Új privát üzeneted érkezett!

Ágica, mi lesz a hétfővel???

Kép
andkata

Andi, Mav jöhettek! Ha elaludtak a gyerekek társasozni fogunk... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Apám szórakoztatja Levit, az öcsém pedig Olivért.... :lol: 8) :lol: 8) :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Akkor tudsz legalább egy kicsit pihenni. Tudják már?

Kép
dittke

apámnak az elöbb mondtam. Semmi negatív, örült neki.
Csak anyóséknak nincs kedvem megmondani. Ki lesz akadva, de azért szeretni fogja csak ő érzékeli, hogy időnként milyen neheen bírkózok meg a gyerkőcökkel....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Jaj, most látom mennyi baj van!
Nagyon sajnálom, kitartás lányok!

Mav, nagyon megdöbbentem. Remélem csak hirtelen felindulásból történt.
Nagyon nehéz lehet.
Titi, kicsit jobb a kedved?
Beszéltél azóta Tamással?

Andi, sajnálom.

Egyetértek AKatával, a büszkeséget sokszor háttérbe kell szorítani, bár irtó nehéz (férfiaknak pláne nem megy), de egy idézet jut eszembe mindig (és bocs, hogy mindig ilyenekkel jövök :oops: ): "A gyöngédség sem kisebb erő, mint az erőszak."

nem tudom, ki hogy érti és segít-e ez valamit.
Lányok, nagyon, nagyon, nagyon sok erőt nektek!!!

Remélem, helyrejönnek a dolgok!

Tamara!
Örülök, hogy találtál ruhákat. nagyon szépek.
Holnap megyünk karácsonyi Vásárba, Aleko már nem lesz kinn valahol?
Jövő hét?

Mindenkinek szép hétvégét és remélem nem történik már több baj.

Orsi
Vendég

Orsi: nem holnap mar nem lesz.
Viszont keszulj fel a karacsonyi vasarban lepni nem lehet nem hogy latni valamit:( Mi elmentunk Annaval mellette megcsaodaltuk a fat, de a szinpadig nem tudtunk eljutni :twisted:
Csutortok?Pentek?
Vendég

Orsi: én értelek csak amikor már sokadszorra nem viszonozzák a gyengédséget az már nagyon kiábrándító. Nagyon rossza amikor megölelsz és ne ölelnek vissza....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!! ismerős a story...A kezdeményezésről pedig csak álmodjunk...

sz.andi

Akata
hétfő :shock: :? :(
Szonját ma este megint a hideg rázta, egy adag Panadol után amikor már hatni kezdett, végre megmértük a lázát, 38,1C volt :shock:
Attól tartok, hogy megint hányni fog :( :( :(
mostanában sajnos ez megy,
belázasodik és utána hány...

annyira aggódom, már szorul össze az én gyomrom is...

A hétfőt nem tudom, délután jön a fűtésszerelő, de csak reggel mondja meg, hogy pontosan mikor :evil: na meg ki tudja, hogy lesz Szonja

KépKép
szkagi

Ági!
Sajnálom Szonját! Gyógypuszi neki!

Lizy alig akart este tejpépet enni...ahhogy bekerült a szájába a kanál, már sírt is. Tuti a foga....ugyhogy én bizony adtam éjszakára egy kúpot!

Jövő héten ilyenkor már beszállunk a gépbe! Juhé!!!! :lol: 8)

d.dodó

Jövő hét már mindjárt itt van! :D

Kép
dittke

Szegény Szonja! :cry:

Kép
dittke

MArcsi! Légyszi kerülj elő!

Kép
szly27

Dittke!
Kosziiii!!!
Bocs,de csak Kata valaszabol neztem. Elsiklottam felette :oops:

Kata!
A mi agyunk is akkora el lehet annak a felen is ferni 2en :wink: :wink: :lol: ( :cry: )
De most 2emberrel osztom,nem szeretek egyedul aludni.
Csak ha apa veletlen visszajon,hat nem jut neki hely :lol: :evil:
most:
Kép
Vendég

Levi alszik, Olivér apám ágyában próbál elaluni, mi meg készülünk játszani.
Reggel apám beválalta a gyerkőcöket. Kivi vagyok, hogyan fog sikerülni.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mav.: Nagyon édesek a kisfickók!!! Szép álmokat nektek és hosszú nyugalmas éjszakát! Pihend ki magad!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mav.: azt azért tudod apa hol alszik? Hova ment?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
De jó! Jó játékot...meg pihenj jót! Remélem reggel sokáig tudsz aludni!

mav!
Nagyon édesek a srácok igy egymás mellett a nagyágyban!

d.dodó

Olivér megint a cumiját kéri. Nem tudom mit csináljak. Olyan tanácstalan vagyok, azt hittem simábban fog menni.... :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!
Orulok hogy tusz picit pihenni.Tessek kihasznalni az idot.
Apa meg ha majd meglatja a bajos kislanyat tuti elolvad es azutan csak kedves tud lenni :wink:

Kata koszi!!!!
Es ha feleslegesen adtam megis akkor?

