Új privát üzeneted érkezett!

Babuli:remélem nem ütötte megy magát nagyon szegény! :?

Köszönjük-hát,el is felejtettem hogy ma vagyunk 5 hónaposak! :oops: :roll:

Dórinak,és Lizinek is boldog hófordulót! :D

Megyek tovább,millió dolgom van :? De legalább Apa segít :D

Jajj,és Domi négykézlábra tud már állni :P Mászás még nem megy,csak a kúszás,de erősíti az izmait avval hogy négykézlábra áll :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Az ijedségen kivül szerencsére nincs baj! Azóta is forgolódik mintha semmi nem történt volna!
Vendég

Jó reggelt!

Szeeegéény Szabi baba! Puszi a bucira!

Nóri! :lol:

Boldog hófordulót a manócskáknak!

Én egyedül vagyok. Levi anyósnál, Apát meg elhívták segíteni egy költözéshez. :?
Ma megyek és veszek néhány dolgot karira. Magamnak meg melltartót. Tegnap berágtam a Centerben, volt egy csomó nagyon szép, viszonylag olcsó darab, de az én méretem...naná hogy nincs. :cry: Utálom, hogy semmi nem jön rám. Úgyhogy tegnap estétől fogyózom. Jó volna már emberi méretekkel rendelkezni. :x

Lányok, hasleszorító övet hol lehet kapni?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Werus!
Szóval éhezteted a gyereket? :lol: :lol: :lol:

Babukám!
Nagy simi a kis haver buksijára!
20150601134430

Kriszta
http://bolthely.hu/kismamaruha/id/00065 ... _tepozaras

http://www.babamama.shp.hu/hpc/web.php? ... 1150282701

Babu
Hű, nem csodálom hogy infarktust kaptál bakker... még jó h nem lett semmi baja Szabinak!
Én egy ideje már föl se merem tenni Nórit az ágyra, mert szerintem már akkor is leugrana ha ott vagyok mellette :roll:
Vendég

Kriszti!
Na mán fogyi! Mizu a tejcsivel?

Dóri!
Hogy van Csabici?

Nekem ma nem kell főzni, hála anyósnak!
20150601134430

[quote]S írta:zóval éhezteted a gyereket?

Ó igen, egyértelműen látszik is rajta h milyen kis vékony dongájú!! :lol: :lol:
Vendég

[quote="wera"] írta:wera
[quote]S írta:zóval éhezteted a gyereket?

Ó igen, egyértelműen látszik is rajta h milyen kis vékony dongájú!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

azt nem mertem írni elsőre h legközelebb már a küszöbb jön?

:oops: Bocsi, de nem lehetett kihagyni!
20150601134430

Viki
Anyós egy istennő! :wink: Szerencsére én is megfőztem tegnap előre. Mára nagy sétát tervezek és veszek Norcinak lidokainos zselét az ínyére. Na meg persze az elmaradhatatlan mosás-vasalás... :twisted:
Kapunk mai Lackó-képet??? :D
Vendég

Viki
Nem vagyok sértődős, ne aggódj! :lol: Egyébként most tervezzük h lecseréljük a küszöböket. Jó ötlet, a régieket akkor odaadom a gyereknek! :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 09:31-kor.
Vendég

Adventi naptár 16.

Karácsonyi ajándék ötleteim:

az ellenségednek megbocsátás,
az ellenfelednek türelem,
a barátodnak szeretet,
a partnerednek szívesség,
mindenkinek jóindulat,
minden gyermeknek egy jó példa,
magadnak tisztelet.

Kép
Kép
patr

Pati
ez nagyon tetszik! :wink:
Vendég

Viki! Tej, hát inkább haggyuk. Még van, de nagyon kicsi. Ha csak azt akarnám adni Levinek, akkor min egy napot kéne várnia a kaják között. :roll:

Wera! Köszi!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Teszek Zsuzskáról egy tegnapi képet! Kép

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Az ikrek nagyon szépek! Nórika meg...Úgy látom nem sok hely van a lakásban , amit még nem járt be :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 11:27-kor.

sz.andi

Pati! Nagyon szép a vers! Zsuzska álom szép csajszi! :D
Vendég

Andi! Annyira sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok!
Vendég

Húúú, nagyon szép Zsuzska!!!! De Patr! Te ezt úgyis tudod, mármint, hogy ...tudod...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 11:28-kor.

sz.andi

Andi, majd írok privit, én már ezt egyszer átéltem, kűzdöttünk még öt évig, mire külön mentünk! Félre ne érts, nem azt akarom írni, hogy nektek már együtt tuti nem jó!!!!!!
Most rohanunk Zsut visszük zsúrba, de délután ha lesz időm írok!

Köszi Zsu nevében is!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok.

