Új privát üzeneted érkezett!

Kép Sziasztok lányok! Kép

Üdvözlet minden új idelátogatónak, anyukának, kismamának és pocaklakónak Kép !!!

Sajnos én nem ismerem Szép Dr.-t ezért ezzel a témával kapcsolatban én nem tudok nektek segíteni - bocsika !

Kedves Bogyeszka! Kép

Örülök, hogy veletek minden rendben és hogy a cukroddal sem volt semmi porbléma.

Az én terheléses cukrom a 26. héten 3,8 lett, nem igazán érem az előző meg 3,7 volt és a terhességem elején az éhgyomri cukrom 4,2 volt, ez elég érdekes, pedig én egyáltalán nem figyeltem oda, hogy mit eszem.
Nem mintha sokat ennék és nassolni is csak ritkán szoktam Kép !

Vigyázzatok magatorka és növeszd a pocidat!

Puszika Sziszike!

Kedves Alma! Kép

Mostanában te is hanyagolod a topikot, az utóbbi időben én sem nagyon irogattam.
Írtam Neked néhány sort, remélem megkaptad!

Várom válaszodat!

Puszika Sziszike és a fiúk!

Kedves Viki! Kép

Gratulálok neked a harmadik pocaklakódhoz.
Mekkorák a gyermekeid?
Fiúk, lányok, vagy is-is???

Én is a harmadik kisbabámat várom, bár nem szeptemberre. Kép
Már az utolsó heteket taposom, azaz még 6,5 hetem van hátra!
Április 06-ra várom harmadik kishercegünk Olivér érkezését, akit már nagy izgalommal vár Benjámin ( 4,5 ) és Dominik ( 3 ).

Vigyázzatok magatokra és látogass el hozzánk máskor is!

Szia Sziszike

Kedves Évi!!! Kép

Örülök, hogy végre írtál pár sort!

Nagyon sajnálom a kisfiadat, remélem mihamarabb kinövi!

HÁt amit írtál az nem túl bíztató!
Görcsölgetsz? A pocid?
A derekad csak fájdogál, vagy az is szokott görcsölni?
A dokibácsid mit jósol, sikerül végig kihúznod?
Te mikorra is vagy pontosan kiírva?
Március vége???
Mennyit mocorog a baba? Kevesebbet?
Olivér rengeteget mocorog egész nap, többet mint a két nagyobb együttvéve Kép Kép Kép. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor már a babák a nap 90-95%-át átalusszák, hát nem tudom, hogy ez nálunk hogy van, de a kicsi Manócskám szinte egész nap mocorog, még éjjel is sokszor érzem, ha megébredek! - Mi lesz, ha ilyen lesz akkor is ha megszületik, jaj lesz nekem!!!

Én is elég nyügi és türelmetlen vagyok mostanában. Kép Egyre nehezebben és ingerültebben kezelem a fiúk marhulásait, akármilyen csekélységtől úgy érzem, hogy felrobbanok Kép , nem tudom miért, szegény kicsi babácskám, pedig neki sem tesz jót ha ennyit idegeskedek, de ha együtt van a két kis rosszcsont teljesen megőrülnek.
Folyamatosan megy a hiszti valamilyen apróság miatt.
Na de nem panaszkodom tovább, neked is megvan a magad gondja !!!

Vigyázzatok magatokra és írj gyakrabban, hogy tudjam, hogy jól vagy! OK !!!

Puszika Sziszike ( 33 + 3 )

bedoli

Barnamama esetére reagálva nekem csak jó tapasztalatom volt a "csecsemősökkel". A történet elejét nem ismerem, remélem, nem lett baja a babának.
A szülészek közül én változatlanul a Szép doktorra esküszöm, nekem nagyon fontos volt, hogy nyugodt,megfontolt, egyszerűen biztonságban éreztem magam mellette. Nagyon várom a híreket, hogy visszajön-e, szeretném a következő babámat is nála szülni.
woche

Bogyeszkának üzenem, hogy Szép doktor magánrendelője működik, a rákszűrésre most is elmehet, az gondolom megoldható, de én a szülés miatt izgulok, hogy vissza jön-e Balassagyarmatról, hiszen ott mégiscsak osztályvezető főorvos.

Ha lesz találkozó, én is szívesen elmegyek.Úgy látom, ilyenkor már minden "margitos" alszik, majd holnap megnézem, mi újság felétek.
woche

Sziasztok!

Sziszike,

Köszi! Nekünk eddig vegyes a felhozatal, Marci 3 éves, Hanna 1 éves. Mindegyiküknél sejtettem, milyen neműek lesznek (kis családtervezés bejátszott:-), de ennél a 3-nál csak találgatás, bár a lánynak megint nagyobb esélye van.
Látom, nálatok fiús család készül kiteljesedni:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Szia Viki! Hiába, kicsi az internetes világ! (MaM volnék) Kép

Eleonóra, köszi az üzenetet, de engem nem érint Szép doki holléte, nem ő az orvosom, csak azt az infót adtam tovább én is, amit tudtam róla.

Legyetek jók, további békés pocaknövesztgetést mindenkinek! Kép
bambrus

Sziasztok Lányok!
Pár napja nem jártam itt és annyi az új levél, hogy alig gyöztem olvasni!
Jól vagyok és a pici Fiúnk is. Nagyon ficánkolt tegnap!-és én nagyon élvezem, mert így minden nappal jobban érzem, hogy én is Anyuka leszek. Mint , Ti itt már sokan.

