Szia Heni!
Nagyon köszönjük!
Igazából az én ötletem volt, mivel április 2-án születtem, Áron névnapján...
Ráadásul mi is kettős vezetéknevet adunk a gyerekeinknek, így egy hosszú keresztnév már egyenesen a gyerek megrontása lett volna! Nekünk a lánynevünk is megvolt: Emma. De most megmarad talomba. Egyébként érdekes, hogy a névvel kapcsolatban nem bizonytalanodtunk el tegnap sem. Féletm tőle egy kicsit, hogy miután konkrét lesz, már nem fog tetszeni. De még mindig mindkettőnknek igen, és azóta Áronnak szólongatjul.
Az Ármin a férjem második neve...nekem mindig olyan furcsa volt, mert valahogy annyira nem illik hozzá..
De azt megértem, hogy nem akarod, hogy ugyanaz legyen a gyerek neve, mint egy barátnődé.
Mikor mentek legközelebb 4D-re? Remélem akkor már neked is látni fogják. Nekem azt mondta a nőci, hogy az egész egy türelemjáték...hál istennek a fél óránkba belefért!
Puszedli, szép név a Boglárka! Nekem is nagyon tetszik, megértem Heni döntését. De nekem jobban tetszik szépen egyben a név, mint becézve...monjuk az biztos, hogy minden babát becéznek.
Egyébként Heni a Baltazárt nálunk is komolyan gondota a férjem, de mondtam, hogy szó sem lehet róla. Egy rosszcsont kisfiúnak aranyos...de az élete nagyobb részét felnőttként éli.
Puszedli egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom, mint kereskedelmi asszisztens, de jelenleg nincs túl sok munkám. Ráadásul ma tanulni akartam, és otthon felejtettem. Holnapra már hozom!
Képzeljétek, ma munka után megyünk Apámhoz bejelenteni Áront!
Volt egy kis nézeteltérésünk még nyáron, és azóta nem igazán beszéltünk. Most én léptem...de 2 hétig nem ért rá...(no comment) Szóval most összehoztuk, és megyek fel. Az eredeti terv az volt, hogy Viktorral felmegyünk, elmondjuk egy kis bájcsevej és megyünk haza, de időközben kiderült, hogy dolgoznia kell mennie 6-ra, és ezért csak feldob, beszalad, elmondjuk és én maradok.
Remélem nem kerül szóba a konfliktusunk, mert én nem vagyok hajlandó nekiállni veszekedni 4 hónaposan. Akkor kalap, kabát és viszlát.
Szóval remélem ledöbben a hírtől és aztán majd elbájcsevegünk...
Képzeljétek Anyukám ma turizott egy kiskabátot. 9-12 hónapos korra. Állítólag szuper aranyos. Meg talált egy rugdalózót is..szóval gyűlik a gyerekruha.
Holnap reggel megyek a védőnőhöz. Remélem korán végzek, és utána be tudok menni a közeli babaturiba.
Hülyén hangzik, hogy turi - turi hátán, de itt tök jókat lehet kifogni, a boltban pedig az utolsó pillantaban is tudok majd vásárolni!
Bocsi, megint szómenésem volt...de tényleg semmi más dolgom!