Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, hirtelen de megszaporodtunk!

Szuper, hogy ilyen sokan lettünk! :D

Tegnap azért nem tudtam jönni, mert kivoltam a két lurkótól, de boldog vagyok, hogy nélkülem is működik ez a topik és még hiányoltak is. :D

És ki volt az a kacika aki ilyen csúnyán beszólt? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Lemaradtam, mert most értünk haza a fiúkkal a játszóról.

Egyébként, hogy vagytok? Hízott vagy fogyott már valaki? Sikertörténeteket várok. Én még nem híztam, na ja, hát nem is lehet, mikor ma is délben ettem pár falatot, amit aztán lefutottam a fiúkkal a játszón.

mpatr, hozzál még recepteket nekünk, légyszíves! :)
cukorpótló

Dédé szomorú, dédé felháborodott... dédé írt egy csomó hozzászólást, aztán mindet törölte... gondolkodott... ez a net... vannak ilyen és olyan emberek... névtelen elgondolkodtatta...pitiáner viselkedés... lehet, hogy valaki valamivel megbántotta... és???? Szemelgetni egy topic hozzászólásaiból, nahát...... minek? És ennyire irigykedni arra a Jim nevű lényre?? TÖbb faszt fogott (oppps, bocsi, ha kukacot tettem volna, az szebb lenne :lol: )...majd mindenkinek van ilyen korszaka, nem? Vagy csak magamat áltatom? De milyen jó is az a korszak, istenem!!!!!!!! Most már csak aludni vágyom.....na jó, nem csak......baszki, álmosan meg csapongok........

Azon gondolkodom, hogy azzal, ha leírom ezeket a gondolatokat, akkor vajon mit fognak rólam gondolni:

1. már megint nyal ez a hülye
2. átállt a másik oldalra, fúj, csúnya áruló

pedig egyikről sincs szó... csak van egy inteligenciaszint, ami alá ment névtelen rendesen....és ezt nem vagyok hajlandó szó nélkül hagyni senkinek.....ezzel most biztos rossz leszek vagy itt, vagy ott, na és akkor mi van????

Névtelen, basszus, mindig visszatérnek a gondolataim a f... köré!!!!!!!! Mintha éhezőnek tortát mutattál volna!!!!!!!

Na, hol is tartottam???? Mit tudom én......ment ez a topic tök jól poénkodva (000 volt a király!!!!!!!)....... erre......na de a másik oldalon ott van az, hogy pont az a problémám, hogy nem mindenhol lehet leírni a gondolataidat, mert az sért másokat vagy nem érdekes, mert csak egy-egy témáról ir egy topic......én meg most ugyanezt teszem névtelennel......

szóval, kedves névtelen, itt leírhatod a sérelmeidet, csak vedd őket emberi formába, jó????

(basszus, már megint visszatérnek a gondolataim ugyanoda........)
dagadtdisznóárulkodójúdás

szia cukorpótló, szia Júdás!

Ne is elmélkedjetek, miket miért írt kacika.......engem nem érdekel, nem bizony, hiszen azt sem tudjuk kiket bántott és miért. mindenesetre nem volt helyén eme stílus.

Ha már ez a sexes dolog így feljött, mesélnék kicsit. Anyukám sokszor szégyenkezett miattam a faluban, mert azt hitték én nem csak táncolok ott Ausztriában. Pedig tényleg csak táncikáltam. Jó, lehetett volna több pénzt is keresni, de én nem olyan lány vagyok! Aztán összejöttem a főnökkel így már nem is kellett dolgoznom. Megszületett Miri, Stefán csak küldi haza a lóvét. Így él a kis Vanika. Ha már kérdeztétek: 50 kg a versenysúlyom, most pontosan 63,5 vagyok, de ez azért már nagyon szééééép, hiszen voltam én már 78 is. Sokat táncizunk együtt Mirivel itthon, meg már nem zabálok annyit. És még mindig szoptatom, szóval büszke magára Vanika!

ja és démongirl, ha szeretnél kint dolgozni, megemlíthetem Stefánnak....

dédé, te cigizel??? Ejnye! Mondjuk én is szívtam régen, de most nem bírnék rápippantani! Legalábbis cigire nem! :wink:
playgirl

"1. már megint nyal ez a hülye
2. átállt a másik oldalra, fúj, csúnya áruló "

dédé: hisz a nevedben is ott az áruló! Sebaj, mi mindenkit szeretünk, jöjj közénk!
playgirl

Playgirl, -15 kilo?????? Nem semmi!!!!Akkor már kevesebb van hátra, mint előre!!!