Kép Üdvözlet minden új kismamának, és nem kismamának.

Kép Eleonóra, mi Bogyeszkával tervezgettük a találkozót, de nem nagyon jelentkezett senki ezért most pihentetjük amig nem jön össze egy nagyobb csapat. Akkor viszont szívesen!

Kép Barnamama, nem lettem feldobva, hogy ilyen módon intézte az ügyeteket a Kórház. Most hogyan tovább?
A lényeg tényleg az, hogy a kisfiad egészséges és más nem számít, de felháborító, hogy ennyivel elintézik és lezártnak tekintik gondolom az ügyet!

Kép Bogyeszka, pihentetjük a találkozót, de nem elfelejteni! Jól vagytok?

Kép Sziszike! már írtam is!

Kép Angelkám, hát már megint mi történik?, most megkaptad a levelem?, nekem nem jött vissza, csak 1x.
Puszantás és jelentkezz, ha megjavul a gép...

Puszi mindenkinek,
Legyetek vidámak és szépek!
Alma
19+3
Alma vagyok

Hát tegnap elég szépen kidobtam a taccsot, valszeg elcsaptam valamivel a gyomrom, mert egy napos virusról láztalan lefolyással még nem hallottam... Délelőtt még úgy éreztem magam, mint a mosott rongy, de most már azért jobb. Kép
bambrus

Szia Sziszike!

Azt mondja a Béres dr., hogy most már kihúzom. Bár nem fekszem egész nap, mint azelőtt és emiatt görcsölgetek, nem is igazán görcsök ezek, csak "húz" folyamatosan a derekam, meg a hasam. Ma egyedül voltunk a nagyfiammal, tök jó volt, nagyon próbál kímélni, olyan kis felnőttes néha. Bár a múltkor édes volt: nem engedte, hogy levegyem a pelenkázóról, aztán amikor mégis megtettem, követelte, hogy rakjam vissza, hogy apa vegye le, mert anyának pocakja van. Csak előtte rakjam vissza...
Pont egy héttel járok előtted. Melyik nap fogsz CTG-re menni? Az én dokim hétfő délelőtt van. A kismamatali megszervezése még talán ott a legkönnyebb :-)

A ficánkolásról annyit, hogy az én kicsi fiam egész nap mocorog, forog, rugdos és csuklik, kb. félórás szünetekkel. Már simán tudok úgy félálomban pihenni éjjel, hogy érzem a mocorgást. Ha ez így lesz, mikor kinn lesz...

Szia

Lányok,

Titeket is megviselt ma a front? Nekem szerintem magas volt a vérnyomásom, bár a mérőn nem volt vészes. Csak akkor nem szédültem, ha álltam, vagy mászkáltam. Volt valakinek ilyen valaha?

Éva
34+3
evaanya

Sziasztok lányok! Kép

Kedves Alma! Kép

Már én is válaszoltam és fényképeket is küldtem neked!!!

Kedves Évi!

Örülök, hogy jól vagy, és hogy bíztatóak a kilátásaid.
Még nem tudom pontosan, hogy mikor megyek CTG-re, valamikor a 36. héten Kép akkor még lesz egy utolsó vérkép is és talán még ultrahang is! Kép
Nekem a szerdai nap lenne a legobb, de nem tudom, még hogy az hanyadikára esik!

Már rég tettem fel a fiacskáimról képet, most potolom, remélem nem haragszanak meg érte azok akik a giffek miatt szóltak! - bocsika!

Kellemes hétvégét és jó pihit mindenkinek!

Bogyeszka vigyázz magadra és jobbulást!!! Kép

Sziasztok

Sziszike ( 33 + 4 )

Kép Kép Benikém Kép Kép Kép Kép Kép Domikám Kép Kép
Kép Kép

Kép Testvérkék!!! Kép

Kép

bedoli

Sziasztok lányok!

Van valaki közületek, aki a Flórián tér környékén lakik, és már van gyereke? Csak azt szeretném megkérdezni, hogy melyik gyerekorvoshoz jár, és mennyire van vele megelégedve. Ugyanis nagyon érik már számunkra az orvos-váltás. De csak olyanra szeretném lecserélni, aki szakmailag jó, és a gyerekekhez való hozzáállása is jó (beszélget vele, vígasztalja, nyugtatja, stb.).

Barnamama!
Mit írtak abban a levélben? Hogy részükről nem történt mulasztás??? Ti ezt ennyiben hagyjátok, vagy tovább mentek? Az tényleg jó lenne, ha egy belső intézkedést, szigorítást kiváltott volna ez az eset, bár házon belül szerintem védik egymást, függetlenül attól, hogy sajnos ez akár emberéletbe is kerülhet. Kép

Viki!

Én nem Sztanyiknál fogok szülni, de szintén szeptember közepe-vége felé várom a 2. babámat.
Az "új jövevényt" is terveztétek már, vagy későbbre szerettétek volna?
Mikor mész először a terhesgondozóba vagy ultrahangra?

