Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Csak egy gyors válaszra Évinek :) Igen Makai Pál tanít ...Te honnan ismered??? Tegnap darált vagy 6 órát 2x 20perc szünettel úgy hogy zsongott a fejem rendesen :(

Andi!
Nem tanít Nagy Erzsébet nevű tanár.. Hozzánk egyébként jön a miki holnap du. anyuékkal aztán szombaton anyós mikije és ha apa hazaér akkor a miénk is megérkezik :)
Délután meg megyünk végreeeee Móniékhoz 1000éve nem taliztunk sztem Luca meg sem ismer már :(

Nóri!!!
Jobbulást Lilcsinek ....szegénykém akkor hiába kapta a szurit mindig a fülére megy?? Annyira sajnálom biztos nagyon megviseli :(
Millio gyógypucca neki :) Az infra lámpa egyébként jó neki a fülecskéjére???

Megyek mert kisasszony közben a kádban van :D

Kép

KépKép
diÁcska

Köszönjük szépen!

Vali! Nem viseli meg egyáltalán...már. Sztem a múlt éjjel volt a neheze. Vagy ezt le sem merjem írni :roll: ? Étvágya jó, bohóckodik, ugrál, énekelt egész délután :lol:
Az infrát az orrmelléküreg átmosás+sprézés után kell bevetni. Gondolom én, kitágítja az ereket a meleg, így könnyebben felszívódik a gyógyszer a tiszta nyálkahártyán.

Évi! Igen, én is a végére akarok járni. De jellemzően a füle mögött, vagy a homlokát fájlalja.

Egy kis
SZÖSSZENET múlt hétről :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Jobbulást!
szilbee

Sziasztok!

Letti:Atinak gratula a kúszáshoz :).Remélem már jobban vagytok!

Judit:Köszi :) Marcinak pedig gratula,nagyon ügyi volt a fülészeten :) Majd én is kíváncsi leszek a szülinapi képekre,pontosabban a tortára,januárban nekünk is kell majd :)

Szilvi:Szegény Dávid :( Mielőbbi gyógyulást neki is!!

Tündi:Szólhatok,ha sütök,de ennek a sütinek nem kell vastagnak lennie(mármint a tésztának) :) Takarít Luca? :wink:
Ja,a fogászat...tömtek 2 fogamat,majdcsak végére érünk már :?

Vali:Mi pedig már nagyon várunk benneteket :) Sütök ám valamit :wink: És a kerilányod bizti megismer majd,ezen ne izgulj :)

Nóri:Lilcsinek is mielőbbi gyógyulást!!

Kriszti:Veletek mizu?Ugye nincs semmi baj?Jobban vagy már?

Télapó:Nálunk tegnap már járt,az én és apa munkahelye személyében :) Holnap reggel érkezik a mi Mikink,majd 10-re megyünk Szolnokra a csónakházba,ott apa munkahelyének a szakszervezete tart télapó ünepséget,újjabb csomagok :) Majd hétfőig folyamatosan télapózunk :)

Én most kívánok Mindenkinek Boldog Mikulást :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Apánk újra elment :( :cry: De átvészeljük valahogy!!!

Móni,sejtettem,hogy nem lesz vastag a süti tésztája,de alig bírtuk ketté vágni,hogy közé tudjuk tenni a krémet,de megoldottuk :)
Hétfőig Mikulásozni az jóóóó :)
Mi most megyünk majd 6ra,aztán holnap délelőtt a zenebölcsibe,és akkor le tudtuk a Mikulást!!

Nóri,megnéztem a vidit,nagy táncos lesz még Lilcsiből :wink: :) Hogy van?fülecskéje?

Évi,nem is az idővel van nekem bajom,hanem azzal,hogy ne legyen baja.Sajnos most rájuk szálltak.Egyik srác azt mondta a feleségének,hogy benne van,hogy nem jön haza.

Andi,na mit meséltek a gyerekek?Hogy érkezett a Mikulás?
Nálunk is ma van Mikulásozás itthon.

Mindenkinek Boldog Mikulást kívánunk!!Virgácsok nélküli csomagot :wink:
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!!
Hát képzeljétek meg volt az oviban a mikulás és jól fel is húztam magam rajta :( Nem fogjátok elhinni de a gyerekek a mikulástól nem kaptak csak egy kb. 10cm csokimikit+ 2db szaloncukrot....komolyan mondom én úgy felmérgeltem magam,hogy az idegben még kérdezni sem tudtam az óvónőtől semmit :( Mert most nem is a csomagon lett volna a hansúly mert sztem max.400ft-ból is tudtak volna összerakni csomagot de hát ez már egy 1000 éves szokás ami ugye azzal jár,hogy a Mikulás hozza a csomagot a gyerekenek vagy rosszul tudom??? Amiért még nagyon felbosszantott a dolog az az,hogy ugye csoport pénzt fizetünk nem is keveset.....nem hiszem,hogy nem telt volna még ha csak a 100f-os bolból lett volna egy min. csomag összeállítva a gyekeknek egy jelképes csomag...komolyan mondom úgy felhúztam magam ezen most :evil: De végül is nem baj mert már járt nálunk a miki és hozott Diusnak meg Zolinak is jócskán csomagot de azért az ovis az más....na mindegy lehet én vagyok maradi....