Nem igazán jön be nekem a babanet.Álltalába a fórumok listáját kiadja de ha azon belül ide kattintotk csak nagy fehérség...meg jelzi h próbálja betölteni... :(
Ezek szerint csak nálam.Vagy nem?

Tegnap voltunk west endben, apának kész a lába,én meg jövőhéten megyek...Juppi :shock:
Bár én csak a nevét iratom magamra...

Itt apa lába: Kép

Nem lesz ennyire sötét a pofija csak még sebes.

Nem tudok reagálni mert nem olvastam vissza még,örültem h bejött az oldal.De este vissza olvasok.

Annyit láttam h Szabival történt valami,remélem az ijedtségen kívül más baj nem történt.

Boldog Mikit Mindenkinek.

nicike

Andi,csak a mostani hozzászólásodat olvastam,nálunk dettó ugyan ez volt.
Úgy éreztem mintha 100 éve lettünk volna együtt, és mint a 70 évesek.
Én mondtam apának ehez én fiatalnak érzem magam és így nekem nem megy...ehez jöttek a veszekedések aztán a héten kidobáltam a ruháit és a sarkamra álltam.Nem érdekelt a mondadója,a kifogása csak mondtam húzzon el ha a szép szóból nek ért 4 hónapja,elintézhetjük így is...
Azót egy angyal...kopp...kopp...

De persze nem azt mondom tedd Te is ezt,csak én ezt tettem.

nicike

Nicike! Jó lett a tetkó! Igen Szabi leesett az ágyról de szerencsére nem lett baja!

Igazad van állj a sarkadra! :D
Vendég

jó reggelt csajok! Ne haragudjatok meg azért amit írok, de ezek az apa helyzetek azért elég durvák. Szerintem is van egy határ amikor nem érdemes együtt maradni egy emberrel (de mondjuk nálam ez ott kezdődne, hogy megüt vagy iszik) de már nem csak két emberről van szó! Felelősek vagyunk egy harmadikért! És gondoljatok bele. SZétmentek. Esetleg találtok mást (akinek esetleg szültök majd másik gyereket, és mindig különbség lesz közöttünk, van ahol kisebb, van ahol nagyobb, de ha más nem, az anyukában ez feszültséget okoz. De ha még működik is ez a része. Van tökéletes ember? Nincs. Én kicsit abban is látom a probléma okát, hogy manapság teljesen hétköznapi dolog ha egy család szétmegy. Régen ez mivel szégyen volt, sokkal többet küzdöttek ellene. És ne értsetek félre, szerintem is van egy határ, de biztos, hogy azt már elértétek? KÜZDJETEK MÁR A CSALÁDOTOKÉRT!!! A nőnek mindig többet kell küzdenie, hát tessék megtenni!
És ne kövezzetek meg, de nekem ez a véleményem...

KépKép
muffin

hagyjuk..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 11:29-kor.

sz.andi

Muffin! Én megértem a véleményedet mert tudom milyen Apa nélkül felnőni! Ha valaki ezért megkövez az legyen az Ő baja!
Vendég

Kép

Szerintem Zsuzska hasonlít rá,nem?

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin!
Természetesen a tiszteletben tartom a véleményed!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 11:29-kor.

sz.andi

Werus!
Kép Szia Nóri!

Kép Egy kis torna mindenkinek kell!

Pattikám!
Gyönyörű királylányos kislányod van!
20150601134430

Jaj, oké, eldugulok, nem szóltam. Ezek szerint mégis csak én vagyok a hibás, túl sokat vártam el a másiktól................................

Én sem arra gyúrok, hogy mindenáron Viki apa nélkül nőjön fel, bár attól, hogy szétmegyünk, még nem fog apa nélkül felnőni.

Megyek rendet rakok, vagy nem tudom......

Sziasztok!

sz.andi

Képek!
Kép Álom Szabi
Kép Szabi játszik!
Kép Anya látlak! Már megint fényképezel!
Kép Így is látlak!
Kép Miku ajándék a nagyiéktól!
Kép Jó fiúcska!
Kép Miku ajándékok!
Kép Anya Én mondtam, hogy addig cibálom amíg a rák az enyém nem lesz!
Vendég

Egyet kell hogy értsek Muffinnal-nálunk is mikor Vercsi kicsi volt,sok konfliktusunk volt,sokszor már azt mondtam elhagyom mert nem bírom tovább-de nem adtam fel,és tessék-nem azt mondom hogy olykor nem veszekszünk,de ha olyan nagy gond lenne,nem jött volna még Vercsi után két gyerkőc-egy kis türelem a másikkal,és tolerancia,kicsit nem önzőnek lenni,hanem helyet és tért hagyni a másiknak,és megoldódik:bocsi,senkit nem megsérteni akarok,csak tapasztalat :)

Kép
Kép
Kép
kike

Lackó,és Szabi tüneményesek! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Andi!
Igazad van, te tudod miken mész át. Dönteni is csak neked van jogod!

