Sziasztok,
Na a mi történetünk a következő:
a tényleges szülés (péntek) előtti vasárnap valami folyt belőlem, ezt irtam is Nektek, hétfő reggel irány a klinika, ahol pont akkor volt a 38. hetes UH, ott mondta a vizsgáló, hogy kevesebb a magzatvizem. Irány a szülőszoba, doki megvizsgált, iszonyuan fájt, méhszájon keresztül kitapintotta megvan-e még a burok. Megvolt. Igy haza mentem, bár tudtam valami viz volt, de lehet felül repedt meg.
Telt a hét, csütörtökre kellett mennem a dokimhoz, és a kevesebb viz miatt, illetve mert éreztem, hogy egyre kevesebb a mozgás, és van egy olyan cuccom régről, hogyha az aktiv szüléskor, csak csaszi lehet, igz megbeszeltük, hogy dec 3 lesz a nagy nap, addig minden nap ctg. Na, kiraly, akkor van 5 napom, az alatt össze tudok pakolni, és elintézni ami még függő.
Este vacsizni voltunk, jol bekajáltunk, liba töpi meg minden, éjjel fél négyig le sem tudtam feküdni. Aztán hajnal 6 körül arra ébredtem, hogy minden vizes alattam, de nem volt annyi, mint szokták mondani, hogy liter körül, pár deci lehetett. Visszafeküdtem, és egy ora mulva ismét ilyen feeling volt. Fürdőszoba, cseppeg folyamatosan.
Se cuccom, semmi nem volt összepakolva, igy összedobtan egy két dolgot gyorsan, de nem komolyan, hátha megint vaklárma, kocsiba pattantam, irány a klinika.
Szülésznő megvizsgált, kérdeztem is még előtte hogy szerinte nem-e parázom tul a dolgokat.... na akkor ment el a többi viz
Irány a vajudó, már a kocsiba a cuccokért sem engedtek ki...
Ez délelőtt 1o kor volt, végül 2-kor toltak be a műtőbe, a párom végig mellettem volt. Amig én a műtőbe mentem a páromat az egyik szülőszobába vitték, ott kellett várnia.
Én megkaptam a spinált, hát nem volt egy leányálom, elkezdődött a műtét. Kb 15 perc mulva kis Laját kikapták a hasamból, megnézte a gyerekorvos, majd lepedőben magzatmázasan odatették az arcomohoz, mig a hasamon ügyködtek a dokik.
Gyönyörű érzés volt, bőgtem mint egy gyerek.
Aztán elvitték a páromnak is megmutatni, ő is sirt, pedig mondta, hogy ő tuti nem fog
Kb még 3o perc volt mig befejezték a hasamat, aztán irány az intenziv.
6 órát nem emelhettem fel a fejemet, csak oldalra fordithattam. Addigra kiment az érzéstelenitő, na, itt jött a feketeleves, iszonyu fájdalom. Aztán fel is keltettek, szörnyű volt.
De lényeg a lényeg, igy egy héttel utána, már tudok menni rendesen, felállni még fáj, de egy ilyen szépségért simán ujra bármikor
Trombi, és aki még a Sote II-n szül, csak gyors visszejelzés: nekem nagyon jok voltak a tapasztalataim, a csaszi után plusz négy nap és haza is engedtek.Szerintem az 5 ágyas szobák is teljesen jók, bár egyágyas teljesen sansztalan lett volna, mert full teltház volt.