Új privát üzeneted érkezett!

Reméljük Andi majd még visszajön közénk!!!! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Én már egész hétre összeállítottam a menüt, hogy miket főzök, mert azokat kell fölélni ami még itthon van! Bőröndök már készre vannak pakolva.

d.dodó

Dodó:tök jó,6 nap,és jöttök haza! :D Izgulsz gondolom nagyon?Vagy nem?

Kép
Kép
Kép
kike

lányok!

kapjon már el a karácsony szelleme!!!!

(igaz ezek mikulások... de ezzel kezdődik nálam az ünnepi hangulat) nah nem ezekkel a csodaemberekkel, de ettől a dátumtól ;)

Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

még jó hogy nem laptető :D :lol:

Kép

Kép
timi1982

Timi:ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: A vetkőző pasi is,hát még ez a popós Miki! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.12.07 14:58-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

http://desszert.eu/mezeskalacs_adventi_naptar

nézzétek mit találtam... igaz már késő nah de majd jövőre 8)

Kép

Kép
timi1982

kike!
De izgulok. Főleg hogy Lizy hogy fogja bírni az utat!

Holnap megyünk még mérésre és 5 hós oltásra!

d.dodó

Drukk,hogy Lizy jól bírja!Én is lerágnám mind a 20 körmömet!És a holnapi szurihoz is megy a drukk!

Timi:ez nagyon jó :D

Kép
Kép
Kép
kike

Timi: nagyon szep ez a kalender, bar az enyem biztos nem igy nezne ki, nekem a mezecskalacs tema sosem volt tul jol sikerult, nincs hozza turelmem, kisutni sem tudom szepre :oops:

ANDI: ha megbantva is erzed magad, ne menj el!
Nem kell itt vitazni, leirtad te a velemenyed es leirtak sokan mit gondolnak, nem megbantani akartak, egyszeruen ok igy gondoljak, es minden leirtban van igazsag, de az egyetlen igazsag hogy te erzed, es remeled hogy tudod mi a helyes dontes.
Akar hogy is alakul a tovabbiakban az eleted, Viki tunder kiralylannyal Ti ide tartoztok!
Senki nem itel el!
Vendég

Timi ez nagyon tetszik! Igazából is megnéznék ilyen vetközös mikipasikat! :D

Ronix nekem nem igazán tetszik szeged. Tudom sokan mondják hogy szép város, de ettől vannak sokkal szebbek is. Végül is mi szép van benne? Debrecen vagy Pécs ezerszer szebb.

Kép
linda24

Kép

hat az en mikulaso nem olyan szexi, mint a fenti, de annal cukibb!:)
Vendég

Anyjuk:felöltözve cuki...és levetkőzve?? :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

anyjuk!

nah ezt jol megaszontad! mármint a mikulásodat... jaj imádom ha valaki igy vélekedik a párjáról és ilyen ötletei vannak... jókor jóhelyen jókép :D :D

Kép

Kép
timi1982

habár jót mosolyogtam... kiindulva a vetkőzős mikikből... felvesz valami mikulancsos alsónacit, mikulancsos zoknival :D tipikus pasi...

Kép

Kép
timi1982

Az előző oldalt átolvastam,de komolyan semmire nem emlékszem.Ezt nem hiszem el :shock:

Wera , annyira tetszett Nóri mamusza vettem én is egyet.rég óta kerestem :)
A talira írtam h ok, majd szólj ha neked aktuális és akkor viszem a kabátot.

Szly, tényleg így néz ki Lili,de felteszem a képet amiről csinálta a csávó.

Azt írja ki

HIBA

nA MAJD AKKOR KÉSÖBB

nicike

az enyém meg ilyen...

Kép
Kép

uncsíííí...
Kép

Kép

Kép
timi1982

és anyjuk!
esküszöm hogy nekem ez a legszexibb és legszebb és legtündéribb és legcukimukibb mikulás, vagyis mikulás-segéd :D

és én meg nem vagyok tőle elszállva...áááá nem.... dehogy 8) 8) :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

jah és az első képen anyósom magyaráz valamit... és a 3. kép is akor készült mikor ő mondta a magáét ;)
hmm... hisztek már nekem??? ;)

Kép

Kép
timi1982

Timi:édes nagyon a Pasid :D :wink: Ahogyan néz az első képen-zabálni való! :P

Kép
Kép
Kép
kike

tunderi ebben a szerkoban.

