk belőled!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Ja mindig elfelejtem!

Szabi annyira szép, és az aláírásod a képe felett van, mindig kislánynak nézem! :D
Vendég

Orsi!
Én nem indítok topikot,az nem az én stílusom.Ok szeretek beszélni,de az már sok volna :lol: :lol:
Szóval utoljára nov 3.-án volt meg :lol:
Elvileg 1 hete kellett volna megjönni.
A korai vagy nemkorai bejelentés.
Már írtam,nekem volt egy elvesztett 20hetes terhességem.Márciusban császároztak.A baba egészséges volt(a leletek szerint)viszont az akkori dokim + az ultrahangosok el felejtették észre venni,majd közölni,hogy talán figyeljek pihenjek vigyázzak,mert a méhszájon van a lepény.Sajnos az utolsó 18hetes genetikán is,azt mondták,hogy hátsófali felül tapadt a lepény :cry:
Az a dokim(aki ráadásul ismerős is)azóta meg sem kérdezte,hogy élek e még??
Szóval akkor babonából nem mondtam kb a 10. hétig,hogy jön a tesó.
Na most bemutatok a babonának.Igen is,tessél velem együtt izgulni és drukkolni a kezdetektől legalább a 37. hétig :lol: :lol:
És nagyon köszönöm a Szabi dicséretét.Igazi kisördög
:lol:
A wwwsem alatt van még róla l is sok kép.
És jelentem,tök jól vagyok,amíg nem eszem,addig nem is kavar a gyomrom :lol:
De nem vészes,viszont a pisilés.Hááát nem elég nekem,hogy a Szabi nem alszik rendesen,még most is ébred kb 3-4-5-6x éjszaka,most még pösölni is felkelek :lol: :lol:
Jaj egyébként meg annyira izgatott vagyok.Olyan tök jó

mimi12

Sziasztok!

Süncibogár, akkor érthető, mért veled kezdett a doki.

Dolli, köszi a receptet neked is! Gézu hogy van?

Gabi, Bubónak két pici autót(autómániás a lelkem, de naggggggyon) zsírkrétát, kifestőkönyvet, egy mikicsokit és teletabi dvd-t, Lili meg Thomas-os mesekönyvet, és Elmo-s dvd-t, meg egy tábla étcsokit, (amit majd az anyucija megeszik :wink: )
Én is azt hittem, hogy a csecsemők csak esznek és alszanak..... na az enyéim se sokat aludtak, állandóan fenn voltak és nézelődtek. :wink:

Mimi, akkor gratula! :lol: Nagyon drukkolok! Az én dokim szupi, van magánja is, amúgy a Jánosban dolgozik.... Bálintnál csak a végén fizettem, Lilinél havonta 5ezret, és a végén egy keveset, nála nem a pénz az első... De nem tudom, neked az nincs messze? Melyik kórházhoz tartozol? Vagy már nincs ilyen? :roll:

Orsi, jöhet az a két kiló! :wink: :D Honnan van ennyi energiád edzeni? :shock: :wink:
sylph

Szisz.
méér te nem Érden laksz?? :lol: :lol: Mert én Érdi vagyok.
Ok a profilomnál nem javítottam át a Budaörsöt,de Érden lakunk amúgy.
Már nincs olyan,hogy csak ott szülhetünk ahová tartozunk.Érd pl a Baross utcai I-es Nőihez tartozik.De érthető modón,oda rossz emlékek fűznek,és nem nagyon szeretnék oda menni.A János kórház amúgy közelebb van,de a Tétényi még közelebb :lol:
Tényleg csajok.Szerintetek császár után lehet szülni??Vagy hiú remény?

mimi12

Én úgy tudom, ott szülsz ahol akarsz! Mikor Bogival voltam terhes, akkor jött a kórházmizéria és szülés előtt 4 héttem még nem volt biztos, hogy szülhetek a Szent Imrében a saját dokimmal, de aztán hatalmas felháborodást keltett ez a törvényjavaslat és nem lett belőle semmi Hála a Jóégnek!!!!!!!!!!!
Szóval továbbra is lehet választott dokid és ott szülsz ahova Ő tartozik!
Ugye így van! Remélem nem hülyeséget zagyválok itt össze-vissza!
Gabi most szült és Berni is! Őket kéne kifaggatni!

1 császár után lehet szülni! Nálatok meg meglesz a 3,5 év! SIMÁÁÁÁÁÁÁÁN!Megy a drukk Neked!
Én is reménykedtem, de nem tágultam semmit! :cry: Pedig jártam kismamajógára, dögivel ittam a málnalevél teát, szedtem a homeós bogyikat meg mindent.......Hát én már csak ilyen béna vagyok! :oops:
Szabi miért lett császár?
Vendég

Orsi! Ha most ott lennék, piszkosul megcincálnám a loboncodat a "bénázás" miatt! :x :wink:

Kép
Kép
tekiroll

cunami,

Legyen ugy ahogy mondod, roptesd azt a golyat a hazteton fele, van kemeny is hazon (meg szerencse!!!!) :)

sünciboglya

cunami,

Igen, zenelgetek. Most nem profi szinten, de hamarosan ismet zenekarban, en "tobben szeretek lenni" :)

A vilagot is "mint muvesz" jartam be:) (Leginkabb ehezo muvesz, de a vegere azert osszekapartam valamelyest magam, bar nem maradt belole semmi, hehehee.)