Figyeljetek, nézzétek már meg a diétámat, www.turbodieta.hu

Külső szemmel csak humbug vagy lehet valami alapja? Két hetet már végigküzdöttem, a -2 kilo azt jelenti, hogy kb. még két évig folytathatnám igy az életemet. Most vettem jódaquát meg antioxidánst, de a fene se tudja, hogy érhet-e valamit........

Hátha, valaki meg tudja fejteni, miben bizzam és miben nem :lol:

[quote="playgirl"]& írta:playgirlquot;
dédé: hisz a nevedben is ott az áruló!

Árulkodó az bébi, nem áruló :lol: :lol: :lol: :lol:

jól van na dédé, már olvasni sem tudok! Turbódiéta nekem nem tetszett, eleve az a ribi Laura titka reklám.....megmondom én neked, hogy tudsz lefogyni, Vani titka......hehe, milyen jól hangzik. Ingyé megkapod, de ahhoz még nyalnod kell sokat! Bizi!
playgirl

lányok, én azt mondom csillapodjunk le. volt itt ez a kacika, oké, itt volt, elment... nem értjük, de ha értenénk se értenénk a felháborodás mértékét... :shock: :shock: :shock:
kacika, neked is és mindenkinek: relax, okés? mindenki üljön le a foteljébe, és aztán nyomuljon végig a házon úgy mint az öreg csávó ebben a klipben, és mindenki sokkal jobban fogja érezni magát, garantálom... :D :D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=sMZwZiU0kKs

én már kezdem is, táncra fel mindenki, te is kacika!!! :D :D :D 8) 8) 8)
hihi

hihi, jó kis szám!!!!!!!!!!!!!!!!! densz densz densz
playgirl

Playgirl, a reklám mindenképp nagyon gáz, de az összes fogyós az..... nyalok én, de még mennyire nyalok, bárkinek, bármit, csak fogyjak le! De eddig mindenki csak hitegetett :cry: :cry: :cry: aztán sok pénz után azt mondták, hogy ez mégsem jön be nálam :cry: :cry: :cry:

Nade előre nyalni, oszt vagy kapok valamit vagy nem?????? :?: :?: :?: :?:

Ezt tanultad te Stefánnál??????

na, nekem máris jobb a kedvem, bár kicsit anyázok is per pillanat, bevallom, hogy miközben a kanapéról ugrottam át a dohányzóasztalra úgy, hogy közben egyik kezem felfelé, másik lefelé mutatott travoltás stílusban, bizony taknyoltam egyet... :oops: :oops:
hihi

Stefánt ne vedd a szádra dédé! Mert te is kapsz egy fűrészt, itt minket sokan figyelnek ám!

most én is ilyen vagyok: Kép

amúgy meg az a lényeg, hogy ne egyél kenyeret, ha nagyon akarsz, egyél teljes kiőrlésűt, de max 2 vékony szeletet, azt se vacsorára. Sok gyümi, kaja előtt igyál meg 2 nagy pohár vizet, nem is tudsz sokat enni! Meg cukor helyett fruktózt nyomj vagy édesítőt. Én 3 hónap alatt lefogytam 10 kg-ot koplalás nélkül. És jókat eszem. És ez most vészesen komoly!
playgirl

Húúúúúúúúúúúúúú nem semmi mi volt itt délután délelőtt :):):)

