Hali.
Sziszi: tegnap 5* volt pár csepp kaka,de este egy igazi hasmenéses-na ez után kapott aktív szenet.ma egyáltalán nem kakált (de nem is vittem oviba),viszont még ma is van egy kis hőemelkedése.szóval még alakul -de én annak is örülök,hogy ma nem volt hasmenés
Viszont nekem is fáj a torkon.tegnap előtt Sanyi volt titta beteg ( 1napig)-most én is elkaptam....
Én már arra is gondolok,hogy Sziszi elcsapta a hasát,vagy ráment a nátha...vagy viri....szal gondolok én már mindenre
Norbinak jobbulást.hátha neki is futó hasmars lesz.drukkolok!!
Ovi.Zsoltival úgy látom Martinod jól kijönne.ő is kis érzékeny lélek.nem szereti a durvaságot-ha konfligtus van-inkább visszavonul...nálunk is csak annyi hangzott el a fogadóórán,hogy lehetne talpraesettebb stb.Amúgy kis ügyes,mindenben részt vesz,szívesen vállal feladatot.
Sziszivel sincs semmi gond oviban
Kory.aha gondoltam rá,hogy olyat csinálunk a gyerekekkel.nem fényképezted véletlenül le a pamacsokat?
Figyi,mi pont aloe kids-et használunk.ha gondolod szívesen küldök pár szemet kóstolónak-így nem veszed meg feleslegesen
Enyémek nagyon szeretik-egy dobozzal megennének egyszerre.kiadós is,mert 120szem 3000-3300 körül van-igaz én 2szemet adok nekik egy nap.
Tegnap vettem 200mg-os C-vitamint a gyerekeknek.mondja erre a gyógyszertáros-kinek viszem-..mondom gyereknek..erre ő-akkor csak olyankor adjam ha beteg,és csakis 1szemet a 6évesemnek,mert vesekárosodást okoz.
Pedig én is 600mg-ot adtam,mikor nagyon náthik voltak....
Mérettem magamnak vércukorszintet+koleszterint.Tudjátok tavaly nagyon magas lett a koleszterinem: 6,75 (5,2-ig jó),és most csak 5,48.persze még ez is a határ felett van,de haladok legalább
Tündi.elkezdtél végülis díszíteni?Te miket szoktál?
örülök,hogy túlvagytok a temetésen
GYöngyi.munka+ovi ezerrel???
Andi és