A lenyeg az hogy most irany Erd, vegre egy normalis, igazi csaladi haz, kerttel (!!!) waaaaaaaaaaaaaah, alig varom!!!! :)

Remelem ikreim lesznek nagy oromomben!!! :D

sünciboglya

mimi12,

Minden elismeresem a kitartasodert es a rendkivul egeszseges eletszemleletedert! Ilyen talpraesett leanykak kellenek ide nekunk!!!!

Nagyon sok sikert neked a terhesseghez, egeszen a vegeig, legyen 37 het a vege:)

sünciboglya

Jaaaaaaaj Mimi!

Én olyan tappintatlan vagyok! :oops: Éjszaka felébredtem és eszembe jutott, hogy Neked nem Szabi volt csázsár! :cry:
Azt mondják a dokik, ha 2 év van a császár és a következő szülés között akkor mehet!
Annyira felnézek Rád a kitartásodért, az erődért, a nézeteidért, hogy tudsz a jövőbe nézni és nem a múlton sajnálkozni!
Én tutira megzuhantam volna és beletemetkeztem volna az önsajnálatba! :oops:
És ahogy azt mondanád! JUSZT IS SZÜLSZ TERMÉSZETES ÚTON!!!!!!!! :wink:

Dolli!

Édes vagy! :cry: Már nem bánt a dolog annyira, Bubunál nagyon, Fruzsinál annál inkább! :(
Bgi már tervezett császár volt, így nagy boldogság volt! :D

Sünciboglya!

Megy a gólyánk! :wink:
Zene: az maga a kincs, hogy képes vagy egy hangszerből zenét előcsalogatni, mellesleg olyan helyekre jutottál el, amiről más nem is álmodhat! Én még repülön sem ültem! :(
Azt meg nagyon irígy, hogy a gyerekeid tutira tanulnak majd hangszeren játszani!Párod szintén zenész? :D (ez jó mondat volt, nem?)

Mikor költöztök? Építkeztek vagy vettetek?

Én ma húzok gyakorlatra, csak délután leszek.Drukkoljatok, mert úgy döntöttem bemegyek autóval, annyira utálom a vonatot! :?
De ezt a rakpartos, túrós, útlezárásos részt nagyon rühelem!
Max elutok csillaghegyre megint! :D :D :D :D Egyszer úgy eltévedtem, hogy Szentendrei út helyett Csillaghegyen kötöttem ki! :oops:
Itt Érden nem lehet eltévedni, mert mindenhol megállhatsz, visszafordulhatsz, mindenhol körforgalom van.
Ha eltévedtem, küldök majd képeslapot! :D

Pusza: Orsi
Vendég

Sünciboglya! Néha nagyon klassz dolog, az unalom! :wink:

Orsi! Kivi vagyok erre a házikóra, bár idén már tuti nem fér bele az időmbe, majd jövőre, ha nem megy ki a választékból. Anno csináltunk ovisokkal saját készítésűt is, de abba nem tudom, belevágnék-e.
Koribérlés jó ötlet!
Torta miatt bocsi, vigasztaljon, hogy mától én is visszafogom magam, különben karácsonyra gurulni fogok! :)
Én sem ültem még repcsin, azt hittem, ez ciki már ebben a korban, de jó, hogy akad sorstárs! :)
Én sosem agyaltam, ezen a csaszis dolgon. Mondjuk inkább fura volt az elején, mert nyilván nem úgy éled át, hogy anya lettél, mint normál esetben. Talán pár hóval később gondoltam rá, hogy azért jó lett volna, de szokásommal ellentétben, nem sikerült belesüppednem a negatív gondolatokba! :)
Ok, ha délutánig nem jelentkezel, akkor küldjük a keresőcsapatokat! :)

Gabusz! Örülök, hogy jobban vagy! A túlmelegedés öltöztetés közben tényleg veszélyes. Amíg csak nátha, nem gond, de vigyázz magadra!
Óvónőként jó pár helyen dolgoztam, Kecskeméten, Helvécián, végül Kőbányán. Az volt a vége. :(

Noémi! Dokiban sajna nem tudok segíteni, mert nekem is távol van, és Uzsokis. Császár után meg lehet szülni simán, bár én sem tudom, mennyi időnek kell eltelnie, de sok minden mástól is függ. Szurkolok, hogy majd úgy sikerüljön! Remélem, találsz egy nagyon profi orvost, és ő majd erről is felhomályosít!
Szabi még mindig ilyen sokat kel? Akkor most nagyon nem egyszerűek az éjszakáid!
És izgulunk, és drukkolunk, és tényleg, annyira jó! :)
Korai bejelentés… Mi is világgá kürtöltük a teszt után, nem is gondolkoztunk, csak apósom tört le, de ő még később is, amikor már orvosilag is meg volt erősítve a dolog. Mondjuk ő meg a végén is igyekezett rémsztorikkal ellátni. De hát ő, mint tudjuk, nem teljesen 100-as!

Sylph! Köszi, jól vagyunk, most kezdem számolgatni az egészséges napokat! Remélem, sok lesz belőle! :)

Lányok! Én is úgy tudom, hogy nincs kórházhoz tartozás! Ott szülsz, ahol jólesik! A preferált helyet anno bezárták, így lettem Uzsokis. És akkoriban ijesztgettek a fizetéssel, de nem lett belőle semmi, meg a dokik ismertek kiskapukat is. Mert ha oda adták a beutalót, mert szakmailag az a legmegfelelőbb a kismamának, akkor nem kellett fizetni.