Sziszike!
Hogy csináltad azt a terheléses vércukor-eredményt?????? Kép Nagyon irigyellek! Nekem az éhgyomri mindig alacsony (3.4-3.7 közötti), és utána magasabb. Úgy látszik tényleg hajlamos vagyok a cukorbetegségre. Kép Bár most kicsit jobban figyelek magamra, most nem zabálok annyi édességet, mint a lányomnál. Igaz, annyira nem is kívánom. Inkább a sósat eszem, de sajnos attól is becukrosodhatok, ha túlzásba viszem. Pedig nagyon szeretek enni (finomakat)! Kép
Egyébként nagyon helyesek a fiaid! Kép

További jó pocakosodást mindenkinek!

Puszi!
Móni
vmóni

A Flórián tér környékén javaslom a Gömöri doktornőt, a Vörösvári úton rendel.
woche

Sziasztok !

Bogyesz-bogyesz:-)))))
Fogadjunk, hogy a Mam is csak álnév:-)))))) De ugye nem Te vagy a csajszi a szomszédunkból?:-)))
Az Index bekrepált napközben, nincs időm órákig várni, míg beenged a fórumokba. Ide viszont pár perc alatt beléphetek bármikor és a gyerekeknek sem hiányzom erre a rövid időre. Hát muszály kinézni a nagyvilágba :-)

Hali Móni!
Akkor egy "harmadban" járunk:-) Téged mennyire visel meg ez az első időszak? Nálam eddig tök olyan, mint az előző kettőnél : egész nap émelygek, bár korábban nem tudtam, de már megy a róka-regélés is erősebb szagokra és bizonyos kaják hallatán is:-))
Háát, terveztük a 3. babát is, csak igazából jövő tavasztól:-))) A természetes fogamzásgátlás egy baromság, érik a pete, amikor akar, nem érdekli azt a hőgörbe meg a peteérés tudományos meghatározása:-))

Csaó,
Viki
ccviki

Sziszike!
Majdnem elfejtettem: a fiaid mint két tojás, egy kisebb meg egy nagyobb:-))) Vidám kis krapekok lehetnek:-)

Pá,
Viki
ccviki

Sziasztok Lányok!
Alma vagyok, csak napok óta nem tudok belépni a topikba a saját nevemen sem, mostmár ***** lettem végsô elkeseredésemben így sikerült!

Sziszike köszi a leveled! holnap írok én is!

Bogyeszka! Jól vagy ugye, Te sem jelentkeztél mostanában!

Evaanya, Te is már nagyon a finisben jársz Sziszikével együtt. Sárgulok az irígységtôl.
Jól vagytok?

Angelkám, megírtam az e-mailedre,
amit ígértem!
Puszi Marcikának! Holnap keresek neki pókembert mert kaptam egy új CD-t és biztos vannak rajta jó képek!

Puszi mindenkinek,
Jók legyetek és pocakosodjatok!!!
Alma
_alma_

Szia Alma,

köszi jól vagyok, kicsit a frontok megviselnek, görcsölgetek, meg vérnyomás... pedig jó lenne még kicsit húzni. Bár a pocakomat időnként legszívesebben lecsatolnám kicsit.
Viszont tegnap moziba mentünk, ki tudja mikor legközelebb...

Vigyázz magadra,
Éva
evaanya

Sziasztok! Viki, azért írok, mert az a benyomásom, hogy ismerlek Téged Kép Én is 1 éve szültem Sztanyik dokinál (febr. 8-án) Jankát, és pont akkor született egy Hanna, akit egyszer véletlenül nekem hoztak oda, amíg nem kerültünk át a roomiba. Kép És az ő mamájának is volt egy 2 év körüli kisfia. Szőke hajú és szemüveges vagy? Ha összekeverlek valakivel, ezer bocsi. Így vagy úgy, de mindenképp gratula az új pocaklakódhoz!
Üdv, Klára
klara

Sziasztok!

Klári!
Nahát, hogy mennyire klassz ez a net, micsoda találkozás:-))) Persze, én vagyok az:-)Nekem nagyon emlékezetes maradt ez az eset, mert szülés utáni napon történt, amikor még én is alig ismertem meg a lánykám, de azért emlékeztem rá, hogy Hannának neveztük el és nem Jankának:-))) De a csecsemős nővér jobban akarta tudni nálunk:-))) És köszi a gratulációt!
Hogy vagytok? Lehetne valahol képet nézni Jankáról a neten? Enyémekről a http://babanet.hu/album/main.php?album=298 címen találsz fotókat.
Mégegyszer nagyon örültem, hogy írtál:-)
Minden jót nektek!
Csaó,
Viki
ccviki

Szia Viki! De jó! Megkuksiztam az albumodat, nagyon helyesek a gyerkők, és látszik, hogy igazi jó testvérek. Kép Az én fiam bezzeg "folyton marja, böki" a hugát... Volt kép a profilomban, de leszedtem nemrég. Ideteszek egyet Jankáról, remélem, a modemesek nem orrolnak meg nagyon.
Kép
Majd olvasgatom itt, a topikban, hogy mi van veletek. Néha én is szoktam írni ide, de már nem igazán frissek az élményeim a kórházról Kép
Minden jót nektek, és sok puszi!
Klára
klara

Kép Szia Evaanya!
Milyen volt a mozi?-és mit néztetek meg?
Mi múlthéten voltunk moziban a (Félelem Bére) film nem volt rossz, de akció-így kicsi fiam odabent ki tudja miért egyfolytában ficánkolt, még soha máskor annyit.?-remélem nem azért mert félt...
Tarts ki, már nemsokára itt a nagy nap!!!
Szorítok neked nagyon!