én már táncra is perdültem nagyon szupi volt :) amúgy is imádok táncikálni és hát kisfiam anyja fia mert amikor még nem tudott járni akkor is már rázta magát a zenére mint más a porrongyot :):)

nika70
Salgótarján

én annó amikor a vakbélműtétem volt simán fekve fogytam 6 kg-t egy hónap alatt vagyis nem fekve csak sokat pihenve mert alig bírtam menni :) de akkor kezdtem el rendszeresen enni előtte összevissza zabbantaottam olyan volt a munkahelyem hogy nagyon necces volt ki mikor eszik iszik pisil stb :)

nika70
Salgótarján

hihi, csak óvatosan!!! Kép
playgirl

hello, nika!!! pont most akarok lécelni, de majd próbálok később jönni!!!!!!!!!!! nagyon nyíg a lányom. puszika és hajrá kilók, égjen a zsír!!!!!!!!!!Kép
playgirl

Kép
playgirl

Kép
playgirl

Na vissza tudtam jönni kicsit! Sehol senki? :cry:
playgirl

Drágáim!

Kicsit elvonatkoztatva fogyás és hízás létfontosságú kérdéskörétől, szeretnék egyetlen hozzászólás erejéig komolyságot csempészni a topikba. Akit nem érdekel a téma, kérem, most ugorjon tovább.

Az elmúlt napok-hetek kiélezett és érthetetlen konfliktusai elgondolkodtatóak. Néhányan nem tudtátok, és kérdeztétek hogy mikor vicc és mikor komoly egy-egy hozzászólás, amit a magam részéről őszintén és korrektul tisztázni szeretnék.

Amikor a kopogtatásra, ajtózörgetésre, kéményen bemászásra, kérlelésre, fenyegetőzésre (na jó,az nem volt..) sem kaptunk bebocsátást a másik topikba zárt barátaink közé, diliből megindítottuk ezt a topikot.

Másnapra a topik önálló életre kelt és benépesült csupa vicces és sejtelmesen (000 hol vagy????????? így köll ezt írni????????) kalandos életű új taggal.

Estére aztán hihi bekukkantott a márciusiakhoz, ahol egy teljesen jelentéktelen hozzászólására lavinaszerűen reagáltam. Meg voltam róla győződve egészen másnap reggelig, hogy mindenkinek fel fog tűnni, hogy teljesen logikátlan és abszurd módon kötöttem bele hihibe, tetejébe úgy, hogy a hozzászólásom szinte minden egyes mondata a korábbi értelmetlen viták kifigurázása volt. Másnap reggel döbbenten szembesültem a tömegesen érkező telefonokkal és privát üzenetekkel, újra elolvastam amit írtam, de továbbra is képtelennek tartottam, hogy ezt komolyan lehet venni. Annyira ordítóan értelmetlen és túlkarakírozott volt.
Ezzel szemben a topiklakók nagyobb(!) része komolynak vette a dolgot. Még olyan telefonbeszélgetésem is volt, hogy egy kérdésemre xy teljes meggyőződéssel szídni kezdte az amúgy teljesen ártatlan hihit.
Döbbenet volt. A bohóckodásba még ennél is átlátszóbb módon szállt be Biribon. Megint többen elhitték.
Szeretném azt is itt leírni, hogy többen értem aggódtak, hogy talán azért reagáltam túl a dolgot, mert ennyire ki vagyok borulva az előzmények miatt. Ebből a szemszögből nézve talán hülye vicc volt, tőlük ezúton kérek elnézést és szeretném, ha nevek nélkül, mindannyian tudnák, hogy nagyon jól esett az aggódásuk és egy nagy, hálás, baráti vállapogatásos ölelés illeti őket!!!!!!!

Eközben mindkét topik ment a maga útján, és ebbe robbant be a mai minősíthetetlenül durva és személyeskedő hozzászólás.
Mivel mindezidáig semmi bizonyíték nincs arra, amit többek (számomra valóban érthetetlen módon) tényként állítanak be, hogy új hízós topiklakóink bármilyen módon kapcsolatban állnának a zárt topikba disszidált barátainkkal, a dolog még inkább értelmetlen és érthetetlen!! Nekem is, mint mindannyiunknak adódott már olyan helyzet a fórumozás közben, hogy tisztázni kellett valamit, vagy le kellett ”játszani” egy konfliktust ebben a furcsán személyes- mégis személytelen virtuális kommunikációs térben. Többször bebizonyítottuk, hogy lehet ezt tenni oly módon is, hogy közben emberek maradunk.
Virtuális nicknevek mögé bújva sem szabadna így bántanunk egymást.