Valaki nem tud kepet rakni errol a naplemente nezesrol?
Neha a Csaba elalvaskor olyan erdekesen forgatja a szemet lefele a szeme belso sarkaba.
De nem tudom pontosan milyen az :?:
Es csak alvasnal meg felig nyitott szemmel is alszik es rangatja a fejet. Ez normalis? v akkor napkozben is ez lenne? de akkor miert van? Bence nem csinalja(azaz a fejrangatatst o is,de nezni sose nezett ugy)
Tudom tiszta hulye vagyok! Megyek es lefekszem.
Vendég

Mav! Fiúk édesek!

Kép
dittke

Tita!
Anyukajahoz ment.
Mi lenne ha vmi jatekkal lekenyerezned? hogy azzal aludjon?
Vendég

Ja,3asban alszunk. Itt rejtegetem a mikulast is csak nem latszik a kepen,de mar leharaptam a fejet :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!
Parodrol tudsz mar vmit?
Mi varunk,szoritunk helyet nektek is. Vikie lehet az egesz kisagy :wink:
Vendég

Titi! Az én lányom majdnem 3 évesen kezdett el cumizni, és magától leszokott.A többi bölcsistől látta. Mondtam neki, hogy oviba nagyok járnak, de ők nem cumiznak.

Kép
dittke

Dittke ti hol laktok Szegeden?
Vendég

Felsővároson lakunk.

Kép
dittke

Te merre laktál?

Kép
dittke

hali lányok!

visszaolvastam. hát nagyon-nagyon szomorúan olvastam...

mav, tita, andi!nagyon sajnálom az apás gondokat. remélem hamarosan megoldódnak és döntés születik vagy így vagy ugy.
biztos nagyon nehéz lehet, főleg ez a bizonytalanság. akkor már inkább a biztos, ha még rossz is.... ++++ én azért nagyon szorítok mindannyiótoknak!!! apákoknak is hogy megjöjjön az eszük, és nektek is... remélem hamarosan eljön... igy azért nem a legjobb az ünnepek elébe nézni. pedig ez nagyon szép ünnep!!!!

jaj még sirtam is miattatok.... :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Andi, Maverick
Nagyon sajnálom az apa-gondokat! Őszintén remélem hogy javul majd a helyzet!

Mav
szerintem elalvásnál tök normális h össze-vissza kóvájog a szemük! Ezt mindenki csinálja, még a felnőttek is. Szerintem ez a "naplementézés" arra vonatkozik ha ébren csinálják, föl akarnak nézni de nem tudnak. De majd a Katák megmondják a tutit holnap! Ne aggódj, szerintem nem lesz baj!
Tündériek a fiúk! :D :D Mi is kaptunk tegnap egy olyan Christmoose-os body-t! :lol:

Annyira jók a miku meg a rénszarvas szerkók! Imádom ezeket a kölköket!! :D :D :D

[quote]T írta:uti lehallatszik. Még jó, hogy Adél inkább hason szeret játszani.

Akata
Nóri is hason van legtöbbször, de úgy is pont annyira dübög a lábával + a kezében aktuálisan tartózkodó játékot is izomból veri a földhöz! :shock: Mellesleg nem tudom mi marad a lábujjaiból ha így folytatja, arról nem is beszélve h nem hiszem el h nem fáj neki. :roll: SZERINTED? Azért is vettem egyébként a mamuszt, h tompítson az ütéseken, bár nemtom mennyit segít :? :lol:

AMI, MARCSI, NICIKE merre vagytok????

Tami
azt hiszem péntek lesz a nyerő a shoppingos talira. Bár apa nem dolgozik aznap, de csüt bulizni megy és kifejezetten megkért h aznap ne legyünk itthon túl sokat ha nem baj... tartok tőle h kiütni készül magát :twisted:
Nagyon jó kis cuccokat vettél Annának! Majd rajta is szeretnénk látni! :wink:

Tita
jó hallani hogy jól érzed ott magad és ki is tudsz kapcsolódni végre! Aztán aludni is legyen idő! :lol: Jó társasozást nektek! Várjuk holnap a beszámolót h fater h boldogult a gyerkőcökkel! :wink:

Ági
szegény Szoni!! Úgy sajnálom! :( Remélem a hányás most elmarad! Gyógypuszi neki! Nándi jól van?