Puszi, Alma.

Kép Sziszike!
Már el is ment a válasz!

Kép Angelka! már csak 2!!

Puszi nektek, legyen szép napotok!
(gyönyörüen süt be az irodába most is)
Alma
_alma_

Almácska, igen, már csak 2!
Nagyon várom már!
szépséges babázós napot mindenkinek!
angelka

Sziasztok !

Klára,

Csoda helyes kis pofija van Jankának is és mekkora kék szemek a barna hajacskához, bájos kislány! A haját vágtátok, vagy ilyen modern frizót növeszt magától? :-)
Szóval Nálatok is bátyus van. Mekkora a korkülönbség? A nagyobb fiúk (mondjuk ovisok) már nehezebben "rázódnak bele egy kistesóba", vagy túl dedósnak tartják vagy állandóan az erõfölényt fitogtatják a házban:-)De elõbb-utóbb elmúlik ez az idõszak és a kistesóból lassan jó barát lesz. Ezt az ismerõsöknél tapasztaltam. Nálatok is errõl lehet szó?
Marci és Hanna valóban jól kijönnek egymással általában, Marci kihagyta a nagy irigykedést meg féltékenykedést (szerencsére), de azért vannak ám kisebb irigykedések és harcok a játékokért errefelé is:-)
Köszi az érdeklõdést, majd akkor "látjuk" még itt egymást:-)

Viki
ccviki

Sziasztok!
Nemrég kerestem Sóvágó dokit és kiderült, hogy már nem alkalmazottja a Margitnak. De ott vezet szüléseket.....
Nem teljesen értem. Mi tudtok Ti erről? Akkor ha hozzá járok, semmi sem lesz TB-s ezentúl?
Előre is köszönöm
ribizli5

Szia Alma!

Nem Felejtés bére? Ben Affleck. Hát én is szorítottam a télikabátot a hasamra...
Hétfőn megyek az első CTG-re, ez már a finis :-)

Éva
evaanya

Szia Ribizli!
Van egy kis kavarodás most a kórházak körül. Van aki a Margitban már nincs, de az SZTK-ban még van és magánban meg persze, hogy van, és a Margitban szül. Ez gondolom a kórháznak pénzt jelent, mert a TB a szülések után (is) utalja az összeget.
Aztán van aki az SZTK-nál sincs -amit már nem úgy hívnak, hanem valami KHT-lett azokból is, a Kórháznál sincs, de a Kórházban szül.
A védönö magyarázta el nekem is ezt a dolgot, én is összezavarodtam e miatt.
Kersed meg a terhesgondozóban a ,,néniket,, vagy a védönöd és ö pontosan tájékoztatni tud majd, reméljük!!
Nem kell félni, a TB marad (meg a hálapénz is.)

Remélem valamit azért segítettem...
Szia
Alma
almaa

Szia Éva!
De Felejtés Bére, igazad van már nem elöször keverem össze. Ezek szerint Ti is ezt láttátok, hallotátok-(nem semmi hanghatások érték a bébiket az biztos!)

Olyan jó hangja van a ,,CTG-nek,, a Tamással a terhesgondozó folyosójáról szoktunk hallgatózni, nagyon tetszik mindkettönknek.
Én belestem a múltkor, oda ahol csinálják, volt a Mama pocakján egy müszer és volt valami monitor féle is, de azt nem láttam, hogy müködik-e vagy csak úgy ott volt?! Az mutat valamit...?

Nagyon örülök, hogy jól vagy és hétfôn már ,,hallgatózni,, indulsz!!!
Jelentkezz és számolj be, hogy mi volt, feltétlenül!

Bárcsak én is már ott tartanék, nekem elég hosszú lesz még a tavasz és a nyár fele?! Én Júli. 13-ra vagyok kiírva!-és az még nagyon odébb van!

Puszi,
Vigyázz a pocakodra!
Alma
(20+1)
almaa

SZiasztok! Viki, még offolok itt egy picit, de legközelebb inkább mailt küldök Kép
Köszi a kedves szavakat Janka nevében is, Hanna baba is cuki. Amúgy nem is tévedtek nagyot, amikor összecserélték őket, hiszen a két név eredete ugyanaz. Kép Nálunk 3 év a korkülönbség. Azért nem olyan vészes a helyzet, de a játékokért nagy veszekedések mennek.
Te sejted egyébként, hogy én ki vagyok? Kép
Puszi és mindenkinek minden jót, Klára
Ja, ON topik: én úgy tudtam, hogy Sóvágó doktor úr már nem is szüleszt a Margitban, csak az "SZTK-ban" rendel.
klara

Sziasztok!

Klára, Jól elbeszélgetünk itt magánban:-) Már akartam én is inkább mailben folytatni.
Hááát, sajna lila gőzöm sincs Rólad:-))))))) Annyi szobatársam és szomszédom váltódott azokban a napokban, hogy nem emlékszem, sajnos. De szivesen megismerkednék most már Veled:-)
Üdv, Viki
ccviki

Kép Sziasztok lányok! Kép

Én mostanában nem nagyon jártam, itt, de időm sem nagyon volt a gép előtt ücsörögni.
A borzalmas időjárás miatt napokig ki sem mozdultunk, még Benikét sem tudtam oviba vinni. Kész korcsolyapálya volt az udvar és az egész utca!
Két napig alig volt áram, a fiúk ezerrel pörögtek alig lehetett bírni velük. Kép Kép Kép
Ma már szerencsére Benikém oviba van és van egy kis nyugi!

