Új privát üzeneted érkezett!

Dalmi!
mindkettő referenciatartományban van, csak az egymáshoz való viszonyuk fordított!
azaz az FSH-nak kéne többnek lennie az LH-nál, PCO-nál fordítva van, az LH a magasabb, mint az FSH.
A PCO-nak ez az egyik tünete, a sok egyéb között, úgy tudom, legalább négynek kell lennie ahhoz, hogy valaki PCO-s nak legyen nyilvánítva.

egyébként nekem is van egy kutyusom, és szerelmes vagyok belé :D harlekin toy uszkár, és Pankának hívják, 2 éves lesz. :D
harcimokus

Halihó Lányok!
(.....vagyis hohohóóóó........hogy stílszerű legyek :D )

Skrisz!
Ma meg is vettem az időkapcsolót a kuttyházba, igen az lesz a megoldás...ő amúgy nagyon keveset van kinn, csak amikor nem vagyunk itthon, de akkor szét akar fagyni + 10 fokban :shock:
Jobban vagy görcsileg?? Én is beparáznék, ha jönne egy, hiába tudom, hogy normális...Kitartás!!

Viktu!
Gyömbéres keksz...igen láttam boltban, de cukros nem?? Teát még nem láttam, majd vadászok.

Amina!
Sajnálom, hogy nem sikerült elvinni a fagyóig a babókat, de tényleg igaz, hogy a lényeg bent figyel!! :D

Dalmi!
PCO-s???????????? De hát van normális peteérésed, meg minden nem?? A pco-ra nem hormonszintekből következtetnek, hanem az egy komplett tünetegyüttes, vagy nem?? Persze felületesek az ismereteim, de én úgy tudom, ha egy pco-snak nincs rendes ciklusa :shock:

Köszönöm lányok a gratukat a szívhangocskához, hát elég megható pillanat volt, mindannyian, még a dokim is elérzékenyült tőle, annyira rég vártunk már erre :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dalmi!
Na igen én is így gondoltam, ahogy Harcika írta, hogy sokkal összetettebb a PCO-s. A pco-s honlapon rajta van minden, amit csak tudni lehet róla, én azt nézegettem még régebben, az IR miatt.

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nagyon szép napot Mindenkinek!

Baba, Amina,
mai drukkadag elindult!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Dalmi,
sajnálom ezt a rengeteg problémát! :(
Szívből kívánom, hogy végre megszűnjenek és az akupunktura (úgy emlékszem, jársz!) segítsen!!!

Katerina,
remélem, jól vagy!!!
(nagyon jót álmodtam ma éjjel, jó jelnek veszem! :wink: - Te fogod érteni!!! :D ) :D

Puszedli,
hogy vagy?

Lois-mami,
nagyon örülök Nektek!!! :P

Csóközön, gyertek este chatre! :D

tillidian

Kismamik mennek a szurkok!

Amina, baba! Babaragik mennek továbbra is!!!

Dalmi! A PCOS biztos hogy sok tünettel jár, de asszem a legnyilvánvalóbb, hogy a nőgyógyi látja az uhun, hogy a petefészkekben sok a tűsző. Nekem mostanában mondta a nőgyógyim, hogy a hajlam megvan a PCOS-ra, de még nem kell ezzel foglalkozni. Valami olyasmire emlékszem, ha több mint tíz tüsző (? nem biztos , hopgy tüszőt mondott :oops: )van, akkor beszélhetünk PCOS-ről. Biztos neked is láttak volna ilyesmit, ha ez lenne, ne aggódj. És ez csak az egyik tünet, de ez elég szembeszökő.

Nálam már van némi gyógyulás, de azért estére, éjszaka elég fájdalmas ha köhögök. Maszsatkám gondolom jól van, ma jó kis hányingert produkált nekem. :D Megyünk sétálunk kicsit, amíg nem esik.
Pusszancs!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!

Akkor most már leírom az értékeket FSH-11.7 LH-9.3
Van 3 leletem ,mert Én elég küzdő típus vagyok nem adom fel,csak úgy :wink: mind különböző
:roll:

Harcika !régen Mi már beszéltünk erről ,akkor is megnyugtattál Mágus biztos látta volna ha az vagyok .Így nyugiba vagyok .+volt lapar hiszteróval karöltve :wink:

Drukk Mindenkinek.Puszi Dalmi
dalmácia

Sziasztok!

Baba + Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: köszi, megvagyok! :)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Katerina! :)
Inkább cisztát mondott szerintem :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boldog Mikulást mindenkinek!

Amina, ne keseregj, nem lesz szükséged a fagyibabákra! :wink:

Dalmi, sajnálom a rossz eredményeidet, kívánom, hogy javuljanak.

Katerina, rossz lehet ez a hányinger, de én már alig várom. :wink: Reggel csináltam egy tesztet, hogy lássam terhes vagyok. :oops: Csodaszép erős csík! :lol:

Lois, görcsök elmúltak, csak két napig tartottak rettegésben. :wink: Most szuperül vagyok.