Kike: ruha nelkul szexi :oops:

Tokre elvezte annyi elmennyel telve jott haza, na meg tobb penzt is kapott mint igertek neki. MIndenkepp jol jart!
Illik neki ez a szerep, fizetett bohoc. Amugy is bohoc :lol:
Vendég

Anyjuk:na ugye hogy szexi :wink: :D
Nagyon jó hogy élvezi,és persze az anyagi oldala is jó-örülök neki! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Tita: nem jelentkezik a teszveszes!
Szerda du? Mi ujpesten leszunk de, hozzatokig lehet nem tudunk elmenni, de mondjuk valahol utkozben nem tudunk talizni, hogy elhozd a ruhat?
Lanc hat?
Vagy semmi valtozas?
Oliver nem kerdezte miert mentetek el?
Tudtal pihenni?

Orsi: csut jo!

Wera: pentek jo, de akkor delelott, mert delutan mar orultek haza van :twisted: :evil: :x
Vendég

[size=18]Csajok mi van itt???????[/size

Ne csináljátok már!!!!
Könyörgöm,már annyi topicban olvastunk ilyen-olyan balhékról,de itt soha semmi nem volt!

Andi! Kérlek! Azonnal gyere vissza!
Mindenki tudja,hogy a te életed a kis Viki és mindent csakis érte teszel!
Könyörgöm ha olvasol jelentkezz,tudod,hogy mennyire meghatározó "eleme" vagy ennek a topicnak! :wink:

Titi! Hát neked már komolyan nemtudok mit írni.........
Mert már annyiszor leírtam,hogy hihetetlen egy nőszemély vagy!
és fél gyerekkel ezt csinálni amit te csinálsz,hát hallod mindenki büszke lehet rád!
És hidd el még a drága férjed is rájön erre!
Jó pihit továbbra is,még rengeteget tudnék írni,de rohanok....
Millió puszi neked és a kis családodnak! :wink:

Mav! Nagyon sajnálom! Remélem minden megoldódik ahogy szeretnéd!

Ja! WERA!!!! Apának mindig mutatom Bugri mit művel,ma is így néztünk :shock: :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen kiscsajszi!

Holnap jövök sokat de most menem kell!

Kép

Kép
ibm

Lányok!

Itthagylak titeket és erre összevesztek? :shock: :o

Szerintem senki nem akart ítélkezni a másik felett! Ne csináljátok már szomorú leszek!
Mindenkinek s szíve joga eldönteni, hogy mi a jó neki(k).
Csupán jóindulatból próbálunk mindenkit kitartásra buzdítani, de tényleg nem vagyunk ott, nincs és nem is akarunk jogot formálni arra, hogy beleszóljunk egymás dolgaiba. Megértjük azt is , hogy ha valakinél betelt a pohár és úgy dönt egyedül jobb lessz neki. Attól még nem fogunk senkinek sem hátat fordítani.
Szóval senki ne merészeljen itthagyni minket!!!!

Nem tudom miért írtam többes számban, ez az én véleményem, de szerintem mindenki vagy a többség így gondolja!

Ha ez kell, az Apákat kizárom a fórumból! :P

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

bizony,bebújtam :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

jah... az enyém apa dolgozik.. majd megszakad a munkába... már vagy 2 filemt megnézett :shock: :shock:
szerencsétlen... nincs forgalom és mégis nyitva vannak ráadásul fél6-ig...
de addig se kell itthon kerülgetni :) van előnye is meg hátránya is.
de legalább dolgozik és hoz sok pénztetet :D mert ugyebár én ma is vásároltam... jóformán semmit nem vettem és mégis annyi pénzt elköltöttem....

jah és képzeljétek 2-szer váltottam ki a rossmanos csomagot :D :D
ha már ilyen eladók is vannak...
multkor bnőmmel bementünk... 2 eladó közül nem tudta egyik se eldönteni hogy melyik huzza le a leolvasóban és melyik adja oda és melyik vegye el a kupont. az egyik odaadja a dobozt a másiknak, én nyujtom a kupont... erre a másik ideadja az elvett dobozt, erre közli az előző hogy nem huztam le... az morog hogy jó akkor ő lehuzza. a kupont meg tartom mint a hülye az orruk alá vagy 2 percig. egyik se vette el, csak bámulnak rám hülyén hogy mit keresek még ott... nah én meg eljöttem gyerekestől, csomagostól kuponostól :D :D
ma megint mentem és beváltottam. ma már elvették a kupont is :)
de ez azt jelenti hogy a következő csomagot is kétszer tudom kiváltani mert két kuponom van a két csomag miatt 8) 8)

Kép

Kép
timi1982

kike!
domira inkább már nem ismondok semmit... nah meg bugri nórira se....
az enyém még itt nem tart... csak ott hogy az előbb is megyek át mert nyögés van... ALSZIK, de hogy???
hát hason és kitámasztja magát... oldalra fordítottam és aludt tovább... normális ez a gyerek?!?!?! :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Timi:majd Bencus is nemsokára ilyeneket fog csinálni,nyugi.Csak egy percre lehet majd otthagyni,mint Domit.