Sünciboglya! Merész dolog az ikresség! Én is mindig arról ábrándoztam, aztán sitterkedtem 16 hós ikreknél, na akkor letettem róla! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sünciboglya! Néha nagyon klassz dolog, az unalom! :wink:

Orsi! Kivi vagyok erre a házikóra, bár idén már tuti nem fér bele az időmbe, majd jövőre, ha nem megy ki a választékból. Anno csináltunk ovisokkal saját készítésűt is, de abba nem tudom, belevágnék-e.
Koribérlés jó ötlet!
Torta miatt bocsi, vigasztaljon, hogy mától én is visszafogom magam, különben karácsonyra gurulni fogok! :)
Én sem ültem még repcsin, azt hittem, ez ciki már ebben a korban, de jó, hogy akad sorstárs! :)
Én sosem agyaltam, ezen a csaszis dolgon. Mondjuk inkább fura volt az elején, mert nyilván nem úgy éled át, hogy anya lettél, mint normál esetben. Talán pár hóval később gondoltam rá, hogy azért jó lett volna, de szokásommal ellentétben, nem sikerült belesüppednem a negatív gondolatokba! :)
Ok, ha délutánig nem jelentkezel, akkor küldjük a keresőcsapatokat! :)

Gabusz! Örülök, hogy jobban vagy! A túlmelegedés öltöztetés közben tényleg veszélyes. Amíg csak nátha, nem gond, de vigyázz magadra!
Óvónőként jó pár helyen dolgoztam, Kecskeméten, Helvécián, végül Kőbányán. Az volt a vége. :(

Noémi! Dokiban sajna nem tudok segíteni, mert nekem is távol van, és Uzsokis. Császár után meg lehet szülni simán, bár én sem tudom, mennyi időnek kell eltelnie, de sok minden mástól is függ. Szurkolok, hogy majd úgy sikerüljön! Remélem, találsz egy nagyon profi orvost, és ő majd erről is felhomályosít!
Szabi még mindig ilyen sokat kel? Akkor most nagyon nem egyszerűek az éjszakáid!
És izgulunk, és drukkolunk, és tényleg, annyira jó! :)
Korai bejelentés… Mi is világgá kürtöltük a teszt után, nem is gondolkoztunk, csak apósom tört le, de ő még később is, amikor már orvosilag is meg volt erősítve a dolog. Mondjuk ő meg a végén is igyekezett rémsztorikkal ellátni. De hát ő, mint tudjuk, nem teljesen 100-as!

Sylph! Köszi, jól vagyunk, most kezdem számolgatni az egészséges napokat! Remélem, sok lesz belőle! :)

Lányok! Én is úgy tudom, hogy nincs kórházhoz tartozás! Ott szülsz, ahol jólesik! A preferált helyet anno bezárták, így lettem Uzsokis. És akkoriban ijesztgettek a fizetéssel, de nem lett belőle semmi, meg a dokik ismertek kiskapukat is. Mert ha oda adták a beutalót, mert szakmailag az a legmegfelelőbb a kismamának, akkor nem kellett fizetni.

Sünciboglya! Merész dolog az ikresség! Én is mindig arról ábrándoztam, aztán sitterkedtem 16 hós ikreknél, na akkor letettem róla! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Bocs lányok, Géza volt, aki másodszorra is elküldte! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt sziasztok!
Orsi!Ne szórakozz.Most csöppentél ide be,nem lehet pár hét alatt mindent fejben tartani.És lássuk be,úgy felpörögtek itt a dolgok,hogy én sem tudok lépést tartani :lol: :lol:
Ami meg engem illet.Higgyétek el,ha van már gyermekünk(és nekem van kettő is),akkor sokkal könnyebb.Így is nehéz volt,de nem teheti meg az ember,hogy a kisgyermeke mellet magába zárkózzon.
Olvastam én is itt olyanokat,akikkel hasonló vagy akár rosszabb is megtörtént,és hónapok múltán is letargiában voltak.Azért az sem normális szerintem.Nem jó dolog a hosszan tartó önsajnálat, és nem csak mi vagyunk,hanem van párunk is.Rá is gondolni kell.Könnyen zátonyra futhat egy kapcsolat,ha az egyik fél beburkolózik as depijébe :wink:

Kórház.Már rég eltörülték azt az idióta törvényt.Szóval mindenki ott szül ahol szeretne.Sehonnan nem küldhetnek el,mert ha gond van,jó kis pert lehet a nyakukba akasztani.
Szülés.Én szültem 2 kölköt simán.De meg mondom őszintén,tul. kép tök mindegy.Szerintem nem csak az én érdekeimet kell nézni,hanem a babáét is.
Én soha nem értettem azzal egyet,hogy valakit hagynak sokáig szenvedni,vagyis vannak nők,akik ragaszkodnak az elképzelésükhöz,hogy majd ők megmutatják,hogy szépen természetesen,,,stb.Oszt akka nem is gondolnak,hogy a baba kárára is válhat a dolog.

Süncibogár!Milyen hangszeren játszol?Irigyellek ám én is.Olyan jó.Én még kottát sem tudok olvasni,nem hogy zenélni.Na jó a boci-bocit tudom :lol:

Dolli!Gézu jól van már?

mimi12

Sziasztok!

Mimi, okéoké, én is Érden lakok, csak mikor Bubót szültem ehez a dokihoz jártam és mikor Lilivel voltam pocakos akkor volt ez a kórház mizéria, pont akkor költöztünk ide és akkor érd nem oda tartozott, így visszajelentkeztem kalászra (mert az igen) , de a dokim mindig nyugtatott, bárhogy is lesz majd megoldjuk :wink: És azóta nem tudom, hogy mi lett a kórházakkal, de ezek szerint akkor mindegy.....
Pontok? Mehetnek? :wink: Küldd a címed, pü-ben.... :lol:

Dolli, örülök, hogy már egészségesek vagytok!!!