Érdekes volt szembesülni azzal, hogy többekben még mindig micsoda indulatok munkálkodnak régi vélt vagy valós sérelmek miatt (és most NEM Jimre célzok!!).
Érdekes látni azt is, hogy milyen sokan megjelennek egy kirobbanó civakodás hírére. „Vérszagra gyűl az éji vad” ahogy Eszter fogalmazta… Végre Esemény van, történik valami pezsdítő. Szomorú, hogy eközben már azt is elfelejtjük, hogy az egésznek mi a kiváltó oka, vagy (ahogy most is) volt-e egyáltalán……

Hihinek írt hozzászólásom tudatos célja az volt, hogy minél több embert rádöbbentsek, micsoda értelmetlen és kicsinyes dolgokból fújunk hatalmas viharokat a fórumon. Linocshoz hasonlóan én is javíthatatlanul naív és pacifista vagyok….
Sajnálnám, ha bármelyik topikban már csak a marakodás jelentené a pezsdülést. Sajnálnám ha eltűnne a régi, finoman piszkálódós, csibészes jókedv. Ez nem csak szültem-nem érek rá kérdése!!

Patrícia

U.I.: És az ég szerelmére, valaki árulja már el, mi a fene az az ignorál??????????????????????????
:shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Nyelv: latin
Szándékosan rnellőz, semmibe vesz.
Nem vesz figyelembe, nem vesz róla tudomást.
Már ma sem keltél fel hiába, tanultál vmit:) Vagy ez a kérdés is is poén? Má' én sem tudom.

Kép
marla singer

Volt egyszer Igor... majd abbol lett a szó igésített alakja, igorál...majd valaki félreírta egyszer és ez önálló életre kelt...hogy még ezt se tudd :roll: :roll: :roll: :roll:

húúúú, majdnem megmagyaráztam a szó jelentését, de akkor lebuknék, ki is az én valódi énem :twisted:

jaj, senki nem dicséri az én szépséges szmájlijaimat?! :cry:
playgirl

ja és Dzsúdás, egyél sok Norbi szaloncukrot, jól megfosat, tuti fogyni fogsz!
playgirl

playgirl, szépségesek a szmájlijaid.

ITT MINDENKI SKIZOFRÉN??? :shock:

Kép
Kép

mpatr

Holnap megyek is és a disznósajt mellé veszek egy kis szalont is :lol: :lol: :lol:

Szépek a szmájlijaid, Vani!!!!!

én paranoid skizofrén vok, doktorné!!!

[quote="mpatr"]p írta:mpatrlaygirl, szépségesek a szmájlijaid.

ITT MINDENKI SKIZOFRÉN??? :shock:

látod, látod, lehet egy skizofrén csapatot kéne csinálnunk! Meg elmebeteg klubbot! Meg sértődőset, balhézósat! És ne zártan, hátha mégtöbben csatlakoznának! :wink:
playgirl

NOSZA! :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Dédé, a disznósajt mellé nem szalont kell venni. A disznók asszem ólban laknak, nem szalonban. DE ha jól emléxem van itt nálam kompetensebb a témában.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Démi, Te meg emlékeztetsz egy barátomra, az is nagyon bírja az ilyen szadós bulikat. Igaz csak lájtosabb formában. Mondjuk még bőrszerkós cuccban nem láttam őt, meg ostorral sem, de lehet, hogy felvetem majd neki.
Mondjuk én sosem értettem, miért jó a lájtos. Már a kólánál sem.
Végülis hízni akarok!?