Tündi!
Sajnálom,hogy elment apátok :( De majd meglátod gyorsan eltelik a 3 hónap :)

Nóri!
Az nagyon jó akkor,hogy Lilcsi nem igazán veszi fel a betegséget remélem így is marad :)
Látta valaki a Coopos mikulás buszt??? Nagyon klassz volt de zuhogott az eső és nem tudtunk kiszállni az autóból, így csak az autóból néztük .

Mindenkinek boldog mikulást!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk :)

Tündi:Nem lapjában kell szétvágni a tésztát,úgy próbáltátok?
Az egész sütit kell kettévágni és egymásra tenni,tehát ugye akkor így néz ki:tészta,hab,krém,tészta,hab :) Vagy nem jól értelmeztelek?Sajnálom,hogy megint egyedül vagytok,kitartás.

Na lépek,pancsi van :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!!

Boldog Mikulást mindenkinek!

Kicsit magam alá kerültem a csütörtöki uh óta. :cry: :cry: Egy 6mm-es cisztát találtak a jobb oldalon de azt mondta a doktornő, hogy ne aggódjak nem lesz semmi gond. Így a csütörtöki csavargás el is maradt. Egész délután itthon voltam és :cry: . Zsolti nem tudott megbékíteni pedig próbálkozott nagyon. De arra sikerült rávenni-e, hogy holnap azért megyünk Szolnokra igaz busszal, mert autót sajnos nem kaptunk.

Ne haragudjatok most csak ennyit írok, de a hangulatom még mindig nagyon rossz. :cry: :cry: :cry:

Jó éjszakát!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Ma visszamentünk Marcival a gyerekorvoshoz is, a papírok miatt, és egyben megejtettük a 3. éves vizsgálatokat. Jelentem, Marci pont 1 méter és 16 kiló :)
Vérnyomást is mértek neki, először legörbült a szája, de aztán nem sírt. Nagyon aranyos volt, végig szövegelt. Az aszisztenső azért a formalitás kedvéért megkérdezte, hogy folyékonyan beszél? De ez igazából költői kérdés volt :)
Na, mi is beadatjuk neki a prevenart, még idén. Megkaptuk a receptet.

Andi! A fülészeten Sohajda Zita doktornőnél voltunk -ezen a héten, a múlt héten meg egy fiatal doktor, valamilyen Zsolt volt ha jól emlékszem.

Nóri! Szegény Lilcsi :( Még szerencse, hogy jól viseli. Azért nagyon rossz ez, hogy nem tudni, mitől fáj a füle.

Móni! Jó sok ajándékot kapnak akkor a gyerkőcök :)
Szerintem az autós torta tuti nyerő lesz, pláne ha olyan fincsi, mint amilyen jól néz ki! Szép nagy. Már alig várom, hogy Marci mit szól majd hozzá :)

Tündi! Én is csak annyit tudok mondani, hogy kitartást, a felén már túl vagytok! És az biztos, hogy nem lesz semmi baja, és hazajön!
Na és mesélj, hogy tetszett Lucának a Mikulás?

Vali! Nahát, ez tényleg igen szűkre szabott ajándék volt... :?
Én is láttam a városban a Coopos Mikulás buszt. Ilyen egy pocsék időt! :roll:

Mihozzánk holnap reggelre jön a Mikulás. Délután meg szülinapozunk. Sűrű hétvége lesz :)
judit_79

Kriszti! Most olvasom, amit írtál. Miféle ciszta ez? A baba azért biztos jól van, ugye? Ha a doktornő is azt mondta, hogy nem lesz gond, akkor ne aggódj! Nekem egy 30 mm-es miómám volt, mikor teherbe estem. Aztán Marci túlnőtt rajta, és a mióma fel is szívódott magától!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Kriszti! Fel a fejjel! Bízz a dokidban!! Nem lesz baj. Persze megértem, ha letört vagy :cry:

Vali! Mi is láttuk a coopos vonatot, igaz, Lili nélkül :roll: . A keró utcáján mentek tovább :wink:

Reggel meg 1 lovaskocsi tartotta fel a forgalmat a Rékasi felüljárón, mikor Lilit leraktam és mamától jöttem vissza. Mikor leelőztem a Mátyáson, akkor láttam, hogy a Mikulás volt :lol: Persze ezt is Lili nélkül :evil:

Ünnepség nagyon jól sikerült, asszem össz-vissz 3 gyerek volt megszeppenve a nagyszakállútól.
Bemelegítés a bulira
Kép
Kukucskál a Mikulás (nincsen bányászlámpája, csak a vaku :wink: )
Kép
Tánc a Mikuval :lol:
Kép
Csomagosztás
Kép
A kis barátjával jót játszottak
Kép

Judit:
[quote]A írta:zért nagyon rossz ez, hogy nem tudni, mitől fáj a füle.

Nem a fülét nem tudjuk, mitől fáj, hanem a fejét...

Én is a héten mértem Lilit, 99cm és 17 kg :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Halihó!