Harcika, dobj egy képet a kutyusról! :D

Baba, BABARAGIIIIIII++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Angel, Bella, Alle, Till, Bols, Leo, Mo, Viktu, Katica, Kalkata, Hanna, Viktu, sok-sok-sok puszi nektek! Remélem nem maradt ki senki...

skrisz72

Kívánom, hogy a mostanában tesztelőknek a csizmájukban, a későbbieknek a karácsonyfa alatt a tesztek kétcsíkosak legyenek!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép Mikulás!!!!!
kalkata

Ilyen boldog Mikulást mindenkinek! :):):)

Kép
kalkata

Egy kis belepof, bocsánat :oops:

PCOS-policisztás ovárium szindróma

Szindróma, azaz tünetegyüttes.

DE
félreértések elkerülése végett, akinek NINCS sok pici (teljesen mindegy hány db) cisztája VAGY akinek VAN peteérése is lehet PCOS.
Nekem se cisztám, se mensi-problémám, se peteérés-problémám sincs, mégis PCOS vagyok.
Sok PCOS egyben IR-es is, de az IR sem feltétele annak, hogy valaki PCOS legyen.
A rossz lh/fsh arány sem jelenti egyből, hogy valaki PCOS, DE okot adhat rá, hogy továbbvizsgálják.
Másik:
aki nem volt korábban PCOS, lehet később is az, sőt van akinek a szülés után jön ki, van akinek két stimu közben.
Van akinek rendszeres péje van, majd egyszer nem jön meg csak a 50akárhanyadik napon és onnantól felborul a ciklusa stb.

Elég sokrétű és aljas betegség.
Vendég

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Kép Boldog Mikulást Csajszik!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megjött az én Mikulásom is!!
Kép

skrisz72

Húúú, de tele a zsák!!! Sok-sok jóval ugye????
kalkata

Remélem velük! :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Én is ilyen édes Mikulásokat kívánok Mindenkinek!!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hahó,
boldog Mikulát Mindenkinek! :D

(Voltam Kaáliban, láttam Harcikát munka közben! :P Sokan voltunk, majd legközelebb bemutatkozom! :)
Események: 1-2 napon belül fogigátló indul, dec 16-án Hystero.
Jan közepe táján punkció, és most biztosra megyünk!!! :wink: )

9től chat! :P (én csak bekukkantok ma...)

tillidian

Hááát, ma tényleg elég sokan voltunk. :? És a hétfő ennél kb. kétszer lesz rosszabb. :(

Till! valaki ma olyan sokatmondóan, de szerényen, alig észrevehetően mosolygott rám a folyosón, Te voltál? :oops: De csak egy suhanó pillanat volt .

megpróbálok feldobni egy fotót a szőrös gyerekemről :D

Skrisz!
bejelöltelek iwiwen. :oops: ott is van sok kutyifotóm egyébként

Köszi Puszedli!!!!! :D :wink: Kép Panka
harcimokus

Harci Drága: nincs mit! Máskor is! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Harcika,
olyan jó érzés, hogy most gyakrabban "ránk nézel"! :P
(lehet, hogy én voltam! :roll: :wink: :lol: ) 13.10-kor jutottam be KP-hez... :D )
Dokibácsival jót beszélgettünk, elvégre 1 év marad ki a 2-3 lombik között...persze jó lett volna spontán babával megörvendeztetnünk nekünk is, de "Kaális-babát" is szívesen elfogadunk! :wink:

Szép hétvégét Mindenkinek!
Till

tillidian

Na remélem mindenki kitette a kiscsizmáját!!

http://www.videoplayer.hu/videos/play/16512

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Katerina, Loislane, gratulálok nektek!!!

Skrisz, nagyon drukkolok az Uh-hoz!!!!

Till, hajrá január! Én is jót beszélgettem kedden dokibácsinkkal!

Amina, Baba, küldöm a babatapikat!

Harcika, nagyon aranyos Panka!

Mindenkinek Boldog Mikulást kívánok!

Kép
kata05

Szép reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Drága Bella, számomra felejthetetlen napon kívánok neked boldog születésnapot és babákban gazdag teli csizmát!
Vendég

Sziasztok!

Kép

Boldog Mikulást mindenkinek!

Hunci, Hunornak boldog első szülinapot! hogy elrepült ez az egy év!

Bella
Kép
Boldog szülinapot Neked!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Harcika, visszajelöltelek. Megnéztem a az összes kutyis képet. Annnnnnyira éééédes. :lol: Hétfőn kettőre megyek hozzátok!

Bella, ma is boldog szülinapot kívánok! Feltétlenül olvass vissza a beültis topikban, mert tettem neked képet.

Baba, minden rendben?

Katerina, Lois, Amina ++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap este 11-ig bírtuk a chat-et, aztán én lefeküdtem aludni. Utána volt még valami?

skrisz72

Bella ! Kép
dalmácia

Bella, Hunci-Baba,
boldog születésnapot!!! (Jól értem, ugyanaz a nap? :wink: )

Skrisz,
én meg bevágtam a szunyát, amikor elköszöntem! :D Sajna, fárasztó hét volt...