Orsi, na, nem tévedtél el? :wink:

Szülés: én a szerencsések közé tartozom, nekem mindkettő simán ment, érzéstelenítés nélkül úgy ahogy a nagykönyvben megvan írva. Mindenkinek ilyen szülést tudok kívánni... :)
Bár Lili robbantott mikor kibújt, varrtak kívül belül :? :wink: pedig kisebb volt mint Bálint....

Lányok, Berniék már biztos otthon vannak, nem?! De jó neki! :lol:
sylph

Ja Szisz,így értem!
Hát akkoriban tényleg jól meszivatták a kismamikat.De hála égnek gyorsan el is törülték ezt a hüle törvényt.Sőt akkoriban be zárték a Margit kórház szülészetét,mondván a János el bírja.Majd pár hónap után rá jöttek,nem bírja el,ugyanis a Shöpf-Mérei épülete kellett valakinak odafent,mert túl jó helyen van,ott rengeteg nő volt,hisz csak ezzel foglalkoznak,be zárták ugyi a Margit kórház szülészetét is,hát özönlöttek a Jánosba a szülő nők.Állítólag enyhén fejetlenség volt.
Most már a Margit is újra működik,és szülni is oda megyünk ahová szeretnénk.
De kalászon laktál??AZ szép hely!!Nem hiányzik?

mimi12

Tényleg Berni!!
Remélem minden rendben van,és nesokára jelentkezel!

mimi12

szia cunami,

Remelhetoleg tulelted a pesti "be"ruccanast:) Nekem is mindig a frasz van az agyamban ha vezetni kell (szinte minden nap....)
Kerdeseidre valaszolva: Parom nem zenesz.... inkabb antizenesz:) Informatikus. (Mindent ert ami bitekben van, a tobbihez teljesen butus. Igy a zene neki kimerul a Metalica-ban.)

Erden egyenlore berlunk, jovo majusban kezdjuk az epitkezest. Ugy volt hogy pesten maradunk amig a haz keszen lesz, de nem birjuk tovabb.

(Ulok az oriasi kupin amit mar napok ota generalok es meg sehol sem tartok...... mar olyan a lakas mint egy kiados bombarobbantas utan....)

Hajtepes folyamatban:)

sünciboglya

tekiroll,

Hat en is asszem egyszerre egy gyermek mellett dontok - mar ha ez rajtam mulana, hehe - mert kihordani is sokkal nehezebb. De ha en itt Closty-zom ossze-vissza honapokig akkor ott a lehetoseg.
Es ahogy elnezem eletemben mindig a nehezebb dolgok vonzasaban eltem:)))))

Majd meglatjuk, csak lenne mar valami..... iker, nem iker csak gyerek lenne mar :):):)

sünciboglya

mimi12,

Most mazsolazgattam ki az elozo uzid amin valahogy atsiklottam.:) Becsuletes nevem Oakley Maria (amit soha, senki nem tud kimondani ezert allando jokedv ovez, barhova megyek.) :)))))))

Az inzulinos cucc bizti rendben van mert 3 eve harsnyalmirigy mutetem volt, utana egymillio vizsgalaltot csinaltak, folyamatosan nezik terhelesesen a dolgokat.
(egyebkent soha eletemben nem voltam terhessegkozelben.) En endometriosis "szagot" erzek nalam.:(:(:(:(

sünciboglya

mimi12,

Lemaradt a zeneszerszam repertoarom, tehat:

hegedu a fo profilom,
zongora, orgona,
bracsa,

azon kivul nem tudok, de imadok harfazni:):):):)

No es a kornyikalas (ahogy parom hivja) a masik kedvenc szorakozasom.

sünciboglya

Sziasztok!

Szülni lehet bárhol, vagyis ha van orvosod, akkor abban a kórházban, ahova ő tartozik, ha nincs orvosod akkor bárhova besétálhatsz. Mondjuk manapság elég alap lett, hogy választanak/ fogadnak orvost a nők. Én a II-es Női klinikán szültem és ott még a szülésznőt is választanom kellett vagyis természetesen ez így nincs leírva sehova, de ha van szülésznőd, akkor minden sokkal gyorsabban intéződik és egyszerűbb.
Korai bejelentés: én is világgá kürtöltem már a 6. héten, egyszerűen nem bírtam magamban tartani, meg aki kicsit jobban ismert leolvasta az arcomról, hogy van valami... :lol:

Orsi
Pedig tényleg azt hittem te csináltad, biztos felületesen olvastam. :oops: Pedig ilyen kis ügyes kuktákkal biztos egyszerű lesz. :D Majd rakj fel képet róla ha elkészül.

Mimi
Én is úgy tudom, hogy lehet szülni császár után. Leginkább a sebed állapotától függ, majd az utolsó hetekben nézi az orvosod uh-on és ha nem vékonyodott el nagyon akkor kibújhat a baba természetes úton. A másik gyerekedről még nem is meséltél, gondolom ő már nagyobb azért nincs vonalzója. Fiú, lány? Mennyi idős?
Az önsajnálatnak igazad van nincs semmi értelme, az ember felelősséggel tartozik a szeretteiért is, akiket nagyon megvisel ha látják, hogy depis az ember. Szerintem semmi sem történik véletlenül és minden rossz után jó következik. A rossz dolgokkal csak annyit tud tenni az ember, hogy próbál minél hamarabb túl lenni rajtuk.

