Új privát üzeneted érkezett!

Bocs kicsit sok volt az én lányomból- hiába azt anyai szív :):):)

LÁNYOK JÓ VOLT VELETEK!

Kép
andkata

timi!
Én már pénteken postáztam!

d.dodó

akata!
De jók a képek! Látom Adél már a kézfogásnál tart Zsoltival! :)

d.dodó

Tami!
A szilvalé nekünk is nagy kedvenc.

Dodó!
Feltennéd a kürtös kalács receptjét a receptesbe. Nem találtam ott.

Mav!

Imádom a srácaidat!

VKatus!

Gyógysimi az oltásra!

Bocsi :oops: azt hittem egy kis tuningolt tej nem árthat. :oops:

Nagyon jó képek! Látom Adél már randizik Zsolesszal! :wink:

Ajándék
Én jövő hétfőn v kedden adom fel, mert 20án hazamegyünk anyukámékhoz és szeretném tudni h örülnek-e majd az ajándéknak.

Tehát aki tőlem kapja (kedves és aranyos), az lsz. bontsa fel amikor megkapja. :wink:
20150601134430

jaj nekünk is olyan konyhabútorunk van 8)

Kép

Kép
timi1982

egyébként meg irigy irig yirigy!!!

milyen jó is a talisoknak!!!!

szuper képek

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
n hhhhhhhhhhhhhzziulkuzioléic

Kép

Kép
timi1982

Lacusomnak ki van pirosodva az orcája. Annyira meleg nincs a lakásban, a hője is normális.

Mitől lehet ez?
20150601134430

Akata!
Taliképek szuperok :D
Látom, te nem kínoztál pizzásképpel, se gyümölcssalissal :wink: (Tényleg, annak a receptjét feldobhatnád a receptesbe, hamár olyan messze földön híres :lol: )

Lányok, én az előbb nem ismertem magamra. Egy hisztis p...a voltam :oops: Csabi ma egész nap fetrengve, sírva aludt el, ébren sem volt neki jó, fogzik + náthás. Én meg írtó fáradt vagyok a hónapok óta nem alvástól. Na, ez nem mentség, de a lényeg hogy Lilu földön heverő társasjátékába akkorát rúgtam, hogy még ha rá gondolok is, a föld alá szeretnék süllyedni :oops: De milyen érdekes, utána bőgtem 5 percig, és most már tök jó a kedvem. Ha éjszakázunk is, hát éjszakázunk. Lesz ez még így se :wink:

Jó éjt!

Véda
Vendég

Jó estét!

Csak egy percre ugrottam be.

Most 3 perce teljesen lefosott a lányom. Meztelen volt, játzsottunk, felemeltem magam fölé a levegőbe és zsupssz...mint a gólyafos..
jutott mindenhova :P :twisted: :P :twisted:

Jók a taliképek
Vendég

Most meg Apa levágta a jó kis pánkséróját :P

Már csak fölül volt neki, de a szemébe lógott, azt vágta le, de én úgy sajnálom

Finom volt a pizza?

Tamara!
Mi a terv csütörtökre?
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok, de most megyek zuhanyozni:)

Holnapig jó alvást mindenkinek!!!
Vendég

Kata: jok a kepek! Adelbol sosem sok:) Foleg mikor ilyen meghitt pillanatokat latunk!
Orulok hogy jo volt!

Veda: ugyan mar neha kitor az emberbol a rosszabbik enje, meg minidg jobb mig a jatekot rugdosod mintha mashogy vezetned le a feszultseged.
Neha en is sajnalom hogy nincs ajtonk amit becsaphatnek, max a wc ajto.

Orsi: huha! Mekkra szerencsed lesz. Oszinten tudom te nem igy elted meg, de igen mokas lehetett.
Terv? Meg nincs? Legyen?10tol jo nekunk.
de nem akarom Anna napjat felboritani , mert a mai delelotti angyal vagyok, de semmit nem alszok temanak nagyon megszivtam a levet. Egesz nap aludt 1 orat, es egesz delutan semmi sem volt jo :twisted:
szoval inkabb haznal mint seta es vasarlas, meg beules...johettek hozzank ha van kedvetek!
Vendég

Sziasztok!
Én is csak kutyafuttában vagyok, nemrég értem haza a szülőiről.
Sűrű napom volt :lol: Zsolti tök jól elvolt az apjával, meg is fürödtek, mire hazaértem!

Képek később, nem ígérem, hogy ma este!

Andi!!! :) Várunk!

Kata, isteni a gyümölcssali!

Viki, az arca simán lehet piros a fogától!

Evelin, légyszi írd le annak a fogzáskönnyítőnek a nevét!

Kép
Kép
patr

[quote="patr"]
írta:
patrViki, az arca simán lehet piros a fogától!