Kép
Kép

mpatr

Démi, Te meg emlékeztetsz egy barátomra, az is nagyon bírja az ilyen szadós bulikat. Igaz csak lájtosabb formában. Mondjuk még bőrszerkós cuccban nem láttam őt, meg ostorral sem, de lehet, hogy felvetem majd neki.
Mondjuk én sosem értettem, miért jó a lájtos. Már a kólánál sem.
Végülis hízni akarok!?

Kép
Kép

mpatr

kettőslátok.
megyek is pihenni.

Kép
Kép

mpatr

bár azt nem értem miről beszélt mpatr, de annyi átjött, hogy engem fikáztak sokan... Kép Kép Kép de mér'??? Kép Kép Kép
na mindegy, hagyjuk is ezt.
dédé! igazad van! hagyjuk a hülye kukacot, mit finomkodjunk, na... Kép
most mennem kell, talán este leszek, ha elaludtak a lányok...
:roll: :roll: :roll:
hihi

dédé, nem muszáj szaloncukrot vegyél...épp elég az is, ha mindenhez maltit nevű édestőszert nyomatsz...garantált a hatás, nekem elhiheted...pedig nekem nem is kéne fogynom :roll: :lol:
cukorpótló

anettvanipléjgörl! szépek a szmájlik!

és a tieid is szuperek hihi, hihihihihihihi :lol:
cukorpótló

[quote="démongirl99"]n írta:démongirl99a jó.... mindegy ...nekem sokkal fontosabb dolgaim is vannak most, minthogy ezen agyaljak...
szóval Gézuval nincs minden rendben, azt képzeli néha, hogy ő a kis király, és rendesen vett egy koronát, és itthon felteszi a fejére... nekem is vett.....
gondolhatjátok, és hordanom kell itthon a koronát..." Katika a kis király"
na mindegy ma jön egy nagyon kedves orvos barátunk, hátha mondd valami okosat!!!

emellett még javaslom, hogy kérdezz rá időnként, hogy akar-e róla beszélni!? :wink:
cukorpótló

hihi: az a kripli szmájli!!!!!!!!!!!!

de itt van a fűrészes is, oléééééééééé: Kép
playgirl

démongirl: Kép
playgirl

Kép
playgirl

na itt vok!!!!
most ment el a doki...sajnos semmi jóval nem kecsegtet minket Gézu nagyon beteg....
valami olyat mondott, hogy több énje van, és csak az adott állapot dönti el, hogy melyik szerepbe ugrik bele....
most gyógyszeres kezelés alatt áll.... na jó nem is fárasztalak benneteket ezzel...

dédé!
nem tudom, olyan sok ilyen turbó diéta van már.... de én is csak azt mondom, hogy: NO kenyér, NO tészta, NO édesség
szval ami marad, az a jó kis töménytelen fehérje....

playgirl!
nagyon szépek a szmájlik!!!!

hihi!
táncra fel mindenki..... hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
démongirl99

hihi, júúúj, nekem most jutott eszembe, hogy hűűűűűűűűűűűűűűűha!!! Te voltál a tévében amikor megszülettek az ikrek? mert azt mindig szokták mutogatni a híradóban :shock: :)

Kép
Kép

mpatr

Kedves hízók/fogyók! Jók voltatok?
Kép
Csizmát suvickolva kitettétek az ablakba? Ugye lányok ti nem füllentetek? Nem kölcsönzitek kérdés nélkül máshonnan a képeket? Különben hogy viszek nektek piros almát, mogyorót? Kép

Aztán jó féle vörösbort kiraktatok-é a megszomjazó Mikulásnak?

Kép

Boldogságos Mikut!

Kép
cuncimikus

Kedves Pati!

