Sziasztok,
Noki, ne aggódj, itt vagyunk (én legalábbis itt vagyok), csak az évvége is elérkezett, ami nálam mindig sok munkát jelent. Ilyenkor belevetem magam a számokba és nap végére csak bambulok kifelé a fejemből és csak számokat látok magam előtt a szemem meg kifolyik és két értelmes mondatot nem tudok kinyögni, ja és tele a fejem mindenfélével.
Holnap lesz a céges karácsonyi partink és majdnem úgy alakult, hogy nem tudok menni, mert tegnap becsípődött egy ideg vagy valami a hátamban és a legtöbb mozdulatra annyira fájt, hogy könnyek szöktek a szemembe. Elmentem reumatológiára, gondoltam, adnak valami tuti szurit, amitől a fájdalom elmúlik. Na oda bekerülni sem volt egyszerű, mert mindenhová beutaló kell meg időpont. Szóval először elküldtek a belgyógyászatra, de oda is úgy kellett bekuncsorogni magam. A belgyógyász elküldött a reumatológushoz, mivel meghallgatott és úgy vélte, ez nem tüdőgyuszi. Reumatológus néni meg azt mondta, ez nem biztos, hogy hozzá tartozik, elküldött EKG-ra, kardiológushoz, laborba és gégészhez. Na ebből az EKG-t még megcsináltam, de akkor ugye már vagy negyedszer kellett levenni a pulcsimat, ami nem kis fájdalommal járt és miközben a kardiológusra várakoztam már vagy 1,5 órája, eldöntöttem, hogy nem bohóckodok itt tovább, elmegyek, csakhogy a papírjaim bent voltak. Na, bekopogtam, hogy adják ki a papírokat, mert én bizony nem tudok itt tovább várnia és különben is tudom, hogy nincs baj a szívemmel. Nem engedtek el, hanem beszólítottak. A kardiológus persze nem értette, mit keresek ott, mert, hogy a ketyegőm tökéletes. Azért biztos, ami tuti, ő is levetette a pulcsimat és meghallgatott sztetoszkóppal. Közölte, nem hozzá tartozik a bajom, menjek tovább. A laborra meg a gégészetre is időpontot kellett kérni, és itt besokalltam, főleg, mert éreztem, hogy a problémám valóban nem onann ered. Egyszerű becsípődés vagy húzódás. Kell egy szuri, amitől elmúlik a fájdalom és visziláti. Na szóval, nem megyek már laborba meg gégészetre. A fájdalom meg mára csillapodott, úgyhogy partira is tudok menni.
Ja, és kaptam egy tonna papírt, mert mindenhol külön-külön felvették az adataimat, beleértve az összes volt műtétetemet és kórtörténetemet, meg mindenhol adtak egy papírt, amin fel volt tüntetve, hogy mennyibe fáj ez a TB-nek. Legalább tudja az ember, hogy mennyit használ el a befizetettből. Na, ez volt az idei találkozásom a magyar egészségüggyel, ezt is letudtam.
Fogyás téma jegelve, kb. pár napja falási rohamaim vannak és persze 2 hónap diéta és kemény torna 1 grammot nem nyomott le rólam, így elkedvetlenedtem és már nem érdekel, de majd lassan összeszedem magam. Csak nehogy késő legyen. Borzasztó rosszul reagál a szervezetem ilyen szempontból ezekre a hormon készítményekre, amit az inszmhez meg a lombikhoz kapok...és már nincs sok időm tornázni....
Na Noki, most aztán írtam olvsanivalót!
Pussz mindenkinek!