Sziasztok!
Nekünk az egész hét a Mikulás jegyében telt. Voltunk kétszer Miki ünnepségen, meg az uncsitesóknál. Szóval volt nagy öröm.
Köszi az öcsikéhez a gratokat. Holnap megnézzük őt megint, mert megyek dokihoz.
Euo: hatalmas grat nektek! Dokihoz mikor mész?
Fogzás miatt részvétem…
Judi: nektek is most már hangos hurrááá!!! És gratulálok! A kis 4 mm-s babóhoz!
Ranita: hogy vagy? Milyen volt a Mikiünnep?
Teri: köszi a szemészetes infót! Szuper, hogy egyenlőre nincs semmi baja Petra szemének!
Nita: szép az eredményed! Reméljük karira baba lesz a pocidba!
Enci: voltál cukorterhelésen? Eredmény?
Luli: szuper, hogy jó lett apa második eredménye. Legalább ebből a szempontból megnyugodhattok. Most mi a következő lépés? Neked mi lesz a miómával végül?
Mennek a drukkok neked, reméljük piri elkerül!
Edi: nevünk az még nincs. Szerintem soká lesz, ahogy magunkat ismerjük.
Vernike: 4D-re a 18-20 hét körül érdemes elmenni először. Ekkor rendesen meg tudják nézni a belső szerveket is! És kiderülhet a neme is, ha a baba is úgy akarja
A védőnő nem fog megenni.
Vigyél pisit magaddal, mert az enyém mindig kér. Meg vérnyomit, súlyt fog mérni, meg kiállítja a kiskönyved amibe beírja az összes adatodat. Nekem szívhangot csak az utolsó hetekben nézet a kis kütyüjével. Azt nem tudom ilyenkor már meg tudja-e nézni, de ha esetleg nem találja meg majd a szívhangot nehogy betoj!!!!!!!
Irdab: igen én kispasit akartam, apa meg kiscsajt. Én nyertem, de egyébként felőlem a kiscsaj is jöhetett volna. Őt is imádtam volna.
A székrekedés engem is utolért. Én még nem próbáltam semmit rá, de a kamillatea jól hangzik. Rókakoma kerülget???
Jucc, Loulou, Bea mizu veletek? Tesztelés????
Princzike, Pruci nektek is megy a drukk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisvirág_30 2008.12.08 20:07-kor.