Új privát üzeneted érkezett!

9 volt mire Lizs elaludt, és már egyszer kelt. :roll:

Hoztam nektek 3 képet az a vicc az egészben, hogy az utolsó képen most mikor töltöttem fel a gépre, vettem észre mit csinál :D :roll: :o :shock: .

Kép játszom

Kép mit bámulsz...mondom hogy játszom!

Kép Ezt neked, ha nem érted meg hogy hagyjál már!

d.dodó

Na, jó kis laptető! :roll: 8)

d.dodó

Lizs=Lizy :lol: Asszem fáradt vagyok- vagy mégsem?! 8)

d.dodó

Kike
sajnálom Kristit! Remélem jobban van már azóta!

Titi
jaj de jó hogy végre tudtatok beszélgetni emberi hangon! És még kedvességet is kaptál!! Alakul a dolog! Én is ilyen vagyok sajnos, hogy ha kapok egy nem túl kedves félmondatot búcsúzás előtt (vagy mondjuk elmarad a búcsúzás is) akkor képes vagyok rajta olyan szinten felspanolni és őrületbe kergetni magam, hogy mire hazajön Norbi már meg tudnám fojtani. Ő meg nem érti miért haragszom... Szerintem Te is pontosan így csinálod, nem?
Nagyon drukkolok nektek hogy rendbe jöjjenek a dolgok, de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül! Ha végre már többet tudsz majd aludni, Te sem leszel ennyire borúlátó, ebben bizti vagyok! :wink: A fáradtság és a pesszimizmus szorosan karöltve járnak... :roll:

Szly
Bakker, jól kibőgtem magam az Ákoska történetén! Azt hiszem nagyon szerencsések vagyunk!

Végülis én is kaptam ajit a mikutól. A következőképp zajlott:
Sms-t kaptam Norbitól dél körül hogy
"Ha mentek le, nézz magadnak parfümöt!" Épp a dm-ben voltunk Nórival és vettem egy parfümöt. Norbi hazaért, leült enni, én vasaltam. Kérdés: -vettél parfümöt? -Vettem. -Megmutatod? -Ott van, bontsd ki! -Ok... Aha, fincsi. -Köszi!
Romantikus, nem???? :twisted: :lol: :lol:
Áh, csak kínomban nevetek. Tök depi vagyok én is... :roll:

Jóéjt!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:04-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:37-kor.
Vendég

Kép
Vendég

VKata! Dóri nagyon édes! :D
Vendég

Jó reggelt koránkelők!

Dórika nagyon édes abban a Miku sapkában!
Zsoltinak is tetszik! Aki már korán reggel kisbusznak képzeli magát.
Buszról jut eszembe, Zsuék tegnap ugyanúgy voltak úszni, úgyanúgy nem volt öv a buszban! Remélem azért előbb-utóbb szerelnek bele!

Atyaég a kisbusz akkorát rotyizott mellettem! :shock:

Kép
Kép
patr

köszi!
Vendég

Kata, kérek egy számot!!!

Már volt az 1, 3, 8, 14, (24 nincs).

Kép
Kép
patr

Viki! Lackó fickó elbüvölő!

Titi! Nagyon vigyázzatok Magatokra és pihenj amennyit csak tudsz!

Kike! Gyógypuszi Kristinek! Jobban van már?

Véda! Lilunak szép a fülbevalója! Csabinak jobbulást!

Anyjuk! Szegény Anna bizti nagyon megijedt!

Szly! Ákoska története nagyon szomorú! Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy itt tiprodunk, hogy nem esznek, nem alszanak, de legalább itt vannak velünk és egészségesek!

Dodó! Lizus nagyon édi!
Vendég

Pati! Nem vagyok Kata! Remélem nem baj!

20
Vendég

Sziasztok!
Boldog Mikulást kicsiknek,és nagyoknak! :wink:

Köszönöm Katák a segítséget,és mindenkinek!

Kihívtuk tegnap azért az ügyeletes dokit,ki is jött egy dokinő-adott neki szurit,hogy nem hányjon többet.
Az lehet-lehetett hogy mivel már egy jó ideje köhög,meg kissé náthás,legyengült a szervezete,és a káposztás tésztát már nem tudta megemészteni a pocakja-a doki mondta.Most szigorú diéta.
Tegnap szegényem már olyan álmos volt-mondta a doki hogy egy fél óra múlva lehet neki adni picit inni,de ha elalszik ne keltsem fel,majd reggel igyon picit.Most csinálom a teát,meg kekszet eszik-háztartási kekszet.

Megyek,megnézem a teát.

Hulla fáradt vagyok.... :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Remélem Kristi gyorsan rendbe jön!
Vendég

Babu, dehogy baj! :)

Kép
Kép
patr

Adventi naptár 20.

Dsida Jenő
Itt van a szép karácsony

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi finom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?

Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága,
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született.

Jó gyermekek mind örülnek,
kályha mellett körben ülnek,
aranymese, áhítat
minden szívet átitat.

Pásztorjátszók be-bejönnek
és kántálva ráköszönnek
a családra. Fura nép,
de énekük csudaszép.