Dolli
Én Kőbányán dolgoztam. Gondolom gyed után te sem akarsz oda visszamenni? Érdről elég messze van.

Sylph
Én is természetesen szültem érzéstelenítés nélkül. Mondjuk az érzéstelenítés le volt beszélve, ha szükség lenne rá. De szerencsére olyan gyorsan zajlott minden, hogy idő se lett volna rá.

Gabi

Kép
gabusz

Szijasztok Lányok!

Túléltem a mai napot! Rosszabra számítottam, de gész jól közlekedtem a városban! :D :D :D :D
A kimozgatást gyakoroltam, de zsong a fejem a felxio-extensio, adductio-abdukcio, cirkumductio, rotatio, supinatio-pronatio...........meg a társaitól.
Nem cifrázom tovább!

Gabi! Még sosem csináltam házat, csak sima mézeskalácsot!
Csak hétvégén vágok bele, ha Apa is itthon lesz!
De látom mindenkite elkapott a mézeskalácsház láz! :D
Az enyémen majd lehet jóót röhögni! Előre láthatóan szürrealista látásmódban ábrázolom majd a szétfolyt cukormáz és a zselés cukrok kompozicióját! :wink:

Mária!

Merre fogtok építkezni? Azért ez a költözés jó döntés volt!Legalább itt lsztek az építkezés alatt!
hegedu a fo profilom,
zongora, orgona,
bracsa,
AZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Én már annak is örülnék, ha egy nyamvadt gitáron tudnék pengetni 4-5 hangot!
De énekkaros voltam, kornyikálni szeretek!

Berniékkel mi lehet?????????????????? De jó lenne Róluk hallani!
Zsófiról képet nézni!

Sylph, Gabi! Nem semmi, hogy ilyen könnyen szültetek!!!!!!

Andika ahazértetek? Kifosztottátok az Ikeát? megnéztétek koripályát dechatlon előtt?????
Veronika nem szeretne kotizni???

Zsand merre bújkász????
Vendég

Szasztok!

Mimi, fejetlensééég.....hát az volt a kórházban, szerencsétlen ottdolgozók.... ez épp akkor volt, mikor szültem. Reggel mikor bementünk nem tudtak felvenni, mert nem volt ágy!!!!!! Így a szülőszoba előkészítőjében álldigáltam, mert közben abbamaradtak a fájások, szegény szülésznők rohangáltak össze-vissza, aztán az álldogálásban megindultak a dolgok, 13:02perckor megérkezett Lili és addigra lett ágy! :wink: :) Este is hallottam, hogy csöngettek a kapun, jöttek a szülő nők ezerrel...
Bálintnál szuper volt egyágyas szobában voltunk kettecskén, és a szülőszoba is egyszemélyes volt, Lilinél egy nagy teremben voltam és függönnyel voltak elválasztva a szülőágyak....
Igen, ott laktam, ott nőttem fel, szerettem ott lenni, de amikor ide költöztünk olyan volt mintha mindig is laktam volna :wink: Szép hely kalász, de nem nagyon húz vissza a szívem, mert már annyira beépült, annyi ember van a környéken, és a közlekedés....

Sünciboglya, ennyi mindenen tudsz játszani! :shock: aztaaaa :D Én semmit nem konyítok a zenéhez :wink: :oops: :D

Gabi, nekem nem volt fogadott szülésznőm, minda2x az épp ügyeletesnél voltam és szerencsére nagyon rendik voltak, de ott mindenki leliismeretes!
Én nem kértem semmiféle érzéstelenítőt, gondoltam nem fájhat az annyira :wink: ugyanis, nekem a mensim baromira fájdalmas volt mindig, annál sokkal rosszabb nem lehet :wink: Nem is volt vészes, bírtam a strapát, pedig 1x 2x kiakasztottam a gépet :wink: na burokrepesztés után már fájt, de utána hamar meglettek a skacok. :D
sylph

Hú mennyit írtatok :D

Orsi,
A jégpályát láttam messziről, elég kicsi. De mondjuk ingyen koripályának ne nézzük a méretét. Már manó is szeretne csak még korit kell neki és nekem is venni. Vettem én is olyan mézeskalács házikót az IKEA-ban, anyukám jön pénteken majd ők összeállítják manóval. Voltunk a Régióban is, nagyon jó dolgokat vettem mindkettőjüknek. Amúgy én sem szeretek Pesten vezetni de ma nagyon jó volt kicsit boltokat járni.

Gabi,
Én is ott szültem mindkét gyerekemet. Ki volt a szülésznőd? Zsombor alapból jobban alszik mind anno Veronika, általában délelött alszik másfél órát, miután hazaértünk az oviból, megint 40 percet v másfelet és még 5 körül alszik megint 40 percet. De tegnap este valami front volt mert este fél 9-től 11-ig sírt, ha felvettem persze rögtön jó volt de amikor le akartam tenni sírt újra. Most majd leszakad a derekam.

Dolli,
Régen anyukám is óvónő volt és neki is furcsa volt h itt nem tartanak ünnepséget. Mondjuk így megspórolták az anyukáknak a sírást :D

Kép[
Kép[
kostyika

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐ KI AZ ÁGYBÓL MOST!!!!!!!!!! :D :D :D

Lányok én már megjártam ovit, postát, anyósomat.
bakker nagyon hideg van, igaz csak -1-et mutat a hőmérő, de jeges szél fúúúúúúúúúúúúúj!A füleim lefagytak, és most olvadnak ki, olyan vagyok mit a pirosfülű manólány! :?

