Sziasztok!
végre vissza tudtam olvasni....
Babafotó:
Farkas,
Hát, az a pospikenőcsös kép díjnyertes! és ahogy néz, olyan, hát igen, "Rajtakaptak a csintalanságon, de megérte, elfoglalom én magan, ha egy percre nem nézel oda:)" Gratula a tipegéshez! Tényleg, így könnyebb vele, vagy nehezebb, hogy már gyorsan tud helyet változtatni?
Emelgetés-babakocsi:
A 20 kilós babakocsi babástul nem semmi.. Mi most kaptunk egy babakocsit, 2 napja hoztuk el, hát, 12 kiló, a neten fenn vannak az adatai.. nem mondom, hogy kényelmes volt... de a pocim nem érezte meg...
Tényleg lányok, a kocsi amit kaptunk egyenlőre csak félmegoldás: mert 3 kerekű, szuper 95ezer ft-os kocsi, de rá van írva, hogy 6 hónapos kortól használható, mózeskosárral pedig újszülött kortól. Na, mózeskosarat nem kaptunk, azt kellene szereznünk. De nem tudjuk megvenni ugyanazt a márkájú kosarat, mert csak az 55ezer ft. akkor inkább egy új babakocsit veszünk... Ja, és az első kereke akad.
még azt is meg kell javítani...
Emese, az első karácsony együtt... de romantikus:) Ahogy most csináljátok a dolgokat, az mind hagyományteremtő... de szép is az!
Pocak:
Annus, én is tapasztalom már a nem férünk egymáshoz a pocakjainktól... és lassan az enyém nagyobb, mint a páromé...
Azt mondják, a férjek együtt szoktak hízni a feleségükkel a terhesség alatt. Na, hát én azt nem szeretném, az én párom elég túlsúlyos így is.
Pontosabban Maci.....
Szofi, a szorulás engem folyamatosan kínoz... pedig nem ezsem csokit, majd csak hétfőn, de akkor egy nagy adagot:) Lehet, az a baj, hogy este veszem be az Elevitet. Pedig tornázom is majdnem minden nap. És kenyeret is csak reggel eszem.
Edua, hogy sikerült a nyelvvizsid? Írtad, hogy nincs sex... mitől félsz? Ilyenkor már nek kell, hacsak nem vagy veszélyeztetett....
karácsonyi menü:
Nálunk is kacsa lesz:) Ma vesszük meg, lehet... Bejglit én még soha nem csináltam.. a nagypapám csinált eddig, de sajnos ő idén meghalt, nem tudom, valakitől próbálok rendelni a családban, nem akarok egy napot ezzel eltöletni... még mákdarálóm sincs. Kelt tésztákat nem szoktam csinálni, valahogy félek tőle. Bármi mást megsütök:)
Incike, nagyon aranyosak a pasik a képen!
Visszaolvasás:
Van egy ötletem: aki hosszabban ír egyes témákról, az írja új bekezdésben, és címezze meg, hogy átlehessen ugorni. És így visszakeresni is könnyebb...
én így fogom a jövőben... csak mert így nincs lelkiismeretfurdalásom, ha épp szómenésem van egy egy témában, aki akarja, átugroja:)
Hanem jönnék már holnap estéig, akkor szép vasárnapot nektek, és holnap tali azzal, aki tud jönni!
puszi
Vanni