Tiszta öröm tüze átég
a szemeken, a harangjáték
szól, éjféli üzenet:
Kis Jézuska született!

Kép
Kép
patr

Pati! Köszönjük szépen a szép versikét! :D
Vendég

Nem igazán akar inni,két kortyot ivott csak,inkább kakszet eszik,de ha többet nem fog hányni,akkor nem baj,hogy nem iszik,ugye?

Kép
Kép
Kép
kike

Hétfőn orvoshoz visszük,vagyis Anyós,mert Apa délelőttös,én meg a picit nem akarom bevinni a betegek közé.
Mert ha megint lesz valami nehéz étel az oviban,megint így jár.

Nem baj,ha most sok kekszet eszik?Éhes szegényem... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Az, hogy sok kekszet eszik szerintem nem baj de egy kicsit többet kéne innia szerintem! Apránként kortyoltasd vele!
Vendég

Kike, szerintem nem baj, csak lassan egye azért!
És a kekszre hátha megszomjazik!

Kép
Kép
patr

ok,köszi a válaszokat,akkor azért megpróbálom rávenni egy pici teára.

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok! Karácsonyi dalok ha valakit érdekel!

http://szirmocska.multiply.com/music
Vendég

Kata! Persze, hogy a nagypapa...Ki más?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen szép képre kelni...Jaj, de jó volt!! Lizy, Miku-Dórika..Annyira szépek!!!

A párom, ha erre jár és meglátja a bannert, akkor rögtön rávágja, hogy Ő Dórika!! Tetszik neki..

Folyt. köv...nyafi van!

sz.andi

Sikongatás volt, nem nyafi. A sikongatás tárgya:

Kép

De tényleg folyt köv. reggeli teendők és visszatérek!!

Patr!!Ismét szép versikét kaptunk!! Köszi szépen!!

sz.andi

vidokata, egyre gondoltunk. :)

Nálunk is járt a MIkulás. De szerencsére itt is maradt :) Kép

KépKép
muffin

Andi:nagyon huncutka ez a fél éves Viki leányzó!

Muffin: király! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi! Viki el bújt és kiabált, hogy keresd meg! :wink:

Muffin! Eliot a legjobb Mikulás!

Itt van a rénszarvasa! :D
Kép
Vendég

Eveli!! Jaj, de jó, hogy jössz!! És ilyen szép Mikulással!!! Nagyon csini!! Dórika a Télanyu, Eliot meg a Télapu! :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Na nem tudok elmenni innen!! Lassan csak összeáll a lapföldi bandaKép

Szabika is nagyon szívdöglesztő!! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.06 08:27-kor.

sz.andi

Milyen édes Mikulások! Kora reggel! :)

Nálunk is járt, ajándékot is hozott, de Adél még nem találta meg :). megvárjuk apát, aki sportol.

3 napja Adél is gyakran kisbusznak képzeli magát :) És mellette rotyizik nagyokat, Pati....

Kike! Örülök, hogy nem lett kórház. Hétfőre lehet, hogy kutya baja lesz. Szerintem benyalt egy vírust, nem a kaja a ludas. Persze a káposztástészta nem tett jót...

Kép
andkata

Szabi is milyen édes, igazi sármos rénszarvas!

Kép
andkata

babu, azért a ruháért én is totál odavagyok, de már nem lehetett kapni mire mi mentünk, csak újszülött méret volt. :( De sebaj. A mikus is jó. És akkor már van rudolphunk is. :) Meg DÓrika az egyik krampusz helyett lesz egy angyal. :)

szly, ákos történetét még a terhességem alatt olvastam (már akkor felmerült a lehetőség) és leveleztem is Mariannal. De azért köszi.

Ja, meg fmarti neked akartam írni, hogy tudom hogy az agy egy nagyon képlékeny szerv és még bármi lehet. Ahhoz a dévényeshez akihez mi is járunk jár egy kisfiú aki egy komplett agyfélteke nélkül született. MÉg nincs két éves de beszél, és jár. Igaz, az egyik oldalát nem tudja olyan szépen használni mint a másikat, de szerintem döbbenet. És ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nekünk hiányzik az összeköttetés, de neki meg nincs mit összekötni... és mégis! ilyen példákba kapaszkodom... :)

KépKép
muffin

jó reggelt lányok!

jaj mennyi tüneményes babuci!!! egyem a husukat ;)
nem is tudom melyik az aranyosabb... imádnivaló kis csócsikálócskák!

(nekem nyusziapu kitérne a hitéből ha ilyet huznék a gyerekre. van két pólónk... nah az bőven elég. arra is nézett érdekesen...közli:ne csináljunk hülyét a gyerekből...) pedig annyira tüneményesek!!!! én már eliot bociruhájára is irigykedtem... meg a tököcskékre... de hát....