Oviban valóban nincs óvónőnk! Holnap bejön az eredeti óvónőnk, mert délután az iskolaéretteségi tesztek megbeszélése lesz!
Jaaaaaaaaj már nagyon várom mit mondanakBálintról, a teszt tudom nagyon jól sikerült, de annyi kérdésem van.....
Ja és most csinálják a lépcsőt és a babakocsi lehajtót! Remek, 3 évig nem volt(ami volt az életveszélyes), most, hogy már lassan nincs babakocsis gyerekem..............Ennek örömére kell mégegy gyereket szülnöm! :wink: :D :D :D

Sylph!
Neked Bálint meg yjövőre oviba? Lili még megmarad a babakocsiban?
Most olvasom, hogy Nálatok Lili születésénél volt a kórházmizéria! jaaaaaaaaaj mennyi kismamát megijsztgettek akkor!
Tudod min gondolkozom!!!!!!!! Én anno annyit paráztam, hogy mi lesz, hogy lesz, még beleférek-e az időbe stb. Bogi 4 héttel korábban jött, lehet köze vana dologhoz! :?

Én Bubut a II. sz. Nőgyogyin szültem, de akkor még borzalmas állapotban volt! :? 5-en voltunk egy szobában, valamelyik gyerek mindig sírt! Bár jókat szórakoztunk, nevettünk, poénkodtunk!
A Szent Imrébe szültem Fruzsit mert orvost váltottam, mert az előző nem jött el a szülésre.
Fruzsinál 2 ágyasban voltam, de beraktak mellém egy császárra váró "kis"mamát kb 200 kiló volt és úgy horkolt, hogy semmit nem aludtunk, így császáros hassal egész éjjel sétáltam a folyosón Fruzsikával, mellesleg túl hamar kiparancsoltak az ágyból és kijött a spinalis érzéstelenítés mellékhatás a FEJFÁJÁS! :shock:
Koffeiiinjekciókat kaptam és 1liter kv-t kellett innom naponta!
persze nem használt, 2 hétig fájt a fejem!

Bogival minden szép és jó volt!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Imádtam a kórházi napokat, minden nagyon-nagyon szép emlék marad!!!!! Ez a Happy end!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!

Nem tudtok Érden jó fogorvost??????Érzem az egyik fogamat! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Orsi! Én a Ligeti klinikára jártam/kéne járnom, dr. Papp Tamáshoz. Nekem az egész környezet, meg persze a doki is bejött.

Balatoni út 91. 30/9376-173 vagy 23/376-173
http://www.ligetiklinika.hu

Majd még leszek!

Kép
Kép
tekiroll

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most beszéltem dokival!
Jövőhét csütörtökön mégegy konzi, megcsinálják a labort és jan 19-én meg is műt! :D :D :D :D
Nagyon izgulok ÁÁÁááááááááááááááááááááááááá! :shock: :shock: :shock:
Vendég

[quote="gabusz"]
írta:
gabuszMimi
Én is úgy tudom, hogy lehet szülni császár után. Leginkább a sebed állapotától függ, majd az utolsó hetekben nézi az orvosod uh-on és ha nem vékonyodott el nagyon akkor kibújhat a baba természetes úton. A másik gyerekedről még nem is meséltél, gondolom ő már nagyobb azért nincs vonalzója. Fiú, lány? Mennyi idős?
Az önsajnálatnak igazad van nincs semmi értelme, az ember felelősséggel tartozik a szeretteiért is, akiket nagyon megvisel ha látják, hogy depis az ember. Szerintem semmi sem történik véletlenül és minden rossz után jó következik. A rossz dolgokkal csak annyit tud tenni az ember, hogy próbál minél hamarabb túl lenni rajtuk.

Gabi!
Beszéltem én a Fanniról is csak régen :lol:
Szóval bocsika,tényleg lehetettlen sok oldalt visszamenőleg elolvasni.
Szóval Fanni,vagyis lány :lol:
Augusztusban volt 13 éves.Tipikusan kamasz,a maga nyügjeivel bajaival.
Hála égnek amúgy jó gyerek,jó tanuló,csak manapság ciki velem mutatkoznia.
SZóval ha valakinek kérdése lesz majd a kamaszokkal kapcsolatban,hát állok elébe :lol:

És még az önsajnálatról pár mondat.
Én itt olvastam bele egy topikba.NMár a nevére nem is emlékszem,valami sos élet a gyermekünk elvesztése után

Nagyon durva volt amit néhányan írtak.Ott voltam,hogy beszólok,hogy mostmár hagyják abba a sírást,mert ez nem megoldás.A csaj szó szerint le írta,hogy élni sem akar.Nagyon szomorú.Szomorú és fájdalmas dolog egy baba elvesztése,de talpra kell állni,han nem magunkért a család többi tagja miatt!!Ha még nincs gyerek,akkor a párunkért a szüleinkért a nagyszülőkért.
És kicsit egoizmusnak tartom,ha valaki annyi ideig bele merűl az önsajnálatba.No és nem szégyen.Mindenképp orvosi segítségre szorulna.AMi szégyen inkább az,ha a család ezt nem veszi észre és átsiklik a dolgok felett,2hónap múlva is meg magyarázzák azzal,hogy a fájdalom miatt van az egész.

mimi12

[quote="cunami"] írta:cunamiÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most beszéltem dokival!
Jövőhét csütörtökön mégegy konzi, megcsinálják a labort és jan 19-én meg is műt! :D :D :D :D
Nagyon izgulok ÁÁÁááááááááááááááááááááááááá! :shock: :shock: :shock:

Húha,egyre izgibb.

