Új privát üzeneted érkezett!

Sztem ez az "igazi" 4 hós!
Kép
Lehet, múltkor rosszat küldtem el... :oops:
Ha esetleg még lehetne cserélni, megköszönöm!

Véda
Vendég

Milyen szép laptető! :D
20150601134430

Szia Mav! Huhh, ezen még nekem is gondolkodnom kell...
Mi a helyzet Apával?????
Vendég

Vikikém!
Köszönjük! :D
Azért néz tudálékosan, mert berregő kisautó nézésbe fogott, és én ezt zavartam meg :lol:
Kérek Csabiciért cserébe fotót Lacinkóról!

Szly!
Még egyszer köszi a képcserét!
Jázminról és huncut Roliról is kérünk képet ám!

Véda
Vendég

Véda! Oké! Elmentettem és ha több módosítani való lesz, megcsinálom, aztán küldöm Andinak!

Kép
szly27

Mav!
Lehetek kíváncsi?
Ki az a festő?...

Véda
Vendég

Képet most nem tudok felrakni, mert apósom elvitte a gépet!

Kép
szly27

Mav! Segíteni nem tudok ajándék ügyben! Azért azt jó lenne tudni, hogy szobafestő, vagy művész? Mert nem mindegy. De egyébként a legnehezebb kitalálni az ajándékot. Sosem voltam jó benne!

Kép
szly27

Most nincs új kép, de ha felébred, akkor csinálok ;)
20150601134430

Veda! Apa is festo. Szobafesto.
De nem neki kell.
Egy baratom pasijanak
Vendég

Baratnom :oops:

A helyzet valtozatlan sajna :cry:
Kedvesseg nuku,telin beszelunk,de nincs tulzottan letorve,sot.

ANDI!!!!
Kedves sorstarsam,el ne merj tunni.
Szuksegem van Rad!!!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ne olvastam vissza-majd ha bírok,megteszem.

Táblit láttam,nagyon jó.
Listát megkaptam-köszi.

Kicsit aluszkáltam,idejét sem tudom mikor allhattam utoljára egy picit.

hát,ha ma összesen 6 deci teát megittam,akkor sokat mondok :oops: majd azért lesz ez jobb is.

Kristi még mindig alszik-ezen a héten itthon lesz,ami annyit jelent hogy nem igazán fogok tudni pihenni,csak amikor alszik.Pedig ha pihizek biztos hamarabb átvészelem.
Megyek vissza feküdni,amíg még lehet.

Kép
Kép
Kép
kike

Mav - hát, sajnálom hogy nem javul a helyzet! Ha van új képet a kisfickókról, azt azért nem bánjuk!! :wink:
Vendég

Na jó, azt hiszem lépek, ma már eleget csacsogtam! :lol: További szép napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Wera!
Nekem nem jött telós lista.

Véda
Vendég

Dóri!
Átdobtam!
20150601134430

sziasztok!
Megjöttünk, mindjárt irok adatokat!

szly!
ÉLn küldtem 4 hós képet a tábliba priviben :( nem kaptad meg?

d.dodó

Wera: köszi a listát!!!

Szly: nagyon köszi a táblit!!!

ANDI: CSATLAKOZOM MAV.-KOZ! EL NE TŰNJ! NEKEM IS SZÜKSÉGEM VAN RÁD!

Mav.: én is sajnálom apát ls nagy kitartást neked! Kár, hogy nem vagyok közelebb meglátogatnálk! Ja és téged is Andi!

Dóri: nagyon szépekvagytok!!! Csabici olyan cuki!!! Gratula Lilu türelméhez!

Marcsi: ti is nagyon szépségesek vagytok! nagyon szép lényaid vannak!!!

Tamara: Anna hogy van? Megvan még az a fülsiketítő hangja? :wink: :lol:
Tudtál egyeztetni a csajjal?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó! Nem kaptam meg! Küldd át ás benne lesz!

Kép
szly27

Naszóval! Doki most mégsem vitsgálta...majd 6 hósan. De szurit kapott, és egy hangja sem volt. 5 hós adat 5490g 63,5cm. De azt mondta még mindig nem elég a hízás. 390g-ot hízott egy egész hónap alatt. Azt mondta a zöldségéhez egy pár csepp olajat tegyek és mondott egy másik féle tápszert, mert mondtam amit multkor írt, azt nem issza!

d.dodó

Dóri!
Lefejt tejcsibe nem próbáltál még tápit tenni?
20150601134430

Titikém!
Hogy vagytok? Fúkák? Mikor mész tarkóredő mérésre? Gratula a 12. héthez!
20150601134430

viki!
nem, ugy még nem próbáltam! De lehet kipróbálom!

d.dodó

Dori: NAti is kb ilyen sulyu, igaz asszem egy honappal kisebb, de nem gaz, ilyen alkat es kesz. Latom a dokinak a tap a vesszoparipaja:(

Veda: nagyon csini voltal, es orulok hogy ennyire jol sikerult! A kajat kicsit irigylem en mostanabn eleg lusta haziasszony vagyok fozes teren.