Kép

Kép [/url]

Kép

Kép
timi1982

Fogy a tejem és én tehetek róla. :( Nincs már energiám küzdeni érte. Tudom, ha többet fejnék, akkor lenne elég, de egyszerűen nem tudom magam rávenni. Így is kereken egy órát fejek egy nap. Plusz vagy négyet etetek (majdnem minden evés egy óra) plusz a mosogatások és akkor még csak az evés körüli dolgokról beszéltünk... :( Olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt de egyszerűen nem tudom magam rávenni. :( :( :( (a múltkor meg pont azt írtam, hogy milyen jó lenne ha már kevesebb lenne, de ezt mondjuk úgy gondoltam hogy magától és nem azért mert én lusta vagyok, mert akkor nem lenne lelkiismeret furdalásom... de így meg van. Na mindegy, húzok, mert még etetnem kell, aztán jön tanítvány, aztán masszázsra megyünk, közben a férjemék felrakják az előtetőre a tetőt, és este meg korosztályos unokatesós mikulás party lesz nálunk, úgyhogy puccba kell vágni a lakást is. (azért korosztályos, mert így is leszünk 15-en, és ez csak az 5 éven belül születettek. Ja, és nem tud mindenki jönni. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Boldog Mikut!
Kép

Anyukák!
Meséljetek mit szóltak a gyereke a mikuhoz?

Dodó!
Lizy nagyon édes!

Kike!
Hogy aludtatok? Krisi hogy van?

Dóri, Eliot Miku és Szabi Rénszarvas nagyon édes!

Patti!

Köszi a verset!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.06 08:47-kor.
20150601134430

Na még egy kép

Kép
20150601134430

Muffin! Én megértelek mert Én is örökké fejek és néha már nagyon fárasztó! Ne hibáztasd Magad sajnos ez egy mókus kerék!

Viki! Köszi! Neked is! :D
Vendég

Evelyn!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Hisz tele a fagyód is tejcsivel! Mindent megtettél h Eliot Manókánk tejcsit kapjon! Nagyon szép h eddig csak ezt hammolt!

Gratula az eddigi kitartásodért is!

Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:38-kor.
Vendég

Nekem a nap egy esti horrorfejésből is elegem van....Nagyon megértelek, Evelin. Hat hónapig lesz elég és az már nagyon jó ( én pl addig fejek, amíg a tesóm meg nem szül...akkor megy a gép oda és a mérleg is...és vége az idegeskedésnek :))

Babu! Szabi szopizik vagy folyamatosan fejsz neki?

Lackó fickó hogy van, Vik?

Viki hogyan aludt végül, Andi? Adtál neki valamit?

Kép
andkata

Ja Evelin, Fantomalt segített?

Kép
andkata

Andkata! Folyamatosan fejek naponta 5-6 alkalommal! Szabi csak játszik a cicivel! Azt szoktuk mondani Apával, hogy didizik!
Vendég

5-6x? Atyaisten! És mióta csinálod ezt? Így eleget tudsz lefejni? Nem semmi, minden elismerésem! Mindegy végülis az a lényeg hogy anyatejet kapjon!

Kép
andkata

Szép, Mikulásos jó reggelt!

(Csak futtában tudtam visszaolvasni, ne haragudjatok)

Kike!
Kristi jobban van?

Titi!

Jó utat nektek, örülök, hogy Tamás kicsit összeszedte magát, hátha kupálódik még. Ne mondj le róla!

Tamara!
Amihoz hasonlóan nekem is nagyon tetszett, amit tegnap Tita kapcsán írtál.
Néha én is kiakadtam Emma miatt, de mindig arra gondoltam, hogy milyen védtelen és nem ő akarta, hanem én akartam, hogy ő legyen. És ha egyszer idehívtam magunk közé, akkor nekem és kizárólag nekem kell gondoskodni róla és nem haragudhatok rá egyetlen percig sem.

Nagyon szép Dóri és Eliot-Mikulás, ill.Szabi szarvas!!! :P :P :P

Bondi!
Én hiszek a Mikulásban! :wink:

Nálunk csak Apának hozott ajándékot, engem kifelejtett, de nem gond!

(azt álmodtam, hogyb -Lindának kisfia született)

Szép hétvégét mindenkinek!
Vár a könyvem, de este benézek!

Ja, Evelin, le a kalappal, én sztem eddig sem bírtam volna a fejegetést!

jók legyetek
Vendég

Andkata! Amióta Szabi megszületett! De régebben 3 óránként fejtem éjszaka is! Kb. 3 hete már nincs annyi tejem, hogy csak azt kapjon csak így tápszerezünk is és gyümit is eszünk!
Vendég

köszi csajok. :) de ettől még van furdi... :( Na mindegy. Én sem tudok százfele szakadni.

kata, a fantomalt elég komoly cucc. :) Egyik napról a másikra hízott 100 grammot! 2 nap egymás után. :) Úgyhogy utána egy kicsit pihentettem, tegnap újra adtam. Muszáj hogy hízzon, az ideggyógyász is mondta. 45-ös a feje és 39-es a melle és mondta, hogy nem a feje aránytalanul nagy, hanem a teste vézna hozzá. Úgyhogy most hízókúrán van. :)

KépKép
muffin

babu most látom 5-6?????????? Már a gondolatától is kész vagyok. :)

KépKép
muffin

Katus!
Köszi, Dundi jól van. Éppen pörög az ágyon.

Adélkáról kép?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?