Kép Üdvözlök minden új idelátogató anyukát!!! Kép

Kedves Klára! Kép

Nagyon édi Janka képe! Kép

Milyen jó neked és Vikinek, hogy így egymásra találtatok milyen kicsi a világ Kép !

Kedves Viki! Kép

Köszi hogy hozzászóltál a képekhez, de azért az túlzás, hogy mint két tojás Kép . Elég sok különböző vonásuk van még külsőleg is, ha jobban megfigyeled őket!

Ti hogy vagytok? Minden rendben veletek?

Kedves Alma! Kép

Írtam neked tegnap este e-mailt, remélem megkaptad, és sikerült minden kérdésedre válaszonom.
Végül sikerüt kicserélni a rugit???
Várom mihamarabbi válaszodat!

Kedves Évi! Kép

Hogy vagytok? Mi újság veletek?
De jó neked te már jövő héten kezdheted a CTG-re járást. Én valószínűleg március 10-én szerdán megyek majd előszőr akkor már én is 36 hetes leszek! Kép
Utána már pögögnek majd az események, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e végig kihúznod? Jó lenne ha találkozhatnánk! Kép
Voltál mostanában ultrahangon?
Mekkorára becsülik, a kicsit?

Kedves Bogyeszka! Kép

Mostanában nem nagyon irogatsz! Hogy vagytok?
Veletek minden rendben? Növöget a pocid?
Van rólad valahol pocis kép, kíváncsi lennék rád! Kép

Kedves Lucamama és Barnamama! Kép

Ti is nagyon eltüntetek mostanában! Hogy vagytok? Minden rendben veletek!
Barnamama kórház ügyben van valami fejlemény???

Írjatok néhány sort, ha van egy kis időtök!

Keves Philissa! Kép

Te se nagyon látogatod mostanában ezt a Topikot!
Veletek minden rendben? Tesó ügyben van valami fejlemény.
Legutóbb én írtam neked és igérted, hogy válaszolsz amit azóta is csak várok!
Írj, ha van időd!

Most már búcsúzom, további szép napot mindenkinek!

Jó babázás és babavárást! Kép

Sziasztok

Sziszike ( 34 + 3 )

bedoli

Ribizli,
én is úgy tudom, hogy Sóvágó doki már csak az SZTK-ban rendel, és csak akkor vezet szülést a Margitba, ha az nem ütközik a munkaidejével a rendelőben. Emiatt nem igazán mer vállalni, mert ki garantálja, hogy a baba rendelésen kívül akar megszületni?!Kép
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Sziszi, aranyos vagy, hogy hiányolsz. Kép Külön pocakos kép nem készült rólam, de talán van egy, ami normálisabb, a kisfiammal vagyok rajta karácsonykor:
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=3472;id=36433
próbáld meg az egészet bemásolni, valamiért nem akarja az utolsó tagot is odarendelni.
bambrus

Kép Szia Bogyeszka! Kép

Megnéztam az albumodat, ari Kép, de kár hogy nemigazán látszik rajta a pocid.

Egyébként ez a képet akartad megmutatni???

http://babaszoba.hu/services/albums/getimg.jpg?id=36433

- ez annak a képnek a címe amin a kisfiaddal vagy együtt!!! Kép Kép

Örülök, hogy jól vagytok írj gyakrabban!!!

Puszi

Sziszike ( 34 + 3 )

bedoli

Szia Alma,

monitorra nem emlékszem, van egy gép, ami papírra írja a méhösszehúzódásokat, meg a baba mozgásait, szívhangját. Két éve az egyik mindig rosszalkodott, néha nem írt, egyébként meg a gyerekemet kellett böködni, hogy ébredjen már fel. Hiába bizonygattam, hogy egész nap mocorog, de dél körl aludni szokott, produkálni kell magunkat, mert különben csúnyán néznek ránk. Kíváncsi vagyok, a második fiam együttműködőbb lesz-e.

Sziszike,

csak a 38. héten lesz UH legközelebb. Én nem mentem extra 3D, 4D UH-ra , mert még a simát is utálja a gyermek.
Nekem mindig hétfőn kell mennem majd, akkor rendel a dokim. De ha pl. UH szerdára esik, majd megkereslek.

Sziasztok,
Éva (35+2)
evaanya

Sziszi, mondtam, hogy nincs olyan kép, ami kizárólag a pocakom kedvéért készült volna. Meg valahogy nem is érzem olyan fotogénnek azt a testrészemet. Kép Aki benne van, azt jóval inkább, de erre ráérünk majd azután, hogy megszületett. Kép
bambrus

Sziasztok Csajok!
Kép Éva, reméljük a csúnya nézésüeket már kiszavazták.
Mibôl gondolod, hogy utálja a baba az ultrahangot?
Hétfönként mikor mész a dokidhoz? Lehet, hogy 2 hét múlva hétfön én is megyek az enyémhez, csak azért érdeklödöm!

