Te jó ég, Vicuska! Mennyi állat!!!! Hogyan gyűlt össze ennyi????
Igen (bár nem új, hanem használt, de számunkra új) autót vettünk pénteken. Ez a nagy beruházás Pindur születéséhez nálunk. Jól adósságba vertük magunkat... Most 2 évig nem lesznek külön kívánságok, az tuti...
Egy 8 éves Toyota Corolla kombit vettünk.
Nálunk a fürdetés után a pelenkázón folyik minden. És sztem ez még így is marad 1 darabig. Napközben meg (de ez már születése óta így van Samuval) ott teszem tisztába, ahol kedvem van hozzá. De nem azért, mert ő elmászkál (ha hagynám, elmenne, de azért még én vagyok az erősebb...
), hanem mert nekem picit magas a pelenkázó (apához van méretezve, hogyha időnként neki kell csinálnia, akkor ne legyen ilyen irányban nyavalygás...
), és sokszor kényelmesebb bárhol máshol megejteni... Amúgy mi 1 fillért se költöttünk pelenkázóra. Az íróasztalomat odatoltuk a gyerekszobában 1 falhoz, az egyik felét nem magasítottuk, az a törölgetőhely fürdés után (pont mellette állt a kiskád az állványán), a másik felét pedig egy darab bútorlappal, amire lábakat szereltünk, a 2 oldalára meg deszkát, megmagasítottuk. Ezen van 1 puha, vízhatlan réteg (éppenséggel kaptunk 1 szivacsos műanyagba burkolt pelenkázó lapot).
Eszto! Aztán tanulj ám! Nehogy miattunk ne sikerüljön, ami még hátra van! Mert mi inkább segíteni szeretnénk azzal, hogy drukkolunk neked, mint hogy eltántorítunk a munkától...
Camembert nyugodtan egyen mindenki, aki szereti. Én rettenetesen nem szeretem. De pl a párizsit szeretem, és eszem is sokszor. Azért ma már elég kevéssé valószínű, hogy olyan ételt eszel meg, ami okoz problémát. Persze, jó óvatosnak lenni. A meleg a baciknak nem kedves... Ezért ajánják a jól átsült húsokat. De azért régen veszélyesebb volt az élet ebből a szempontból sztem. Szóval egy kevés tuti nem árt, ráadásul sok benne fehérje, és gondolom a kálcium is. Szóval ezek meg kifejezetten szükségesek...
Még akartam írni, de már nem tudom mit...
Ja, én nem találtam a konyhatervet. Feltöltöttétek ide? Vagy egymásnak küldözgettétek? Csak, mert kiváncsi lettem, milyen lett.
Mindenkinek szép napot!
Vizsgálatok?
Mi holnap AFP, és videófelvétel készül Pindurról a vizsgálaton.