Komolyan? Köszi köszi!
20150601134430

lányok!

jön a fogunk :D :D megnéztük most pancsi közben és van egy pici lyukacskánk az inyünkön.
de ha tényleg a fogunk, akkor én el se hiszem... nem nyűgi miatta. legalábbis nem jobban mint máskor szokott nagy néha nyűgni.
viszont a hajnali 2 órai kelések szerintem ezért vannak.
de ezt leszámítva semmi extra. még jó hogy most vettem borostyánláncot 8)

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:24-kor.
Vendég

Vendég

tanulokutya:http://www.vatera.hu/fisher_price_tanulo_kutyus_108584785.html
Vendég

"nagyobb" gyerekeknek karacsonyi ajandek otlet:http://www.vatera.hu/ujjfesto_keszlet_25_darabos_utolso_110643647.html
Vendég

Viki: meg egy csigu:http://www.vatera.hu/fisher_price_formaberako_csiga_111009214.html
Vendég

Sziasztok,

gyorsan a képeket feldobom aztán majd próbálok visszaolvasni!
Patr: még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget és lányok nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök hogy személyesen is megismerhettelek benneteket!

Kép Kép Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228764389.1857.jpg[/img] Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
mancsi76

Na, hát nem tudom hogy alakul az este....fürci után odaadtam Lizynek a tápot 150-et csináltam....szívta-szívta, ó mondom biztos mindjárt el is fogy...szegényke 20-at tudott kiszívni, mire rájöttem, hogy tul kicsi a luk ahhoz képest, hogy ez egy sűrűbb valami. Nincs itthon nagyobb lukú, igy apa nekiállt nagyobbra csinálni, és addig kapott cicit. Aztán visszakapta az üveget, de mire 20-at szívott (pedig már könnyen jött) el is aludt! :shock: Még jó hogy előtte tejpépet elég sokat evett ma! Nem baj, ha megébred, akkor tápit kap első körben!
Szerintem az oltás miatt is fáradtabb. Délután is 1,5 órát aludt!

Én meg most giroszt csinálok! 8)

d.dodó

az a csiga az tök jó. nekünk is van olyan. habár mi még nem játszunk vele 8)

Kép

Kép
timi1982

ohh micsoda fotók! imádnivalók

dodó! később majd megeszi.tudom, az már nem olyan, mert éjszaka lesz. de hát pihenjen is oltás után. jót tesz a nagy izgalmakra a pihi. :D

multkor nekünk is uzsgyi volt... apája mehetett mam X cumit venni a tejpéphez. azt hittem a kanál a gondja (persze gyümölcsöt abból eszik...). de aztán nem az volt, hanem az íz.. blááá azóta se gyerebe neki a cumisüvegből sem. a natúr, persze az ízesített az más... azt nyeli mint kacsa a nokeszt :D

Kép

Kép
timi1982

és mééég

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
mancsi76

enyém törpe is alszik. kivi vagyok mikr fog kelni... remélem nem 2-kor meg 5-kor... az 5-tel kiegyezek mert régen is igy kelt, de a 2 az már nem!tök fáradt vagyok mostanában...

Kép

Kép
timi1982

jaj nyusziapu kedvenc csaja... már meg is mutattam neki... 8) 8) teljesen el van tőle ájulva :Dnah jó én meg zsoltitól meg zsömitől. (ugye az zsömi??? :oops: )

Kép

Kép
timi1982

Márti, mi is nagyon örülünk!

Igazán beleillesz a csapatba!!! Hát még Zsömi ( aki majdnem kúszik, képzeljétek!)

Kép
andkata

Tami: nálam vannak a ruhák! Vmikor megbeszéljük és elviszem jó?

Orsi: ez nagyon tuti lehetett :lol: :lol:

Kép
mancsi76

Adél lenne nyusziapu kedvenc csaja??? :oops: :D :shock:

Kép
andkata

Timi: igen Zsömi :)

Kata: aranyos vagy :oops:

ma egész nap alig evett Zsömi de estére azért beonyomta a 210ml-t
Adél annyira cuki volt!! nagyon jó napja volt! a pasik körülötte forogtak :)

Kép
mancsi76

Anna is szerencsere alomra hajtotta fejet. Ahhozkepest mennyire ki volt mar keszulve a fardsagtol, furdesre feleledt, es az oltozes sem volt olyan gazos, pedig egyedul vagyok, es minidg Aleko szokta szorakoztatni,mert utal oltozni, de most egyszerre indianoztam es oltoztettem, szivtam az orrat, kentem a fogat, a feneket....multifunkiconalis vagyok:)
Es ez egesz heten igy lesz, delutano s a ferjem, penteken meg legenybucsuba megy videkre.
Anna sem evett tul sokat, mikor faradt ahhoz sincs ereje, de o ettol fuggetlenul nem kel elobb 3 elott mar sosem ebred, max felsir a foga miatt.

nagyon jok a kepek! Patti szep a lakasotok! Latom sutike os volt(meg igy keprol is nagy a kisertes :? , pedig szerencsere nincs itthon edesseg!).