Kép Angelka, már csak 1-et kell aludni!!!

Kép Sziszike! Sajnos már közben kicserélték a rugit, nem annyire szép mint az elözö, de már nincs mit tenni.

Kép Timi72!
Ne ilyessz meg, az én dokim is rendel ,,SZTK,,-ban is!

Kép Lányok Ti mit szóltok az SZTK-s dologhoz, amit Timi72 írt?

Szép estét mindenkinek.
Puszi
Alma
(20+2)
almaa

BOGYESZKA!
Végre Te is itt vagy, aranyosak vagytok a fiaddal!
Gyere gyakrabban a topikra, ha van idöd!

Puszi
Alma
almaa

Alma,
nem akartam senkit ijesztgetni, nekem a barátnőm mondta, aki a Sóvágónál szülte az első babáját, és most várja a másodikat. A Sóvágó közölte vele, hogy szívesen elvállalja, de nem biztos, hogy a szülésen végig ott tud maradni, mert a rendelési idő az "szent". Ezek után a barátnőm másik dokit választott.
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Alma,

tíztől rendel a Béres dr., előtte megyek CTG-re. Te?

Éva
evaanya

Éva,
Sajnos összekevertem a napokat. Én szerdán megyek nem hétfön.

Timi72!
Az korrekt dolog volt, hogy elöre megmondta.
Az én volt dokim nem nagyon szólt, csak a terhesgondozáson kérdezték, hogy melyik kórházban akarok szülni, én meg nagyon nem értettem, hogy miért nem egyértelmü. Késöbb aztán kiderült, hogy már ö nem dolgozott ott, csak én nem tudtam róla. De mostmár ez mindegy is.
Tényleg van sok orvos és sok jó orvos, lehet válogatni! Most viszont nagy felfordulás van, a rendelök és kórházak körül, csak ne mi igyuk a levét!!!

Puszi, szép napot!
Alma
almaa

Alma,
én is így gondolomKép. A lényeg, hogy bízz a dokidban, és mindig számíthass rá!
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Kedves Lányok!

Még sosem írtam Nektek, de olvasva az utolsó leveleket, azt hiszem, tudok segíteni a Sóvágó-dologban. Én nála fogok szülni áprilisban (ápr 7-re vagyunk kiírva), és pont tegnap voltam nála a magánrendelésen, mert volt egy csomó kérdésem, amit a kórházban nemigen tudok megkérdezni... gondolom, mindenkinek ismerős a kapkodás. Szóval elmagyarázta, hogy hogyan osztották szét a dolgozókat - nem mindent értettem - de őt az SZTK-ba osztották be. Ő úgy döntött, hogy azt inkább nem, így már az SZTK-ban sem rendel, csak a magánrendelésén hétfőn és csütörtökön 14-20-ig, valamint a Margitban minden kedden + az ügyeletek, szülések és műtétek. Nem tudom, hogy elvállal-e új kismamákat, de engem megnyugtatott, hogy áprilisban még biztosan ott lesz, és számíthatok rá. A kórházzal van szerződése,
valóban nem alkalmazottja a Margitnak, de a szerződés szerint a terhesgondozásokat, szüléseket, stb csinálja.
Remélem, tudtam segíteni Neked Ribizli. Ne add fel szerintem, mert én nagyon szeretem a Sóvit, rendes doki.

Egyébként üdv mindenkinek, nagyon jó olvasni, hogy Nektek is vannak hasonló kérdéseitek Kép

A szülésznőket ismeritek a Margitban? Ti fogadtatok?? Én tanácstalan vagyok...

Sziasztok,
Fanni (34 + 2)
kfanni

Sziasztok!

Fanni,
Nekem sosem volt fogadott szülésznőm (már 2 gyarkőcöt szültem), mindig az ügyeletes szülésznő foglalkozott velem. először egy idősebb, másodszor egy egész fiatal, de mindkettővel meg voltam elégedve, nagyon türelmesen, segítőkészen viselkedtek. Egyszer kérdezte egy anyuka az osztályon az egyiküktől, hogy kit ajánlana egy ismerősének. Azt mondta, szerinte felesleges fogadni, mindegyikükről csak jót mondtak a kismamák. Valszeg ez így is van, a szülőszoba és az ottani személyzet teljesen más világ, mint kint az osztály. Tényleg felesleges a szülésznőn aggódni, vagyis ebből is gondot csinálni. De ez az én véleményem.
Üdv, Viki
1
ccviki

Kép Sziasztok Lányok! Kép

Üdvözlet minden új idelátogató kismamának és anyukának!

Kedves Fanni! Kép

Nem tudom hogy az elolvasottak alapján mennyire ismresz engem, de én is kisbabát várok és egy nappal korábbra vagyok kíírva mint te, azaz április 06-ra Kép ! Lehet, hogy találkozunk????
Én nem ismerem az orvosodat, de nem is ez a lényeg.
Én most a harmadik kisfiammal vagyok várandós! Van két nagyobb fiacskám is kicsit fentebb a képeiket is láthattad! Kép

Neked mid lesz? Tudjátok, vagy akartátok tudni?
Mekkora a baba pocidban? Mikor voltál utoljára ultrahangon? Mekkorára becsülik a babát?

Most röviden csak ennyi, ha van időd, akkor írj néhány sort!