Talisok: milyen a pizza?

En nem vagyok beteg!!!!!!!!!!!!!Legalabbis en ezt nem veszem annak! Ki tudok menni az utcara, talpon vagyok, stb....en oszinten meg orulok is ennek, hogy surun jarok a wc-re hatha lemegy par kilo :lol:

Kike: neked jobbulast!Jo hogy pihiztel.

Tita: hogy s mint? MIlyen a teleles? Fiuk? Levi alszik mostansag? LAnc bejon?
Pihentel?
ANna sikkangat ezerrrel, most hogy Bondival az ikeaban ettunk ott is eloadta magat, hiaba moindom neki hazon kivul nem illik:)

Szly: kuldok en is 4 hos kepet es adatot, mert az eddig elmaradt.
Pedig mar csak 2 het es 5 honapos lesz :oops:

Wera: ma nem alkotott Nori? Mi is lejebb raktuk a jarokat tegnap mert felek hogy a hintazassal kiloki magat, de igy meg olyan furcs alig latom ot csak ha felallok.

Most szenved a draga mert beraktam aludni ugyanis delelott az 1 ora heleyett 20 percet aludt, erre 2kor elaludt es ugyancsak 20 percet aludt :twisted: En meg fogtam es betettem az agyaba, hat nem ug ynez ki mint aki el akar aludni....
Vendég

Mary!
Már a Kata is mondta, hogy olyan furcsa, hogy ezeknek van egy fejlődési görbe, és ha nem aszerint nől a gyerek, akkor már itt hepajoznak :evil: . Azt nem igaz nem veszik figyelembe, hogy Ati is alacsony, én is. És mondtam is neki, hogy mit akar, mikor tavaly még 44 kilo voltam én magam is.
Viktor is azt mondta, hogy mikor megmondta mennyit kéne híznia hetente egy gyereknek, hogy ő nem disznót akar nevelni!

d.dodó

És az a bosszantó, hogy a gyerek szemre láthatóan nincs rossz bőrben, még a térde is hurkás, vidám, kiegyensúlyozott, de szerintem ha januárban megint nem hízik annyit amennyit kéne neki a görbe szerint, szerintem elküld kivizsgálásra megint. És az annyira, de annyira nem hiányzik nekem, hogy megint egy napot a korházban töltsek!

d.dodó

Vik: csütörtökön voltam és 1,2 mm és az orrocskája is nagyon szépen lászik, amit ilyenkor néznek még! Tettem fel képet csütörtökön amikor megjöttem a dokitól.
Levi szokás szerint nem eszik. Viszont ma éjjel egész jó volt 3-kor ébredt evett és visszaaludt 6-ig akkor próbált visszaaludni, de már nem sikerült és olivér is elkezdett nyüzsizni. Apám elvitte őket fél7-7 körül, de nem sokat tudtam utánna aludni, mert hallottam, hogy levi sír és meg kellett etetnem. Sajna etetni csak én tudom (meg a Tamara :wink: :lol: )

Olivér alig akar délután audni, de ha nem alsik akkor meg nagyon hamar álmos lesz és csak nyüglődik. Még mindig próbálkozik a cumival, de már nem olyan vészes. Olyan lelkifurdalásom van....

Tegnapvoltam apám volt feleségénél és végre megismertem a 3 legkisebb tesómat. a húgom teljesen odáig volt értünk, főleg levit húzta vonta egész nap. :lol:
Annyira örül nekünk, hogy pénteken jön hozzánk hétvégére. Tamás még nem is tudja. :oops: :shock: :lol:

A telcsim lemerült, töltöm nincs és úgy idegesít.....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita: milyen tipusu telo? nincs senkinek a kornyeken olyan toltoje?
Vendég

Titi!
Emlékszem a képre, csak én vmiért 12. betöltött héthez kötöttem az agyammal a tarkóredőmérést.
20150601134430

talaltam valamit ami Annanak nagyon bejon: szilva!
En meg nem lattam ot igy kanallal enni:) Olyan edes volt csak ugy cuppogott neki!
Tok jo, eddig igazabol seeminek nem orult ennyire amit kanallal adtam mint ennek.
Ja es az eves gondok ugy tunik rendezodtek, mostanaban majdnem minden evesnel lemegy 160:)
Vendég

Mary!
A szilvát hogy adod neki? Nálunk olyan babyétel van, hogy aszaltszilva-alma, és azt nagyon szereti Lizy.