Miközben kutattam a megajándékozandók élete után, hogy mit is vigyek, mikucsokit, vagy virgácsot, egészen véletlenül én összefutottam hihivel egy internetes újság oldalán! Nagyon híresek ám! Kép
Itt olvashatsz róluk bővebben: http://www.budapest16.hu/kerulet/kerule ... 71552b2d9b

És természetesen márciusi babái vannak! Mi mások lehetnének! Bár akkor még 2 fiú egy lánynak születtek... Én most már semmit nem értek... Kép Kép Kép Hogy változtak lányokká? Kép Kép Vagy nem tetszett hihi házaspárnak, hogy 2 fiú is van és átoperáltatták őket? Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Jajjj, hihi! Segítenél megérteni? Most nem tudom, hogy a babáknak kisautót, vagy rongybabát kellett volna vigyek? Kép Kép Kép Kép

Segítsetek! Legalább karácsonykor jót sugalljak az angyalkáknak!
Kép Kép Kép Kép Kép
Ja, ők a rénszarvasaim és már tűkön ülnek, mert még sok dolgunk van ma éjjel. Így én el is búcsúzom, repülök tovább. Jók legyetek!
Kép

Ui: A krampuszomat nem láttátok? Meglógott... Kép Nem hozzátok ment?

Kép
cuncimikus

Ja és hihi! Fostert véletlenül nem ismered? Segíthetnél, hogy a virgácsom jó helyre ment-e? Megfelelően érékelte?
De lehet déminek kellett volna duplán vinnem... Sajna szadomazo szettre nincs felhatalmazásom...
Kép

Na tényleg repültem! Sűrű ez az éjszaka!
Kép

Kép
cuncimikus

cuncimikus!! :D :D :D háj háj.... hát igen, én lebuktam.. :oops: :oops: :oops: :oops: valóban más képét raktam fel, de csak mert én annyira ronda vagyok... :( :( :( :( :(
foster? :shock: :shock: :shock: nem, asszem nem.... :roll: :roll: :roll: vagy várjál.... (erősen elgondolkodó szmájli) de nem. de biztos jó fej. :D :D :D

én csak azért jöttem, hogy a kedvenc mikulásos számomat küldjem minden kedves testsúlyt változtatni kívánónak... :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=33eL1hG5IeU

az igazából szerelem című filmből, aki nem látta még, nézze meg!!
:D :D csók cicák (puszis szmájlik)
hihi

Cuncika!

Hogy Te milyen kis csalafintán szemfüleske vagy!!
Ha nem szólsz, észre se vesszük :shock: :shock: :shock: :shock:
Tán csak nem oknyomozó riporter vagy magándetektív télapó (télanyó :roll: ) vagy Te? Az egy őrülten izgalmas meló lehet! Gyere, mesélj mééég!!!!!! Rólam mit tudsz?

:shock: :shock: :shock:
juj el ne árulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arra ott a Dédé mert ő a Júdás.

hihi! :shock: :shock: :shock:
Most akkor van pöcse a menyasszonynak, vagy nincs neki :?:
Dilemma, dilemma..... :roll: :roll: :roll:

Patrícia

U.I.: És az ég szerelmére, árulja már el valaki, ki a fene az a Foster?????????????????????????????? :roll:

Kép
Kép

mpatr

mpatr: foster jim másik énje, én úgy hallottam. De Jimet sem ismerem.

Jaj, nincs időm más fórumozni, de így utolsó sorként, ezt üzenem, nézzétek meg, érdemes! Boldog ünnepeket és nem ér így gyűlölködni, mert tényleg ez lesz:

http://trl2.tv/View/?v=1affe8f1d4744d259995f1a863ff1ba1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára playgirl 2008.12.06 09:47-kor.
playgirl

Kedves Patrícia!

Ignorál - Szándékosan mellőz, semmibe vesz.

nagyon érdekes ahogy a te indulatos beszólásodból hozod ki, hogy azok a görények akik jóindulattal meg akartak védeni a helyzetben.

máskor is szívesen

ezentúl azt hiszem joggal ignorálom a megjegyzéseidet

KépKép
judit18

[quote="judit18"]K írta:judit18edves Patrícia!

Ignorál - Szándékosan mellőz, semmibe vesz.

nagyon érdekes ahogy a te indulatos beszólásodból hozod ki, hogy azok a görények akik jóindulattal meg akartak védeni a helyzetben.

máskor is szívesen

ezentúl azt hiszem joggal ignorálom a megjegyzéseidet

mindenféle poén és cinizmus nélkül: nem értelek!!!!! :oops:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?