Puszedli, Drága,
válaszoltam a Mikus-emiledre! :)

Baba, Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét, Lányok!

tillidian

Sziasztok!

Remélem mindenkit meglátogatott a Télapó! :D

Bella: (Itt is) Kép

Hunor Babának: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Bella!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hunor baba!
Neked egy alapos virtuális fül huzigálást küldök!! :D Isten éltessen!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Babimado: a mai babaragi elinditva!!!! +++++++++++++++++

Harcika: nagyon edes kis kutyus! en is pont ilyet szeretnek, ha majd lesz hazunk :)

Bella: boldog szulinapot!

Eddig ugy voltam vele, hogy biztos az utro, vagy a transzfer hatasa volt (elegge fajt) de most mar megkerdezetm itt is: normalis hogy mar a transzfer ota allandoan erzem, hogy hol a petefeszkem, hol a mehem huzodik, fajdogal, puffadok stb(mintha meg akarna jonni, van amikor kellemetlen hason fekudnom )? Utronak lehet egyaltalan ilyen hatasa? Elvileg nem kellene ereznem semmit, tudom, maximum a beagyazodas kornyeken. Ez most a 8 napom a punkcio óta, es biztam, hatha addig elmulik, de nem, sot, inkabb egy ici picit erosodik. Kicsit aggodom, remelem minden rendbe odabent... :? :oops:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Lányok, Hunor köszöni szépen a jókívánságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Amina, az Utro okoz puffadást, a dokim mondta. Egyébként nekem hol a hasam alja fáj, hol a derekam, hol az egyik, hol a másik petefészkem szúrkál. Ha meg nem érzek semmit, akkor meg az a bajom. :oops: :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2008.12.06 17:29-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Baba!
Most mar tenyleg megnyugodtam, jol osszefoglaltad a tuneteket ;) .Akkor minden OK!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!
Boldog születésnapot Kicsinek és Nagynak!!! :D

No és persze sok szép, tartalmas Miku-csomagot mindannyiotoknak!

Mennek a drukkok+++++++++++++++++++

Nekem hétfőn hormon és leiden-szűrés.
további szép hétvégét!
nani72

Sziasztok!

Hunci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hunorkának nagy-nagy puszi első születés napján és rengeteg jó kívánság. Mihamarabb tesót kívánok neki!!!

Dalmi: én is hasonló cipőben járok.... nekem mindig van pé-m, a fsh 3x akkora mint az lh, cisztám sosem volt, de Hunci is és Harcika is leírta, hogy ez mennyire csúnya és összetett dolog.

Harcika: kutyusnak nagy füli simi!!!

Bella: happy birthday to you :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!

Krisz: uh-hoz drukkolok és várom nagyon a híreket!!!!
Vendég

Amina: nyugsi van, minden rendben lesz és nemsokára rénszarvasos szánon érkezik a zebrás teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: neked is ragi ezerrel!!!
Vendég

Szép vasárnapot mindenkinek!

Amina, Baba no para!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz, bagoly mondja verébnek? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, igen. :wink: :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Akkor jó :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!köszönjük a köszöntéseket!
Akit érdekel, a kaális babásba tettem fel képeket...
Vendég

Sziasztok lányok!
Utólag is boldog mikulást mindenkinek!

Segítség!!! meg vagyok ijedve, igyekszem nyugodtnak maradni, de azé.... Délután óta folydogál valami kis barnás rózsaszínes. Tudom ez elvileg nem jelent semmit, de így vasárnap estefelé nem tudok senkit megkérdezni, mit tehetek. Ilyenkor feküdni kell? Különben még mindig nem gyógyultam meg teljesen, reggel megyek a háziorvosomhoz. De ha emiatt a folyás miatt feküdni kell, akkor inkább nem megyek sehová....

Kismamik! Nektek is volt ilyen???

Kép
katerina

Háát sejtettem, hogy vasárnap este mindenkinek van jobb dolga, mint itt ülni. Csak azért se aggódom csak egy kicsit. Ugye felesleges? (Loisnál is minden rendben volt a múltkor) Elalvás előtt olvasok egy mesét aztán remlem nem lesz semmi gond. :) Szép jövő hetet!

Kép
katerina

Katerina!
Nem hiszem, hogy bárki bármit mondhatna-írhatna ilyenkor, ami eloszlatja az aggodalmaidat. Ezerféle dologtól lehet, de ha teljesen ártatlan is tessék komolyan venni, és spuri dokihoz!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Katerina, nézzen meg nőgyógyász, lehet, emelni kell a progit, vagy tényleg csak ágynyugalom kell...de találgatni és kockáztatni nem szabad.
Gyere majd, mi volt az orvosnál.

Lois, grat a 8.héthez :)

Skrisz, drukk a mai UH-hoz.
tényleg, változott bármi a megközelítésben az intézeten belül? Már rég voltam arrafelé

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?