Mórning!
Az éjszakás műszak gondolom még alszik.
Én is tévéztem, de egy filmet néztem Jet Li-set (pedig már láttam) meg előtte a Helyszinelőket, szőrös jetik voltak benne!
Azért néha belekukkantottam a Megába, de nekem már nem igazán tetszik ez az egész, mert sztem igazságtalan, annyira látszik, hogy a kis tinilányok nyomkodják a telefonokat, mert Viktor és Dávid milyen helyes fiúkák, az iwiw-n már rajongói oldalak vannak róluk........ kész vagyok!
LINACSKA
A 10es tesztek nem tudnak erősődni sztem, már annyi lánynál láttam, és saját tapasztalat szerint a tüszőrepi után csináltam egy tesztet, tele volt a szervezetem hcg-vel és mégis alig lehet látni a teszten a csíkot!
TWIST
Ilyen vásárlás nálunk is volt már, eleve ingyen beszélünk telefonon, szóval amikor már vagy 5x felhívott vmi miatt mondtam, hogy ne is tegye már le a telefont!
ZSUZSKA
Nagyon tecc az Oroszlánbarlang!
Ügyesek vagytok! Látom a szőnyeg is megvan!
MONIC
Nem is kérdeztem tőled....... pénteken elhoztam a 24. napi progimat és 28 körül volt, az nem valami magas, nem? Irtad, hogy harmincakárhány felett jó. Furi mert legutóbb amikor nézték akkor meg 52 volt. Ez tuti, akkor hogy lehet most 28!
SÜNCIBOGLYA
Üdv, és mielőbbi babásodást!