Mongi: De jó nektek, hogy apa idén már nem dolgozik. Nem is jössz azóta. :( Megértem, mondjuk. Kúszáshoz gratula! :P

Nóri: Hű, mennyit nőtt Lilcsi a tavalyi Mikulásos képek óta, aszta. :D

Kriszta: Az mit jelent, hogy a jobb oldalon? A p. fészekben? Szerintem is bízz a dokidban, ha azt mondta, no para, akkor ne izgulj nagyon.

Tündi: Nagyon szörnyű volt elköszönni? ((((( ))))))

Vali: Hát ez tényleg sovánka ajándék volt a Mikulástól. :twisted: Biztos a gazdasági válság. :twisted: :twisted: :wink:

Andi: Itt is ma este jött a Mikulás. Mit hozott a gyerekeknek? Nekem marha jó dolgom van, megehetem Réka csomagjait is. Hehe....

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert ezer dolgom lesz délelőtt!

Kriszti, no para! Nekem elsőre nem tudták megállapítani a terhességet. Azt mondta a doki, hogy vagy terhesség, vagy méhen kívüli, irány gyorsan UH. Aztán ott kiderült, hogy amit érzett a doki, az egy ciszta. De simán felszívódott, semmi baj nem lett belőle! Úgyhogy nyugi, nálad sem lesz semmi!!!!!!

Nóri, hú, micsoda ritmusérzéke van Lilcsinek!!! Ebből még táncos lány lesz! Azért a sztriptízről majd beszéld le, ha arra felé kacsingatna :wink: :lol:

Judit, jó ünneplést!!!

Vali, azért ez elég durva. Nem hiszem, hogy nem lett volna pénz egy normális csomagra. Nálunk anno polgármesteri hivataltól kaptak mindig csomagot. A bölcsiben is és az oviban is.

Tündi, biztos nem lesz apának SEMMI baja! NEM LEHET!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!!

Kriszti!!!
Ne aggódj sztem minden rendben lesz meglátod :)

Nóri!!!
De szuper jó képek :D Képzeld a mi gépünk egyre carabb alig tudok már vele normális képet csinálni :(
Ma megvolt a mikizés nálunk is még :) Jöttek mamáék hozták a csomagot meg az ajándékokat :) Rögtön mutatok képeket :)
Kép Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Móni,de jól értelmeztél:) Csak furcsa volt,hogy miért úgy kell(ene egymásra tenni a lapokat?Na de vízszintesen is megoldottuk,de legközelebb akkor egymásra rakom őket :wink:
Hogy sikerült a mai Mikulás ünnepség?

Kriszti,ne aggódj nem lesz ott semmi gond!!Jakabbal beszéltél?

Judit,jó bulizást mára!!!Tetszett a torta Marcinak?

Nóri,csúcs egy csaj Lilcsi :) Mindig olyan kis vigyori :wink:

Vali,hát nálatok tényleg nem vitték túlzásba az ajándékozást :? De gondolom otthon pótolva lett :D Dius nagy haverságba lett a Mikulással úgy látom :wink:

Erika,olvastam naplótok:) A sinlacba tehetsz gyümiket is,nem kell magába ennie Popinak.Nekünk van egy bontatlan dobozunk ha jól rémlik,és nektek adom ha gondolod!

Évi,én is próbálok így hozzáállni a dolgokhoz ,hogy úgy sem lesz baja!!aztán így is kell lennie!
Mi jót csináltál délelőtt?

Judit és Nóri,szép kis méreteik vannak a gyerkőcöknek :)

A mi mikulásozásunk jól sikeredett.Csak a csengőtől félt Luca,a Miki bácsitól nem :wink: Ma a zenebölcsibe már meg is simogatta a szakállát is :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,szép estét!

Kriszti:Fontos,hogy ne próbálj bebeszélini magadnak semmit,ha azt mondták minden rendben az akkor úgy is van!!!Föl a fejjel :) Bizti nem lesz gond,nem lehet!!!

Erika:Igazad van,az aki szép,reggel is szép :wink: Gyönyörű kislány Popi,igazán büszke lehetsz rá :) Mi is esszük a Sinlac-ot.Hát én sem bírom még a szagát sem :( De szerencsére Luca nagyon jóízűen eszi,igaz én mindig ízesítem neki vagy gyümivel vagy főzelékkel.Egyébként szerencsém van vele,mert ő mindent jóízűen eszik,szavam sem lehet az étvágyára.Főzelékből lemegy a 220g aztán még nézi a tányért,hogy van e még valami :) Milánnak 2 nap alatt sem fogyott el 1 adag kaja,mondjuk most is rossz evő :(

Nóri:Egy igazi kis vagány csaj Lilcsi :) És jó kis húsos :)

Judit:Marci is jó súlyban van :) Hogy telt a szülinap?