Nem félsz??Na jó,lesznek jó cicik és ez meg éri a dolgokat :lol:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!

Jaj csajok.Az én fiacskám pucérra vetkőzött,majd jön hogy ana nekem is van szőjöm :lol:

mimi12

Mimi!

Deeeeeeeeeee félek! :oops: De a tükörbe nézni mégjobban! :D

Neked van egy 13 éves lányod????????
AKKOR HOL VAGY TE ÖREG??????????????????TEEEEEEEEEEE
Mi hol vagyunk hozzád képest???????????????? :?: :?: :?:

Nekem csak 7 év múlva lesz 13 éves gyerekem! Na a nagy matekos számol! Akkor pont egyidősek vagyunk! :D :D :D Szóval akarom mondani,Te is 24 évesen szülted az elsőt! ÉRTEEEEEEEEEEED! :D :D :D
Vendég

Vetkőzés! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ előre félelk Tőle, mikor jön el Boginál. Nekem mindkettő gyerek állandóan pucérra vetkőzött, ráadásul télen! :?

De szőjös beszólás, nagyon édes!!!!!!!!!!! :D

Én ma túrógombócot eszem, dara, tojás, prézli, cukor és főzés nélkül! Szóval csak illúzió, sima túrót eszem! :?
Vendég

Orsi!!
Jaja 24évesen szültem.És naná,hogy nem vagyok öreg,a lányom öregszik nem én :lol: :lol:
Túró gombóc?? :lol: :lol:

Szabi beszólások.Hát egyre cifrább.Olyan jókat rötyögünk rajta néha.Mert azért még hadilábon áll a dumával,vagyis olyan kis édesen mond dolgokat.
A télapóra pl azt mondja piato :lol: [/img]

mimi12

Szijjjasztok!

Cunami!!!
Nem bujkáltam, hanem tornáztam!!!

Túrógombóc:
Nekem egy naon jó receptem van. 3dl tejből tejbegrízt főz, kihűt, bele fél kg túró citr.héj, van cuki, cukor. összegyúr vizes kézzel gombócokat csinál és morzsába rak.
Nagyon egyszerű és nagyon finom, annyira hogy nálunk minden héten kell csinálni(ez látszik is rajtam!!!)

cici:
nálam méret oké csak ne ereszkedett volna meg annyira!!!

Fogorvos:
Nekem barinőm fogdoki szóval én úgy megyek mintha "hazamennék"

Tényleg jó lenne Zsófi babáról tudni valamit!!!

Megyek takarítani, mert a csajszi szobájában bomba robbant!!!

Mézeskalácsház:
Fényképező apa kocsijában ha hazajön jövök képekkel!!!

sziasztok!!!
Vendég

Szasztok!

Orsi, én nagyon nem bírom a hideget, nekem mindig le akar fagyni a fülem :wink: így elég hamar sapizok... :wink: csak úgy bírom ki. :)
Szeretném, ha menne oviba a nagyfiú, Lili meg lehet bölcsis lesz, remélem így felveszik őket, mert tavaly nem vették fel Bubót, mivel itthon voltam/vagyok. De nyáron Lili betölti a kettőt, és után ami pénzt kap az ember.... háááát... úgyhogy valszínű dolgozni fogok.
Babakocsi: hát egy ideje gyalog megyünk vásárolni, egyik kezembe Bubó keze, másikban Lilié :wink: :lol: amúgy bírja a babakocsit. Mért nálatok Bogi nem szereti?
Kórház: Hát lehet, hogy közrejátszott, hogy izgultál, nekem 2héttel jött előbb Lili, és pont akkor volt az, hogy júliustól lesz ez a törvény (asszem') és júli 6ra voltam kiírva, lehet Lili is biztosra akart menni :wink: Én meg attól tartottam, hogy nehogy reggel jöjjön rám a szülés, mert ugye hétköznap, csúcsforgalom, meg hova teszem addig Bálintot.... és hajnalban mikor megindultak a fájások, olyan összevissza voltak, hol volt hol nem volt, nem tudtam, hogy mi legyen, menjünk ne menjünk, aztán mentünk, addigra meg elmúltak a fájások :wink: a kórházban sem volt, de a dokim benn tartott, mert már ki voltam tágulva egy kicsit. Kérdezte, hogy inditsuk e, de én nem akartam, majd jön a kiscsaj ha akar, így ő hazament, István elvitte Bubót a nagyszülőkhöz, megnyugodtam, hogy jó helyen van a gyerek is és én is, és a várakozásban újramegindultak a fájások, aztán meglett Lili. Úgyhogy sztem nálam is pszihésen álltak le a dolgok... :wink: van ilyen. :D
1liter kávééé? Ejha, nem semmi. Két hét fejfájás, brrr :(
Ó, nekem is volt egy "maci" szobatársam, egyszerűen nem lehetett tőle aludni, úgy horkolt :wink: :?
Fogorvos: hű én most csináltattam meg az összeset, itt volt éren a doctop, baromi jó, csak bezárták :cry: előtte többnél is jártam, de katasztrófálisak voltak...

Mimi, de édes a fiad! Gondolom jó dumája van neki is! :lol: Tegnap Bubó azt mondja nekem: anyuci kérek szalonnás cukrot.... :lol: :lol: (szaloncukor)
sylph

Szilvi,szalonnás cukor :lol: :lol:
Ez jó.
A Szabi ki ment játszani.Megyek ki meg lesni.Mászi fel a Bella hátára,és hajtogatja mind sikejül :lol: Közben jó nagyokat nyőg.
A bolond kutyája,meg áll mereven és hagyja ,hogy a Szabi lovagoljon a hátán.

mimi12

Sziasztok!