Sziasztok

Sziszike

bedoli

Sziasztok Csajok!
Kép Angelka, fincsi lett az ebéd?
A fánkunk nagyon jól sikeredett!
Elküldtem a ,,kéziratot,,.
PuszA.

Kép Sziszike, írtam neked!!!

Kép Fanni, mindenkinek más és más a véleménye a ,,szülésznö választással,, kapcsolatban. Az én orvosom, az mondta
teljesen mindegy ki lesz a szülésznö, mert a Margitban az összes odafigyel és odaadóan végzi a munkáját. - de nekem az jutott eszembe, Vajon mi lesz, ha 4-en szülünk egyszerre? Akkor már lehet, hogy az jár jobban akinek van választottja és az csak vele foglalkozik!? az ügyeletes szülésznönek meg,
1-el kevesebb a dolga!
Én ezért választottam mégiscsak, és persze könnyü dolgom volt, mert egy fennt említett barátnöm, ajánlott be az ö szülésznöjéhez.
Kép Köszönöm is neki!!!!!

Kép Timi72, a bizalom már megvan és remélem, hogy számíthatok rá, de legalábbis bízom benne.

Puszi mindenkinek,
Alma
almaa

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy látom nem csak én nem értem ezt a Margitos dolgot.
Én a Sóvágóhoz járok már évek óta magán rendelére, nameg ha vérvétel... kell, akkor a Margitba (III. kerületi vagyok).
De nagyon megdöbbentem, hogy ilyen kavarás létezhet, mi lesz a kismamákkal?

Mindenkinek boldog babavárást!
Ribizli
ribizli5

Alma, írtam neked emilt! Fánkot ennék!!!
pussz-pusssz

Sziasztok, irigykedve olvasom, hogy mindenki tavasszal szül, csak én nem? 1ik felem örül, mert a 18. hetes u.h-n kiderült, a picike teljesen jól néz ki és jól van, egészséges, csak éppen 16.hetes. Ezt nem igazán értem, visszamentünk az időben...és 2hét múlva kontroll...valami szuper gépen és azért izgulok, akkor mi fog kiderülni....remélem annyi "csak", hogy kisfiú-e vagy kislány?
mindenkinek békés, boldog babavárást kívánok!
Angelka 16+3 (?)
angelka

Sziasztok!

K. Eleonóra,
Köszi az infót. Róla most hallok először (bár láttam, hogy ott rendel). Tudsz róla valami közelebbit mondani? Ti is oda jártok? Sokan járnak hozzá? Kijön házhoz, vagy csak ha nagyon-nagyon beteg a gyerek? Csecsemőhöz kijön mindig? Pl. a lányom 5 hetes volt, amikor elkapott egy csúnya vírust (hányás, hasmenés, láz), és a dokit kihívtam. Ki is jött, de ugyanúgy volt pofája elkérni a "kiszállási pénzt", mintha legalábbis csak kényelmi helyzetből hívtuk volna ki. Ez decemberben volt egyébként. Szerintem ilyenkor egy lelkiismeretes orvosnak kötelessége ingyen kijönni házhoz, és legfeljebb ha akarok adni pénzt, akkor eldöntheti, hogy elfogadja, vagy sem. Nem?
És azt meg tudod mondani, hogy ha nem rendelési időben történik valami (de napközben), akkor kit lehet felhívni (pl. ha nem tudom eldönteni, hogy bevigyem a rendelőbe vagy sem). Vagyis a Gömöri dr-nő telefonszámán felveszi valaki még a telefont, aki rendelési időn kívül tud segíteni?
Köszi előre is a válaszodat!

Fanni,

Részemről kicsit megoszlik az előzőekben leírtakhoz a véleményem. Szerintem célszerű választani, mert ahogy a Viki leírta, ha sokan szülnek, akkor bizony a szülésznők csak rohangálnak, nem tudnak csak veled foglalkozni. Viszont ha választott szülésznőd van, akkor ő csak veled foglalkozik. Csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha közben ő szolgálatban van... Azt hiszem, ilyenkor műszakot cserél, hogy csak veled tudjon foglalkozni.
Sziszike!
Nem emlékszel, neked nem mondott erről semmit a Gyöngyi?

Viki,
Igen, egy harmadban járunk! Kép Csak még azt nem tudom, hogy mikorra leszek kiírva (Tuti, hogy nem annyi idős a gyerek, mint amennyinek kell lennie az utolsó menses alapján). Valószínüleg 9-én, kedden megyek vizsgálatra, az első "igazi" ultrahangra, majd ott megmondják a gyerek korát. Te mikor kapod meg a kiskönyved?
Érdekes módon, ezt a terhességemet rosszabbul viselem, mint az előzőt. A lányommal csak 4 (!!!) napot voltam rosszul, és egyébként egy álom volt a várandósság (csak az a cukorbetegség ne lett volna!). Most viszont minden lehetséges tünet kijött rajtam. Kb. 1 héttel ezelőttig olyan fáradt voltam, hogy szinte levegőt venni nem volt kedvem. Most kezdek igazán magamhoz térni.
Róka-vadászaton szerencsére nem kellett részt vennem, csak kerülgetett engem a lehetőség.

További jó pocakosodást mindenkinek!