Hogyan lehet úgy aludni? :lol: Cuki lehetett.

Domi nagyon utánozni akarja Nórit,pedig nem is mutatom meg neki a képeket,hogy miket csinál :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ANDI

KÉRLEK GYERE VISSZA! BÁRKI BÁRMIT ÍRT, NEM AKART ROSSZAT, HIDD EL! NE HAGYJ EL MINKET! MINDJÁRT ITT VANNAK AZ ÜNNEPEK ÉS SZERETNÉNK HA ITT LENNÉL VELÜNK TE IS ÉS VIKI IS! NAGYON HIÁNYOZNÁTOK, NÉLKÜLETEK NEM TELJES A CSAPAT! GYERE VISSZA!!!
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:30-kor.
Vendég

Nagyon remélem hogy Andi visszajön,priviben is írtunk egymásnak,nem haragszik senkire,de nem hiszem hogy most írna egy jó darabig :cry: de remélem tévedek,és ismét itt lesz velünk!

Kép
Kép
Kép
kike

hát amíg itt lógtam ez történt :twisted:

Kép

Vkata
hogy vagytok? Apás 7vége van? :)
Vendég

[quote]D írta:omi nagyon utánozni akarja Nórit,pedig nem is mutatom meg neki a képeket,hogy miket csinál
:lol: :lol: :lol:
látom az ágy alá bújás már nagyon megy!! :lol: :wink:
Vendég

Vera:ez a Csaj hihetetlen,még jó hogy nem döntötte fel az állványt :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:30-kor.
Vendég

Nem semmi milyen eleven Nóri és Domi! Összeillenek! ;)

d.dodó

Vera: :D
De olyan édesek szerintem mikor ilyeneket csinálnak-egyre jobban imádja őket az ember! :D :P
És mikor a csínytevések után ránk mosolyognak! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:pihenj!
reméljük Dóri nem kapott el semmit!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:02-kor.
Vendég

Dórika:tündéri vagy!! :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

jaj ez a Nóri meg Domi zabálnivalóak. Csajok nem irigyellek titeket, lassan már a konyhába is kimásznak utánnatok. :D
Nemtudom nálunk mikor kezdi a mászást, de már két napja ő is pörög körbe az ágyon. Lassan félek hogy lepottyan.

Kép
linda24

Úgy néz ki Kristi a vírust kapta el,már hasmenése is van :?

Kép
Kép
Kép
kike

Mindjárt dobok fel két képet. Ezt apa fényképezte tegnap. Mikor megláttam, mikor megláttam, mondtam apának olyan vagy mint egy gyerek.

Kép
linda24

Látjátok mi van a fején?? Egy pelus! :)
Kép

Kép

Kép
linda24

de édes Vivi :D jól áll neki a pelus :D

Kép
Kép
Kép
kike

Linda!
Vivien is nagyon aranyos!

Lizyt leraktam a hátára aludni, és most veszem észre, hogy alvás közben hasra fordult, rá a játékokra, és a kezét sem húzta ki maga alol, és alszik tovább mint a bunda! :roll:

d.dodó

sziasztok!

Hát nem nagyon tudtam megint visszaolvasni... :oops: irdatlan tempót diktáltok!
Viszont amit kihámoztam... :shock: Lányok, sajnálom :( mint ahogy a barátnőmnek se tanácsoltam semmit, így Nektek sem tenném. Csak jól gondoljátok meg. Andi, hiányzol! Gyere vissza, ha már "kifújtad" Magad :wink:
Wera :shock: apának ezt a képet meg kell mutatnom :!: :!: :!:

Lizi rosszalkodik :D "buszt vezet" :D :D :D
magdolnam

egyébként ha már itt tartunk... akkor ma én is egész nap csak sírtam :( apa miatt. A bakancsom tele van. Már azt fontolgattam, hogy hazamegyek Lizivel néhány napra. Hátha észreveszi, hogy eltűntem.... Nagyon hideg velem. Nem akarok itt sírni... meg a részleteket sem szeretném most mondani. De már kicsit jobb a kedvem, mert végre észrevette -kicsit- hogy én is létezem.
magdolnam

Csajok tényleg sajnálom akinél gondok vannak. Azért mi itt szeretjük egymást, legalább mi tartsunk össze és maradjunk meg egymásnak.
Andi te is ide tartozol, ne menj el. Nagyon szeretnek itt téged!!!!!!

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?