Vali:Pucca :) A maradék sütit eldugtam holnapra anyáéknak,apa már kereste :lol:

Tündi: :) Akkor majd legközelebb :wink: Apának meg bizti nem lesz baja,csak erre szabad gondolni!!
A Mikulás ünnepség nagyon jól sikerült :) Milán ennyi idősen félt az ilyen hangos zenétől,de Lucának meg sem kottyant :) Volt egy zenés gyerekműsor,ami nagyon tetszett mindenkinek,aztán megérkezett a Télapó bácsi,Milán nem mondta el a verset :( Luca meg a szakállát akarta megfogni a Télapónak.Több,mint 1 órát voltunk ott,és Luca szájtátva,tágra nyílt szemekkel szemlélte az eseményeket :) Néha rácuppant Milán sajtospogijára :) Volt a gyerekeknek fornettis süti,pogi,gumicukor,banán,mandarin,volt rostos,szűrt,szénsavas üditő,mogyoró.És lufikat hajtogattak a gyerkőknek.Mi jól éreztük magunkat,szerintem kitett magáért a rendőrségi szakszervezet :) Teszek majd képet,csak még a gépen van.És délután végreeee jöttek Valiék,gyerkők nagyon jól elvoltak :) Mégegyszer köszönjük az ajikat,Lucának nagyon tetszik :)

Na megyek,pancsi van :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi: Igen, gyümölccsel adom neki. Köszi a Sinlac felajánlást, nagyon aranyos vagy. Meglátjuk, hogy fogy a meglévő.

Móni:
Jó lehetett a buli. Várom a képeket!!
220 g? Aszta! Örülök, ha Réka nem fogy a következő méricskélésen. Katasztrófa, mennyire nem eszik. Gondolom, fogzik, azért. Múlt héten egyik vacsoránál már majdnem bőgtem, mert egész nap nem evett csak 3-4 kanállal. Semmmmit, de semmit.

Már kenyeret, kiflit is adok neki rágcsálni, imádja. A mandarint, narancsot is. Elkezdek egyet pucolni, jön oda,mutogat, kér. :D

Kriszti: Mizu? Megnyugodtál már?

Katlina: Felétek mi újság?

Judit: Jól sikerült a buli? Képek? Ajándékok?

Vali: Dius nagyon szép csajszi! De mi az a virgács?

Rólunk: Találkoztunk a Pelikán Szentörben a Mikulással. :D Réka nem ijedt meg, még a babakocsiból is kihajolt, nézett utána, majd rám kb hogy "Ez meg ki volt????". :lol: :lol:

Még valamit akartam, de...inkább tente. :wink:
jaimee1

Sziasztok.

Vali,Nóri nagyon jók a képek.

Linda.írtam neked privit :oops:

Majd még jövök,szép hétvégét :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tegnap tartottuk a szülinapot, nagyon jól telt. Marci sok-sok ajándékot kapott. Legót, könyvet, mágneses kirakót, fajátékokat, daruskocsit... Most aztán van mivel játszani.
A torta tényleg nagyon finomt!! Íme egy pár kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anyuék ma mentek haza, anyósom még marad nálunk 3 napig. Nekem meg holnap meló. Furcsa lesz korán kelni megint :D

Vali, Nóri: klasszak a Mikulásos képek, és szépek a lányok :)
Kár, hogy mi lemaradtunk a bölcsisről, gondolom jött oda is.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Judit:Akkor kibuliztátok magatok :) Tényleg klassz a torta,bizti az íze is fini volt :) Gondolom Marci örült az ajándékoknak :)

Erika:Igazából Lucán sem látszik a sok evészet,nem tudom hol tartunk már súlyilag,ebben a hóban megyünk méreckedni.
Nem akarlak elkeseríteni,nekem Milán volt ilyen,17 hóig szopizott éjjel-nappal,és mellette szinte semmit nem evett,sajna ezt a rossz szokását meg is tartotta :( Közel 13kg most és kb 95cm,de dr néni szerint nem sovány.És azt csak halkan súgom meg a mai napig együtt alszunk,apát száműztük :oops: Vagyis apa a hálóban,mi a nappaliban.Próbáltuk már külön,több-kevesebb sikerrel.Most a költözés miatt vagyunk újra együtt,próbálom valahogy "levélasztani"magamról :?

És akkor néhány kép,ha nem bánjátok,teszek dekorációs képeket is :) Dekorációk és a 2.gyertya: Kép Kép Kép
Luca és a Télapó :) Kép
Luca és a sajtos pogi :) Kép
Nekem kell össze rakni is? :) Kép
Mi van benne? :) Kép

Lenne még,de hagyok helyet másnak is :)

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Judit:Azt még megkérdezném,hogy milyen ízű volt a torta?

Na,tényleg eldugulok :)

Ja,még nem :) :Linda,Kriszti,többiek?Merre jártok?

Mostmár tényleg megyek,pucca mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok!

Jó reggelt!

Hu de pocsénk éjszakánk volt :? Lehet a fogmanók kezdték meg a munkálatokat...

Judit,azta mekkora torta :) Szép lett és biztos fincsi is volt.Gondolom,hogy a játékokkal nem tudott betelni Marci,és mindjárt itt a karácsony is :wink:

Móni,nagyon szépen feldíszítetted a lakást! :) Hát nálunk Luca ablakán van egy kép és ennyi :? Tulajdonképpen nem is fogom feldíszteni,mert minek.Úgysem leszünk otthon az ünnepek alatt,de majd jövőre szépen megcsináljuk :) Meg kedvem sincs díyzítgetni magunknak.Lucusnak azok a szemek :) Gyönyörűek :)

Erika,majd üzenz sinlac ügyben :) Hogy telt a hétvége?