Dori miert nem higitottal a tapon? Teszem azt 120 vizhez nem 4 kanal tapot teszel csak 3mat.
En is alt 10 mlvel tobbet teszek mint az eloirt mennyiseg ahhoz a kanalszamhoz amivel csinalom. Nem szereti surun.
Aventbol itatod?
Vendég

Szép estét!

Képek nagyon jók! :D
Tali irigy-irigy! :roll:

Hát ez a karácsonyi angyalkás történet nagyon jó! :lol:

Na az én intelligens sütim elég IQ Light lett. :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

viki!
Kürtös kalit a blogos oldalunkon lévő sütis néni sütödéje (kike tesója) oldaláról csináltam! Édes kelt tésztáknál van.

d.dodó

igen ő az egyik. a másik meg a dóri. teljesen oda van értük :oops:

jaj jó hogy szólsz kriszta. mutatom is az angyalkásat apának :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok
Talis képek nagyon jók, babák tünemények! Látom bimbózik a kapcsolat! :wink:

Kép
dittke

Mancsi: rendicsek!

Kata: koszonom igy latatlanban is!

Nalunk is a ket legmenobb csaj Adel es Dora, pedig nem is fius apuka, bar gondolom igy meg olyan szemmel nezi ki az aki megkozeliti az o lanyanak a gyonyoruseget- ezt ne ertsetek felre Katak, gyonyoruek a lanyaitok, csak Aleko nagyon olyan hogy az o gyereke a leggyonyorubb- igaz most hogy Mikulas volt a legtobb kisgyerekre aki odament hozza, hogy olyan gyonyoru volt, kis angyal, stb...( eg yeve ra sem nezett a gyerekekre, csak ha en szoltam neki, hogy nezd milyen aranyos, stb)
Vendég

Mary!
Délután először csak egy kis dobozos elkészített tápit vettem (nálunk lehet minden élelmiszer boltban....olyan dobozban mint a szívószálas üdítő) abból melegítettem 50-et. És mivel láttam hogy issza, így vettem porban is. Azon az adagolás ugy van irva, hogy 200ml vízhez 4 kanálka. Én 100 vízhez raktam 2 kanállal, és hozzáöntöttem 50-et a készből!

kriszta!
Mitől lett IQ light a sütid?

d.dodó

sziasztok lányok, itt is néhány kép a mai napról:
Kép kiskezitcsókolom Kép Kép bucc Kép Kép Kép forever love Kép Kép Kép bruhaha

és Patri, köszi, hogy kupit csinálhattunk nálatok, gondolj ránk mosogatás közben :wink:
ja, és az ülés concord ultimax. szerintem kasa. http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Vendég

Köszi Andi!
Örülök, hogy Téged is láthattunk!

Evelinről és Eliotról csúcs ez a kép!!!

Kép
andkata

Mary!
Az AVENT-es cumit amugy kezdetektől fogva utálja. NUK-ot használunk!

d.dodó

köszi :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lányok! Gyertek máskor is kupit csinálni!!!
Egyébként miután elmentetek nem is volt akkora kupi!! Elvittétek a kupit magatokkal! :lol:
És a pizzás dobozokat nem kell mosogatni! :lol:

Kép
Kép
patr

ááá nem ájult el nyusziapu... áááá.... dehogy!

evelin! micsoda jó kép ez rólatok! hmmm... a hangulat a tetőfokára hágott! :)

Kép

Kép
timi1982

ahha Patti, te teljesen elorelato voltal ezzel a pizza dologgal:) de ez tetszik! :wink:

Tenyleg nagyon jo a kep Evelynkerol.

NA en megyek alukalni.
Igaz az eredeti tervem az volt hogy igy hogy estenkent nincs itthon Aleko tornazok miutan Anna alszik,de ug yerzem magam mint akit kimostak.
Vendég

Bogolya, te meg gyere gyakrabban!
Ilyen jó gyerek mellett, neked igazán lehetne időd ránk! :lol:

Timi, igen, elég jó volt a hangulat! :lol: Csak asztalon nem táncoltunk!(mert az tele volt pizzával)

Kép
Kép
patr

meg yannyit: Zsoltinak nagyon szupi kockai vannak!
Vendég

Ugye, Tami? :lol:
És még ráadásul szeretem is!

Kép
Kép
patr

A folfdon igen? ( tancoltatok?)
Vendég

en is szeretem, de nagyonnnnnnnnnnnnn( de csinalni is szeretek)
Vendég

Nem táncoltunk! :D
De csak mert nem volt hely :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?