d.dodó

Kép
Vendég

sima kecskemeti szilva

meg mindig nem bir elaludni :twisted: :evil:
pedig mar ehes sem lehet!
Vendég

Na. Lizy meg 3-kor evett, mikor hazajöttünk (cicizett), de nagyon nyugtalan volt mindvégig. Most csináltam 50-et ebből az uj tápból. És láss csodát, lecsúszott mind az 50. Lehet tényleg sok a tejem, de nem tápláló? Mondjuk a lényeg, hogy kap anyatejet is, hogy ne betegedjen le hamar, de ha az az ára annak hogy nyugodtabb legyen, és többet aludjon, hogy kipótlom, hát akkor ez van...nem bánom! Leginkább a vacsis szopi után fogom megpróbálni mindig ezt a tápot, hátha jobban alszunk éjjel!

d.dodó

mav!
nagyon édesek a képek! Főleg az a kép tetszik, amelyiken az ajándékukat fogják!

d.dodó

Sziasztok!

Werus nekem se jött telós lista, de lehet hogy akkor te nem is kaptad meg az én számom? Mikor írtad hogy nem kaptad meg, elküldtem mégegyszer. Mégse ért oda? Megpróbáljam mégegyszer elküldeni?

Mav hú én se tudom mit vehetnél neki. Ajádékok terén tök hülye vagyok. Látom ti is vettetek olyan bébizongorát! Fiúknak tetszik? Vivi írtóan elvan vele.

Kép
linda24

valakit nem erdekel:1 ora mulva leja es meg mindig 1 fton van( bar nem tudom van e minimal ar):http://teszvesz.hu/item496797199_szuperkonnyu_brevi_grillo_babakocsi.html
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:25-kor.
Vendég

Tita:http://teszvesz.hu/item499108172_equipbaby_testverkocsi.html

ja a csaj meg mindig nem jelentkezett!
Vendég

ez is tita, bar lanyos:http://teszvesz.hu/item501353158_uj_iker_testver_bambino_world_osztrak_kocsi.html
Vendég

vkata!
Igenám, de mi 4 hós korunk óta nem csak tejcsit eszünk, és mégse hízik! Oké, akkor tejbe nem fogok tápit tenni. de ezt a másik fajtát ugyis megeszi.

d.dodó

hat lehet epp azert nem hizik elgge, mert gyumibol fozibol em tud annyit enni hogy az hizlalja, de a miatt meg kevesebbet eszik...
Anna is eszik 3-4 kanal valamit akkor utana mar nem megy le 160 tap, marpedig a 3-4 kanaltol semmit nem fog hizni....
Szopi utan kiinalod gyumolccsel fozivel?
Szerintem este adj neki tapot es ebredesnel is hajnalban sokkal hamarabb vegig fogja aludni az ejjszakat.
Keszits el 180 vizbol tapot azzal ki kell huzza 6-8 oran at, ha megis ebred, akkor ne etesd nem lehet ehes, akkor a foga, vagy mas egyeb!
Csak tipp nalunk nagyon reg ota mukodik!
Vendég

lányok!

gyors kérdés. törpe nem issza a vizet, teát semmit. nagy nehezen elnyammogja a bébiitalt, ugy hogy felhigitom vizzel.

de viszont igy is egy kisüveg kitart elég sokáig. azt közvetlenül felbontás után hűtőben tárolva meddig tartható el? tapasztalat?

Kép

Kép
timi1982

asszem arra is 48 ora van irva. en 3 nap utan nem adtam mar neki oda.
hiaba biztos jo meg utana is, sot en meg is iszom, vele inkabb nem kiserletezem.
Vendég

hu micsoda hosszura nyult ez a tali, meg senki nem ert haza? :shock:
Vendég

timi!
3 napig tarthatók el ezek...a felbontott bébíétel is...persze ami nincs megmelegítve.

Mary!
Oké.... én is igy gondoltam, hogy fürci után fogom neki a tápot adni, nem napközben.
Gyümit nem cicikiváltásként eszi, mert 9-kor szopizik, és 10-kor gyümizik (szóval az csak olyan nasi). Ebéd fél 1 -1-kor egy kevés főzi és utána fél cici. aztán 4-kor 2 cici, majd fél 6-kor ujra cicizik (van amikor kihagyja), fél 7-kor tejpép (nem sok). 8-kor két cici (elalvás), de pl multkor is 10-kor ujra kelt még egyszer fél cicinyire. De akkor csak 4-kor kelt. Mert amugy 1-kor mel, fél 4 -4 körül, fél 7, 9........

d.dodó

Wera, a 6 hónapos adataink: 7450g és 72 cm!

KépKép
hene

jajj!!! megvan minden az ajándékhoz :D
akkor mikor kell elküldeni? vagy mindenki akkor amikor... lényeg hogy 23-ára odaérjen???? vagy van egy nap kijelölve amikor postázni kell? 8)

Kép

Kép
timi1982

mav!
és a képeken ki van? mert én sose tudom eldönteni...

Kép

Kép
timi1982

Tali képek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?