És a többieknek?Tessék írni.Ma már megint hétköznap van :wink:

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk,csak Robinak tegnap nagyon felment a láza 39,3 de semmi tünete nincs,nem köhög nem megy a hasa.....így a fehéredő fogacskára gondolok,ma meglátom délután lehet elviszem az orvoshoz ha addig felmegy neki biztosan de ha nem hát akkor nem tudom,mert az biztos ha elviszem ha nem is talál nála semmit akkor is antibiutikumot fog felírni,ugyanúgy mint a 15hónapos oltáskor,szóval most vacillálok

Mamáőnál voltunk hétvégén otthon van már,tegnap meg Szolnokon,volt a mikulás nálunk,majd rakok képeket is Robika elősször sírt aztán ahogy meglátta hogy miket hozott a miki már odament :wink:

Bocs ha most nem reagálok,majd délben ha alszik Robi akkor visszaolvasok

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Judit: Klassz volt a torta! Marci biztosan nagyon örült neki. :D

Katlina: Remélem, nem lesztek betegek! Jobbulást!

Móni: Szép a lakás! :) Olyan nagy Luca, többnek tippelném fotó alapján, mint 9 hós.

Nekünk is pocsék éjszakánk volt, Réka pocakja csikart. Normális az, hogy egy évesen még kínozza a puki? Azt hittem, ezt ekkorra már kinövi. Majd megkérdezem a dokit/védőnőt. :? Enyhén hulla vagyok.....

Hétvége jól telt, elkezdtük a karácsonyi bevásárlást, nagyjából már mindenkinek van tippem, hogy mit kap, ami nagy haladás. Utálom, amikor tanácstalanul bolyongunk a tömegben. :lol:

Szééép napot!
jaimee1

Sziasztok!!

Mindenkinek köszönöm a biztatást!!!
Hát a kedvem az javuló félben van. Csak akkor vagyok rossz kedvű ha itthon vagyok egyedül, de ezt mostanában elkerülöm jövök megyek csak ne legyek itthon. Úgy érzem ez most nálam bevált. A lapra az van ráírva amit kaptam, hogy a placenta jobb oldalán egy 6mm-es ciszta láttható. Nem tudom mit jelent ez. De ma voltam a táppénzes papírért az orvosnál és ő is azt mondta ne idegeskedjek, mert abból sokkal több baj lehet mint a ciszta miatt. Holnap megyek a védőnőkhöz is.
A szombati vásárlásunk jól telt egyszer se lettem rosszul a buszon se meg a boltba se. Sőt még fényképezőgépet is megvettük magunknak Karácsonyra, de még a többieknek nem vettünk semmit. Kivéve az unokatesóm kisfiának Zsombinak. Vettünk neki egy állathangokat utánozós hajót. Zsoltinak nagyon bejött, úgy játszott vele mint egy gyerek, de lehet, hogy csak nekem bohóckodott, hogy jó kedvem legyen. De mindegy is. A lényeg, hogy szombaton csak este jutott eszembe, hogy van egy cisztám.

Móni: Nagyon arik a képek. :) Szép lett a dekoráció is. :)

Katlina: Robinak jobbulást.

Judit: Nagyon jól nézzet ki a torta. :) Jövőre én is kipróbálom a Zagyva cukrászda tortáit.

Vali:Klasszak a képek. :)

Nóri: A tiétek is nagyon jók. :)

Most lassan megyek megint csavarogni, úgy érzem ha itthon vagyok be fogok kattani. :cry: :(

Szép napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

sziasztok

anyukák: ha valakit érdekel van 3 csomag (52 db-os) pampers pelus eladó, 2500/csomag. 3as méret (4-9 kg), ha valakit érdekel írjon, a barátnőm kapta az apukájától de rossz méretet hozott

Kép
bmeli78

Sziasztok!

Ma már én is visszatértem a dolgos hétköznapokba. Azért jó volt otthon, de végülis, idén már csak 2 hetet dolgozunk :)

Erika! Szegény Réka. Biztos a hasikája fájt? Vannak ezek a szirupok, már elfelejtettem a nevüket... Talán a védőnő tud segíteni, hogy mi a teendő.
Különben arra még mindig emlékszem, hogy az 1. szülinap körüli időszak nálunk is elég nehéz volt az éjszakák szempontjából. Marci kb 8 hónapos korától átaludta az éjszakákat (jó, persze időnként volt kivétel), tök jó volt az a pár hónap, aztán jött a december, emlékszem tiszta zombi voltam, rengeteget voltunk fent. Nem tudtuk, mitől nem aludt jól. Talán a fejlődési ugrás miatt, hogy akkor kezdett járni, sok új dolgot tanult... Aztán 1-2 hónap múlva rendeződött a helyzet. A kialvatlanságot mindig is nagyon rosszul viseltem :(

Szerencsére már én is beszereztem az ajándékok nagy részét, illetve az ötletek megvannak. Az utolsó napokban már csak a sütéssel-főzéssel szeretnék foglalkozni :)

Tündi! Látom, ti sem aludtatok jól :( Hát nem könnyű. Azért a délutáni alvásnál pihend ki magad te is!
Marci meg az utóbbi napokban leszokott a délutáni alvásról :shock: Igaz, reggel aludt 8-ig, fél 9-ig, persze hogy nem álmosodott el délután. Tegnap aztán aludt 1,5 órát délután, viszont este vagy 3/4 10-ig fent volt. Mondtam is anyósomnak, hogy ne altassa el ma délután. Mondjuk biztos nem is lesz álmos. Csütörtöktől viszont bölcsi, koránkelés, muszáj lesz visszaállni a régi rendre.