Azt hiszem Ti már sokszor újra kezdtétek!
20150601134430

Jó, lépek.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.07 11:30-kor.

sz.andi

Viki! Csók Lacus pofijára! Édes a mézes rucija!

Kike! Jól szóltál! :wink:
Vendég

Szabi haver nagyon jóképű!
20150601134430

Andi! Nem bántani akarunk csak segíteni próbálunk! Nem akarjuk, hogy marcangold Magad emiatt és ha külön jobb akkor menjetek szét!
Vendég

Viki! Lackó sem panaszkodhat! :D
Vendég

Kike! Dominak boldog hófordulót! :) Nagyon durván nyomja hogy négykézlábra áll!!! Nemsokára szaladhatsz utána. :)

KépKép
muffin

Muffin! Eliot mit csinál?
Vendég

Andi:nem bántani akartalak,csak azért írtam le,mert tényleg tapasztalat,és nem akarom hogy megbánd ha esetleg még lehet valamit tenni!!

Muffin:köszi :) Bizony,nemsokára szaladunk együtt,ő előlem,én meg utána :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Babu!
A képek alapján ugy látom, hogy Szabinak szerencsére semmi baja, szerencsére. Képzelem hogy megijedhettél.

Boldog hófordulót kis sajtkukac :lol: Domikának, tündérbogár Lizynek és gyönyörű Dóri babának!!!!

Andi!
Sajnálom, hogy így álla helyzet.
Én nem is szólnék bele, főleg mint új fórumozó.
Van amikor jobb külön, de azt nehéz megmondnai, hol a határ.

Én elvált szülők gyereke vagyok, mostohaapával nőttem fel, nem bántott vagy ilyesmi, de azért tudnék mesélnis, sajnos. Sosem éreztem jól magam, 18 évesen vidékre mentem tanulni.
(Persze Pattiéknál meg ott az ellenpélda, ha jól tudom, az ő férje nagyon kedves embernek tűnik---szóval végül oda jutottam, hogy nem lehet ebbe beleszólni...
hát, bocs a nagy segítségért :lol:

Mindenesetre az biztos, hogy ilyen mérvű döntést nem lehet hirtelen felindulásból meghozni, csak higgadtan.
Ebebn - ha másban nem is - biztos vagyok.

Mi jól aludtunk, este megint pótoltam 100 tápival, így elég.

Evelin!
Örülök, hogy jobb a kedved. Eliot szépen fejlődik.
(A lányom még mindig nem forog :wink: )

Tamara!

Csütörtök lenne jó.

Sziasztok!
Legyen békés most már ez az időszak, azt kívánom mindannyiótoknak (meg magmnak :lol: )
Vendég

babu, úgy kérdezed, hogy általában mit csinál, vagy hogy most? Ma reggel kétszer hasra fordult, ami nála a nehezebb mutatvány a támasztás miatt. :) Meg is lepődött saját magán mert olyan tempóban sikerült, mint még eddig nem. :) Amúgy meg egyre többet néz minket meg követi a mozgást, meg mosolyog ezerrel. A hasra fordulás is megy neki, a támasz azért még nem százas, de a lábát folyamatosan emelgeti és már fogdossa a lábfejét. (és elég sokszor bal kézzel a jobb lábat, ami nála csoda, hisz a két oldal elvileg nem tud egymásról. :) AMúgy meg tündérbogyó. Most épp a játszószőnyegén játszik. Ja, és amúgy rájöttem, hogy ha a szeme elé tartunk valamit, max nézi, de nem nyúl érte. VIszont ha a szájához érintem, két kézzel nyúl érte! :) Erre mondják, hogy orálisan fixált. :)

KépKép
muffin

Orsi! A képek tegnapiak de szerencsére nincs semmi baj!
Vendég

Muffin! Eliot nagyon ügyes fiúcska! Meglátod, hogy hamarosan már Ő is futni fog és Te meg kergetheted! Eliotnak nagy puszi!
Vendég

Viki!

Lackó igazi sportember!
Hasizmozással kezdi a napot! :lol:
Vendég

mármint hasról hátra fordult és az a nehezebb neki :)

KépKép
muffin

babu, köszi. :)

KépKép
muffin

Nagyon jók a Lackó és a Szabi fotók! Gyönyörködünk bennük Nórival! :wink:

Andi
Nagyon sajnálom hogy ilyen nehézségeken kell keresztül menned! Én nem érzem úgy hogy bármit is tanácsolnom kéne, csak azt kívánom, bárhogy is döntesz, legyetek nagyon boldogok! Apával, vagy nélküle, remélem rendbe jön a lelked, amilyen hamar csak lehet! +++
Vendég

Muffin! Hasról hátra még Szabi sem bír forogni. Eliotnak megy és Te még depizel! Irgum Burgum!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?