Sylph
Az érzéstelenítés nálam is csak végszükség lett volna. Olyan sok rémsztorit hallottam a szülésről és fogalmam sem volt, hogy mi vár rám, így gondoltam legyen talomban. A burokrepesztésig nekem sem volt vészes és utána nálam is nagyon gyorsan kibújt Milu.

Andi
A Régió játékboltot én is nagyon szeretem, nagyon jó dolgokat lehet kapni. Olyan játékokat, amikkel régen mi is játszottunk. A múltkor voltam könyvesboltban és nézegettem a gyerekkönyveket (most már nekem is van babóm :-)) és ugyanazok a könyvek vannak új kiadásban, amiket régen én is szerettem. Gyorsan vettem is Milunak kettőt, igaz még nem értékeli, de hamarosan.... :D
Gönczi Kata volt a szülésznőm, én nagyon szerettem egy végtelenül kedven csajszi. A tiéd?
A frontokra Milán is érzékeny. Meg ha mozgalmas volt a nap, akkor sokkal rosszabbul alszik este, mint amikor a megszokott napirendje szerint zajlott. Olyankor már biztos "túl" fáradt.

Orsi
A II-es Klinikán most is ugyanazok az állapotok vannak. :lol: :lol: 5-en voltunk egy szobában, vagy tizenezerért/nap mehetsz egyágyasba. A szülőszobák viszont nagyon szépek, most újították fel őket. De ott nem túl sokat voltam. :lol:

Mimi
Bocsi, de tényleg nem olvastam vissza az oldalakat. Csak jöttem és becsöppentem közétek. :lol: Nagyon aranyosak ezek a beszólások, már én is várom, hogy enyém is beszéljen.

Sylph
Szalonnás cukor :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
gabusz

Orsi,
Itt a lakótelepen a 3-as épületben is van fogorvos, én náluk voltam amikor még terhes voltam. A számuk 23/363-825 . Jól laksz a sima túróval?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Orsi túrógombócot eszik :lol: :lol:
Tudod,ezt agyilag kell eldönteni.Egy tál salátára is mondhatjuk azt,hogy eszünk egy jó nagy adag kiadós hamburgert :lol: :lol:

mimi12

Szóval átjöttekek a 92-es oldalra, 91-nél elmentem aludni és 92-nél ébredtem! :D
Mimi!
Jaaaaaaaaaaaaaaj, Szabi de édes lehetett ahogy kutyagol! :D

Gabi! Régi játékokról: anyósomtól kaptam mikura a nagyok valami társasjátékot(ki nevet a végén) de az baromi unalmas(főleg nekem, mert én csak 1-es, 2-es, 3-ast tudok csak dobni a kockával! :roll: És eszembe jutott a Gazdálkodj okosan társasjáték! Az de jóóóóóó volt!Tutira fogok venni! :D :D :D
Klinika: na úgy volt 2003-ban már én is az újban szülök, de vmiért csúszott az átadás, bár aludtam szülés közben!
Jaaaaaaaaaaaaaaj bakker!Most ugrott be! :D :D :D :D :D
Az hagyján hogy hóóót igénytelen volt az épület és a szobák, de képzeljétek 1 napra elment a víz! Gondolhatjátok milyen jól esett, hogy nem lehetett mosakodni szülés után 3 nappal!ÁÁÁÁÁÁÁ, a rokonok hatalmas kannákban hozták a vizet! :?
De ezeket így útólag már murisnak találja az ember! :D

Andika! köszi a telcsiszámot, most hogy van szám, elmúlt a fog érzésem! :roll: (jó lesz ez később) Ez egy magánpraxis? Nő, férfi?
Manó mint mondott ma Böbenénitről???? Bálint teljesen fel volt dobva!!!!! Volt foglalkozás, volt énektanulás, volt meseolvasás és nem csak asztalnál játszhattak! :D :D :D Jeje-jeeeeeeeeeee!

Sylph! Szalonnás cukor! :D :D :D :D Elképzeltem, ahogy mézesnegrókat vékony baconszalonnába gönygyölünk és szép papírba csomagoljuk és mehet fel a fára! :D

Andi! Most jut eszembe, ehettem volna ma túrós tésztát, tészta és tejföl és finom pirított baconszalonna nélkül! :D

Mimi! Rátapintottál a lényegre!Egy tál salátánál én arra gondolok, hogy egy szééép nagy tehén vagyok és kóró után finom puha levelű salátát eszem!Nyam-nyam. :D :D :D
Amúgy a mértékletesen a hansúly!Ha pl csokit eszem, mindig odafigyelek, hogy nehogy egy táblánál többet egyek! :wink: :D :D :D

Ma annyira unalmas napom volt, hogy inkább elfvaroztam anyósomat minden felé!Szent István utcába képkeretezőhöz, ott láttam valami hatalmas csarnokot építenek, mi lehet az?????

Aztán át a Riminyákiba, aztán postás telep! Ezt akarta a mai zimában gyalog megtenni! :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztán még központban posta és úgy Bubuért.
Lányok emlékeztek tavaly a stop shop-ban a C&A előtt volt kis betlehem!Sok pici állat és lehetett simizni! De jóóóóóóóóó lenne idén is! Én most kezdem érezni, hogy mindjárt itt van a karácsony! Van egy Jewel karácsonyi cd-m, be is rakom hamar! :D
Jövőhéten pénteken meg már megyünk is Kehidára!

Na bocsi, megint túl örömködősre vettem a figurát! :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?