Katlina! Úgy tudom, a fogaktól inkább csak hőemelkedés szokott lenni! Hát az sem jó, ha egyből antibiotikumot ír fel az orvos, pláne ha azt sem tudja mi baja a gyereknek! :roll:

Móni! Fehér piskóta csokikrémmel, olyan mint a dobostorta belseje :) Nagyon finom és puha a tészta.
Nagyon aranyosak a képek, és szép a karácsonyi dekoráció! Milyen édes Luca buksija, ahogy behajol a dobozba :)
judit_79

Katlina,hogy van Robika?Elvitted a dokihoz?

Erika,hát én is hulla vagyok :? együtt érzek veled :) Olvastam,hogy meg volt az első nyilvános hiszti,talán a kisasszonynak is venni kellett volna egy olyan felsőt,ezentúl ő dönti el mit akar felvenni :wink: :P

Kriszti,fel a fejjel,nem lesz ott semmi gond!!Idegeskedni pedig nem szabad!!Az csak árt a pocilakónak!Majd Zsolti jobban fog örülni a játékoknak,mint a babuci,legalábbis nálunk apa mindegyiket kipróbálja mielőtt Luca játszana vele :wink:

Meli,miért nem jösz írni?Hogy vagytok?

Szilbee,hogy van Dév?

Judit,a bölcsiben majd biztosan jobban el fog fáradni Marci,meg gondolom,hogy délben ott azért csak alszik majd.Luca tortájának a belseje meg málnás ízű volt,és egyáltalán nem volt vajas íze,nagyon fincsire csinálták!!

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk,dokinál végülis nem voltunk,kibújt a 7.fogunk és egész nap láztalan volt

Kriszti!
No para,nem lessz semmi gond hidd el! :wink:

Lucuska!
Szép a dekoráció és a kiscsaj nem semmi :wink:

Judit!
Nagyon klassz Marci tortája!

Vali!
Dius nagyon aranyos a képeken,és én is meglepődtem amikor írtad ezt az ovis dolgot elég fura hogy nem tudnak összeállítani egy normális csomagot

Tündi!
Ne is gondolj ilyenekre,Apának semmi baja nem lehet :wink:
és gondolom rossz volt újra elbúcsúzni

Nóri!
Klasszak a képek Lilcsiről,táncos lábú leány :D

Szibee!
Olvastam a másik topikban hogy voltatok vacsizni,gondolom fura volt a gyerekek nélkül
Masszázsra mikor mész?

Évi!
Csongi??
Ti is mikulásoztatok?Vagy ő már nem mikizik? Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Katlina.örülök,hogy Robika mégsem lett beteg.lehet,hogy tényleg a fogacska garázdálkodott?! :) jók a képek is

Judit.nagyon szupik a szülinapi képek.klassz a torta is.Zsoltinak az 1.szülinapjára volt pont ilyen-csak zöltben :)
Munkához meg kitartás,már tényleg csak 2hét.
Amúgy Zsolti is kb ilyen idős volt,mint Marci,mikor leszokott az alvásról.ha véletlenül el tudtam altatni,akkor este 11ig fennvolt...
De mióta ovis néha-néha elalszik ott (főleg mikor borúsabb az idő :) )-és akkor tényleg későn alszik el itthon is.

Kriszti.jó,hogy jobb egy kicsit a kedved.de tényleg nem kell idegeskedni :) Lehet,mikor legközelebb mész már kezd majd felszívódni.
Milyen fényképezőgépek vettetek?

Amúgy csajok segítsetek: Anyuméktól mi is digi-fényképezőgépet kapunk,de nem tudom milyet válasszak...most Olympos van,de ő már olyan 4éves...és nehéz vele jó képet csinálni :(
Szóval tapasztalatok érdekelnének :)

Tündi.remélem ma éjjel alszanak a fogmanók :) ,,,vagy dolgozzanak csak fájdalom nélkül :)

lucuska.nagyon jók a képek.édi Lucus nagyon...az uccsó képe meg :D :D :D
Elárulom mi is sziszi 2 éves koráig együtt aludtunk...négyen :lol: :lol:

Erika.megy a késződés a szülinapra? remélem nektek is jobb éjszakátok lesz.hát a hascsikarás nem nézi az életkort :( :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Egyelőre egy pár kis nézegetni való.... megkaptuk bemutatásra az ausztriai kupát, Csonig pózolt vele tegnap!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi! Jók a képek! Látom, Csongi nagyon büszke a kupára :)
Andi! Hú, nem tudom, melyik fényképezőgép a jó... Nekünk egy 5 éves Nikonunk van, eléggé le van már amortizálódva.