Véda
Csabi jobban van??? Gondoltam rátok ma!
Nagyon tetszett a gyógyszertári szori! :lol: Nem kicsit nézhetett hülyének titeket a nő! De így szép az élet!!! :lol: :lol: :wink:

Kike
Kristi túlvan teljesen már a tegnapi rosszulléten? Remélem Vercsi nem lett beteg!!! Domi meg pláne! Nem lehet könnyű ilyenkor, én is halálra izgulom magam, bármi van Nórival, nem is tudom mit csinálnék ha egyszerre több gyerekért kellene aggódnom :? Jesszus! Ilyenkor mindig azt gondolom elég nekem ez az egy is! 8)

Én úgy döntöttem ha holnap sem látok javulást Nóri takony-nyavajáján, elviszem hétfőn a fül-orr gégészetre, mert 12 napja tart már. És az aggaszt h egyáltalán nem folyik az orra, csak egész fönt az arcában szorcsog neki és ha orrszívózzuk, nagyon sűrű és baromi nehezen (sokára) jön ki. Aztán 1 perc és újra szorcsog... hiába sterimar + nasivin :( . Rettegek h rámegy a fülére. Én pont ilyen idős voltam amikor 3 hétig kórházban voltam pont emiatt.

Jóéjt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.06 22:31-kor.
Vendég

kérdés:
használ valaki bébiőrt? milyet és mi a tapasztalat? drágát nem igazán akarok, de persze ha az a jó...
(nyusziapu nyűg hogy költözzek vissza hozzá, mert már nem szeret egyedül aludni, én meg nem merem magára hagyni a törpét... aztán nem szeretnék én is ugy járni...)

Kép

Kép
timi1982

Francba!
(igen, az angyalok is szoktak csúnyán beszélni...)
Hiába libbenek ide-oda, a gyagyás apák a krampuszra hallgatnak... Látszik, hogy a Mikulás túlterhelt volt mostanság, de remélem, hamarosan jól a patájára néz gyagyás segítőjének!
Rettenetesen csalódott vagyok, de annál inkább röpködöm a babák és a mamák körül. Nehogy már a krampusz győzzön....
És látszik, az anyák mennyivel erősebbek... még nagyon sok erőt kívánok nektek, töltekezzetek angyali gyerekeitekből!
Beteg kisangyaltársaimnak jobbulást!
kari.angyalka

Timi - nekünk van, teszveszeltem. Holnap megmondom milyen márka ha érdekel. Ha jól emlékszem 2400-ért vettem. Csak nagyon ritkán használjuk mert többnyire velünk alszik Nóri. Hát, mit mondjak, néha gerjed és nem tudom mitől... Olyankor recseg, én berágok és kikapcsolom. Amúgy nem rossz találmány... :wink:
Vendég

Szép jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
dittke

Hahó!
Nem járok erre egy fél napig, és annyi minden történik, hogy lehetetlen reagálni!

Nem is tudok... :?

Apa gondokkal küzdőknek szeretném írni, hogy még várjatok azzal az elvált nők topikkal!!! Egyelőre ha jól tudom, én vagyok itt az egyetlen elvált! Bár én sem voltam sokáig. :D
Na viccen kívül, ha bármiben tudok segíteni szóljatok, küzdöttem eleget, hogy megmentsem a szarul (vagy inkább egyáltalán) működő házasságomat! Valaki írta, igaz csak apróbetüsen, hogy jobb ha külön mentek, minthogy szenvedni egy rossz házasságban.
Ezzel mélységesen egyetértek, a gyereknek is sokkal jobb békében felnőni, de azért nehéz eldönteni, hogy mikor nincs már tovább! Nagyon remélem, hogy mindnyájatoknál megoldódnak a gondok, az írásaitokból én azt érzem, hogy azért van még remény. Ha nem lenne, nem is foglalkoznátok vele.
Na nem okoskodom tovább, próbálok aludni egy kicsit!

Az összes betegnek gyors jobbulást!

Jó éjt.

