megpróbálom röviden leírni, de csak a lényeget, mert ez még ettől soksokkal komplikáltabb. Csak félek, el se fogjátok hinni, mert tökre szappanoperás az egész
nagyon kínos ez nekem.....hol is kezddjem....
van nekem egy férjem, a
L. de vele már csak azért vagyok a házasságba, mert kellett a papír a hitelhez. Közben ahol dolgozok, ott volt egy doki, a
H. akivel tavaj összejöttünk. Rendes csávó, meg minden, akkora dákesza van, hogy ha rátenne egy műszert, simán végezhetne szemműtéteket puncin kersztül..
ezt csak Dédének írom, asszem ő az éhes disznó, aki makkal álmodik, de lehet, rosszul emlékszek. De valami mégis hiányozott, mert közbe történt valami, amire inkább nem térek ki, mert elég kínos itt leírni. De ez még mindig nem is lenne gáz, csak közbe az egyik betegszállítóval
K.-val és a kedvenc fekete dokimmal
Z-vel, akit mindenki csak Feka Brinkmen-nek hív a háta mögött, egy áramszünetkor beszorultunk a kórház digitális záras gyógyszerraktárába. A betegszállító fiúcska annyira beijedt, mert klausztrós hogy elkezdett sírni én meg ültem a földön, a V kivágásos ruhámba és a könnye meg belefojt a dekoltázsomba..............ahhhhhhhhhhhhh...................... Na nekem ez teljesen betette a kaput, mert amint mondtam, ez a gyengém, a könny.
szóval betüzesedtem és nekiestem K-nak de erre meg a Brinkmen is beindult és egy iszonyatosat keféltünk ott a gyógyszeresbe. Brinkmen mondta is, hogy már régóta kinézett magának
....
mire kiderült mitől hányok mint a lakodalmas már nem lehetett elvenni a gyereket... így utólag mongyuk nem bánom, majd csak lesz valami.... úgyis régóta akarunk gyereket B-vel, csak ugye nem lehet....upsz, most meg még el is szóltam magam.......