Katlina! Akkor mégiscsak a fogacska okozta a lázat. Aranyosak a képek :)

Tündi! Én is azt gondolom, hogy a bölcsiben majd jobban elfárad Marci.
Most vettem csak észre az új képet Luca vonalzóján, de éééédes ebben a sapiban! :)

Most épp a pneumóról olvasgattam. Hát most már totál meg vagyok zavarodva, nem tudom, hogy beadassuk-e az oltást... Én magam nem szívesen adatnám be, de a doki meg ajánlotta. Már be is vagyunk jelentkezve hétfőre. Az, hogy tavasszal meg most volt középfülgyulladása, az már indokolja szerintetek?
A meningitis (agyhártyagyulladás) ellen már amúgy be van oltva.
judit_79

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.09 13:14-kor.
szilbee

Szilbee, Évi névnapja december 24 :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Javítottam. (fent)
szilbee

Hali.

Évi.nagyon jók a képek :)

Judit.én nem bántam meg,hogy nyáron beadattam a Pneumot Sziszinek.Nekünk mondjuk az első ovis év elég durva volt fülfájás téren...többször is volt neki.Én is sokat filóztam,hogy beadassam-e,de örülök,hgoy így döntöttem.Persze nekünk is mondta a gyerekdoki,hogy van akinek jobb lesz ..van akinek nem :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Nekem meg azt mondta a gyerekorvos, hogy a tapasztalatai szerint, akiknek beadatták, kevesebbet betegednek meg, és ha van is fülfájás, sokkal enyhébb, melegítéssel, gyógyszer nélkül is orvosolható.
judit_79

Sziasztok!

Ha már írni nem nagyon tudok... legalább képeket rakok (ide is).

Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Judit! Sajnos ez tényleg lutri. Nem csoda hogy te se tudod biztosan. Én mai napig bizonytalan vok, hogy jól tettük e amit tettünk... mármint hogy beadattuk.
szilbee

Judit: nekem is ajánlotta a dokinő az oltást. Semmi mást, de ezt ajánlotta, ezt is 8 hó felett. Elgondolkodtam, mondjuk, amit Linda írt a témában.....de végül most jövő héten már a 2. adagot kapja Réka. Apa unokatesójáék vesztettek el egy egy éves babát agyhártyagyusziban. :( Ezt asszem már írtam mondjuk.... :oops: :oops:

Szilvi: De édi, ahogy kanalaz! :lol: :lol: Mi finomat főztél neki?
Nagyon kis ügyi.

Szoktad írni, hogy Dév milyen másképp fejlődik, mint Lev...Hát tesóméknál is így volt...meg barátnőmnél is....

Már nem tudom, mit írtam, mikor és hova, de szombaton lesz a szülinapozás, Marcipánból lesz a torta. Nagy hepaj nem lesz, csak a nagyszülők, de remélem, soksoksok fotót tudunk készíteni az Egyévesről. :lol:
jaimee1

Szilvi.
nagggyyonnn jók a képek.mi finomat eszik Dév a képen? Levinek hogy megy az ovizás?

ERika.milyen ízű tortát rendeltetek? a képeket meg majd meglessük :) :)

Judit.szerintem van alapja,amit mondott a dokinőtök.viszont amit múltkor Linda írt...na azt az oldalt is muszály nézni :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Ma még csak most érek ide..Reggel megérkeztek a munkások,rakják a konyhaszekrény ajtajait,és az ebédlőben felverték a járólapot,mert oda is másikat vettünk.Szóval megint elkezdődtek a munkálatok,de talán ezt hamar lezavarják.Utána meg kívülről verik le a vakolat egy részét a vizesedés miatt,és hát pár évig vakolás nélkül kell hagyni,hogy kiszáradjon.Nem lesz valami szép látvány,de ez van :? Igaz a külső munka nem érdekel,mert az belül nem jár piszokkal :P :P

Szilbee,köszike a táblit :) Nagyon elmerültek a fiúk a játékokba :) Akár csak Lucát látnám enni :wink:

Erika,de jó lesz nektek a hétévgén :) Vasárnap mi is elmegyünk kikapcsolódni.Debrecenben lesz a missziók karácsonya.11-15ig lesz a gyerekeknek program,meg ebéd,meg kapnak ajándékot is.És reméljük hogy láthatjuk apát is :)
torta evésnél majd gondolj ránk is :) A képeket már most várom,mert mindig olyan jól sikerülteket csináltok.

Évi,Csonginak nagyon jól ez a "fotózkodás" :) igazi bajnok palánta :wink: Kedved jobb már?

Judit,köszike a dicséretet a képre :) Marci hogy vislekedett a mamával?Jól megvannak?

Katlina,nagyon jók a képek Robikáról :) Megtaláltátok a makett boltot?

Többieknek kukuccs :) :) MZ/X jelentkezz :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Andi! Engem is az bizonytalanított el, amit Melinda írt a múltkor. Meg hogy már megint böködni visszük szegény Marcit. :(
De a lelkiismeretem úgysem fogja hagyni, hogy ne adassam be. Tényleg lutri, ahogy Szilvi írta. De talán van valami alapja, ha egyes országokban már kötelező az oltás.

