Sziasztok!
Komolyan eszméletlen termékeny egy fórum ez
. Válaszolni én sem tudok személyesen mindenkinek, de borzasztó buzgón olvasok, igyekszem fejben tartani a témákat, és amikor tudok, írok is. Jó ez így
?
Evemama, tényleg ne tűnj el!! Te vagy a fórum specialitása az ötödik babával
!
Melltartó: sztem akkor kell újat venni, ha a régi kényelmetlen. Terhesség alatt mehet bármi, ami kényelmes, vékonypántos, merevítős, párnás is akár. A kismama (terhes) melltartót kicsit feleslegesnek tartom, sokkal fontosabb a szoptatós. Abból meg tényleg nem árt néhány "nagymamadarab" is. Én hónapokig hordtam éjjel-nappal néhány olcsó, de kényelmes típust, amiért nem kár, ha elázik... Mikor aztán normalizálódott a mennyiség, irtó nőies érzés volt újra elővenni a normális darabokat
. Stella!! Ez a márkanév, most jutott eszembe
. Az éjszakai viselet hasznosságát pedig megerősítem, bár sajnos ez is örökölt hajlam egy bizonyos fokig.
Manu-art: már nem tudom, ki írta
, de az árak ott is elég kemények néha...
Karácsonyi menü: hármasban kezdünk itthon, aztán átmegyünk a szüleimhez, ahol ott lesz a nővérem családja és a bátyám is, így a kaját ott oldjuk meg közösen. Még nem tudom, mi hárul idén rám, de ha meg lesz a menü, akkor írok, hátha lesz benne vm ötletadó is
.
Találkozó: tyű, nem tudom még, de nem esélytelen, L úgysincs itthon holnap este. Vanni, nem akarok nehézkesnek tűnni, de azokról a lépcsőkről mesélnél egy kicsit? Ha megyek, akkor biztos Jakabbal, azaz babakocsival...
Táblázat: Annus, beírnád, hogy a következő magándokis ellenőrzés dec. 19.? A 18. heti UH-ra holnap reggel megyek, azt már ne
. Azt viszont megint igen, hogy fiú és Simon
!
Alvás, jajjjjj. A hasam még simán hagyna, de minden hajnalban felébredek 3 és 4 között, és onnantól kezdve csak forgolódom félálomban, míg Jakab fel nem kel (6 körül). Tök hülyeség, nagyon szeretném valahogy orvosolni, mert ez nem jó így. Jaa, és ha kényelmes sztem még simán lehet háton is, azért az a méh még nem olyan iszonyú tömeg
.
Vanni, a mózesért érdemes körülnézni a teszveszen meg a vaterán, vagy a babás apróhirdetések között! Mi így szereztük külön-külön forrásokból a színben is megfelelő mózest, babahordozót és kocsit, tényleg meglepő, hogy gyakorlatilag mindent meg lehet találni. Nem mondom, hogy azonnal, de ha fellángol Benned a vadászösztön és tudsz várni egy-két hetet, biztos megjelenik a kívánt holmi is
.
Áhhh, nem jut eszembe a többi és mosogatni sem ártana... lekapcsolom magam, pussz!