Kép
Kép
patr

véda, jól esett amit írtál. :) (mint mindig. :)

orsóanya, szerintem is nagyon jó volt amit írtál a dolgok jóra fordulásával kapcsolatban. nekem mostanában az egyik plakáton lévő felirat tetszik irtóra:
Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja hova tart. :)

apa mikulása nekem hozott csokit! Nagyon örültem neki, meg kicsit szégyelltem is magam, mert tegnap csomót gondoltam rá, hogy én is meglepem valamivel, de nem nagyon szokta értékelni a meglepiket. Már bánom... Viszont nekem nagyon jólesett! :)

fmarti, köszi neked is amit írál. :)

mav MI VAN????????? Normális ez az ember? Két ilyen gyereket képes otthagyni (ha már köztetek nem is oké mostanában minden???)

anyjuk,a kesztyűs zsebes pulcsi király!!! :)

tita, örülök, hogy leértetek szerencsésen. Remélem, hogy sikerül tényleg pihenned!!!

családi pótlék... Én még nem kaptam. kíváncsi vagyok mikor jön először. :)

mi meg túlvagyunk a korosztályos unokatesós mikulás partin. 15-en voltunk, és nagyon jól sikerült. gyerek ugyan kicsit kikészült a hangzavartól (nem vagyunk egy csendes család, főle ha összekerülünk... :) de amúgy jól viselte, és mindenki tök jófej volt, mert tízkor mindenki felállt és távozott. úgyhogy etettünk és fektettünk. csak nekem még meg kellett írni a blogot, itt visszaolvasni és még most jön, hogy a megmaradt kajákat hűtőbe tegyem stb. úgyhogy húzok is, csak nem akartam nagyon lemaradni. Na mindenkinek jó éjt! :)

ja és utánanéztem ennek a ciszta dolognak, és már rájöttem, hogy nem kell aggódnom miatta, mert az csak a kérgestest hiány miatt van, és igazából nem is ciszta (igazad volt kata, hogy amiatt van) úgyhogy elmegyünk majd az idegsebészhez hogy mit mond, de már tudom, hogy ő is ezt fogja. (ez az internet valami szuper találmány!!! ja és a tágulat is, meg minden. Úgyhogy igazából így higgadtan végiggondolva a dolgot, pont annyi baja van mint egy hete. :) :) pontosabban mint amennyiről egy hete is tudtunk. :)
ja és kinyílt ma a golgotavirágom, amit apától kaptam még a szülinapomra. blogba tettem képet arról is. :)

na tényleg húzok, jó éjt mindenkinek!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ági:szegény Szonja-jobbulást neki!!Remélem nem hányt!De ez a láz is :(

Kristi köhög jobban-ugyhogy holnap tuti doki,jobb szeretném én elvinni,de nem tudom úgy megoldani-de végülis az ügyeletes doki írt papírt hogy mi baja,meg mit kapott,azt elvitetem Anyóssal+még néhány dolgot megmondok neki hogy mondja el a dokinak.

Megyek,várnak a lurkók.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!
A beteg gyerkőcöknek gyógypuszi és gyógysimi!

Andi, Mav! Nektek kitartás! Én csak annyit tudok mondani, hogy próbáljátok megbeszélni a dolgokat és utána mérlegelni!

Anyjuk! Édesek a rucik amiket Anna kapott!

Mav! Tündériek a fiúk!

Titi! Örülök, hogy rendben megérkeztetek! Pihenj sokat!

Wera! Bugri Nóri nem gyengén adja elő a dplgokat!

Muffin! Örülök, hogy jól sikerült a parti! Örülök, hogy jó híreket találtál a neten.
Vendég

Jó reggelt!
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Mav!

A FIÚK NAGYON NAGYON CUKIK!!!!!! Az uram teljesen oda volt értük tegnap!

Boldog Hófordulót Dórikának, Lizinek és Domcsinak!
20150601134430

Jó reggelt!!
Boldog hó hófordulót Dórinak, Dominak, Lizinek!
Evelin, örülök, hogy jobb a kedved!

Kép
Kép
patr

Boldog Hófordulót Dórinak, Lizinek és Dominak! :D
Vendég

jó reggelt!
Levi itt ficánkol a kezemben.

boldog hónapfordulót kívánunk a lurkóknak!

levi mellettem aludt és most elég jó volt, mert mindig hamar visszaaludt.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdi!!!

Ezt neked csináltam kb 2 perccel ezelőtt! :lol: :lol: :lol: :lol: És nem az első eset :oops: 8) Kép
Vendég

Szia Titi!
Örülök, hogy aránylag tudtál pihenni!
Sajnálom, hogy nem jössz holnap :cry: :cry:

Lányok, ír nekem valaki egy mai számot???

Kép
Kép
patr

Tita
Nagyon örülök a jó éjszakának! Lehet h Levinek is csak egy kis környezet változás kellett! :D :wink:
Vendég

Pati! 16
Vendég

Nóri a papucsevő! Ajaj! :D
Vendég

Én az előbb infarktust kaptam csak két percre raktam Szabit az ágyra és már le is fordult róla! Együtt sírtunk a gyerekkel!
:cry: :cry: :cry:

Azóta a földön van!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?