Erika: én nem emlékszem, hogy írtad volna, de ez szörnyű :(
Belenéztem a blogodba :) Jaj, a Gekkóra ne ajd egyáltalán, azok csak a pénzre mennek, olyan nincs szerintük, hogy egy gyereknek ne lenne szüksége az ő fejlesztésükre, súlyos pénzekért... :? :roll:

Biztos jó képek készülnek majd Rékáról a szülinapján! :)

Szilvi! Úgy látszik, Dávidnak ízlik ez a sárga valami :) Az a kézlenyomat a ruháján mintha csak ehhez az ételhez készült volna! Nagyon ügyesen kanalaz!

Tündi! Hogyan mentek Debrecenbe? Kíváncsi vagyok, milyen lehet egy ilyen rendezvény.
Mi meg Békéscsabára utazunk pénteken :)
Marci jól elvolt a nagymamájával, nem volt gond. De estére megint nagyon elfáradt, mert tegnap meg ma sem aludt délután. Mondtam, hogy holnap már tegyék le aludni, mert sok ez így neki. Nagyon nyűgös lesz így estére.
Amúgy nagyon aranyos Marci, fecseg egész nap. Este meg segített nekem diót törni nagy lelkesen, mert holnap sütit sütök, amit majd bevisz a bölcsibe szülinapja alkalmából.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

sziasztok!

Sehol senki????? :?

Nálunk 2ig áramszünet volt,munkások dolgoznak,vakolat kívülről nemsokára leverve,borzalmas látvány,de hát majd megszokjuk amíg 2 évig így lesz :shock: :? Sajnos ki kell,hogy száradjon rendesen a tégla,addig nem lehet szigetelni :(

Ki merre jár????

Tessék írni! :P :D

Kép
Kép
tundi24

Hali!!!

Tündi! Akkor most egy ideig nem lesz gond a tatarozással. Ebédlőről majd kérek képet!

Lilit ma vittem vissza. Elvileg hétfőtől újra bölcsi :lol:

Judit! Szinte éreztem annak a tortának az ízét!! Tudom, hogy a Zagyvába istenit csinálnak....

Évi! Csonginak nől már a foga? Nagyon néztem, de nem látom még :lol: Kis fotómodell... :wink:

Szilvi! Fiúk gyógyulnak?

Szép estét mkinek!

Valaki járt már a JYSK-ben? Szombaton beszabadulunk :lol:

Holnap reggel ügyészségre kell mennem :x
Pénteken T.földvárra bankolni. Útközben Rákócziban gumicsere :wink: Legszebb ideje, nemdebár?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,hát egy ideig nem :? csak a látvány zavar nagyon:( Ha készen lesznek akkor rakok képet :) Remélem szombaton végeznek.
Én is mennék Jyskbe,de még meló van,ha végeznek akkor majd elszabadulok vásárolgatni,mert karácsonyra is kellenének ajik :) Mindjárt hétfő és újra bölcsi :) Lilcsi várja már?

Judit,te ma tartod a névnapod????

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Tündi: Pár ÉVIG? :shock: Nem semmi....De szíp konyhád lesz akkor ajtóstul. :P

Nóri: House-ozol? :wink:

Itt volt a védőnéni. Nem nagyon tetszett neki, hogy Réka még egy kukkot sem beszél, de assem mondta, hogy szakemberhez menjünk....Dicsérte viszont a kézügyességét, az állatos puzzle-ban nagyon ügyes és a montessori toronyt is tök jól össze tudja rakni. :P Szóval szerinte nem lesz buta. Kedves, nem? :lol: :lol:

A torta amolyan Dobos féle lesz. Katicás. Remélem, nem kap tőle majd Réka frászt. :roll: :lol: :lol:

JYSK-ben voltam Nyíregyen, nem is rossz. Itt még nem voltunk.
jaimee1

Sziasztok!!!

Judit ha tegnap tartottad a névnapod akkor sokat és boldogat neked!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Marci! Boldog Születésnapot! :D

Kép
szilbee

Sziasztok!

Tündi/Vali! Köszönöm, de nem most tartom a névnapom, hanem júliusban!

Nóri! De jó, akkor ti ismeggyógyultatok. Én ma vittem Marcit először a böcsibe, olyan aranyos volt, tök fel volt dobódva :) A szekrényében volt egy Mikulás csomag, úgyhogy biztos náluk is járt a Télapó!

Erika! Jesszusom, mért baj, hogy Réka 1 évesen még nem beszél? :shock: Ha jól emlékszem, nálunk 1 évesen az Apa, lámpa, és a "ka" mint karáncsonyfa - szavak mentek, több nem nagyon. Másfél évesen indult be, akkor kezdett szavakat mondani, aztán 2 éves korára már mondatokban, ragozva beszélt - és azóta is folyamatosan szövegel az én kis 3 évesem :D
judit_79

Marcinak nagyon boldog 3. szülinapot!

Kép

Judit: Igen, a védőnő is úgy gondolta, hogy 1-2 szót már mondhatna, főleg, hogy a csajok hamarabb beszélnek. Áh, nem érdekel. Egyébként nem volt ő rosszindulatú, hogy el lenne Réka maradva....csak az anyás agyam érezte talán.

Marci tényleg nagy szövegláda, ami meglepett a talin, hogy használja a "kérem szépen", "köszönöm" szavakat. Nagyon ügyi nagyfiú.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?