Sziasztok!
Niki,
sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából így utólag!
Nagyon bájos Lilla miku sapiban.
Pumperka,
azt hitszem Te kérdezted, hogy ki hogy tervezi a szilvesztert. Én legszívesebben elmentem volna valahova bulizni, táncolni (párom már nem annyira szívesen jött volna), de ma kiderült, hogy anyukám délután dolgozni fog (3 műszakos munkát végez), úgyhogy a buli elmarad. De átmegyünk hozzájuk Dóri miatt, mert itt a házban tuti lesz valahol buli.
Én még mindig elől hordozom Dórit. Még bírom a 8,5 kilóját, persze nem gyalogútra megyünk így. Anyukámékhoz szoktunk így menni, mikor buszozunk. A hátulhordozást még nem próbáltam. Egyszerűen meg tudod magad kötni?
Lusie,
nagyon tetszett Peti miku sapkában fotósorozat.
Olcsi édes a csizmában.
Mosoly,
köszi a tápszeres választ! Volt itthon Beba 3-mas tápszer, amit 8 hónapos kortól lehet adni, ez úgy tűnik bevált, de vettem Milupa jó éjtet, majd ha elfogy a Beba, azt kipróbáljuk.
Petramama,
szerintem nekünk hat a borostyánlánc. Ritkán kell Dóri fogát bekenni, mikor látom rajta, hogy viszkethet Neki, mert mindent tömköd a szájába, akkor is elég a hűtőrágóka. Szerintem Dorka jobban szenvedne, ha nem lenne.
Pati,
tetszik, hogy a fiaid közös ajándékot is kapnak karácsonyra! Nagyon jó ötlet.
Jé, ilyen olcsón is lehet esernyőkocsit venni?
Biribon,
Dóri meg mikor olyan helyen van, ahol nem kéne (vezetékek, számítógép hátulja), akkor megkérdem Tőle, hogy "mit csinálsz?" és egyből rámnéz és szerintem tudja, hogy miért szóltam rá. Olyan okosak!
Linocs,
jól elkaptad fürdés közben a pillanatot, tetszenek a képek!
Betegeknek jobbulást!!!