Sziasztok
Törpiri: van még homokzsák...ez nem változott.
Lányod van vagy fiad? A nagy? Jó nagy lesz a korkülönbség! Várja már a tesót?
Nicolca: Nagyon aranyos a kisfiad.
Békefiné: Szerintem tényleg az a legjobb megoldás, ha délutánonként jársz be, vagy koraeste. Én mindig úgy jártam, sőőőt most is úgy fogok menni rákszűrésre, mert ha 3 gyerekkel beállítanék, szerintem szétszednék a várót délelőtt, és inkább mindenki előreengedne, csak húúúúzzak haza
Na jó...nem ilyen rosszak, csak elég kicsik és ők nem tudnak ennyit várni.
Amúgy Én részben ezeknek a felesleges várakozásoknak az elkerüléséért választottam szülésznőt.
Mikor bármi problémám volt hívtam őt, mondta az időpontot, vagy azt hogy mikor lesz bent ő, vagy a doki, és süvítettem be hozzá. Néha így is várni kellett, de az max fél óra volt. NEM MINDEGY.
Főleg mikor a harmadik terhességnél ott ült velem egy 4 éves és egy 1,5 éves is, mert nem tudtam őket hova lepasszolni, főleg hogy 25 kilométerre lakunk a Bajcsytól.
Persze előfordult olyan is, hogy 3kor elindultam itthonról a 2 gyerekkel januárba 7hónapos terhesen sárgabusszal meg bkv-val, 5,30ra be is értem, 6ra voltam berendelve, és jön a Mosonyi, hogy haza kéne menni, mert ma már nem kerül rám a sor....
Mondtam neki, hogy bizti, hogy nem megyek, inkább kivárom míg végez, mert Én mégegyszer nem bírok bejönni babakocsit cipelni a buszra fel, ahol végig lökdösnek és végig állom az utat.
Így kivártuk... és behívott, pedig már ő is túlórázott!!
Itatással kapcsolatban úgy tartják, hogy ha nyári a baba akkor a nagy meleg miatt jó a pótlás, de ilyenkor nem szokták javasolni.
Persze ez tényleg Anyukafüggő...
Azt is mondják a kórházba, hogy itasd a cukros vízzel, mert akkor jobban ürül, így gyorsabban "gyógyul" a sárgaságból.
De épp tegnap találtam egy cikket amibe azt írják, hogy teljesen felesleges, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Az Én tapasztalatom az, hogy mindegy hogy mivel eteted-itatod, csak jusson a gyerekbe kaja, és ne hagyjátok aludni.
Hajrá Zsuzsi...ez már a célegyenes...kiváncsi leszek mikor érkezik?
A magzatvízre figyeljetek, nehogy zavarosodjon...bár a Mosonyi igen alapos, nincs vész!!:D
Szép napot Mindenkinek
Bea