Puszi!
Móni
vmóni

Kép Sziasztok lányok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kedves Alma! Kép

Kép Írtam neked e-mailt, remélem átment!
Várom a válaszodat!

Puszika Kép

Sziszike és a fiúk

Kedves Móni! Kép

Kép Átment a járókval kapcsolatos e-mailem???
Jelez vissza, mert ha nem átküldöm neked mégegyszer.

Jól értettem te babát vársz???
Nem azt írtad, hogy 4,5 hónapos a kislányod, vagy féreértettem valamit???
Vagy csak ilyen kicsi lesz a korkülönbség közöttük???
Mindenesetre, ha ez így van akkor SZÍVBŐL GRATULÁLOK Neked!!!
Nálunk 20 hónap a fiúknál a korkülönbsét hát nem volt egyszerű az elején, de bele lehet jönni! Kép

Ami Gyöngyit illeti én úgy tudom, ha éppen szolgálatban van akkor megpróbál cserélni, azt mondta, hogy van egy ember akit ilyen helyzetben lehet riszatani és beáll helyette. Kép
A nagyobb gond akkor lehet, ha éppen egyszerre szül két olyan kismama akik őt választották.
Nemrég volt is rá példa, azt mesélte hogy negyed óra különbséggel szült két kismamája, hát nem lehet egyszerű dolga se neki sem a kismamáknak.
Azt is hozzátette, hogy ilyen még nem volt!

Írj, hogy megérkezett-e az e-mail!

Puszi Sziszike Kép

Kedves Fanni! Kép

Kép Nagyon eltüntél, pedig többen is írtunk neked, többek között én is!
Fentebb elolvashatod!!!
Csak nincs valami baj???
Várjuk a válaszaidat!

További kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek!

Jó éjszakát!

Sziasztok

Sziszike ( 34 + 5 )

bedoli

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a segítséget a szülésznővel kapcsolatban. Szerencsére én is csak jót hallottam mindenkiről. Megkérdeztem az orvosom, és ő is azt mondta, hogy ezt döntsem el én, nem akart rábeszélni.
Azért remélem, hogy aznap nem lesz tele minden szülőszoba Kép Hacsak nem lesz valami front...

Sziszike!
Köszi a kedves szavakat Kép Elképzelhető, hogy találkozunk, ha mindkét babóca időben érkezik.
Mi az elsőt várjuk, és csak egy hete tudtuk meg, hogy kislány lesz Kép Végig farfekvéses volt, és a Margitban nem tudták megmondani a nemét. Végül megelégeltük, és elmentünk egy ismerős ismerőséhez, aki ultrahangos szakember, és ő megmondta, hogy befordult - ez volt az első örömhír - és hogy kislány - ez volt a második Kép Ez pont múlt szombaton volt, akkor 1730 grammra becsülték, előtte a Margitban a 31. héten pedig 1511 grammot mondtak. Azt hiszem ez olyan helyes kislány méret Kép A doki szerint olyan 3 kiló körüli baba lesz.
A fiucskák képét láttam fent, irtó édesek. Várják már a kistesót?
Mi elég türelmetlenek vagyunk már, de hamar eltelik ez a kis idő, remélem. Egyszer csak itt lesz Kép igaz?

Mindenkinek kellemes babavárást ebben a hóesésben - itt Újpalotán pont esik Kép

Üdv,
Fanni (34 + 3)
kfanni

Sziasztok lányok! Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kedves Fanni! Kép

Örülök, hogy írtál nekem néhány sort.
Olivérrel legutoljára a 32 hét + 4 naposan voltam ultrahangon, akkor 1592 garmmra becsülték, úgyhogy Olikám sem lesz egy "Herkules", de nem is baj, könnyebben fog a világra jönni Kép !
Nekem is azt mondták, hogy kb. 3 kg-os babácskára számíthatok.

Mi a 17. hét óta tudjuk, hogy kisfiú van a pocakomban! Kép
Ha éredekel megnézheted a 4D felvételeket és a pocakos képeimet az albumoma:

www.babanet.hu/album/main.php?album=1086

Illetve a fiacskáimról is van egy albumom:

www.babanet.hu/album/main.php?album=237

Rólad van pocis kép valahol???

Most már búcsúzom, írj gyakrabban!

Szióka

Sziszike

bedoli

Fanni! Kép

Kép Egyébként GRATULÁLOK a kislányodhoz!!! Kép

Hogy fogják hívni???

A fiuk is elég izgatottak és várják már az öcsike érkezését, de nem nagyon tudom, hogy mennyit fognak fel az egészből, főleg Domi ( 3 éves ).
Kicsit félek, hogy féltékenyek lesznek!

Domi folyton csak azt mondogatja, hogy " ÚGY FOGSZ NEKEM HIÁNYOZNI AMIKOR A KÓRHÁZBAN LESZEL!"
- "DE MAJD MEGYÜNK APUCIVAL LÁTOGATNI ÉS MEGNÉZZÜK, HOGY MEGSZÜLETETT-E OLIVÉR" - olyan édi amikor ezt mondja! Kép Kép Kép

Írj mihamarabb!

Szia

Puszi

Sziszike

Kedves Eszty!

Megkaptam az e-mailedet és írtam Neked én is!
Várom mihamarabbi válaszodat!

Szia

Sziszike ( 34 + 6 )

bedoli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?