Drága Luli, nem baj, majd a kövi táblába beírod
Bocsánat a fáziskésésért, de van egy barinőm, januárban fog szűlni + myomája is van. Szóval a II. női klinikán talált egy prof-ot akinek ez a szakspecialitása, ha gondolod elkérem a doki nevét és elérhetőségét, és elküldöm neked. Ők is elég hosszú útat jártak végig imire eljutottak idáig.
Kérdeztétek, hogy vagyok, hát tegnap nem voltam valami jól, küzdöttem róka koma ellen, és sikerrel, azért sem rókáztam. Egy hete gyötört az álomkór is. De ami aggaszt, ma mintha elvágták volna mindent
Az agyam állandóan pörög, és nagyon félek. Nem lehet semmi probléma, mindig elmondom a babának. Jövő hét csüt (dec 11.) megyek dokihoz, már a perceket is számolom vissza. Csak a 12. hétig huzzam ki. Szerintem utánna fogok megnyugodni.
Ja és a másik, hogy olyan székrekedésem volt, h 5 napig nem voltam wc. Úgyhogy kamilla teát ittam az segített. Ma vettem a gyogynöv. boltam Tamarinlax hshajtó lekvárt, állítólag kismamik is ehetik. Ismeritek esetleg?
Ja és ma egy árpa nőtt a jobb szememre, de nem egy kicsi hanem egy bazisztikus árpa. Délutánra már annyira irritált, hogy folyamatosan fújtam az orrom. Ez kb 4 óra intenzív orrfújás volt, hál isten most már fél órája nem nyúltam zsepihez, és a szememet sem irritálja annyira.
Virág gratula a kis pöcsöshöz, de amúgy is fiút szeretettek volna nem?
Princzike, kitartás a fogyókúrával. Mikor írtad, hogy mi a gondod utánna olvastam, és ha a bogyókkal beállítják amit kell, alapból is fogsz fogyni, és utánna nagyon hamar babásodnak a kezelt emberek.
Nitácska, ez a történet szörnyű
Bosszantó, h 2008-ban ez még előfordulhat. De amilyen jó hírekkel jöttél a dokitól biztos ez lesz a Ti hónapotok.
Judy, gyere a hírekkel a dokitól, nagyon kiváncsi vagyok
Ranita próbálj meg minnél többett pihenni, és szerintem nem baj, csak tisztul a méhed. Én véreztem is utánna, írtam is. És főleg azért pihenj sokat, hogy minnél hamarabb beköltözhessen a babótok, erre gondolj mindig.
Vernike, örülök, h jól vagy, és ügyes vagy, h nem idegesíted magad. Mit énekeltek Szlovákiában?
Ha valakit kihagytam,nem direkt volt, azt is ölelem